17/8/07

EL GEPEC A LA PICOTA.

Un confident em comenta que l’Ajuntament de Torredembarra té la intenció de desempallegar-se del grup ecologista GEPEC, en breu. Aquest grup ecologista ha estat qui des de la creació del PEIN Els Muntanyans n’ha tingut cura. Pel que em diu el confident, des de fa un temps se li ha estat discutint la seva tasca des de l’Ajuntament, sobretot des de què va guanyar la plaça de tècnic de medi ambient, una persona vinculada amb un altre grup ecologista molt crític amb el GEPEC. S’ha d’afegir a aquest malestar el posicionament que l’entitat ecologista a mantingut oposant-se als Pans Parcials Muntanyans I i II
El detonant de tot això, serien unes factures presentades pel GEPEC per unes tasques que no van ser realitzades (neteja de l’espai, pàgina Web, panells informatius, etc.), o el GEPEC no pot demostrar la seva realització, ja que segons sembla van estar fetes a través de voluntariat, i que es van pagar amb diners del fons FEDER.
Sigui com sigui l’ajuntament, que ha estat investigant l’assumpte no a tingut en consideració les explicacions donades pel GEPEC i ara reclama al grup ecologista més de 11.000 euros per unes 15 factures.
És el primer pas per una mesura més dràstica.

19 comentarios:

Anónimo dijo...

El 2001 el GEPEC va cobrar diners del fons FEDER destinats a inversions per l'EIN Platja Muntanyans.
L'Ajuntament de Torredembarra va rebre els diners i els va passar al GEPEC.
El GEPEC no ha pogut demostrar documentalment la inversió. El regidor d'Urbanisme i Medi Ambient era Josep Bargalló.
Recentment hi ha hagut una auditoria dels fons FEDER a l'Ajuntament, sobre la inversió de 2001, i l'Ajuntament haurà de tornar la subvenció si no es pot provar la inversió.
El regidor següent va ser el Crespo, i el següent el Suñé. L'auditoria va senyalar el problema en l'etapa Bargalló.
Hi ha una comissió d'inverstigació municipal en marxa presidida per l'alcalde. Que cadascú assumeixi les seves responsabilitats¡¡¡¡

Anónimo dijo...

A Torredembarra
IRREGULARITAT = BARGALLÓ
És curiòs, no?

Anónimo dijo...

El Bargalló esta a totes,no sen va perde cap¡ Muntanyans,gepec i lo que surti, amb rao els de ERC,no poden deixar la casa gran,i tenen que nar tapan la merda que va sortin.

Anónimo dijo...

Una pregunteta al confidencial, ara que parlem d'ERC: això de mantenir el bloc del Carles Marquès ho fas per droperia o per cachondeo? perque si es per droperia no ho entenc, ja que has actualitzat afegint els nous blocaires i ja posats podries haver fet desaparèixer aquest i el d'un fantasma màgic que només havien penjat un o dos post.

Ara que si ho fas per cachondeo, ho entenc...

Anónimo dijo...

No sé que et contestarà el Confident, però tu mateix et contestes.

Anónimo dijo...

hem de ser seriosos d'una vegada per totes i els fons s'han de justificar SEMPRE, siguin els que siguin, una cosa es el voluntariat i l'altre les subvencions. Els diners han d'estar clars i justificats amb factures si mes no en coses que estàn sotmeses a futures inspeccions, s'ha acabat l'amiguisme i el tapar-ho tot, encara que tampoc s'ha de barrejar aixó amb venjances polítiques i aprofitar-ho per arreglar vells assumptes.

Anónimo dijo...

Los sandias: Verdes por fuera, Rojos por dentro. Poneros a currar de una vez, y dejad las rastras y los porros, coged un pico y una pala, y a picar, recordad: El trabajo os hará libres!

Anónimo dijo...

aixó es el que no s'ha de fer, barreixar les coses i aprofitar per treure-les de lloc. "la dona del César a mes de ser honrada ho ha de semblar" i aixó s'ho ha d'aplicar tothom qui tracti amb diner públic o si mes no que no sigui solament per us propi.

Anónimo dijo...

es funció de l'ajuntament comprobar que els diners que es donen a les diverses entitats reben l'ús al que estàn destinats i aixó solament es pot comprobar amb les corresponents factures, es una cosa de calaix i no ha de sorpendre a ningú.

Anónimo dijo...

Per que es triga tant a comprobar els comptes de les subvencions (2001)? si es fes mes al dia pot ser les responsabilitats foren mes fàcils de trobar.

Anónimo dijo...

Potser l'ajuntament no tenia cap intenció de controlar els comptes del GEPEC i s'hi ha vist obligat pels qui gestionen els fons FEDER. Qui va demanar la subvenció va ser l'ajuntament, per tant n'és el responsable davant del FEDER. Si no aclareix els comptes del 2001 potser ho haurà de pagar l'ajuntament. Mal favor hauran fet els voluntaris i els gestors del GEPEC!

Anónimo dijo...

Tema dificil i controvertit, si es veritat tot això esté que aclarar espero que l'oposició estigui a l'alçada de les circunstancies

Anónimo dijo...

Pensava que m'havia tocat nomes a mi, pero veig que hi ha moltes cosas rares a la Torre.A mi m'han cobrat un IBI d'altres persones en concret 4 vegades el meu i no volen tornar-lo.He presentat tot tipus de documentaci� he parlat amb l'Alcalde i m'ha dit que es injust pero que pagui. Fins i tot el Sindic de Greuges l'ha demanat a l'Ajuntament en diferents ocasions que retorni els diners cobrats indegudament. �Alg� sab si hi ha alguna llei que pugui obligar a pagar per una cosa que no es seva? Puc demostar-lo amb papers.El meu e-mail per si interessa es barteses@yahoo.es
L'Ajuntament ja t� les meves dades i em coneix.

Anónimo dijo...

Plou. El que hauríem de celebrar com un fet positiu en un pople abocat a la sequera amb major o menor grau, s’acaba convertint, quan succeeix a l’agost, en puteig absolut per tots aquells que fan vacances i que aspiren a gaudir del sol i platja tant tradicional entre els usuaris dels indrets turístics clàssics d’aquestes terres.
Què és més important, que els pantans incrementin el seu nivell d’aigua o que aquesta brolli per l’aixeta?
Pel comú dels mortals, sens dubte, que es puguin dutxar amb la freqüència òptima.
Però un es dutxa si l’aigua arriba fins a casa i perquè aquest fet es produeixi, aquest recus tant escàs val més que estigui emmagatzemat en abundància i que plogui força a les capçaleres dels rius.
Segueix plovent. Sintonitzo l’emissora de torn per assabentar-me de si un altre dels efectes típics dels dies plujosos és un fet i resulta que si, els trens no funcionen d’acord amb les freqüències de pas que els horaris penjats a les estacions indiquen.
Haurem de deixar fins demà les gestions que haig d’anar a fer a Barcelona. Al final, entre tots plegats, aconseguiran que de defensar el transport públic em passi al bàndol del vehicle particular per tot el que faci falta.
És la llei de Murphy en la seva màxima expressió (si alguna cosa a l´Torre va malament, sempre pot anar pitjor).
I és que ja fa dies que aquest pople es troba immers en l’inexorable pèndol de la maleïda llei. De fet, qualsevol turista que hagi campat per aquí darrerament i que hagi hagut de suportar tots els maldecaps que ens han caigut a sobre, transmetrà als seus paisans una imatge de pople bananer que no ens mereixem.
I volem que vingen turistes,si per lo menys,vessin portat el tiburó de Tarragona a la nova piscina del pavello,o be una cursa al carrer nou...en fi noves ideas¡¡

Anónimo dijo...

Abans que se m'oblidi, feu-vos socis/es i voluntaris/es del GEPEC-EdC. Pel tema FEDER voldria comentar almenys el següent: es va realitzar molta més feina que la contractada. El problema que tenim al GEPEC és poder-ho demostrar ARA quan un/a treballador/a de l'Ajuntament (que ara no hi és per turbis assumptes) ens va dir que no volia cap informe que només volia factures. I les vam entregar totes. Si l'empresa que fa quatre anys va fer espectacles per l'ajuntament al 2001 i cobra per haver-los fet després d'entregar la corresponent factura, quatre anys després ha de buscar demostracions conforme els va realitzar? Qui és el responsable? Conforme passa més temps estem trobant més proves de que es varen realitzar els treballs (i molts més repeteixo) degut a que conforme tens més temps més proves i testimonis van sorgint, de vegades, la veritat, sense esperar-s'ho un i encara ens estan arribant. Entre molts altres errors i falta de capacitat de treball meus ha estat no haver confeccionat informes al seu dia, de cada treball, no haver-los entrat a registre i, a sobre, no have fet copia de seguretat doncs hem perdut moltes informacions de l'època per manca de previsió. La llàstima de tot plegat és que qui ens persegueix sap prefectament que hem realitzat molta més feina que la facturada i tot i així s'expressa i fa córrer el tema com si ens haguéssim embtxacat els diners sense haver fet els treballs.Com també sap que, cada any, el GEPEC-EdC realitzem per aquest poble de manera gratuïta, treballs i serveis que ens podrien costar a tots milers d'euros si s'haguéssin de contractar i més d'un cop hem sentit allò de "com ho feu gratuïtament no us ho contractem". Amb qüestions com aquest es pretenen amagar altres assumptes i errades i mancances municipals greus en matèria ambiental. Que les continuarem denunciant. És clar. Però bé, a això ja estem acostumats. Fa 23 anys que estem treballant pel medi ambient i la natura a Torredembarra i les hem passat de molt pitjors, és per aquest motiu, també, que estem tan tranquils.

Unknown dijo...

replica bags aaa quality replica bags cheap 9a replica bags

tanet dijo...

visit this website dolabuy.co Recommended Reading Balenciaga dolabuy important source dolabuy hermes

Unknown dijo...

important link go visit our website home my blog try these out

Unknown dijo...

read this post here https://www.dolabuy.co my sources dolabuy ysl special info high end replica bags