14/4/07

FOTOS PAVELLÓ

Un confident m'ha fet arribar dues fotos en què es pot veure que el pavelló no està acabat. Sembla mentida que a Torredembarra no se n'aprengui mai.
L'una és de l'entorn i l'altre és d'una porta que dóna a la pista. Us les ensenyo.

49 comentarios:

Anónimo dijo...

Quan he vist aquesta imatge m'he enrecordat que un amic m'havia dit que al pavelló s'havien fet malament els fonaments i que havia quedat enclotat. Vec que es veritat i que com em va dir les finestres estan sota a terra. Quina vista!
Sigui com sigui pa-te-tic.

Anónimo dijo...

De fet aquest Pavelló esportiu, no existeix, si aneu a la zona esportiva ja veureu que no hi ha cap pavelló. Tot és un invent de la ment calenturenta de l'alcalde. En volen fer creure que l'han fet i un confident m'ha dit que són fotos del pavelló de Vandellós.

Anónimo dijo...

L'alcalde te ment?

Anónimo dijo...

Ysin agua caliente,sin letrero en los lavabos,goteras encima de la pista....inagurado x coj...antes de elecciones.
Hay pavellón pero mal,mal,mal.

Anónimo dijo...

En aquest poble tot s'inaugura quan encara no esta acabat, es per les eleccions o es un nova moda?????.
En un ple el Sr. Alcalde va dir que el carrer d'Antoni Roig estaria acabat el prper 16 de Abril, que es el proper dilluns. També l'inaugurarant????

Anónimo dijo...

El que el alcalde, més fa i el nostre ajuntament és cagar-la!,mentir¡manipular¡
ja falta poc.

Anónimo dijo...

Teneis toda la razon, el caso es inaugurar todo esté como esté. No hay quien entienda nada. Tanto costará acabar las cosas y hacer una inauguración como Dios manda????

Supongo que el caso es ponerse medallas en el proximo Som-hi y decir 'mirar todo lo que hemos inaugurado' y con un poco suerte algunos que lo lean veran unas fotos de la parte bonita y se lo creeran.

Pero las cosas no son así. Las cosas bien hechas bien parecen, Sr Jimenez. Pero claro, no hay tiempooooooooo y el tiempo se agota. Manda hue... que tengamos que ir todos de esta manera.

Todavia estamos esperando que acaben el minipabellon de arriba que hicieron lo mismo.
Hala todo a medias!!!!!

Anónimo dijo...

Alcalde Manuel Quimby dijo....


Queridos ciudadanos no os preocupeis por los acabados de las obras, son simples detalles porque el presupuesto se agotó durante la fiesta mayor, ya que nuestro amigo Flanders-Ciuró se lo gastó todo en cohetes y tengo muy enfadado al profesor Skiner-Ardevol porque para acabar todas las obras le voy a descuadrar los números.

Por eso propongo una derrama extraordinario para que entre todos los ciudadanos aporten los 20 millones de euros que necesito para construirme un nuevo xalet, ...Estooooo para acabar las obras

Anónimo dijo...

El confident de les fotos, qui era? la teva mare?

Anónimo dijo...

Tu creus que amb dues fotos del pavelló, ja ho hem vist tot? Ets mes tonto del que pensem.

Confident dijo...

La meva mare va morir fa vint-i-dos anys, l'any 1985, en un altre poble. Tan de bo estigués viva, però amb 103 anys no crec que fes gaires fotos.
Descansi en pau.

Anónimo dijo...

Confidencial, s'et veu el plumeru. Molt lamentable l'enfocament de la noticia

Anónimo dijo...

El que és lamentable és que tot el que s'inaugura a Torredembarra des de què manen els socialistes estigui per acabar.
El parc dels Munts, el minipavelló i ara el Poliesportiu.
Per no parlar de les obres que queden per fer i que s'han retrasat per una mala gestió de temps.

Anónimo dijo...

Arà poden inaugurar el carrer nou. Sera l'hostia.

Anónimo dijo...

Anonims teniu rao, era molt millor el antic, i sense despeses.
Els qui vem anar el dissapte per la tarda, no vem veure l'obra amb els ulls de l'emveja, ni de la impotencia d'haber governad durant tants anys i ser incapasos de fer una obra com aquesta.
Les goteres es poden arreglar, cosa molt senzilla, pero la enveja te dificil solucio.
Si la enveja dones llum, algunes cases no gastarian ni un euro en corrent electric.

Anónimo dijo...

Si les toneries es paguesin aquest ultim no caldria que visques d'un càrrec a l'ajuntament.

Anónimo dijo...

Potser el que s'hauria de fer es dir que no te goteres, encarà que en tigui, ni que esta per acabar encarà que ho estigui.
Si es diu es perquè es té enveija es clar, faltaria més.
Ha veure si teniu la decencia de inaugurar alguna obra acabada.
Hi no cal que culpeu a ningu per que allavors ningu es podrà critica.
Inaugurà un pavello una plaça o un carrer o el que sigui si esta per acabar o està mal feta com es el cas del carrer nou es perquè aneu al metge perquè es que no esteu bé del cap. O es que preneu a la gent del poble per tontos, hi això ratlla el insult i el menys preu cap als Torrencs i Torrenques.
VERGONYA!!!

Anónimo dijo...

El mes collonut de tot es que el confident no ha fet cap comentari propi, perque no a anat a veureo. Nomes a criticat que no estigues acabada la obra.

Anónimo dijo...

Per collonut que sembli, no diré que la pell de platan rellisca, si la veig abans, i a més hi poso el peu a sobre. Si tinc una idea preconcebuda, i els meus "amics" m'ho fan creure, me l'acabaré creient. Un tio com tú que té tans amics a l'ADT i GIT, pot reproduir tranquilament aquesta mena d'opinions, com si fóssin informacions. Comprns la diferència?

Anónimo dijo...

Pavelló Poliesportiu Sant Jordi Fitxa tècnica; Superfície de construcció: Planta soterrani: 2.621,80 m2 Planta baixa: 1.076,70 m2 Planta primera: 192,30 m2 Total:  3.890,80 m2 Superfície útil: Planta soterrani:  2.460,15 m2 Planta baixa:              984 m2  Planta primera: 328,60 m2 Total: 3.772,75 m2 Pistes de joc: planta rectangular de 45 x 27: 1.215 metres quadrats.
Aquestes mides permeten la pràctica de diferents esports com el futbol sala, el bàsquet, el voleibol, etc.
Graderies: Seients grades: 1.051 (735 grada principal + 316 grada secundària)
Finançament: 435.132,76 € de subvenció de la Generalitat de Catalunya. La resta, a càrrec de l'Ajuntament de Torredembarra.
Empresa constructora: UTE (CISTERÓ SA - PROCEN, SA).
Arquitectes redactors del projecte: Antón Pàmies i Moisés Gallego.
El Pavelló Poliesportiu Sant Jordi acollirà la celebració de la 15a Nit de l'Esport de Torredembarra que tindrà lloc el 20 d'abril, a partir de les 21 h. La setmana següent s'iniciarà la recollida de sol·licituds d'ús del pavelló per a la pràctica esportiva en equip.

Anónimo dijo...

Des de l'optica esportitva, està clar que el poliesportiu s'ha inaugurat abans d'hora amb fins purament electoralistes. Sinó, s'hagués esperat fins que tot hagués estat en estat de revista.
és una gran pena que els nostres polítics siguin tan mediocres.
Per a l'esport local serà el revulsiu necessari i dóna una alegria immensa.

Anónimo dijo...

Bones, es cert que potser el nostre alcalde no ha obrat correctament i que ens a fallat pero tenim moltes coses que tota la vida em demanat, un poliesportiu, la remodelació de la nostre zona esportiva, el avançament del poligon Roques Planes també es cert que el fet de haver "malconstruit" el carrer i tot el que comportave va aixecar molta polseguera i ho comprenc, cadascú mira pel seu propi be pero mai plou a gust de tothom

Anónimo dijo...

LO MEJOR DEL PABELLON ESTA POR VENIR, NADIE SE PUEDE IMAGINAR LA GRAN METIDURA DE PATA.. PROXIMAMENTE SE DARA A CONOCER.

Anónimo dijo...

Ja está bé de que CISTERO SA faci obra pública i civil a Torredembarra, son una colla de sapastres y xapucers, ningu els vol en lloc, pero sembla que el ajuntament de torredembarra li agrada esta empresa. Dons, la veritat es que el prestigi d aquesta empresa esta per al terra arreu de catalunya, pero aki sembla que els nostres politics els hi agrada moooolt la seva manera de treballar.

Ja ho veiem com treballant, primer el Pavello i ara les obres del carrer anton roig i plaça de la font, i el resultat salta a la vista, un DESASTRE TOTAL.

NO VOLEM MES CISTERO SA A LA TORRE!!! JIMENEZ, RIPOLL I GASSULLA DIMISION!!! POR COJONES!!!

Anónimo dijo...

Hi ha molt de cinisme!
Fa uns anys es podia criticar tot, i això que les obres s'inauguraven quan tocava.
Recordeu la polèmica per la cornisa del castell. A Segalà li va costar una reelecció olgada.
Recordeu la polémica del CEIP l'Antina. Jo recordo molt bé com els de l'ADMC i el PSC van intentar treure rendiment polític d'aquella situació manipulant a les mares. El CEIP està funcionant de meravella! No l'havien de tancar i ubicar en un altre lloc?
I la polèmica dels rellotges d'en Segalà, us en recordeu? Resulta que aquells rellotges els ha acabat regalant el Sr. Jiménez.
I quan es criticava que es fessin pica-piques, perquè era una despesa per l'Ajuntament. Que van donar l'altre dia, merda de gos?
I podria continuar perquè la llista és llarga.
Coses bé i malament les fan tots els governs, però el que no es pot permetre és que ens prenguin per idiotes!
Els partits polítics han de mantenir una línia i una elegància en el pensament. I no canviar d'opinió segons s'està al govern o a l'oposició.
No pot ser que s'inauguri una obra sense estar acabada! S'acaba l'obra i després s'inaugura. És de lògica. Algú ha parlat de Barcelona, de l'Estadi de Monjuïc, ens hem de fixar dels llocs on es fan les coses malfetes. Perfavor!
Us imagineu que un altre Ajuntament torrenc hagués inaugurat una obra sense estar acabada i els actuals governants estiguessin a l'oposició? Què haguessin dit?
No crec que de la inauguració de l'altre dia n'hagin tret cap mena de profit. He parlat amb molta gent i no hem dóna aquesta sensació. És el que passa quan a la gent se la pren per ruc, que al final perd la confiança i als que governen se'ls hi acaba el crèdit.

Anónimo dijo...

Al ultim anonim, tens tota la rao en quan al cinisme, nes tas ple.
Menteixes com un profesional en quan als rellotges, no quedaba cap rellotge quan va marchar el Segala.
Al CEIP L'Antina, tan sols es va oposar la Sra. Toda, que despres va governar i no el va aturar.
Ja diras tu que significa la posicio sobre el concurs del aigua que els regidors diun que si, y el alcaldable diu que no, potser li dius elegancia.
Jordi que no que no convences a ningu, i potser seria convenient que parlesis amb gent diferent, no a totom li desagrada el pavello.
Que no tenia ni pressupostada la graderia, ni la surtida d'aigues fecals, ni l'enderroc dels vells vestuaris, ni previst que per sota pasava una linea de mitja tensio, ni etc, etc,

Anónimo dijo...

és un peazo de pavelló!!!

Anónimo dijo...

No en dic cap de mentida. Els últims rellotges els va donar el Jiménez, t'agradi o no, i si tinc temps et buscaré a qui li va donar.
Recordo perfectament a l'actual regidor Ripoll a la manifestació o tallada de carretera que es va fer davant del col.legi. I no hi va anar com a pare de cap alumne que els seus fills ja tots són granadets.
No tinc res a dir sobre l'assumpte de l'aigua. Em sembla que està al jutjat i el jutge donarà raó.
No he dit que em desagradi el pavelló he dit que es una pocavergonyada que s'hagi hagut d'inaugurar sense estar acabat per intentar treuren uns redits electorals.
Apren a llegir i a escoltar, perquè sinó no vas bé.
I deixa de dir mentides.

Anónimo dijo...

Jo mentider!!!!, ets un pocasolta. Jo no menteixo, tu si que menteixes convergent de calcescurtes, pelut, fill de la mama, tu si que no tens vergonyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sempre buscant com xupar de bote, treballa com tothom home, que no passa res. Enbruta't les mans a l'obra, com un home, o deixa't d'editor, de fill de presidenta de cdc, de pessebrista, de, el que sigui.

A pencar! collons. Que ja ets graaaaaaaaaan!

Anónimo dijo...

Grangel dijo:

Estoy hasta los cojones de tonterias, si los convergentes enchufaban a su gente, poque los socialistas no podemos hacerlo. Es que, hostia, los socialistas por aquí, los socialistas por allá... pero que passa!, no lo habeis hecho vosostros toda la vuestra p..a vida?

Yooooo, soy socialiiiiista porque el mundo ma hechoo asiiiin, lailolailo lailolaaaaa

Anónimo dijo...

BEiLIS dijo:

Aviaaaaaaat seré Marques de l'Hort de NaaaaaaP.

Soc faliç, per finalment tindre el qua voliaaaaaaa!

Anónimo dijo...

El Fantasma del Castillo dijo:

UUUUUUUH, AAAAAAAAH, UUUUAAAAAAH, MUUUUUUUUH, AAAAAAHG.... continua asiiiiin PACSMAN! me lasta xupando de puuuuuuta madre! AAAARRRRRGGGG!

Anónimo dijo...

PACSMANtdb dijo:

glugs, glugs, yo...glups, soy un viciosilloglugs, y el fantasma hace deglugs mi, lo que glupsquiere... vaaaaaa glupsyacula duna vessssssssss, i t'ago un videeeeeeoooooglugssssssss!

Anónimo dijo...

Domènec Belis i Durán si que ha dit:
Feliç si que soc i molt, però Marques no ho soc ni ho seré mai.

Una salutacio,

Anónimo dijo...

ja n'hi ha de gilipolles, ja!

Anónimo dijo...

Domènec Belis i Duran, Marqués d'Hort del Nap, sona bé i tot. Ànims que aviat, el 27 de maig, ho tindràs

Anónimo dijo...

Domenec Belis continua dient:

Crec que tu no hem coniexes de res, perqué si fore aixi et podries hver estovial aquest comentari.
Estic a la teva disposicio, salutacions

Anónimo dijo...

Si només em podeu contestar insultant i intentant desprestigant, és que teniu un problema

Anónimo dijo...

Si només em podeu contestar insultant i intentant desprestigant, és que teniu un problema

Anónimo dijo...

Me informa de nuevo el pajarito hembra de L'ADT, que según le han comentado de la ejecutiva pueden haber cambios de última hora en los primeros puestos de la lista.... aunque tengan problemas para confeccionarla

Anónimo dijo...

El pavelló està acabat, que falta? Els rètols dels lavabos?
Aquest pavelló ha sigut la il·lusió de moltes persones, per començar per a tots els esportistes de la UDT i fóra de la UDT. En uns dies, es podrà fer us d'ell, amb tot, aigua calenta, megafonia (que la té des del primer dia), màquines d'aigua i begudes, i el bar. Que més podem demanar? No siguem tan criticons, perquè una obra d'aquestes dimensions no es fa així com així.
Aquest proper divendres, Nit de l'Esport, tenim una altra oportunitat per poder veure que no falta res i que és un pavelló envidiable.
Ara, a gaudir-lo!!!

Anónimo dijo...

Per la foto diria que falta una porta. També alguna paret interior no estava acabada, o anava recobertes o els faltava enguixar, perquè estaven a obra vista.
Les conexions electriques i les de l'aigua tampoc estan fetes, etc.
una obra acabada, oi?
La pròxima que serà inagurar quan es facin els fonaments, perquè la resta ja s'anirà fent?

Anónimo dijo...

Yaso lo faltan 2 listas PP y ADT, les falta quente por los problemas internos que tienen????? o que les pasa......
La Sra. Toda empieza a estar nerviosa. El poder de don dinero

Anónimo dijo...

Sr. Jordi Solé portavoz de La ADT: si Vd. como portavoz de la ADT dice tantas mentiras como en su blog, la imagen que Vd. está dando de la ADT lo dice todo.De este modo los torrencs vamos apañados, porque Vd.ha dicho en este blog hacce dias que ya tenían la lista. Es que Vdes la presentación de la lista como son los millonetis de la Torre lo tienen que hacer a bombo y platillo?????
Son diferentes de los demas, por lo que veo si.
Ahora en su blog supongo que lo censurará, no??????

Anónimo dijo...

Juzgar una obra por las fotos es demencial, primero se va, se mira se observa, se ven los fallos, que siempre los hay, se interesa en como se ha construido y luego se opina. Y si hay motivo de critica se critica y punto.
Lo demás son pajas mentales.

Anónimo dijo...

Les fotos ja sabem de qui son, quina llastima que en temps de CIU, solsament tria fotos de conveniencia. Es clar els deu el favor de treballar al Ajuntament.
La mama i el nen. Tot un misteri, oi.

Anónimo dijo...

doncs si..
I no us queixeu tant que PER FI tenim un pabelló on podem fer un munt d'esports! YA ERA HORA!
Que podria estar millor? segurament.. tot es pot millorar!!
Ja vorem els pròxims que vinguin que fan.. també sel's haurà de criticar..

yanmaneee dijo...

golden goose sneakers
air max 97
jordan shoes
nike air max
nike sneakers
yeezy boost 350 v2
fila sneakers
hogan outlet
vans shoes
coach factory outlet

pure cotton razai dijo...

Supongo que el caso es ponerse medallas en el proximo Som-hi y decir 'mirar todo lo que hemos inaugurado' y con un poco suerte algunos que lo lean veran unas fotos de la parte bonita y se lo creeran.
sobia nazir wholesale
wholesale lawn suits