15/3/08

HE VUELTOOOOOOOOO...

8 comentarios:

Anónimo dijo...

QUE PASSA AMB EL PAVELLÓ SANT JORDI? DES DE L'AGOST QUE ESTÀ INUTILITZAT. ÉS UNA VERGONYA JA NO EL QUE VA PASSÀ SINO QUE FACI 7 MESOS QUE NO S'HAGI SOL·LUCIONAT.
CREC QUE S'HAURIA DE DONAR EXPLICACIONS.
HI HA UNA GRAN QUANTITAT D'ESPORTISTES QUE ESTAN DIRECTAMENT PERJUDICATS I TOTALMENT IGNORATS. LA REIDORIA IMPLICADA HAURIA DE DONAR LA CARA I ESPLICAR LES COSES QUE REALMENT PREOCUPEN ALS VILATANS. DESPRÉS ENS DEMANARA EL NOSTRE VOT PERÒ PER AIXÒ S'HAN DE GUANYAR LA NOSTRA CONFIANÇA

Anónimo dijo...

Tens tota la rao anonim, però haviat tindrem un altre fron el TEATRE, que l'han donat a una empresa que es diu TRANSTARRACO, dedicada al transport,el més curios es que en el seu curriculum aquesta empresa te la construcció de naus industrials i algun que altre vial, i podria ser si es que finalment es comença que fos l'empressa adjuticataria d'El Corte Ingles de Tarragona, com va dir algu de l'oposisió BUENO,BONITO I BARATO,que Dèu ens hagafi confessats.

Anónimo dijo...

A mi me parece que los dos comentarios tienen el mismo ADN.

Anónimo dijo...

Fa molt de temps que estaves adormit Confidencial, celebro que et possis en marxa un altre cop.

Anónimo dijo...

Donde te habias metido?

Me alegro mucho de tu vuelta . Estoy en Antequera pasando las vacaciones,

Desde el día 12 de febrero , he creado un nuevo blog , espero que te guste y que me añadas en tu link

Gracias

Anónimo dijo...

Pero donde coño te has metido?

Enhorabona per la tornada!

Venga, venga, ya puedes incendiar con tus comentarios.

Cataluña necesita, ministros de propaganda, como tú, que tepareces a Joseff Goebels, un líder para los periodistas como tú ke kieren una catalunya lliure i próspera.

Anónimo dijo...

ara que per sort ja has tornat, hem de posar-li una mica de marxa a totes les cagades que ens volen fer empassar des de l'ajuntament, digues-li poliesportiu, teatre, turisme i platjes, si,si, platjes, que alló de "la playa más bonita del mundo" ja ha passat a l'historia i com que es l'unic que tenim per atraure visitants, crec que s'hauria de mimar una miqueta a fi efecte de tots els llocs de treball que comporta.

suwhoez dijo...

go to my site content view it designer replica luggage website link replica dolabuy