11/7/07

JA ÉS UN FET.

JA ÉS UN FET.

Segons m’han confirmat diversos confidents, ERC entrarà a formar part de l’equip de govern de manera immediata. Segons em diuen en una assemblea feta ahir al vespre els regidors van imposar el seu criteri per formar govern amb el PSC i GIT, tot i l’oposició de bona part de l’assemblea.
Segons uns confidents, els regidors d’ERC mantindran les carteres de l’anterior legislatura, altres confidents em diuen que els regidors d’ERC agafaran noves regidories com Esports i Turisme. Ciuró serà a més primer tinent alcalde.

15 comentarios:

Anónimo dijo...

PSOE+ERC+GIT= 8
govern en minoria

CiU+ADT+ABG+PP= 9
opsició majoria absoluta

ERC entrant al govern no millora la situació del govern, només millora la situació personal dels seus regidors i enpitjora la situació política d'ERC.

Anónimo dijo...

Estic completament d'acord amb l'anterior opinió.

Regidors d'Esquerra, expliqueu amb arguments entenedors als vostres votants aquest canvi de parer per entrar a formar part del govern de la Torre.

No afirmàveu que només pactaríeu si anàveu de bracet amb l'ABG ? Com ho podeu argumentar ara ? (no digueu que per a una estabilitat a l'administració perquè no ens ho creurem). Compte ! no menystingueu els votants d'ERC i sigueu coherents amb les vostres afirmacions de fa pocs dies, si us plau.

Anónimo dijo...

Ja hi tornem a esser, abans es interpossem els asumptes personals que els del poble. Molt be senyors regidors de ERC, jo ja se que es molt dur estar a la oposicio, pero amb aquest gest han demostrat que de la valentia que heu presumit sempre res de res.
Ara realment es quan es demostra si un te valentia o no, pero crec que no es questio de valentia lo vostre sino que es questio de aguantar la poltrona.
Crec que a la vostra regidora li tindrien que donar la regidoria de educacio vial.

Salut

Anónimo dijo...

Jo no dubto que Ciuró-Gasull i tants d'altres us sentiu independentistes. Jo també.
Però ERC no ho és, al igual que passa amb CiU. Els votants ho són, però el partit no.
I als fets em remeto.
Oh, és que no es pot mossegar la mà que dóna de menjar oi? ;-)

Anónimo dijo...

Tinc 24 anys i en les poques ocasions que he anat a votar he votat sempre en clau nacional.
Ara però, és diferent. Lamentablement em sento orfe de representació política, la qual cosa m'entristeix i em frustra totalment.
No veig la sortida als problemes de la meva nació que passen sense cap dubte per la unió dels independentistes de totes les sensibilitats.
Crec que pactant amb el Psoe (o PSC, com més os agradi) lluny d'apropar-nos a la indepenència cada cop ens en distanciem més. lamentable¡
Per què el nostre no pot ser un pople normal?
Què és el que no permet que ens unim per a aconseguir la nostra llibertat?
Salut companys, i visca Catalunya LLiure!

rafael dijo...

Para el anónimo de 24 años,Felicidades por tu exposición, como tu habemos muchas personas huerfanas politicamente, totalmente de acuerdo con referencia a PSC=PSOE o PP, no existen diferencias, esto es muy importante que gente joven como tu, lo tengais en cuenta, pero tambien quiero decirte que hay una nueva esperanza con el Sr. Carretero..REAGRUPAMENT. CAT. besitos

Anónimo dijo...

Lo has adivinado TODO. Dimite!

Anónimo dijo...

Mire hoy he asistido al pleno y al Sr. Alcalde ya se le ha escapado decir como mienmbros del gobiernos a los regidores de ERC.
Después escuchando entre pasillos la Sra. Gasull ha dicho que seguramente le darán las carteras de Urbanisme y Serveis.
La Sra. Toda en su línea habitual, su grupo ha sido el único que se ha abstenido para aprobar el estado de cuentas de la anterior legislatura.
Ha votado en contra del salario del Sr. Alcalde haciendo mencion a uno de los puntos del programa de l'Agrupacio.
En cuanto al tema del agua, el SR. Alcalde ha dicho que como no ha conseguido un consenso amplio, ha aplazado la decisión a dos meses, siendo aprobado por mayoria absoluta.
Entran en el Consejo de Administración del puerto, la Sra. Gasull y el Sr. Oviedo. Ha dado como excusa que creia conveniente que entrara en el citado consejo un miembro de la oposición.

Los plenos ordinarios serán, el tercer jueves de cada mes.

Salut,

Anónimo dijo...

Perdón rectifico carteras de Turisme y la de Serveis. Perdón no se en lo que estaría pensando......

Anónimo dijo...

No entiendo nada ERC está en el gobierno, o no? Porque si al alcalde se le ha escapado, peor es nombrar dos miembros de la oposición para el puerto... I si están en el gobierno deberian tener carteras por delegación, no por suposición de pasillos.
Esto va peor de lo que parecia.

Anónimo dijo...

psc-erc-esteu tallats tots pel mateix patró...

quanta hipocresia...

Anónimo dijo...

Seguim caient en els mateixos errors històrics de sempre. MEntre els dos partits nacionalistes de Catalunya ens barallem per si un ha arrencat un cartell de l'altra, per si el programa era bilingüe o no, per si canvian de President, que si sortim a la foto de Festa Major ... intentant esgarrapar vots l'un de l'altra ... provoca que TORREDEMBARRA tingui actualment un govern més debil que mai.
Un poble més urbanitzat que mai, amb una industria que desapareix ... i tot això, amb una situació què: per un altre vegada a l'història els dos partits nacionalistes no sumem, i per tant no podríem formar govern.
ERC és una màquina de fer alcaldes socialistes ara per ara.
Comencem per aquí, i deixem-nos de xorrades, i de "cotilleos" de perruqueria !!!

Anónimo dijo...

Quin mal fa que guanyin el sociatas, malgrat tot un principi de la democracia es aceptar el resultats.
El contrari, es dictadura, democratas de tota la vida.

lakyd dijo...

n5m14n9i00 o4t85o1h55 p6j47b1a05 p1m31w0l46 w2q72d0d46 z4w72d8t09

mashayson dijo...

l1n33e9d61 d5x02v5t98 d6z00z6y98 p5y65r6a01 j9t36f8y96 h7a23h5w85