30/3/08

ELS MALS MODALS DEL SR. ALCALDE

Sense entrar a valorar si els membres del consistori han d’assistir a les processons i actes religiosos, sí que crec que quan ho fan, ho han de fer amb el màxim respecte com a representants de la institució que representen i dels que hi assisteixen com a creients.
Dit això;
Un confident sagrat em comenta que en la última processó del Divendres Sant l’actitud de l’Alcalde i d’altres regidors de l’equip de govern no va estar a l’alçada, va ratllar el mal gust i, fins i tot, va demostrar una considerable falta de modals i respecte envers la resta d’assistents. I és que durant la processó es van passar tota l’estona cantant i ballant el CHIKI-CHIKI, el gran tema que ha de representar Espanya a Eurovisió.
No queda massa correcte l’alcalde i altres fent el “Maikeljasón” en un moment que hauria de ser de màxim respecte i recolliment.

55 comentarios:

Anónimo dijo...

No sé de què us extranyeu, l'alcade d'aquest poble es comporta sempre així. Especialment des que el voten més. Ens manen els de fóra. El Chiki chiki és l'himne oficial de Torredembarra. I les polítiques “Maikeljasón”, aquí són el pa de cada dia. Penós, però real.

Anónimo dijo...

Jajajajaja... us imagineu al Manolu amb la guitarreta al coll i amb un tupè ben dret? La secció torrenca del PSC es podria agermanar amb el CORI de Reus i en podrien fer una versió com aquesta:

"EL SOCIAFRIKI"

PRADEDA!! PRADEDA!!... cling-clong-cling... y el SOCIAFRIKI se baila así: UNO... la Susisán(chez) , DOS... el Manolito, TRES... el Ripollason, CUATRO... el Bobollop!!! Baila el SOCIAFRIKI, baila el SOCIAFRIKI...

VERSIONAT AIXÍ, NO HI HA CAP DUBTE QUE ARRASARIA A EUROVISIÓN!!

rafael dijo...

Conozco un poquito a Don Manuel ....Me extraña mucho, esa actitud por parte de el. Yo pongo en serias dudas lo que cuentas; Con chismorreos, con el yo pensaba y el yo creia, flaco favor le hacemos a nuestro pueblo... y si me dices que representantes de nuestro consistorio, como por ejemplo, nuestra Susanna, que no se si participo en la precesion, porque no pude asistir...Entonces te digo que es mentira. Besitos

Anónimo dijo...

Fantasma!! Que NO,se note¡¡
Tu y los tuyos,teoricamente estais en la oposición y a la practica estais en el gobierno,pero que NO,se note,que te van a llamar la atención.

La Susanita...participo en la profesión al lado del Sr.Alcalde,le hacia de coro.

Anónimo dijo...

Chiki chiki de la Torre:
Perrea, perrea. Lo baila Ciuró, lo baila Gasull, lo baila Ardevol, metido entre los dos.
Y el chiki chiki del equipo de gobierno se baila así,.
Primero: el subidón.
Segundo: el voydeculo.
Tercero: el batacazo.
Cuarto: la tangana,
Y vuelta a empezar.

Anónimo dijo...

Des de que has tornat que no expliques res d'interessant.A mi que m'importa el que faci o deixi de fer l'alcalde en una processó? més lamentables són les actuacions de la Mistèria i el Farinetes als plens, aquests si que no estan a l'alçada de la resta de regidors.

Anónimo dijo...

3 posts nous, 2 són de safareig del barato i 1 és per dir que surts al diari...realment hi ha altres blogs torrencs que pel seu contingut es mereixen mil vegades més sortir al diari com a referent torrenc. Inclòs el de l'Oviedo.

Anónimo dijo...

Sí, patètic, patètic. Que alguna cosa canvi, sisplau.

Anónimo dijo...

No fa falta que entreu si no us agrada!!!
Confident, tu sempre has donat informació veraç. Encara recordo quan vas anunciar que el Suñé aniria de cap de llista a Madrid i ningú s'ho va creure.
Si el confident ho diu segur que va passar!!!

Anónimo dijo...

¿Fantasma que te ha picado no ser el blog de referencia? Tomatelo con calma!
La tila va muy bien para eso...

Anónimo dijo...

Aquest blog segueix el camí del Mònic, quin diari tan patètic...un panfleto de CiU pagat per les empreses que s'hi anuncien. Us heu fixat? cada vegada hi més anuncis i menys contingut periodístic. Que coi fan amb aquests calés?

Anónimo dijo...

Confident, tú que en saps tant, curra't una exclusiva sobre el finançament del Mònic, va home!

Anónimo dijo...

es realment de molt mal gust i diu molt poc d'ell com a persona el poc respecte que va mostrar a la processó, es com tot en aquesta vida,si no ho sents no cal que hi vagis, i si hi vas, sigues respectuós.
aixó es una mostra mes del tarannà del nostre consistori.

rafael dijo...

Querido anonimo..Yo escribo, denuncio cosas palpables y visibles y de vez en cuando, hago una caricatura o dibujo; No lo hago para ser referente de nada, ni tan siquiera, para intentar cambiar lo que tu pienses, lo hago porque hasta no hace mucho me divertia. Pienso tambien, que cuando uno denuncia y presenta fotos, del pueblo sucio y lleno de pintadas; Poca comida a nuestros ancianos; Obras faraonicas y calles sin asfaltar; Aceras de 1/2 metro y para colmo un poste de telefonos en medio; Protectora de animales que plega; Muntanyans; C Anton Roig; Pabellon;Ratas en el colegio la Antina etc. etc. Y a personas como tu o el confidente, con el Post ultimo...Entonces me da ganas de plegar y perder el tiempo, con algo que me satisfaga mas. Publicar y decir que nuestro alcalde, cantaba y bailaba el CHIKI-CHIKI en la procesion porque alguien se lo ha dicho...es de embusteros; Necesitas que te lo diga mas claro?. Tenemos justo, lo que nos merecemos. besitos

Anónimo dijo...

cuidado confident, que fas enfadar als sociatas i companyia

Anónimo dijo...

Alguna cosa de cert hi deu d'haver, perque es piquin tant, es clar no estan acostumats que els treguin els colors. hay pobrets. "Con lo monos que son"

Anónimo dijo...

Condident et el millor, deixels estar aquest firobusteros que si els molesta es perque no vas a la seva bola o a la bola dels partits que ells representen.

Visca la Torre lliure.

Harry Burns dijo...

Patètic, totalment...no el si el Jiménez va ballar el Chiki-Chiki durant tota la procesó, si no el fet d'anar escampant rumors per buscar provocació i animadversió. Els rumors, tots sabem que no són veritats o mentides; són rumors. Jo no hi era a la procesó, però m'extranya que, avuí en dia, ningú tingués una càmera a mà.

Així es la política de determinats partits especialitzats en la crispació, no en una agrupació política d'un poble, s'amagui darrera de les sigles que siguin. Es suposa que en un poble, es treballa pel poble.

Destacable l'observació de "ens manen els de fora". Després parlem de racismes, xenofòbies i d'integració dels nou-vinguts. Sense comentaris.

Anónimo dijo...

Està clar que Jiménez no anava sol i que estava envoltat per altres regidors i també pel capella i resta del clero. Algú el devia veure un "confident sagrat".

Anónimo dijo...

Confident, fes el favor de deixar d'escriure chorrades...sembla el salsa rosa.

Anónimo dijo...

No me extraña que los comentaristas serios dejen de escribir en sus blogs, a vuestra altura.

Anónimo dijo...

Tots aquest que critiqueu tant el que surt o el que deix de sortir, sou el friquis de la Torre, per no agradar-vos la "Salsa Rosa", 21 comentaris això si tots representants qualificats, i seriosos dels partits torrenc. Sou patetics.

Anónimo dijo...

Pos no vegis lo a gust que em trobo criticant aquest blog que només fa que treure merda i més merda, perquè no sap fer res més que treure merda, perquè no té cap més funció que fer de premsa sensacionalista local i defensar els interessos de CiU. Com el Mònic, vaja...sembla que estiguin fets tots dos de la mateixa fusta.

I per friqui el qui escriu els posts, s'ha de ser friqui per perdre el temps escrivint bajanades i respondre-se-les un mateix.

Sort que de tant en tant se li espatlla l'ordinador (no m'extranya) i ens deixa en pau uns mesos.

I ja en van 22, de comentaris, i m'uneixo a tots aquells que tenen la mateixa opinió gens positiva sobre aquest blog, qualsevol altre blog torrenc li dona mil voltes.

Anónimo dijo...

Com a mínim no hi ha censura, no com en altres blogs com el del Mercadé o el del Fantasma que controlen els missatges. Endavant confident!

Anónimo dijo...

Per cert, veig que ha picat molt que t'escollissin com al blog confidencial de referència, i això que has estat molts mesos de baixa. Ha de ser molt dur de reconeixer per part de qui hi dedica molt de temps el fet que un blog aturat sigui considerat millor que un fet per algú que només està pendent tot el dia del seu blog... que es fotin!!!

Anónimo dijo...

JA JA JA, quina emprenyada, que porten alguns, sort que ha estat un mitja d'abast Nacional i Catalanista.

Que si poseu fulles...

rafael dijo...

Tu flipao...Yo nunco, apago la voz de nadie y publico todo lo que se pueda publicar. Este es mi ultimo escrito en este blog. besitos

Anónimo dijo...

Fantasma, que suerte para todos!!! Ya solo falta que dejes de escribir en general y Torredembarra sera más feliz.

Anónimo dijo...

Mentre intentava d'escriure alguna cosa que tingués sentit, que amb els comentaris actuals..? alguna cosa que poder dir ni tan sols original, pensar potser, escoltava el ressò d’unes paraules que impregnaven l’aire mentre em deien que l’odi , només seran extrets de la condició humana si hi injectem música i amor; no se ni si tant sols és veritablement certa aquesta atribució, però en tot cas quan la meva gata acluca el seu cos i arqueja les espatlles expectant, descobreixo que el contingut pot tenir algun sentit de transcendent, en un món que necessita potser saber que els valors i seny ens són propis, valor i seny que no estan perduts ni amagats, on en la recerca estem descobrint en ells la virtut essencial que ens fa a tots plegats humans, encara que ens entestem en esdevenir quelcom distant i distint del zoon politikon a l’animal polític que ens descrivia Aristòtil, en un dibuix de l’essència social i real, també moral de la nostra humanitat, consciència de la realitat mateixa que esdevé ignorada tantes vegades....
Convertir les nostres realitats existencials en una definició del “jo”, del “nosaltres” sempre enfrontat al “ells”, als “altres” valors que defineixen, de vegades, la percepció de l’enemic, de l’adversari en una guerra individual que ja ens va ser descrit en l’àmbit del cosmopolitisme post modern , una condició que estableix l’escenari que es crea com un “locus antagonii” que descriu totes les formes de representació política a partir de la distinció d’adversaris en un camp de batalla en relació directament proporcional a l’emergència de l’antagonisme com una concepció ontològica sempre present.
El nou individualisme, estableix una dinàmica que ha estat analitzada per personalitats de la sociologia , un veritable desafiament a les formes de fer que se sustenten en els models tradicionals, el que es percep com una possible als principis societaris i per tant situant en ruptura els principis de la responsabilitat individual i la responsabilitat col•lectiva, tot i que hi ha qui entén aquest nou individualisme com aquell que contribueix de manera substantiva a una nova centralitat democràtica que va més enllà, molt més enllà del concepte clàssic de les abscisses dreta o esquerra, s’està destradicionalitzant el model democràtic que passa a convertir-se en opinió dels `experts´ en una democràcia dialògica, que hauria d’implicar la confiança de les persones llegues en els experts, confiança que hauria de substituir la confiança ordinària, que hauria de portar a la reforma del sistema d’experts en les esferes públiques democràtiques, per debatre i escoltar, escoltar i debatre, fent de la discussió pública un pas decisiu cap a la reflexivitat social, una relació pura, no obligada, del jo/nosaltres i l’oposat ell/els altres.
Clar ejemple,dels comentaris del bloc,del confident.
REFLEXIONEM¡¡RESPECTEM ¡¡OPINEM¡¡

José Oviedo dijo...

Un altre cop amb el funcionament d'aquest blog, ja els demes quedem sense visites jeje.
Salutacions a tothom.

Francesc Mercadé dijo...

Per alusions, i fent-me a la idea que no ens entendrem mai, per patetisme el del llenguatge!. Hi ha qui confón la censura amb la moderació. O potser és que realment no hi veuen diferència.
Jo hi posaria tota una altra diferència, la de posar la cara, o la donar l'esquena...
Torredembarra, un poble d'anònims!

Anónimo dijo...

L'Oviedo hi era sino m'equivoco, que digui si es cert o no que entre saeta i saeta es va cantar el Chiki-Chiki!

Anónimo dijo...

Mercadé ets l'únic que no pots parlar!!! Com està el teu experiment sociològic?

Anónimo dijo...

he llegit al diari AQUÍ la creació dels 881 habitatges en 7 poligons de torredembarra, comenta l'alcalde el perque no accepa la proposta de la generalitat de crear una "area residencial estrategica ARE".
quina diferencia hi ha entre les dues coses? a qui beneficia cada una?

Anónimo dijo...

Avui hem posat una bandera nova a les platges de Torredembarra, però aquesta bandera correspon a totes les platges? perque la del Canyadell es un punt i apart, no hi ha diners per netejar-la però no cal patir, com es una caleta petiteta no es veu i sembla que sigui terreny d'Altafulla, "tranquis" que així no en tindrem la culpa els del nostre poble i podrem continuar posant banderetes a les altres platges.

Anónimo dijo...

Potser ha estat la tònica fins avui, no ho sé ... però a hores d’ara ja és ben clar que aquest govern funciona amb la inèrcia i sense cap il.lusió.
Es governa Torredembarra com si fos “el patio de mi casa” i el que més dol es que és per POR, per manca de VALENTIA, per no estar a sobre dels temes, per no saber dir que NO, per no afrontar problemes ... en definitiva per AMAGAR el que no agrada sota la catifa.
Per com van les coses, és molt fàcil seguir el “rastre” que deixa la mala administració d’aquest govern municipal.

Anónimo dijo...

El govern s'aguanta per un fil, quan durarà??

Anónimo dijo...

durarà tota la legislatura, perque no hi ha (per desgracia) cap grup que tingui els vots per canviar-ho, els que ho poden fer son "más de lo mismo" i els que ho farien no poden. Es ven bé el món a l'inrevés.

Anónimo dijo...

Crispació, crispació i més crispació. Es el nou lema del Govern municipal, tot i no entrar en l’enfrontament verbal tant habitual, les cares dels regidors evidenciaven el distanciament d’uns i dels altres, amb un ventall de cares; serioses, enfadades, contrariades, burletes, indiferents, etc... marcades per les discrepàncies en la concepció i model de la Torredembarra actual i del futur, especialment en la gestio dels seus recursos.
Tant sols ressaltar una percepció personal d’un govern que quant mes s’entesta en dir que està unit i no tenir fisures, cada vegada fa mes aigües.
Salut.

Anónimo dijo...

A veure si mica en mica es va conformant una altre via a aquest ingovernable govern.

Anónimo dijo...

La cuenta atrás ya ha comenzado....... para este gobierno Sociata, no tienen rumbo fijo, Dani, Oviedo, soys los únicos que VALEIS para Alcalde, echadle.... y Avant!

Anónimo dijo...

Le podrias decir a tu madre que cuando te cuente alguna cosa te cuente la realidad. que pareja que formais tu y la guasch.

Anónimo dijo...

Se puede informar sin mentir, y lo que se cuenta en este comentario no es cierto, pero como la facción familiar de ciu apuesta por el todo vale, hay que poner el ventilador para esparcir la mierda.
Por cierto al anonimo que anima al Dani a conseguir la alcaldia. Es que no le ha visto ninguna actuación en los plenos?
Si llega a Alcalde, que Dios nos coja confesados.

Anónimo dijo...

Als torrencs ens hauria de caure la cara de vergonya.
No ens mereixen estar governats per la mentida, la hipocresia i el cinisme = PSOE,ERC i GIT.
Avalats aixó si per la corrupció = l´Agrupació .

Anónimo dijo...

"hay que poner el ventilador para esparcir la mierda"
O sea que hay mierda!!!.

Anónimo dijo...

Me llamo Jason Bourne, y soy francotirador, acabaré mi misión.

Las buenas palabras se han acabado, empiezo a actuar.

Anónimo dijo...

POR DIOS, no ha passat res mes a Torredembarra? aixó ja comença a fer pudor de fum.

Anónimo dijo...

Claro, que fá pudor de fum, de mi AK 47,después de haber disparado sobre alguien ...... Cuidado a tus espaldas

Anónimo dijo...

Fa molta pudor i alguns de la oposició s'amaguen per fer girar la truita

Unknown dijo...

pot ser que la truita ja s'ha cremat......

Anónimo dijo...

Això sembla, i moviments s'han fet

Anónimo dijo...

saben q la nuera del alcalde es jefa en funciones (sin hacer opos)en el ayuntamiento??? y que en el ayuntamiento, con nuestro dinero, hay complementos como ellos les llaman a diestra y siniestra??? nos suben el IBI para pagar los complementos de funcionarios que no pueden con su trabajo. Yo si podria con ese trabajo ehhh, y sin complementos, y no tener que hacer un monton de horas al dia sin que me las paguen..... ahhh, y pedirle a mi jefe un complemento de productividad?? se reiria en mi cara. Hay personal del ayuntamiento que cobra complementos de 6000 euros por semestre por hacer su trabajo, muy fuerte. Sera una de ellas la nuera del alcalde??? Adivina adivinador, a ver si el fantasma se la juega...

La Gaianada del Baix Gaià dijo...

El 14 de Març organitzem la segona festa per l'autogestió amb DJ's!

Més informació al nostre bloc!

http://lagaianadadelbaixgaia.blogspot.com

Anónimo dijo...

Genial brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

Anónimo dijo...

They growth levels of nitric oxide a chemic in the use is
the base of male enhancement. Adult men will face at anything be
posted, the latter genial of ware cannot exhibit the male members of its actual users.
Since this is a instinctive accessory, it is create your putz thirster and
bigger? This male enhancement capsules are created up of an topper mix prison term, you will just bump the proper hoi polloi to freeze off what the craved results.



Here is my web page: web site