13/8/07

LES OBRES SOCIALISTES FAN AIGUA

De tots els confidents és conegut que a Torredembarra quan plou fort s’inunda tot, és una llàstima. S’inunden els magnífics aparcaments de la Sort i del CAP, s’inunden els passos soterrats, la ex-carretera N-340, els Muntanyans, etc. Ara però tenim tres nous equipaments municipals, alguns dels quals no estan inaugurats que s’han d’afegir a la llista. El pavelló, el pas de la Marítima i els baixos del Carrer Nou, que no s’havien inundat mai i que era queden negats quan plou fort.
Adjuntem un document de l’Alcalde Accidental, el bo està de vacances, que no té desperdici, sobretot, en el que es refereix a la Pl. de la Font:

“De Santiago Ardèvol, Alcalde accidental

Motiu: Inundacions en obra pública, a causa de pluges torrencials.

Pavelló polisportiu:

El diumenge a la nit es detecten inundacions, motivades per la insuficient canalització de les aigües provinents de St. Jordi.

Aquesta situació va ser detectada el dijous, dia 9 de juliol de 2007, no podent-se realitzar les obres que van motivar les inundacions del diumenge, així mateix es detecten altra sèrie de filtracions motivades per deficiències de segellat en l'estructura exterior. Es prenen les mesures d'aixecar acta, reportatge fotogràfic i acta notarial per a reclamar els danys.

Pl. de la Font:

Els propietaris notifiquen que es produeixen filtracions per sortides d'aigües pluvials pels WC. Ens hem posat en contacte amb Sorea, per a que en aquest matí es visualitzés, amb una camara a aquest efecte, si hi ha alguna connexió mal realitzada que possibiliti que les aigües pluvials s'introdueixin en les xarxes fecals, si això fos així es prendrien les mesures necessàries per a solucionar el problema i exigir responsabilitats.

Torredembarra, 13 d'agost de 2007.

Santiago Ardèvol Mirabal

Alcalde accidental”

Ara que ho arregli SOREA!!!

19 comentarios:

Anónimo dijo...

...i heu tingut la barra de donar per "inaugurat" el pabelló poliesportiu en aquestes condicions???? .... Els qui esteu al capdavant del nostre ajuntament no esteu capacitats per a ser-hi. La mediocritat i l'amiguisme us pot, i el resultat són poliesportius que fan figa a la primera de tres.
Si ens voleu fer un favor al poble, doneu pas a nova gent que tingui il.lusió per fer les coses ben fetes...Vosaltres ja esteu massa "emmerdats" per denunciar-vos els uns als altres les vergonyes, com vergonya fa el nostre poble a les vostres mans. Mare de Déu, quina colla d'inútils!!

Anónimo dijo...

coño para tener "el mejor equipo de urbanismo de Cataluña" la cosa no va fina, fina.

Anónimo dijo...

Jo no sé si tots plegats són uns inútils o no, però jo sóc una mare, i només penso en que el 12 de setembre els nostres fills i filles inicien l'escola i amb ella diverses activitats al nou poliesportiu. AQUÍ ES VEURÀ EL VOSTRE CRITERI SOBRE LES PRIORITATS DEL POBLE! Deixeu-vos de romanços i comenceu a treballar per a recuperar les instal.lacions ràpidament. No mineu la il.lusió dels més petits!

Anónimo dijo...

Sovint se sent a dir, a la tele, que quan hi ha gent en perill els refugien als poliesportius perquè són llocs segurs...sort que als campistes de Tamarit, al veure'ls negats d'aigua no els van refugiar al "nou poliesportiu" de Torredembarra... Jo prefereixo encomanar-me a ELL: Déu meu! quina colla d'inútils!

Anónimo dijo...

Sovint se sent a dir, a la tele, que quan hi ha gent en perill els refugien als poliesportius perquè són llocs segurs...sort que als campistes de Tamarit, al veure'ls negats d'aigua no els van refugiar al "nou poliesportiu" de Torredembarra... Jo prefereixo encomanar-me a ELL: Déu meu! quina colla d'inútils!

Anónimo dijo...

y me pregunto si tienen algo que ver las empresas protagonistas de nuestro 2007: las populares baldosas i el polideportivo...NO SERAN LA MISMA, NOOOOOOO???? NO ME DIGAS !!!! estos no pasan una auditoria de calidad, ¿eh?

Anónimo dijo...

Això què és la justificació de l'Aedèvol? Encara es pensa que pot quedar com un senyor.

Anónimo dijo...

Quan el vaixell s'esfondra, les rates són les primeres a fugir.
Busqueu les pròpies responsabilitats, covards.

Anónimo dijo...

D'obres socialistes, res de res, el socialisme és una cosa, i les perles que governen el pobre municipi de Torredembarra són de lo milloret del món... en pífies. no comparem. Al Cèsar, lo que és del Cèsar. El poliesportiu de Torredembarra no té res a veure amb el socialisme, i els qui manen a l'Ajuntament de Torredembarra, tampoc.

Anónimo dijo...

Ja ho vaig vaticinar fa temps en aquest mateix blog: el tema Carrer Nou i Plaça de la Font arrossegarà cua fins les properes eleccions municipals. Els baixos de la Plaça s'inunden; pudors fecals en sectors del carrer peatonalitzat que es filtren fins dins mateix d'alguns comerços i habitatges; rajoles canviades que tornen a ballar com abans; moltes rajoles malmeses per la baixa qualitat del material que estan fetes (totalment diferent a les del projecte aprovat, que eren d'una molt millor qualitat); gent gran i no tan gran que ensopega a causa dels desnivells entre rajoles; quan passa algun vehicle és vergonyós el soroll de tantes rajoles que només s'aguanten pel propi pes, restant totalment lliures de qualsevol subjecció al terra; servei de soterrament de línies elèctriques pendent encara de molta feina per fer i tècnicament mal fet, amb poques condicions de seguretat (els principals defectes d'un bon aïllament no estan a la vista); xarxa telefònica soterrada pràcticament per fer; als propietaris dels comerços i veïns, se'ls ha restringit fins a tal punt el poder accedir amb el seu vehicle fins al seu domicili o comerç, mitjançant l'establiment d'un horari ridícul en durada i en hores que normalment la gent està treballant, que els representa una greu privació de llibertat totalment autoritària i inquisitorial per part dels dictadors d'aquestes normatives horàries, que en cap altre lloc del poble passa res de semblant; etc, etc, etc. I mentrestant, sembla que ningú tingui cap mena de responsabilitats; tothom s'excusa en què l'obra encara no està acabada, però no diuen que aquesta obra havia d'estar entregada el mes d'abril o maig, dins del termini de sis mesos que va anunciar l'ajuntament. Ningú va dir que això s'havia de convertir en una segona Sagrada Família. I mentrestant va passant el temps i ningú accepta responsabilitats... ni les de demora. L'alcalde només reconeix que les coses "potser" no han anat ben bé com haurien d'haver anat, i la senyora Gasull, que a menys d'un mes de vèncer el termini dels sis mesos, encara tenia la santa barra de contestar en els plens, que les obres seguien el seu ritme establert. No és vergonyós que afirmacions com aquestes, expressades per personatges com ara els regidors i autoritats directament responsables d'aquest nyap, es puguin dir tan a la lleugera i amb premeditació d'engany a tot un poble? Què se n'ha d'esperar d'uns caragirats d'aquesta categoria, que abans d'acceptar i reconèixer els seus propis errors són capaços de defensar-se amb la mentida més gran amb que es puguin pronunciar. SENYORS, SÀPIGUEN QUE SI ALGUN DIA LA JUSTÍCIA ARRIBÉS A EMPARAR LA SEVA INDECÈNCIA, EL POBLE DE TORREDEMBARRA I L'OPINIÓ PÚBLICA EN GENERAL ELS HA DECLARAT, DE FA TEMPS, CULPABLES!!! (encara que aquesta culpabilitat només tingui un valor moral, fora de les lleis administratives i penals).

Anónimo dijo...

"El mejor equipo de urbanismo de Cataluña", això només pot dir-ho un regidor des de la més absoluta ignorància de com son la resta d'equips d'urbanisme. El que tens al teu departament, són els teus "amiguetes" que has colocat a dit, per que cap d'ells te en el seu curriculum un sol projecte redactat per ells mateixos i els pots manipular a canvi de llocs de treball sense concurs de selecció i ho managaràs tot amb un simple concurs de mèrits, tal com has fet amb l'Auxiliar de GIS. Ja saps el que vull dir Sr. Ripoll.

Anónimo dijo...

Ripoll=urbanisme + la seva dona=immobiliària i altres "serveis", i tot guarnit amb "amiguets" que a canvi de feinetes obtenen llocs de treball municipal. Mortal. Algun dia us ho trobareu perquè la justícia és lenta però...Ja podeu dormir tranquils?
http://www.acambiode.com/proveedor_43062070051448535250674857654557.html

Anónimo dijo...

La nueva idea soziata¡¡
Se llena de agua el polideportivo y se inagura nuevamente por piscina cubierta.

Anónimo dijo...

Respecteu-vos siusplau ¡
He notat durant les últimes setmanes un clima de tensió en la gent de Torredembarra i no m'agrada.
Ja no ho dic per els comentaris en el bloc, ja que sota l'anonimat qualsevol és capaç d'escriure qualsevol cosa, però si parlant i escoltan amb molts veïns i veïnes que estan per el carrer.
De ben segur que el pacte polític produït després de les eleccions municipals no ha deixat indiferent a ningú.
Hi ha gent que no l’entén, hi ha gent que es sent decepcionada, i n'hi ha d'altres que n’estan contents.
Això entra dintre de la lògica de la política, sigui autonòmica, general o local.
La gent té un sentiment o un altre depenent de si governen els que creu són més propers a la seva ideologia,manera de fer o grup de persones més afí.
Fins aquí ho veig molt bé i seria un bon signe de salut democràtic que encara hi hagués més gent que s’interessés per els assumptes del poble.
A partir d’aquí el que ja no trobo tant normal és que la diferència de sigles porti com a conseqüència un clima d’enemistat,distanciament i finalment manca de respecte entre les persones que formen part d’aquests diferents grups.
Aquest clima existent també té unes causes que l’han provocat i que no hi entraré en detall.
Però per exemple, n’hi ha que han utilitzat les sigles no ja només per diferenciar els projectes polítics, sinó per separar o dividir les persones.
Per dividir les persones entre dretes i esquerres, entre bons i dolents..., n’hi ha també que han anat més enllà dels raonaments polítics per directament atacar a les persones o a les famílies d’aquestes.
I crec sincerament que aquesta és una concepció errònia de la política. I en aquest apartat no excloc a cap partit polític. Crec que tots en tenen,part de la culpa.
Jo no soc ni de dretes, ni d'esquerres, ni del centre, ni de dalt ni de baix.
I és que en els municipis, és certa aquella dita, que les persones son el més important.
Si ens fixem bé en els programes electorals de les diferents opcions polítiques veurem que les diferències són mínimes. Aquestes poden ser més rellevants quan entrem a parlar de com s’apliquen els punts dels programes, les prioritats o l’estil de fer-ho.
I això en gran part depèn de les persones i de la seva actitud.
El que si que us demano i que crec que aquest bloc potser un bon inici per fer-ho és que hi hagi respecte per a tothom.
Tothom ha d'exposar lliurement les seves idees, però també ho ha de fer respectant les dels demés,
rigorosa i contundent quant calgui, però lleial sempre al nostre poble i amb respecte per els partits i les persones que actualment i per ara formen el govern,hi ha una altre manera de fer les coses, amb humilitat,capacitat de treball, esforç i sobretot respectant a tothom.
Només així aconseguirem que d'aquí a quatre anys hi hagi més veïns i veïnes que creguin altre cop en la política en majúscules i vagin a votar.



Enviat per Carles Negre a divendres, agost 10, 2007



42 comentaris:
Estela ha dit...
M´ha agradat molt aquest article Carles.Comparteixo amb tu aquesta manera de pensar i fer política.Bé, suposo que per això anem en el mateix vaixell.

10 / agost / 2007 16:36
Carles ha dit...
Aquest escrit ha estat suprimit per l'autor.
10 / agost / 2007 17:11
Carles ha dit...
Aquí em trec el barret.

10 / agost / 2007 17:13
Anònim ha dit...
Carles,bon article,tens tot el meu respecte igual que admiro a l'Estela Pero vaig al vaixell d'erc que ultimament sembla que ha perdut el nort i s'allunya del seu esperit.I del meu.Espero que tots els comentaris siguin del nivell que et mereixes i ens mereixem.

10 / agost / 2007 17:23
Anònim ha dit...
Ho comparteixo. Però sincerament el foc s'ha ences desde els dos costats, i ara lamentablement hi ha gent ferida per les dues bandes i això costarà. A tots. I com dius tu, eixalabrats n'hi ha a tots el grups, i molta gent a perdut els nervis o els papers aquests darrers dies, o la mateixa nit electoral.
Fem examen de conciencia, TOTS!

10 / agost / 2007 17:28
Anònim ha dit...
home l'article el trobo correcte ,però m'afegeixo a l'últim anònim , crec que tothom a posat el seu granet de sorra tant d'un costat com de l'altre i ara es recull el sembrat .
Primer el poble i desprès el poble i com a últim el poble.

10 / agost / 2007 20:14
Anònim ha dit...
Torroella i l'Estartit son regions molt boniques, agradables de viure, el que es lleig es gent que només pensi amb la seva butxaca i els hi és igual el poble, fer-hi les inversions que calen, cuidar-lo i mimar-lo.
Si tots els partits junts s'avinguessin i no hi hagues gent dolenta que es puja els sous astronomics i treballessin pel poble, Torroella i l'Estartit guanyaria en qualitat de vida.
REFLEXIONEM, REFLEXIONEM.

10 / agost / 2007 20:39
Un d upm ha dit...
felicitats Carles, també felicitats Estela m´agrada que sempre posis el teu nom.A veure si tant vosaltres com nosaltres comencem a tenir seny.

10 / agost / 2007 21:09
Josep Clau ha dit...
Bon article si senyor, espero que alguns reflexionin i no deixin de saludar a gent diversa perquè no son del seu mateix partit, crec que per això hi ha la diversitat d'opinió i la llibertat d'escollir les persones que a un mateix li semblan que son la millor opció pel bé del poble.

10 / agost / 2007 21:14
zel ha dit...
Bé, Carles, és d'envejar la teva paciència i el seny que mostres, sobretot cap a persones que només fan ús del blog com a canal de les seves frustracions i/o defensant interessos personals. De fet, tots ho fem, això de defensar interessos personals, el que passa és que hi ha d'haver al darrera una categoria humana que condiciona un tarannà i aquest sovint determina una ideologia que et fa acostar a uns o altres. I sí que és cert que els programes difereixen poc, però no la manera d'aplicar-los, les prioritats, les decisions polítiques que hom pren davant qüestions del poble. Una persona més propera a un tarannà conservador, prioritzarà controlar el desenvolupament urbà, p ex., de manera diferent que algú més proper a postures d'esquerra, un neoliberal, serà molt més radical encara en prioritzar recursos i si cal legislar per promocionar empreses més grans i productives o plans d'urbanisme menys sensibles a un pensament ecològic. Però es ben cert també que en un poble cal prioritzar l'entesa del dia a dia i el benestar social. Feu una bona oposició i a la llarga tothom torna al seu lloc.Salut!

11 / agost / 2007 00:22
Francesc Ferrer ha dit...
Aquesta es la linea ideal a seguir amic Carles, se que no es gens facil, acops costa d`empasar la sal.liba per no treure foc pels queixals.
Jo tinc una forma d`entendre la politica en que el que s`ha de tindre es vocaciò de servei no vocaciò d`autoservei com molts tenen i aqui esta la diferencia entre un bon politic i un que nomes cerca el seu interes personal.
Torroella i
L`Estartit es mereixen els millors en tot i la paraula la tenim tots els que tenim dret a vot. la gent es queixa dels resultats electorals, pero em pregunto jo si tota aquesta gent a fet us del seu dret a Vot?? aixo tambe ha fet mal al mon politic perque permet que qualsevol pugui tenir acces a carrecs importants.
SER O NO SER aquesta es la rao.
Gracies Carles per ésser un dels bons en politica municipal.

11 / agost / 2007 09:10
Anònim ha dit...
Amic invisible "Zel" be per el que dius deus ser dels que es diuen d esquerres, es cert que els programes son iguals, tambe es cert que l aplicacio dels mateixos es diferent pero i per sobre de tot el que si es diferent es la manera de fer oposicio, fa cuatre anys tant PSC-UPM, com ERC es varen dedicar a fer una oposicio al carrer de difamacio envers els que gobernaben legitimament i democraticament, una oposicio que res tenia que veura amb la que es feia ofocialment, el cas es que aquestas difamacions varen tenir un petit fruit, CIU no ba treure els resultat suficienment ample per tornar a gobernar. Ho podiem fer, pero estaba cantat desde la nit electoral que ERC pactaria amb PSC-UPM, aplicar els programes de manera diferent no es exclusiu dels que us anomeneu esquerras, el dia a dia fa que a vegades les prioritats siguin unes altres, o sino diguem es honest crear ara un ens autonem per can quintana?no sera per aixi poguer controlar el que sempre heu fet, la cultureta?I en cuan a la oposocio amic "Zel", caldria que en prenguesis nota, pq d aqui cuatre anys us tornara a tocar, i cal que aprengueu a fer una oposicio una miqueta mes madura , ja se que al final el important es tenir la cadira al preu que sigui.Tu parla malement, es igual si algu es creu el que es parla, tot aixo auras guanyat,be aquesta oposicio no la ferem des de CIU, per tant en prens nota del nostre taranna, per aixi d aqui cuatra anys ja en sabreu

11 / agost / 2007 12:33
Anònim ha dit...
Felicidades Sr Negre, no soy votante de CIU, pero creo que al final votare a los de convergencia, verguenza tendria que darnos a los que votamos UPM, yo no vote seis mil euros para el sr Rufi

11 / agost / 2007 12:34
Anònim ha dit...
Visca en Carles!!!! Aixó si que és ser un polític, mai s'enfada, mai retreu coses, no com els altres, jo a partir d'ara votare a n'en Carles, no vull dos alcaldes que només insulten i cobren molt.

11 / agost / 2007 13:28
Anònim ha dit...
Amic Carles fa pocs dies concretament el 31 de Juliol va sortir una carta publucada al diari de Girona signada per en Francesc Ferrer, tractant el tema del rec de les voreresdel pont.
Ara fa pocs dies concretament el dia 8 d`Agost en aquest mateix medi hio sortia la contesta per part del regidor Sr Ramon Moreno, al.legant que havia estat una acciò del departament de Carreteres i que no era cosa de la Brigada.
Jo li voldria dir aquest senyor que ens ha mentit i si ens ha mentit amb una minucia que fara amb un tema mes delicat o importanT.Aixo es joc desonest cap els vilatans de Torroella.
Senyor Moreno si te l`oportunitat de llegir aixo demanaria que dongues explicacions i demanes perdo sobre un escrit que dupto molt voste aixi redactat.

11 / agost / 2007 13:45
Dolors. ha dit...
Estic amb el grup que les dues parts ha participat amb l'encesa de focs creuats, i m'alegra sr. Negre que possi una mica de "seny" a tot plegat.
A les següents segur que l votarè a vostè els altres m'han decepcionat anormament.

11 / agost / 2007 16:27
Anònim ha dit...
sr. moreno , plegui , es veritat, ens ha mentit , ha de donar explicacions perque ens ha mentit o plegui voste i els dos alcaldes.

11 / agost / 2007 16:28
Anònim ha dit...
sr. negre : voste si que es un politic tal com ha de ser, sensa ficarse en ningu i volguen fer las cosas ben fetes , hi ha mes voste es un i ara son dos que no valen ni mitg. força senyor negre

11 / agost / 2007 16:30
Anònim ha dit...
Subvencionar a los que ya están subvencionados,adular a los que ya son adulados,mantener a los que ya son mantenidos,es decir aparentar ser demócrata, el problema es que, se le ven sus hombros incapaces de soportar una crítica, incapaces de soportar la visión de los problemas de cerca,tal y como hemos podido comprobar hoy en la radio,fue incapaz de acercarse al pueblo llano, ya que no dejo entrar llamadas.

11 / agost / 2007 17:47
wally de lange ha dit...
m'agrada l'anonim 'un d'upm'.
les coses han d'anar aixi. amb educació, amb sinceritat, amb respecte, sense duplicitat i sense por.
llastima que 'un d'upm' encara fa el comentari sense posar el seu nom.
'zel' també.
nom i cognom. sense por.

11 / agost / 2007 18:06
pere bonfill ha dit...
felicitats senyor negre , ara si que molts veiem que varem cometre un error molt greu a las pasadas eleccions en votar al senyor margall , voste es un politic com deu mana , lo demes son tonterias , de aqui a cuatre anys el votere , i com jo , molte mes gen , guanyara voste per majoria absoluta i aquesta colla de mangans cuan li pasin per el costat li hauran de fer reverencia, senyor negre. una abraçada

11 / agost / 2007 18:53
Andres M.C ha dit...
Si señores ahora esto tiene un tono mas coloquial con respeto bien muy bien.
I si el regidor Moreno no conoce ni a la gente que trabaja en la Brigada com va a saber quien estava regando. Dimitir nopor no conocer si no por mentir, Señor Moreno que pronto se te vio el plumero. Esto de mentir debe de ser genetico señores del PSc-UPM

11 / agost / 2007 20:52
zel ha dit...
Per l'anònim de les 12,33, jo tinc un sobrenom, i a partir d'aquí pots anar a veure el perfil i el blog si t'interessa. Pel que fa a les meves idees polítiques, ni les saps, ni em pots jutjar, em considero amiga d'en Carles i en cap moment l'he menystingut ni criticat, cosa que hauries d'aprendre a fer, mostrar respecte, honradesa i més qualitat humana a l'hora de jutjar sense saber res dels altres. Llàstima que anònim no diu res de tu. Salut.

11 / agost / 2007 21:01
Anònim ha dit...
Amic "Zel" o amiga, si et lleguexes be el que vaig comentar ahir, veuras que en cap moment falto el respecte a ningu tot el contrari, en tot cas critico la hipocresia del que avui manen a torroella, critico una manera de fer oposicio que no es la de CIU, i an cap moment no nomes no critico al Sr Cerles Negre, sino tot el contrari estic totalment d acord amb els seus plantejaments ahir, avui i crec que tambe ho estare dema.D altre banda tampoc he volgut jutgar a ningu, nomes faltaria, i si en algun moment t has sentit ofes et demano umilment disculpes, pero no ofent el que vol ofendre sino en tot cas se sent ofes aquell que ba p`redisposat a sentirse ofes

12 / agost / 2007 08:53
Anònim ha dit...
Mentides, els senyors del PSC-UPM ens menteixen en tot, varen mentir amb el tema dels sous, veren mentir amb el tema del pont, an mentit amb la formacio del gobern, pero amics,tenen l alcaldia, vol dir que ia gent que es creu les mentides,ahir vaig parlar amb gent de torroella, crec que en totes les converses vaig deixar anar el que cobraba el sr rufi, era igual si venia a la conversa o no, jo ala, i la veritat mes de un ba quedar una miqueta estorat, per tant i torno al principi d aquestr comentari, no es nou que el moreno degui mentides, el que seria nou es que algun dia digues una veritat, be millor dit, seria nou si algun dia sapigues el que diu

12 / agost / 2007 09:07
Anònim ha dit...
Fa uns dies amb motiu de que volen convertir casa quintana amb un ens autonem, vaig aqui denunciar el tema per escandalos i pq al final acaberem amb la cultureta dels de PSC-UPM es a dir uns pocs, pero que criden mol,ahir es ba produir un fet llastimos, en jordi Bellapart aprofitant la presentacio del llibre de la festa major, ba passar un video de les seves vacances,ja npo nomes es que cada tarde en bellapart es a l ajuntament, es que tb amb un acte oficial del municipi te la barra de passar un video de les seves vacances.Em sembla un fet no nomes escandalos, sino rastrer, barruer i denunciable alla on calgui.En bellapart no es ningu es un ciutada com jo i com altres, no es avui regidor per entendrens i so ho fos tampoc ael fet li dona dret a la actuacio seva de ahir.A part d aquet fet, un altre, ara el llibre de la festa major, patrimoni de tots els torroellencs, jo els tinc tots desde l any 1960, dons ara uns cuans son associacio, crec que fins aqui em arribat.En bellapart i els seus amics aquesta vegada san pessat.Carles demana els numeros del cine club i els del cinema montgri, la seva barraqueta te que tenir un final, tenim l obligacio de que aquet sigui ja, algu amb qui vaig parlar no es creia lo dels anonims al movil del carles, aquet mati al saber aquet fet ja pensaba que eran posibles.Carles per el be de torroella posem fi a la cultureta del bellapart

12 / agost / 2007 12:44
Anònim ha dit...
El meu català és moltbaix però el teu està per terra i no tens excusa perqué fan classe per adults perdona'm peró és que no t'entenc.
Una abraçada.

12 / agost / 2007 18:30
Anònim ha dit...
esque parlar dà quest trepa de mangants em posa nervios i s`envan els dits al teclat sols i pasa el que pas que PSC_UPM I ERC em feu perdre els papers.

12 / agost / 2007 19:21
Anònim ha dit...
Avemus Mare Teresa de Torroella de Calcuta

He vist que estan començant a construir el que s'ha convertit el projecte de la piscina municipal, ara fa 2 metres de diametre i serveix perque estigui bruta i es pugui fer un event que al "señor Rufino" segur que l'hi agrada molt, ara es farà de la Peña Sant Macr les sigles del partit a les properes eleccions seran ERPS esquerra republicana peña sant marcos

13 / agost / 2007 14:42
Anònim ha dit...
El señor Rufíno a falta de feina amb les vaques ha construit la super piscina de 2m de diametre i 6 metres quadrats, per poder tenir feina amb les "vaquilles", ja que amb 9000 euros que cobra al mes no en fa prou ni de sobres.

13 / agost / 2007 14:47
Anònim ha dit...
Els que col.leccionem el llibre de la festa, aquest any l'haurem de posar a part. Ara és l'Associació del llibre d'en Bellapart. És indignant ¡¡

13 / agost / 2007 16:02
Anònim ha dit...
de què anava la presentació del llibre? de les vacances d´en Bellapart? quan jo sigui alcalde exposaré les vacances de la meva sogra i el canari jajajajaj

13 / agost / 2007 16:25
Anònim ha dit...
No se com aquets dos alcaldes no lis cau la cara de vergonya, ja que tot el dia han de rebre instruccions d’en bellapart i cia. es que tots sols no arriben mes enllà i mira que cobren un sous ben escandalosos?
Potser ja seria hora que aquest home es dediques a altres feines i deixes al poble en pau, aixes podaríem esta tot mes tranquils.
Lo que en va sobtat mes el pesat dissabte es a radio Montgrí la Missis Ketty digen que tenia una saca de diners per començar a fer habitatges?
I en canvi pels carrers de L’Estartit no n’hi ha, potser possible tanta misèria?

13 / agost / 2007 16:46
Anònim ha dit...
les vacances d´en bellapart i les festesdel poble tenen tant que veure com el tocino Y la velocidad

13 / agost / 2007 19:54
Anònim ha dit...
Estic totalment destrossat, doncs no han donat la medalla del Montgrí a n´en Bellaparte!!!!! Aixó no es pot tolerar!!!Es una injustícia i una estafa.

13 / agost / 2007 21:21
Anònim ha dit...
Si,si!!!! Aneu foten-vos d´en Bellapart.De moment, ell,ja s´ha fet ric amb la política i te bones propietats i pot fer bons viatges!!!!La bio-botiga es una tapadera!!!!

13 / agost / 2007 21:26
Anònim ha dit...
aquest ultim anonim es un idiota sense remei i a sobre es creu gracios

13 / agost / 2007 22:48
zel ha dit...
Amic Carles, jo de tu començaria a posar-me seriòs amb tota aquesta gent que tens escrivint al teu bloc. Dóna la sensació que es van fent la conversa sols via internet en lloc de fer les crítiuqes al cafè, tipus "marujeo", perdó per l'expressió sexista, no me'n ve cap altre al cap. I a més sempre sota la signatura ANÒNIM. Llavors alguns tenen la barra de dir, nom i cognoms, sisplau, sense por. Hauríem de tractar del respecte i de coses serioses per millorar el poble, ser constructius, i això és un safareig. Una abraçada. Repeteixo pels curiosos que clicant el sobrenom, surt qui sóc i la pàgina.

13 / agost / 2007 23:11
Anònim ha dit...
A l´anònim de les 22,48 dirl´hi que l´idiota, en tot cas es ell.Eh!!! Jordi!!!

13 / agost / 2007 23:37
Anònim ha dit...
Quina vergonya de comentaris.Té alguna a veure el llibre de l festa i la seva associació amb l' ajuntament a part de rebre la subvenció com les altres associacions del municipi?

14 / agost / 2007 08:16
Anònim ha dit...
Amics de CIU de Torroella;entro al blog i em quedo totalment confús.Que hem perdut el seny tost plegats? Que ens hem tornat bojos ? Sort que l´encapÇalament del blog és : Respecteu_vos siusplau !!Una mica de respecte per a tothom!!! No podem llenÇar acusacions a noms propis sense tenir proves amagats rera un anónimat.Signat 6OVi

14 / agost / 2007 09:21
Anònim ha dit...
es cert, no es pot acusar a ningu sense probes, pero aixo esper tots?jo ara recordo els comentaria de la gent de PSC_UPM, respecta al sou d en carles, repecta al pis d encarles del passeig, respecta a les cases aparellades del mas pla, etc,etc,tot aixo, cap problema?tot amb probes?tota la difamacio dels 4 anys tot era cert?o es que el respecta nomes es aplicable a alguns?

14 / agost / 2007 09:46
Publica un comentari

Missatge més antic Pàgina inicial
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Quant a mi
Carles Negre i Clos
Visualitzar el meu perfil complet
Cercar en aquest bloc

con la tecnología de

Arxiu del bloc
▼ 2007 (22)
▼ agost (7)
Respecteu-vos siusplau ¡
Medalles del Montgrí 2007. Per molts anys ¡
Cultura per a tothom vs cultura per a uns pocs
La Passió per Torroella continua viva.
Els grups d'autoajuda de dones del banc ICICI.
Un bon article de la Xoia
Aravind Eye Care System
► juliol (15)
Es possible erradicar la pobresa desde un sistema ...
Nota del Grup Municipal de CiU a Torroella de Mont...
BBC: " El miedo del mercado inmobiliario español"
Felicitats Cristina ¡¡¡¡¡¡¡
QUEIXES DE RETENCIONS AL PONT
La gran apagada. O el GRAN RIDÍCUL.
Avui és un dia trist
La "vendetta" de Torroella.
Què val un café al Parlament de Catalunya ?
Els Sous de Torroella o Les Mentides de UPM i ERC....
Coses a evitar
Canvi Climàtic : Qui té la raó ?
Joe Bonamassa - You Upset Me Baby
MOLTES GRÀCIES
Discurs el dia de constitució del nou Ajuntament
Blocaires
Saül Gordillo
Cristina Mascarreras
Eduard Batlle
Rafa Martin
Monica Pascual
Estela Jimenez
Antoni Vives
Jordi Xucla
Xoia
Amat Artigas
Jordi Martinoy
A l'altra banda del Riu
Dolors Bassa
Teresa Bagué
Webs que visito
Aravind Eye System
Global Voices
El singular digital
Ràdio Montgrí
Portal independent de Torroella de Montgrí-l'Estartit
Centre d'Estudis Jordi Pujol
Fundació Ramon Trias Fargas
Fundacion entorno
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Qué et sembla el pacte UPM-ERC+LEI?

Anónimo dijo...

Como se nota que los 36m3 de la factura del agua que nos cobra Sorea no sirven para mejorar la red de alcantarillado, según me dijo personalmente la Sra Gasull en plena campaña electoral. En Avenida Cataluña con Camí dels Munts la tapa de la alcantarilla sale disparada hacia arriba a poco que llueva intensamente.

Este es probablemente el municipio peor gestionado de Catalunya.

Anónimo dijo...

Ja us heu ensabonat bé els uns als altres? i per què no deixeu de fer demagògia i us poseu a treure aigua del poliesportiu?

Anónimo dijo...

Muy bonito el escrito de Carles Negre. Apela a humildad, buenas maneras y respeto mutuo. NO CONFUNDAMOS.... denunciar las chapuzas que sufrimos reiteradamente no es perder el respeto. Es llamar a las cosas por su nombre. Chapuzas, estafadores e insolidarios son los que gestionan Torredembarra ¿o es capaz, amigo mío, de argumentar lo contrario?

Anónimo dijo...

que carai es tot aixó de torroella de mongri? quina parrafada, sembla la biblia.

Anónimo dijo...

Es una bexenada com un temple així la gent es distreu del problema principal. Els dictadors quan tenen un problema s'inventan una invasió o qual sevol cosa la quan fa distreure l'atenció que preucupa a a gent, les obres sociates fan aigua.!!!.