20/3/08

GASSULL AND COMPANY.

(A petició d’un anònim).
Els qui van poder assistir a l’últim ple, o escoltar-lo per la ràdio, van poder comprovar l’estil Gassull, amb baralla en to d’amenaça amb l’alcalde, en públic, inclosa.
Em comenta un confident que Gassull, per molts la responsable de l’enfonsament d’ERC en les passades eleccions municipals pel desastre del carrer Nou, altres consideren a Gerard Ciuró pel seu baix perfil, va estar durant uns mesos força continguda. Uns mesos només perquè de seguida va tornar a la carga.
Em comenta aquest confident, que les relacions amb el Ciuró no passen pel millor moment, si és que en algun moment hi ha hagut una bona relació, només s’ha de recordar com es va produir l’elecció de Ciuró com a cap de llista. I és que a un Ciuró en retirada, sembla que fins no fa massa tenia assumit que no es podia tornar a presentar com a candidat, se li ha d’afegir l’ego de la Gassull, que li està menjant el terreny i, fins i tot, discriminant dins de l’equip de govern deixant-lo contínuament en evidència i portant-li la contraria en gairebé tot.
A ningú se li pot escapar que Gassull ha estat la gran beneficiada dels últims retallats pressupostos. Per una banda s’apunta que es tracta d’una recompensa per la seva actuació en el “tema de l’aigua”, del que ja en parlarem més endavant, per l’altra és diu que és el preu que ha de pagar Jiménez al pacte amb ERC.
Aquesta situació, i d’altres, està provocant disfuncions dins el propi equip de govern.
Es coneguda la seva “enemistat” o mala relació amb altres regidores de l’equip de govern, sobretot amb la Susanna Navarro. Els qui van escoltar el plenari van poder-ho comprovar. Sembla ser però que no és amb la única.
Ni tant sols, l’alcalde és capaç de controlar-la com es va poder veure. O sigui, que en alguns aspectes Gassull s’ha convertit en un “problem”.
S’ha de dir que la seva gestió a Turisme és bastant correcte, és clar, que el seu antecessor no va deixar el llistó gaire alt. Ha protagonitzat alguna baralla amb els membres de la Junta del Patronat, un ens que voldria modificar.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Gassull es l'alcaldesa de Torredembarra. L'alcalde, a canvi del sou, permet que aquesta senyora faci el que li doni la gana. Ciuró ja es mort políticament, si de veritat controlés el partit Gassull no faria el que fa. A més, es una mentidera convulsiva.

Anónimo dijo...

Tal ella com l'Alcalde són dos mentiders compulsius.

Anónimo dijo...

La senyora és molt senyora, fa i desfà (amb el seu bon criteri), i li deixen fer i desfer.

Culpables: Ripoll, Ardevol, Ciuró, Grangel ..., la resta.

Ara la Juani no es queda curta, encara te el Pavelló empantanegat.

Però al final, els culpables de tot, són l'oposició, CIU+PP+ADT+ABG, perque un govern en minoria, en precari i amb aquestes "figures" tira endavant ordenances, pressupostos, inversions etc..

Si us plau una mica de porfavor, feu un govern de concentració sense la senyora i la Juani, o bé les deixeu amb carteres "virtuals" on no manin ni deicideixin ni gastin.

Anónimo dijo...

fa molt que alguns avisem d'aquesta individua...

en tot cas no sé on veus l'alt perfil en personatges com ripoll, o susana del PSC, un partit que només fa que crèixer...

de la qual cosa es desprén que un baix perfil no té perqué enfonsar un partit.

l'enfonsament d'ERC té més a veure amb la propia dinàmica interna de picabaralles i no reconèixer errors. espero que millorin.

salut.

Anónimo dijo...

Bones,
els blocs del Baix Gaià ja estan indexats a l'agregador "Gent del Camp"
http://gentdelcamp.blogspot.com/

Anónimo dijo...

MONTSE al poder, de mica en mica i com aquell que no vol la cosa, ella guanya totes les partides a les que juga.
Crec que el Ciuró està fora de joc, es "DE BONA FE" i aixó en política no es pot permetre, els altres (la MONTSE) se't mengen viu.
L'ajuntament es com una olla de cols, hi ha persones que encara creuen que treballen pel poble (santa inocencia) i d'altres que ni tan sols ho fan veure.

Anónimo dijo...

gràcies per informar-me tan be de com li va a la Montse, realment es que sols la veig pel carrer, peró no sento parlar d'ella ni be ni malament, es com si o no fa res o tot ho fa be.

Es un plaer que hagis tornat, et trovaba a faltar.

Anónimo dijo...

En aquesta vida tot cau pel seu propi pes. Que la Montse pugui arribar a desbancar al Ciuró, potser sigui el més provable, si no és que, de facto, ja l'ha desbancat fa bastant de temps. Per una part, una personalitat -la de la Gassull- que li encanta fer-se notar i sentir-se important encara que sigui al capdavant de coses que no en té ni punyetera idea. I exemple tan palpable per la seva notòria responsabilitat, com el cas Carrer Nou - Plaça de la Font, referma aquesta afirmació. Una senyora que no en tenia -ni té- ni idea d'obres ni de la seva manera de gestionar-les, i fins a última hora defensant el seu paper amb tota mena d'afirmacions que res tenien a veure amb la realitat que el ciutadà palpava a diari si es passejava per aquesta zona que s'intentava peatonalitzar de males maneres. I aquí en veieu el resultat actual: un carrer que havia d'estar acabat en sis mesos i que com a mínim s'haurà trigat més d'un parell d'anys en veure'l del tot acabat, si és que algun dia es pugui arribar a considerar acabat un desastre com aquest, amb unes problemàtiques que segueixen denunciant els vianants i els veïns d'aquests indrets afectats. Unes obres que es van deixar totalment de la mà d'una empresa particular, que els responsables municipals haguessin hagut d'aturar de bon començament si haguessin tingut la més mínima idea de com s'havien de dur a terme, veient de la forma com l'empresa les estava duent. Però no, primava el diner -que per això estan on estan i l'únic que els interessa- malgrat quedés un desastre!!

Si al fet de la personalitat de la Montse hi afegim el caràcter passiu i de bona fe de molts dels militants d'ERC local (a part d'algun manso amb interessos particulars més que evidents), ja tenim el terreny perfectament abonat perquè la senyora floreixi com a cap de llista. Si de desastre es poden considerar els últims resultats municipals que va assolir Esquerra al nostre municipi, em puc imaginar la desfeta si arriba al seu capdavant. Algú es veu capacitat per reflotar el vaixell abans que s'enfonsi del tot?

Anónimo dijo...

espero i desitjo que els militants ERC tinguin el seny (i el cap ben posat) i no facin cap de llista (valga la redundancia) a la MONTSE, es una persona prou problemàtica e impopular com per a acabar d'enfonsar el barco. Fan falta cares noves que no estiguin tacades pels pecats dels antics i així puguin demostrar la seva valua.