10/11/07

EL PADRINO

Que no es vulgui entendre que el Confident vol trobar una relació entre Torredembarra i la màfia siciliana, no obstant, un confident m’ha comentat que el nostre alcalde porta com a música del seu telèfon mòbil la banda sonora de la conegudíssima pel•lícula protagonitzada per Marlon Brando.
No obstant, és tendador imaginar-se al nostre alcalde com a Don Manolo Corleone, perdó volia dir Don Vitto Corleone.

57 comentarios:

Anónimo dijo...

Que el to polifònic del mòbil és per honrar a Santa Rosalia (de palerm - Sicilia)!!! Mira que sou malpensats .. :P

rafael dijo...

Querido confidente, yo no creo que
Don Manuel, meta la mano en la caja, pero tampoco pongo la mano en el fuego?? y si mete la mano, como mucho es a la secretaria..es muy ¡machote!. besitos

Anónimo dijo...

FANTASMA QUE L'ALCALDE TIENE SECRETARIO, SI QUE ES MACHOTE, PERO VAMOS NO CREO.

Anónimo dijo...

A eso me refioero. besitos

Anónimo dijo...

Vaya por Dios, esta si que me sorprente es muy fuerte no?

rafael dijo...

Que aburrido es eso de tener secretario..que asco. besitos

Anónimo dijo...

Y la Toda, la musiquilla del can-can.

Anónimo dijo...

Que vols dir que els dos són uns viciosos?

Anónimo dijo...

CASO GUATEQUE EN TORREDEMBARRA.

Algunos funcionarios estan implicados, y algún regidor tambien.

Anónimo dijo...

Ara se'n diu ser gai. És la cosa més normal del món civilitzat. Però més aviat crec que tot és més aviat fruit d'un malentés. Ja voldria ser el nostre alcalde una persona ben normal.

Anónimo dijo...

He entrado en el blog del Sr. Solé y sorpresa.... es comunista. Como se pondrá la Farruca.
No se habrá equivocado de partido o puede más el "tocho" que la política local.

Vivir para ver......

Anónimo dijo...

Don Manolo Corleone, en tot cas es, Don Pitto Corleone

Anónimo dijo...

i diuen que el castellà està prohibit a Catalunya, sort que som internacionals i parlem molts idiomes, no es ot anar a comprar enlloc que et comprenguin en català i ara no es pot llegir res que no estigui escrit en castellà, com ja he dit, sort que som espavilats i ho entenem tot ....

Anónimo dijo...

que ha passat amb els temes que fan caliu com el POLIDEPORTIU i les inundacions, EL C-ANTONI ROIG i les seves grans obres ,EL CONTRACTE D'AIGUA amb les seves grans votacions i informes CUANT TIMDREM TOTES LES INFORMACIONS I SOLUCIONS ALS FOLLONS OBERTS

Anónimo dijo...

Crec que mai.

Anónimo dijo...

Sembla que l'oposicio esta aletargada, sobre tot CIU. No tenen pebrots ni de fer una mocio de censura de una vegade per totes, sembla a l'oposicio que La Torre se els hi hen fot

Anónimo dijo...

Les eleccions han quedat enrera i ara toca gaudir de les comoditats del cadirot on cadascú li ha tocat asseure's. Ni inundacions, ni poliesportiu, ni carrer peatonal... ni res de res. Que arribi final de mes de la manera més plàcida possible i a cobrar la minuta privilegiada. Estem en temporada baixa i les representacions teatrals no es reprendran fins les properes eleccions. És l'època ideal per reflexionar que, bons i dolents, tots són els mateixos quan es tracta d'una sola companyia d'actors, i amb el resultat del nostre dret a vot, atorguem a cada intèrpret la corresponent màscara perquè ens distreguin. És el més gran dels teatres, on la companyia sempre està en números vermells, però els actors no deixen de percebre xifres desorbitades, malgrat no passin de mers aficionats, amb poquíssim talent.

Anónimo dijo...

el comentari anterior confirma tot el que ja es va dir en época d'eleccions: que tothom faria el que fos per tenir una bona "cadireta" i que un cop
ben assegut, el poble a continuar com sempre, es a dir, "campi qui pugui". Es que en tot el poble no hi ha ningú que miri pel bé comú? tot son interessos i fa fàstic de veure com sempre estém pitjor, no es soluciona cap problema, ningú asumeig cap responsabilitat i nosaltres a pagar i a callar, quins collons!!!!!

Anónimo dijo...

Els moralistes polítics sou collonuts, sempre criticant. I vosaltres? us heu analitzat detingudament? us heu preguntat que feu per el vostre poble?, dediqueu a les vostres hores lliures a l'associacionisme del poble? a fer propostes per millorar la torre?, no, la vostra feina es criticar desde l'ordinador de la feina, per que sempre deixeu els missatges desde la feina, mai en horaris de lleure, vespres, dissabtes i diumenges, sempre per els matins que es l'hora de treballar. Peso que sou una colla de dropos!, una colla d'inútils que amagats desde l'anonimat, i en hores de feina, us dediqueu a mostrar les vostres limitacions mentals!. Venga, a trabajar de una puta vez!, que es gerundio!

Anónimo dijo...

Para el anonimo sobre el Solé. Que yo sepa él nunca ha escondido su procedencia política, y que yo recuerde en sus primera manifestaciones ya lo dijo. No sé de que se sorprende. Ah, y lo dijo en el medio de comunicación de l'Agrupación. Pero este por lo visto no se entero de nada

José Oviedo dijo...

Aquest divendres faig un acte informatiu obert a tothom, i certament aquests últims comentaris i ha part de raò i part que no.

Anónimo dijo...

Os habeis fijado en el cochazo que se gasta el panadero de CiU y que deja aparcado impunemente encima de la estrecha acera enfrente del local de Ciu en Av Catalunya?

Anónimo dijo...

A l'atenció de l'anònim de quatre o cinc escrits anteriors; concretament al del "21 de novembre de 2007, a les 0:52". Sóc l'altre anònim que va escriure parodiant els polítics -en aquest cas concret, locals-, amb actors de teatre. En primer lloc, em reafirmo amb l'escrit que vaig deixar al blog i que vostè l'ha titllat de "moralista". Moralista?..., perdoni, però criticar és una cosa i parlar de moral n'és una altra de ben diferent. Però ja que ha tret la terminologia moral, li dic que veient la manera d'actuar dels nostres polítics, la seva "moralitat" (la dels polítics, no fos cas que se m'ho prengués a tall personal) és ben baixa. I prengui-s'ho com una crítica més, sota un concepte purament quantificatiu. La valoració moral pròpiament referida d'aquests personatges, me la reservo i no en tinc cap necessitat de fer-la pública.

En segon lloc, dir-li que pertanyo a tres associacions d'aquest poble, que hi participo activament i pago les corresponents quotes de soci.

En tercer lloc, que no en faig mai ús d'internet des de la feina per enviar o revisar correu. Tot el que sempre he escrit en aquest blog ho he fet des de casa meva, dins del meu poc temps lliure que em puc permetre.

En quart lloc, que els adjectius de dropos, inútils i limitats mentals que ens brinda als "moralistes polítics" que participem en aquest blog, se'ls apliqui a vostè mateix, perquè si vostè fos un mínim d'espavilat -o sigui, estigués fora d'aquestes etiquetes que ens atorga-, se n'adonaria que l'horari que figura al peu dels diferents escrits no té res a veure amb l'hora en què s'envien, doncs hi ha un decalatge de rellotge (i sinó, compari vostè mateix l'hora que surt al peu del seu escrit, amb l'hora real que el va enviar). I ara continuï afirmant que la gent que escrivim en aquest blog, ho fem des del nostre horari laboral.

En cinquè lloc, la gent que en els blogs ens dirigim com a anònims, penso que és una magnífica opció que ens permeten aquests blogs, sempre i quan no es falti al respecte a ningú en concret. A més a més, seria molt fàcil signar-lo amb un nom que no es correspongui amb la identitat real del qui l'escriu (cosa que he vist fer en més d'una ocasió en aquest mateix blog). Per cert, segons hem d'extreure de les seves pròpies paraules al respecte, la seva valentia deu ser de lo més poruga, perquè no és pas que s'hagi identificat en l'escrit.

I per acabar, el sisè punt a manera anecdòtica, i que de pas autodefineix el seu propi nivell cultural: "Venga, a trabajar de una puta vez!, que es gerundio!"..., perdoni, però de "gerundio" res de res; mes aviat "infinitivo", no troba?

Benvolgut blogaire anònim, si per aquelles coses trobés aquest escrit ofensiu d'alguna manera cap a la seva persona, disculpi'm, que no haurà estat pas aquesta la meva intenció. Només m'he permès de replicar-lo amb les mateixes paraules que vostè ha utilitzat per mostrar-nos la seva opinió. Si he volgut contestar el seu escrit, ha estat per pur entreteniment i per recolzar a qui potser sí que s'han sentit ofesos des de la ignorància de la gent que parla per parlar, menyspreant la condició humana i participativa dels demés.

Anónimo dijo...

EA, EA, EA, EL DROPO SE CABREA!

Anónimo dijo...

Mi líder es Albert Speer, Ministro de Economía de guerra del tercer reich, creo que el señor Ardévol tendría que aplicar sus métodos en el plan económico de Torredembarra.

Anónimo dijo...

Una cosa és clara, el 90% dels missatges es fan en horari laboral i això no m'ho pot negar ningú. Ho tinc comprobadíssim.

Anónimo dijo...

Hoooolaa nooooiis, sóc el DROOOPooo... Béeee, anem pel bon camí... De totes les desqualificacions amb que ens va afalagar el nostre amic o amiga blogaire, ens hem de congratular que la seva resposta hagi estat més sensata i només s'hagi limitat a donar-nos un percentatge, que de ser cert, confirmaria la seva apreciació personal de què la majoria de gent que escriuen en aquest blog ho fa en horari laboral, o sigui -segons ell- uns dropos. Per tant, vagi per endavant les meves gràcies per no tornar-nos a reiterar aquells qualificatius, tot desitjant que hagi estat fruit de la seva reflexió. Dit això, només queda pendent la feina més senzilla per acabar de polir l'únic dels seus errors reiterat, i ja tindrem al nostre personatge del tot il·lustrat de com ha de fer per dur a terme un bon raonament vàlid, amb resultats prou fiables, sense deixar-se endur per la pròpia subjectivitat, que moltes vegades l'únic que ens demostra és la nostra capacitat d'autoengany. Dit això, vaig a rebatre aquest elevat tant per cent de dropos que considera que escrivim en aquest blog (exactament un 90%, que a veure si ens pot dir com ha calculat aquesta comprovadíssima proporció).

En primer lloc hem de partir de la base de què m'és impossible quantificar i classificar la totalitat mostral, perquè hauria de repassar, un per un, cada escrit que ha deixat la gent en el blog, i sóc prou dropo com per no dedicar-m'hi tot el temps que això requeriria, perquè d'intentar fer-ho, no tindria prou hores lliures al dia, que m'hauria de passar també tota la jornada laboral fent aquest exercici, i no vull donar motius perquè se'm critiqui en aquest sentit, cosa que tampoc faria encara que no em delatés el fer-ho, perquè sóc dropo, però no tant com per arribar a aquests extrems.

El que sí que em puc permetre fer de manera prou àgil, és el càlcul, no sobre la totalitat mostral, sinó agafar i estudiar un subespai com ara poden ser els 26 comentaris que hi ha hagut fins ara dins d'aquest apartat, titulat "EL PADRINO". Com que l'estructura i accés a la totalitat del blog és prou significativa com per entendre-la dins d'una distribució prou uniforme, hem d'entendre el nostre subespai mostral com una representació vàlida de la distribució total del blog, amb el que podrem afirmar que els resultats dels estudis extrets d'aquesta petita mostra, seran vàlids també a la totalitat mostral que ve determinada per la totalitat de comentaris aportats pels nostres blogaires.

Abans de començar a fer les classificacions, hem d'aplicar la corresponent correcció horària dels escrits, que ja us vaig comentar sobre aquesta incidència del blog. Aquest decalatge horari, actualment s'aproxima bastant a les 9 hores de menys, o sigui, que un escrit enviat a les 3:00 hores d'un dia en concret, al peu del blog figurarà com a enviat a les 18:00 hores del dia anterior.

Ara passarem a definir d'una manera generalitzada, què entendrem com a horari laboral. Per ser generós, agafaré el tram que va de les 8:00 hores del matí fins a les 20:00 hores del vespre, o sigui, un període de 12 hores, que també hi aplicarem més endavant la corresponent correcció. I una altra cosa a tenir en compte, és que els diumenges els considerarem com a dies festius, que vol dir que no caldrà aplicar l'anterior filtre horari de 12 hores, perquè qualsevol hora del dia restarà fora d'horari laboral.

I un altre punt important que també tindré en compte a l'hora de fer aquest càlcul, és contemplar el cas menys favorable, que serà partir de la base que la premissa del nostre blogaire sigui certa i la gent enviï els seus comentaris des de la feina. Si un treballador es pot permetre d'enviar el seu comentari des de la feina, és que, des de la feina, té accés a internet, o sigui, que és una persona que desenvolupa un treball, com a mínim, mitjanament qualificat i amb unes mínimes inquietuds personals per escriure en un mitjà com ara pot ser aquest blog. Si ens atenem a aquest perfil de persona, se'n pot extreure fàcilment que el seu horari laboral pot ser ben bé al voltant de les 40 hores setmanals, que venen a ser les vuit hores diàries. Si tenim en compte que contemplarem un camp d'activitat laboral de 12 hores per fer-ne l'estudi, i l'horari laboral d'un blogaire hem dit que la considerarem de 8 hores, al resultat se li haurà d'aplicar la corresponent correcció, que serà la de multiplicar el resultat per 2/3 (12h/3=4h; 4h x 2 = 8h).

Doncs apa, a veure que ens diuen els números. Dels 26 comentaris tinguts en compte, amb la corresponent rectificació horària a causa del propi decalatge del blog, 14 estan dins d'aquest camp de 12 hores d'activitat laboral i, 12, que estan fora. Ara, a aquests 14, n'hi hem de restar 4, perquè han estat enviats en període dominical, amb la qual cosa passarien a ser-ne 10, i aquests 4 restats els haurem de sumar als 12 que estaven fora d'horari laboral, o sigui, que passarien de 12 a 16.

Per últim, a aquests 10 els hi aplicarem la corresponent correcció dels 2/3 que hem observat abans, que vindrà a donar-nos el resultat aproximat de 7 persones. O sigui, que podem afirmar que el nombre de persones que escriu al blog des de la feina ve a ser en proporció de 7 a 26, que equival a un aproximat 27%. I encara en el cas més desfavorable que no haguéssim volgut aplicar-li aquesta correcció dels 2/3, el resultat final continuaria sent d'una proporció prou baixa respecte al 90% denunciat; de 10 sobre 26, o sigui, d'un 38%.

Benvolgut blogaire que té superestudiat aquest 90% de dropos que escrivim des de la feina, ja veu que aplicant unes mínimes regles objectives, el resultat difereix moltíssim de les seves contundents afirmacions subjectives, doncs del 90% al 27% i va una diferència del 63% de droperia que ens ha atorgat gratuïtament, sempre sota el seu concepte de droperia, que no seré pas jo qui consideri aquest 27% de blogaires que escriuen des de la feina, com a dropos.

Atentament: UN DROPO.

Anónimo dijo...

Si aquesta extraordinària eficàcia demostrada, prou evidentment per a resoldre temes profundament irrellevants i inútils, l'apliquessim a resoldre problemàtiques que frenen el bon funcionament del poble, com per exemple Muntanyans II, l'aigua o altres, Torredembarra seria un luxe de localitat.

Anónimo dijo...

Sí senyor, estic completament d'acord amb la segona part del seu escrit, però discrepo rotundament de la primera, doncs valorar un tema com a irrellevant i inútil torna a ser una opinió molt subjectiva i penso que l'eficàcia s'ha de demostrar en tots els àmbits possibles, per irrellevants que ens puguin semblar, que la nostra societat n'està plena de temes aparentment irrellevants, sobretot, davant els ulls de la ignorància. Perquè també podria ser una mica cruel amb la seva opinió i dir-li que no val la pena d'esmerçar esforços en preservar quatre tolls d'aigua empantanegada que no fan res més que criar mosquits. Oi que no hi estaria d'acord amb aquesta afirmació?, doncs cregui'm, jo tampoc hi estic gens, encara que sí que he constatat que hi ha gent que se la fan seva. I això em dóna peu a reafirmar-me en un escrit anterior meu d'aquest mateix apartat, on afirmo la incompetència dels nostres polítics, perquè a ells els tocaria -en bona part- solucionar i defensar un tema com ara els Muntanyans II, i el que fan la majoria, és treure's el mort del damunt com sigui i excusar-se com poden, tot eludint responsabilitats, quan ells i només ells, van ser qui van crear i mantenen aquesta problemàtica, i ara no tenen prou coll... valor, per defensar les solucions pertinents, o si més no, d'acceptar-ne responsabilitats.

Però si em permeteu, encara que hi ha gent que ho troba irrellevant, crec que tinc el deure de fer una correcció a les dades que he aportat en el pseudoestudi sobre el percentatge de gent que escriu en aquest blog des de la feina. Si tenim en consideració 40 hores laborals setmanals (que correspondria a una jornada laboral de 8 hores, de dilluns a divendres) i només considerem el diumenge com a festiu, queda el dissabte penjat. Bé, consideraré el dissabte també com a possible i provable dia laborable setmanal a tenir en compte en l'estudi. El que implica aquesta consideració és modificar el factor de correcció de 2/3 per un altre que vindrà donat per: 6 dies laborables x 12 hores diàries = 72 hores setmanals que hem de considerar sobre les 40 hores setmanals treballades i que ens dóna un nou factor correctiu de 40 / 72 = 5 / 9. Curiosament, contemplant el dissabte com a dia laborable, el nombre d'opinions aportades al blog en aquest nou espai d'horari laboral, no fa variar el nombre d'opinions aportades al blog en hores de treball, i la correcció l'haurem de continuar aplicant sobre les mateixes 10 opinions. Així doncs, tenim que 10 x 5 / 9 ens dóna un resultat de 5,5 període, que correspondria a un percentatge d'entre el 21 i 22% de gent que participa en aquest blog dins del seu horari laboral.

Disculpeu-me si m'he estès massa en explicacions i en aquesta última correcció.

Anónimo dijo...

Admeto la seva correcció de la meva opinió sobre la primera part, però no m'hi extendré. Admeto que l'eficàcia ha d'aflorar, i admeto que eren opinions. Per`cal treballar en el sentit de la segona part. i veig com encara hi dediquem massa poc temps.

Anónimo dijo...

ja que admets opinions, et diré que a part de dropo, crec que escrius en hores de feina però que ho penges en fora d'hores per disimular la teva droperia, crec que ets un plasta de molt de cuidadu, els númerus que fas no els enten ni ta mare.

VISCA TERRA LLIURE... de plates i fropos!!*!!

Anónimo dijo...

GORA ETA MILITARRA!

Anónimo dijo...

a l'hora de contar els dies laborables, heu tingut en compte la gent que treballem a torns i estem a casa en hores que els altres treballen, encara que nosaltres ja ho hem fet i estem "descansant"?

Anónimo dijo...

els que escribim en un blog no necesariament hem d'estar interessats en entrar en política, aixó no vol dir que no timguem opinions, per aixó votem i opinem, ja que en tenim l'ocasió, no estaria malament que els polítics ho llegissin de tant en tant o que algú els fes un resúm de les opinions i propostes que sels hi fan, si la majoria de coses que s'escriuen son crítiques pot ser que es perque no ho fan tan be com creuen o que la gent que els hem votat creiem que no fan les coses com ens havien fet creure i nosaltres inocentment hi varem caure. No es pot caure en la descalificació fàcil de dir que tothom ho trova tot malament, es podria obrir un blog de coses que es fan be, encara que no se si tindria gaire èxit ....

Anónimo dijo...

Admeses les teves opinions, creu-me, els escrits i aquests números que no entendria ni la meva mare, els he fet fora d'hores de feina, que altres números he de fer ballar i el cap ben posat a lloc he de tenir mentre estic treballant. Però no et pensis, que agafar les dades i fer els números per extreure'n uns percentatges més objectius que aquell 90% que algú va penjar al blog, tampoc em va portar gaire temps. I si em dius que no entens els números que he fet, penso que ets prou capaç d'entendre'ls, però que em superes en dropada i t'és més pràctic dir que no els entens, al petit esforç mental que et requeriria de voler-los entendre.

I que sóc un plasta de cuidadu?, doncs sí, però bàsicament en casos, com ara el d'aquesta afirmació del 90%, que entenc que s'ha atacat a tot un col·lectiu sense més ni més, fent ús d'una dada que encara és hora que se m'expliqui com s'ha calculat per valorar-ne la seva objectivitat. I si se'm demostra que la gent que escriu en el blog, un 90% ho fa en hores de feina, cap mena de problema per admetre-ho, no et pensis ara, que la realitat s'ha d'admetre com la que és. És més, no vull fer com ara molts dels nostres polítics que, també com els he criticat en altres escrits d'aquest blog, només fan que escombrar cap els seus interessos particulars i partidistes, i he de reconèixer un error de base que vaig cometre a l'hora d'adaptar a horari real, els horaris que figuren al peu dels 26 comentaris del blog que vaig tenir en compte per calcular el tant per cent dels que havien estat enviats en hores de feina, tot i que això em porti a apropar-me una mica més a aquell 90% que vaig considerar com a molt exagerat. Per no tornar a ser tan plasta, només us diré que vaig cometre l'error de restar nou hores als horaris del blog, en comptes de sumar-les-hi, que és tal com s'ha de fer. Dit això, només donar-vos els nous percentatges corregits, que passarien a ser d'un 46% de gent que els hauria enviat en hores de feina si considerem els dissabtes i diumenges com a dies totalment festius, i d'un 38-39% si només considerem com a festius els diumenges. I també admeto que la realitat d'aquests percentatges variarien si es tinguessin en compte alguns paràmetres més, que correspondria a un estudi ben fet, però que està fora dels meus objectius per manca de possibilitats per dedicar-m'hi.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Anava a penjar el comentari al blog, quan me n'he adonat que algú se m'ha avançat fent-me al·lusions i aprofito per respondre-li, perquè conec perfectament el règim laboral dels torns, així com les diferents modalitats: quatre torns, cinquè torn, torn europeu, suplències, etc. Té vostè tota la raó i li vull comentar que també vaig pensar en la gent que com ara vostè treballen dins d'aquest règim laboral, com també vaig pensar en la gent que dissabtes treballa i fa festa entre setmana. Per això he admès que seria bastant més complex poder donar uns resultats molt més acurats, i també per això vaig voler exposar clarament les pautes que vaig fer servir a l'hora de fer els càlculs. Ja m'he pronunciat abans que no passaré d'aquí en l'aprofundiment i exactitud d'aquest miniestudi, però tinguin per cert, que si hagués tingut en compte la gent que va a torns i, per tant, treballa dissabtes i diumenges, i la gent que fa festa en dies d'entre setmana, estan de vacances, de baixa, etc., el percentatge resultant encara hauria estat més baix.

I des d'aquí aprofito per donar el meu reconeixement a aquests tipus de blogs en relació a la gent que treballa a torns, perquè són una eina més que els permet relacionar-se socialment dins la problemàtica que comporta un règim laboral com aquest, i poder mantenir així un contacte més viu amb la col·lectivitat fora del seu entorn, per motius d'horaris.

Anónimo dijo...

AL GILIPOLLAS DE GORA ETA, LE DIGO CONTRA ETA METRALLETA, Y ARRIBA ESPAÑA! Y RECUERDA INDEPENDENTISTA DE MIERDA: "TORREDEMBARRA ZONA NACIONAL, ROJOS ABSTENERSE"

Anónimo dijo...

Em sembla incorrecte aprofitar-se del anonimat per bomitar ideas irracionals.
Opino que ante la diferencia d'opinions lo coherent es la mediació en el conflicte, ya que el diàleg mai es homogèni, sempre es heterogéni...hi han diferents nivels de emissió i recepció.
No obstant, no puc entendre que algú cregui que per que "el paper ho aguanta tot" el té dret a escriure la chorrada que li convingui. Si tenim collons hem de donar la cara (em diuen agus, soc l'Agustí Salvador i García, 35075383,torrenc) i no amagar-nos: som fills de la llum i no de les tenebres(cita evangèlica)i em de construir, entre tots nosaltres, aquest Poble en el que ha de ser posible viuere i morir dignament.
Hem de buscar el que ens uneix més que el que ens separa. Tots tenim quelcom a dir que es pot aprofitar per la benentesa comú. Hi han canals com les comissions del Consell Municipal de Sostenibilitat, a les que tot-hom pot aportar la seva ayuda creativa.
Si us plau deixem-nos de desacreditar, insultar, desinformar, induir (que pot ser delicte), i siguem constructius i positius per Torredembarra.
Els que s'amaguen acostumen a venir per la esquena i els que prefereixen la esquena son el que prefereixen els culs, cosa que no es ni mijor ni pitjor (diferent), però actitud i aptitud que els defineix.
Per favor "anonims", sigeu tan amables de "donar la cara". No llenceu la pedra i amagueu la mà.
Els vilatans de Torredembarra que tenim en compte els vostres comentaris us ho agreirem.

Anónimo dijo...

Estic flipant de com està el parcal. Un 10 al Confident per aguantar la bogeria d'aquesta gent i resistir-se a censura segons quines coses...

La llibertat és cara. Espero que la gent aprengui a aprofitar-la.

Anónimo dijo...

¿NO NEWS IS GOOD NEWS, OR YOU BECOME LAZY?????

Anónimo dijo...

Confident,que t'has quedat tancat al water?

Anónimo dijo...

No, el Confident està negociant un pacte de govern amb el PSC. Demana 2 anys d'alcaldia, dos caixes d'ous Kinder i un consolador anal (per quan les coses vagin xungues poder-se distensionar un xic)

Anónimo dijo...

¿Que dices!, un confidente de confidentes, me ha dicho que las negociaciones del pacto estan bloqueadas, por que el Confidente quiere tambien una bolas chinas pa meterselas por el culo, se ve que relajan mucho más.

Anónimo dijo...

Estas equivocado, el problema está en los huevos Kinder, que se ve que a poder ser, el confidente lo que quiere realmente son dos huevos, pero humanos, y si puede ser con rabo. Parece ser, que así renunciaria al consolador anal y a la bolas chinas.

Anónimo dijo...

Jodeeeer, como estan la negiciaciones, espero que el seny se imponga, y finalmente tengamos al confidente al gobierno (y enculao).

Anónimo dijo...

pero que mal rollo llevais entre todos no? a ver si aprendeis de una vez de Don Manuel, que es el que mejor se lo monta.

Por cierto, cuando empiezen las restricciones de agua, me seguirán cobrando los 36m3 al trimestre?

Anónimo dijo...

lo que se paga del agua es el mantenimiento, no el agua, el agua es gratis, contra mas consumo tienes mas mantenimiento pagas, inculto!!

Anónimo dijo...

No es extraño que el"CONFIDENCIAL" Se haya quedado mudo, desde GORA ETA ¡QUIN FASTIC! Hasta descalificaciones por "posibles" opciones secxuales, esto está tomando un nivel que aburre, debe ser lo que nos merecemos, NO HAY NIVEL, debemos aceptarlo, por lo tanto ¡CE FINI! Ya vendran tiempos mejores y personajes mejores, que falta nos hacen en Torredembarra

Anónimo dijo...

claro, el tema es que yo solo consumo entre 9-13m3 al trimestre, porque tengo que pagar como si fuera una familia de 4 miembros que realmente si consumen 36m3? No es muy justo, y sobre todo, no fomenta para nada el ahorro en tiempo de sequia como el actual

Y porque la propia Montse Gasull (entonces regidora de obras y servicios) me reconoció la pasada campaña electoral que el mantenimiento del clavegueram no se hacia realmente con este dinero de mas que me obligan a pagar?

La politica torrense deja mucho que desear....

Tertulià dijo...

Bon Nadal i bones festes,i que els vostres desitjos es facin realitat.

resnoesmesqui dijo...

Bones Festes..........i apa ha escriu-re més.


Bon Any


Confidencialment, Jordi Solé

tafaner dijo...

Us vull desitjar als qui em llegiu, amics i coneguts, d'aquí i d'allà, per tant, un grup força divers, que passeu aquestes dates amb aquells qui us estimeu, que gaudiu dels llargs àpats, que els Reis us portin forces coses (pressuposo que heu estat molt bons minyons, eh?) i que el 2008, hores d'ara una caixa de sorpreses, us depari tot allò que us dibuixi un somriure perenne, ja siguin nous projectes, nous amors, somnis acomplerts, nous reptes, canvis... I com que "no es fa el Pa sense el Llevat", a la carta als Reis demano que ens portin l'empenta per assolir els nostres somnis.
Una abraçada a tots/es
US DESITJO UNES BONES FESTES !

rafael dijo...

FELIZ NAVIDAD. BESITOS

Anónimo dijo...

DESDE TARRAGONA.

¡¡¡¡FELIZ NAVIDAD!!!!

Anónimo dijo...

Hooooolaaaaa, hi ha alguuuuuuuú?, soc en BEiLIIIIIIIS! el que volia ser Marqués de l'Hort del Naaaaaaap!!!!

Anónimo dijo...

Feliz navidad y felices 36m3 al trimestre, por cortesia de Manolete y sus amigos/as....

Anónimo dijo...

NO NEWS, GOOD NEWSSSSSSSSSSSSSSSSS??????????????

Anónimo dijo...

Me comentan que la nueva compañía de agua y el ayuntamiento pretenden ubicar la sede de la mepresa que nos gestionaráel servicio de agua en Sant Jordi, concretamente en las oficinas que son propiedad y ocupaban hasta hace poco los Sres. de Vicsan.

Me parece una barbaridad que un servicio que tiene que ser frecuentado por obligación por los vecinos de este pueblo se ubique fuera del centro del pueblo, obligando a los que tienen vehículo propio y a los que no a desplazarse hasta allí para tramitar sus gestiones. la pregunta es, cuando se hace esto, ¿se mira por el interés de los vecinos o se pagan favores a los poderosos como Vicsan? Sant Jordi es una magnifica zona para vivir pero un local comercial allí tien poca salida. ¿Qué suerte que te lo alquilen a precio de oro los de la nueva empresa del agua cn permiso del ayuntamiento! Lo que se ahorren de alquiler lo vamos a paga entre todos en gasolina y en tiempo perdido durante 25 años como mínimo. ¿Lo vamos a permitir?.

Propongo que para rematarlo las oficinas de Base se situen en Marítima Residencial y que los trámites de empadronamiento pasen a ubicarse en Els Munts. Sería magnífico para potenciar el Bus urbano ¿no?