14/4/07

ME’L IMAGINAVA MÉS GRAN

Per motius familiars, no he pogut anar a les jornades de portes obertes del Pavelló Poliesportiu Sant Jordi, per les dates, tant a prop dels comicis electorals, no s’ha pogut fer una inauguració. Però si que he pogut parlar amb quatre confidents que sí que hi han anat.
Tots m’han coincidit en una cosa: El poliesportiu és petit per una població com Torredembarra, i m’han fet una crítica envers la nostra classe política. Tota, la d’ara i la d’abans. Segons, la tendència han carregat més contra uns i altres, és clar.
Ningú, però, ha trobat malament l’obra.
Hi ha qui m’ha criticat l’oportunisme electoral de la posada en funcionament, altres el fet de que estava molt brut.
Tots han coincidit amb que els acabats exteriors són pèssims, o que estaven per fer, i que l’obra no estava acabada al 100% tampoc en el seu interior. També hi ha hagut qui m’ha comentat que hi havia goteres.
Sigui com sigui una obra esperada pels esportistes de la nostra vila des del temps de la mariacastanya. Per tant, benvinguda sigui!

14 comentarios:

Anónimo dijo...

Confident, aixó de ser editor d'uns dels diaris de la torre no et va gaire bé. El que et passa es que els teus vincles polítics no et permeten dir una altra cosa.

Anónimo dijo...

Confident, ets l'hòstia consagrada agafada pel capellà després d'ensopegar des de l'altar major. Vés a veure amb els teus pròpis ulls el pavelló. Després pren-te un té, relaxa't una mica, i si tens collons, ratifica o rectifica l'opinió gratuïta que verteixes sobre aquesta obra municipal. Jo l'he vist per dins i per fóra, no tinc res a veure amb l'Ajuntament, i per més dades sóc de fóra del poble. T'asseguro que és im-pre-ssi-o-nant. Tú ves mentint que anirás a l'infern. O millor canvia d'amics. No t'aconsellen bé.

Anónimo dijo...

El mes collonut de tot es que el confident no ha fet cap comentari propi, perque no a anat a veureo. Nomes a criticat que no estigues acabada la obra.

Anónimo dijo...

Per collonut que sembli, no diré que la pell de platan rellisca, si la veig abans, i a més hi poso el peu a sobre. Si tinc una idea preconcebuda, i els meus "amics" m'ho fan creure, me l'acabaré creient. Un tio com tú que té tans amics a l'ADT i GIT, pot reproduir tranquilament aquesta mena d'opinions, com si fóssin informacions. Comprns la diferència?

Anónimo dijo...

Pavelló Poliesportiu Sant Jordi Fitxa tècnica; Superfície de construcció: Planta soterrani: 2.621,80 m2 Planta baixa: 1.076,70 m2 Planta primera: 192,30 m2 Total:  3.890,80 m2 Superfície útil: Planta soterrani:  2.460,15 m2 Planta baixa:              984 m2  Planta primera: 328,60 m2 Total: 3.772,75 m2 Pistes de joc: planta rectangular de 45 x 27: 1.215 metres quadrats.
Aquestes mides permeten la pràctica de diferents esports com el futbol sala, el bàsquet, el voleibol, etc.
Graderies: Seients grades: 1.051 (735 grada principal + 316 grada secundària)
Finançament: 435.132,76 € de subvenció de la Generalitat de Catalunya. La resta, a càrrec de l'Ajuntament de Torredembarra.
Empresa constructora: UTE (CISTERÓ SA - PROCEN, SA).
Arquitectes redactors del projecte: Antón Pàmies i Moisés Gallego.
El Pavelló Poliesportiu Sant Jordi acollirà la celebració de la 15a Nit de l'Esport de Torredembarra que tindrà lloc el 20 d'abril, a partir de les 21 h. La setmana següent s'iniciarà la recollida de sol·licituds d'ús del pavelló per a la pràctica esportiva en equip.

Anónimo dijo...

añado a los datos anteriores.
No tiene fuerza de alumbrado ya que esta supeditado a un grupo autógeno exterior.
Los marcadores no se ven ni bien ni mal, no tienen contraste de fondo, de hecho no hay marcadores.
Los aparatós de megafonia fijos no distorsionan casi nada, seguramente porque tampoco existen.

Anónimo dijo...

Y público, no he visto público, como puede hacerse un polideportivo sin publico. El gimnasio no tenia personal. Y en el mostrador tampoco habia recepcionista. Las pertas estaban abiertas, asi podran entrar arobar, urge cerrar las puertas. Ademas habia gran cantidad de intrusos que no deberian estar pululando sin hacer actividad deportiva. Torredembarra no se merece esto, ya está nién!

Anónimo dijo...

Des de l'optica esportitva, està clar que el poliesportiu s'ha inaugurat abans d'hora amb fins purament electoralistes. Sinó, s'hagués esperat fins que tot hagués estat en estat de revista.
és una gran pena que els nostres polítics siguin tan mediocres.
Per a l'esport local serà el revulsiu necessari i dóna una alegria immensa.

Anónimo dijo...

Si home!, i el poble encara està verd per tenir ajuntament, potser que nomenem una junta militar per gobernar-lo. Les coses són com són, i a qu no li agradi que no es precipiti. El nou pavelló ja s'acabarà en la part de mobiliari i complements, però en quan al projecte ja s'ha acabat, doncs a inaugurar. a tot arreu es fa així. No recordeu l'Estadi Lluís Companys a Barcelona, és va inaugurar i a la primera puja es va haver de córrer, però es va reparar i s'hi van celebrar el millors jocs olímpics de l'història. A veure si ens ho hem de mirar tot en detall, de ben segur que fins i tot la chica més guapa del món té càries.

Anónimo dijo...

No és veritat que el projecte estigui acabat. Aviu mateix encara hi estan treballant, o sigui que el que s'ha fet ha estat forçar la màquina per poder penjar-se la medalla.
Es oportunisme pur i dur per intentar parar l'inibitable.

Anónimo dijo...

No és veritat...
Has vist el projecte? En el projecte hi surten grades. Doncs ja està, el projecte s'ha complert, i l'obra ha estat acceptada per l'Ajuntament, tant costa d'entendre això?
Ara l'Ajuntament hi posarà seients a les grades, ho entens? En el projecte no hi ha el mobiliari. Per això hi treballaran encara un temps.
Es pot inaugurar? Doncs si home, o vols que ho inauguri el Mesegué?

Anónimo dijo...

Aneu bé. Tant clar teniu que guanyara el Masagué? Millor que no us presenteu!

Anónimo dijo...

confidente, portera y ortera

Anónimo dijo...

Com ja es va dir, el pabello antic ere molt millor, i no ens costaba ni un euro de manteniment.
I el comentari del Masaguer al entrar la nit del Esport, de molt mal gust.
"Tu creus que aixo no es caura"
"no se, no se".
O aquest nanu l'aconsellen molt malament, o el domina la enveja.