3/10/07

LA BIBLIOTECA ATRURADA

Segons m’ha comentat un confident les obres de la Biblioteca han tornat a quedar parades a causa de què en el concurs d’adjudicació de les mateixes no hi va haver cap empresa interessada. No és la primera vegada que passa. Això fa que l’obertura de les instal•lacions es dilati entre cinc i vuit mesos.
Com em deia aquest confident, sembla la obra de la Sagrada Família, que no s’acaba mai.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

si no hi ha cap empresa interessada es perque no hi deuen veure res a guanyar, quina pena de poble.

Anónimo dijo...

que se lo den a Cisteró, que seguro que nos hace otra "obra de arte" :-) como la del pabellón polideportivo....

Anónimo dijo...

Aquesta informació també està fóra de temps, abans de les eleccions es va posar a concurs, i no va sortir cap empresa a licitar. Això es va explicar més d'una vegada durant la campanya, de notícia res de res. I ara ja ha sortit una empresa que sembla que és de Reus, i està fent tots els preparatius per a iniciar la segona i última fase de la Biblioteca. Sembla que acaben una obra i de forma imminent es posen amb la Biblioteca.

Veurem que passa però amb el nom, sembla que hi han dues propostes per ara, la d'un misteriós i fosc concurs amb resultat de nom franquista. I un article a "La Sínia", on una jove de Torredembarra proposa un nom més "universal".

Anónimo dijo...

Quin és aquest nom més "Universal"?

Anónimo dijo...

Puti-club

Anónimo dijo...

Ja esta bé de tanta tonteria, nois siguem més responsables.

Anónimo dijo...

"Biblioteca dels Blocaires Anònims", aquest és el nom que us mereixeu, i com que ja no tornareu a repetir Primària, almenys que anéu a la biblioteca, però a llegir, que sóu molt capaços d'anar-hi a pixar només.