14/9/07

ELS VEÏNS DEL CARRER NOU, MOBILITZATS

Després de la Festa Major i de l’11 de setembre, els vianants del carrer Antoni Roig han trobat nous cartells en les parets, signats per l’Associació de Veïns del Centre Històric. Aviat farà un any que van començar les obres del carrer i encara no han finalitzat, tot i que els terminis d’entrega ja han prescrit vaires vegades. A més, l’obra es demostra, cada dia que passa, més mal feta.
Ja vaig parlar del que havia succeït als comerços quan les pluges d’agost, s’hi ha d’afegir que les aigües pluvials estan mal construïdes i l’aigua no circula i es queda estancada.
A més, amb el trànsit rodat moltes rajoles s’han desenganxat i produeixen un molest soroll quan hi passen vehicles.
Hi ha molts altres desperfectes, i les obres s’han reprès. Qui arreglarà aquests problemes? S’haurà de fer el carrer nou de nou?
Només hi ha una cosa en cert, els veïns tornen a estar mobilitzats!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Deixant de banda el que no es veu, del que s'escolta, en podem extreure que cada dia hi ha més rajoles desencaixades, que amb el pas de vehicles és impressionant l'enrenou que fan, començant per la plaça Mn. Joaquim Boronat i acabant per la de la Font. I és que si s'ha de solucionar aquest problema d'una vegada, no queda cap altra alternativa que refer tot l'enrajolat de dalt a baix i col·locar rajola per rajola de la manera que s'haguessin hagut de posar, amb una bona base de ciment com cal, i no tal com es va fer. Va fer bé el senyor Jiménez d'anar-se'n a viure al seu nou xaletet, una setmana abans que comencessin les obres del carrer on ell també hi vivia. D'això no se'n diu informació privilegiada? Doncs si no se n'hagués anat, potser ara no li caldria fer tant el ruc passejant-se pel carrer amb l'encarregat de l'empresa Cisteró, mirant el que queda per acabar l'obra, perquè cada matí, abans que li toqués el despertador se n'adonaria de la feinada pendent si és que des de l'ajuntament volen acceptar l'entrega de l'obra en unes mínimes condicions. Bé, i de la merderada que aquest primer dia de reinici de les obres es va arribar a treure d'alguns punts on es recullen les pluvials del carrer, això ja demostra com s'ha fet i com estan les coses per dins (les que no es veuen).

Anónimo dijo...

si si, pero el Jimenez ya se ha hecho su chaletito, que es a fin de cuentas lo que de verdad le importa.

Despues, si lo de la calle Antoni Roig es un nyap mas, pues que mas da uno mas....