25/10/07

L'IBI puja un 4,5%

L'equip de govern torrenc (el PSC, ERC i el GIT) ha fet pública la seva proposta de modificació de les ordenances fiscals pel 2008, les quals es votaran en el ple de dilluns. En un extrem, s'hi troben alguns impostos que es preveuen congelar, com ara la taxa de clavegueram, la de l'aigua i la plusvàlua. En canvi, el rebut de l'impost sobre béns immobles (IBI) pujarà un 10% respecte a aquest any, ja que a l'increment d'un 4,5% del tipus impositiu que ha fixat el govern local hi cal sumar la revisió cadastral que es va fer el 2002 i en la qual es va decidir que s'aplicaria fraccionada en deu anys.

20 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo que faltaba!

Anónimo dijo...

Y Don Manolo,subiendose el sueldo,que bien que vamos ¡¡

Anónimo dijo...

De tota manera com a bon cristià no perdo la fe,avans pot venir la mocio de sensura.

Anónimo dijo...

Al que juró hasta que ya nadie confío en él; mintió tanto que ya nadie le cree; y pide prestado sin que nadie le dé; le conviene irse a donde nadie lo conozca.

rafael dijo...

Querido confidente, la noticias que das es falsa, lo que intentan es aumentar un 10,16 % y lo pienso argumentar, si en el proximo pleno, sale adelante de hecho estoy preparando un escrito, sobre este tema, pero mucho me temo que CIU, le dara el visto bueno. besitos

Anónimo dijo...

Té raó el Fantasma el rebut de l'IBI pujarà més d'un 10%. D'això se'n diu lladrocini. No hi ha dret, ens exploten a impostos, m'agradaria saber a quants llocs es paga un IBI tant gran com a Torredembarra per tant pocs serveis. És un IBI més elevat que a les grans ciutats.

Anónimo dijo...

Està clar que aquest any no hi ha municipals! Espero que la gent tingui memòria

Anónimo dijo...

ala ala ala y pechuga, ¿Donde vais? subid el IPC i prou, Menosmal que son de izquierdas progresistas, ahora es la oportunidad: CIU (pastisser)+Toda por la pasta+sandias (ABG)+PPC (Roca Oviedo) 4+2+2+1=9 mOCION DE CENSURA.y UN AÑO DE ALCALDIA CADA UNO, REPARTIR EL PASTEL.

José Oviedo dijo...

Hay mucha cosa cierta en lo que comentais, de momento ya hemos quedado reflejados los grupos en la reunión previa que tuvimos, y hubo apoyos, abstenciones y un NO!

Anónimo dijo...

En los tiempos que corren, con las familias con evidentes problemas para llegar a fin de mes, con las grandes corporaciones alimentarias amenazando con subidas de alimentos basicos en más de un 40% seria suicida para un ayuntamiento socialista o de izquierdas una subida superior al coste de la vida,
espero de nuestro alcalde un minimo, repito, un minimo de sensibilidad social.

Anónimo dijo...

sensible ,mucho,lo primero subirse su sueldo.

Anónimo dijo...

Lo que diu el Sr.Ardevol i Sr. Jimenez de que l´IBI pujara si s´aproba tal com ells volen un 4.2% es una mentida com una casa , aumentan el tipus impositiu al 0.878 junt amb l´increment que es reparteix duran 10 anys (2003-2012)el 80% de contribuients tindra un aument de un 12 % aproximadament.
No diguin mes mentides "EMBUSTEROS"
JA ES HORA DE QUE EL POBLE REACCIONI

Anónimo dijo...

Ardèvol sempre havia presumit de què no era un polític. Des de què governa amb el PSC cada dia és més polític i més embustero.

Anónimo dijo...

29-10 MANIFESTACIÓ PLAÇA SANT JAUME. PER DIGNITAT
PROCLAMA DE UN MUNT DE CIUTADANS I CIUTADANES DE CATALUNYA FARTS DE QUE ENS PRENGUIN EL PEL. DEMOSTREM QUE NO SOM UN POBLE VENÇUT

Anónimo dijo...

Ultima HORA:
Jiménez busca el suport encobert de l'ADT, a canvi de l'aprovació del plans parcials que afecten a la Cap de llista d'aquesta agrupació la Sra. Maria Dolors Toda.
Com no pot entrar a l'equip de govern la Maria Dolors Toda, fara pactes puntuals i suficienment importans, perque l'alcalde Jiménez pugui governar amb minoria i sense perill d'una moció de censura.
Així els seus socis de govern podran donar-li suport sen se que la gent d'ERC i GIT, poguin dir res, ja que la Sra. quedaria fora,

Anónimo dijo...

En el Bloc de l'agrupació ADT (Jordi Solé) hi ha censura, no més es publica quan el responsable d'aquest bloc hi esta d'acord. VISCA LA DEMOCRÀCIA.
Es Clar hi a la TODA, TODITA TODA, al darrera.

Anónimo dijo...

Al anonim de la ULTIMA HORA, no sera que esta mooooooolt a prop del govern CIU, sino per que penses que van anar juntets a madrid??? ILUSOOOOOOS

Anónimo dijo...

Avui, 29 d'octubre, hi ha Ple de l'Ajuntament .
A les 20.00 hores s'iniciarà el debat sobre les modificacions que presentarà el Govern Local en relació a les Ordenances Fiscals pel 2008.
De fet, aquest cuassi és l'únic punt de l'ordre del dia.
Després del debat, l'aprovació tirarà endavant ?
Recordeu que la sessió tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament i que es podrà escoltar per mitjà de la Ràdio.

resnoesmesqui dijo...

A l'anonim de la censura: si vosté s'ha vist censurat en el meu bloc es per insults de tipus personal. Quan es parla de política torrenca i/o altres no hi ha cap mena de censura, només cal entrar en el meu blogs per comprobar que els comentaris que darrerament s'han publicat no son precisament favorables a la meva opció. Suposso que a vosté li agrada molt escampar aquest comentari per entervolir i menysprear-me. Pero com diu la saviessa popular "no ofend qui vol sino el que pot".

De totes maneres gràcies pel seu comentari.

Anónimo dijo...

joder, llevamos una subida acumulada del 18% en los dos ultimos ejercicios fiscales, y aun quieren seguir subiendo?

y a cambio de que?

Jimenez, definitivamente, eres un mangui. Y el Ardevol es igual de mangui que tu.