27/3/07

AVUI, L’EMPRESA HA D’ENTREGAR EL C/ NOU.

Potser pensareu que em falta un bull però no és així. Segons m’ha confirmat un confident del propi ajuntament, l’empresa adjudicatària de les obres de peatonalització del carrer nou i plaça de la font, Cistero, hauria d’entregar les obres acabades en la seva totalitat, avui. Així s’hi va comprometre en el “planning” de treball que va entregar a l’ajuntament en el seu dia.
En la seva totalitat, vol dir amb el mobiliari i arbrat posat i també les instal•lacions elèctriques col•locades en les façanes de les cases amb els nous quadres de llum.
O sigui que a partir d’avui es pot començar a comptar el retard que presenta l’obra.
En un altre ordre de coses ahir hi va haver una reunió dels veïns del carrer nou i es va fer palès el malestar veïnal per com s’està acabant aquesta obra. Va mereixer una consideració a part la col.locació del paviment; les rajoles s'estan posant de manera aleatòria i no respecten el dibuix programat i, a més, no estan sent col.locades de manera adequada ja que en alguns llocs estan més altes les unes de les altres.

35 comentarios:

Anónimo dijo...

Pensa que a planning tancat el veïns interlocutors van demanar que les obres comencessin quinze dies mes tard, per aprofitar millor la temporada. I l'Ajuntament ho va concedir, a condició d'afegir quinze dies a la data de final d'obra, cosa que les parts varen acceptar de mutu acord. Crispació gratuïta, no si-us-plau!.

Un vei informat.

Anónimo dijo...

Amb aquest panorama, del carrer qui anirà a votar PSC? ni déu..!

Anónimo dijo...

ja ja ,Ayer,en la reunión los satélites ya estaban dando toda la culpa a la regidora de obras que si no me equivoco es de ERC.

Anónimo dijo...

Penso que el problema no es que es retrasin les obres, el problema es el sr. Jimenez, la sra Gasull y per que no el Sr Ripoll. Es pot retrasar una obra y segurament tothom ho entendria, pero lo que no pot entendre la gent es que es facin malament les coses, depresa, corrent y con el sol proposit de intentar complir amb els plaços, malgrat quedi tot fet una merda. Aquest demati he vist una pila de marroquies y sudamericans con boixos llevantem baldoses trencades o mal posadas. Faltan moltes coses per fer y tothom va corrent per acabar tot no importa como. Aixo acabrá molt malament, en recordo a la sra Gasull dient: tot va be, anem molt be amb els plaços i ara sembla que tot es mentira.
Al vei informat, sembla que no has estat a cap reunio amb la Montse i amb els veins quan el deien sense mala fe: aixo no va be ....

Ho pagarem tots, per desgracia.

Anónimo dijo...

No s'enten la falta de control i el "desaguisado" de tot plegat. Sembla que algun responsable te interés en que les coses es facin malament o potser serà que hi ha algú untat per l'empresa.

Anónimo dijo...

Qui va trencar mes de 60 rajoles el pasad cap de semana?
La vida no acaba al carrer A. Roig, Torredembarra es mes ample.
I al PSC el votaran els que el vulguin votar, tambe es cert que del carrer A. Roig, no els votaven.
I mes a mes, Deu, segur que no els vota, la gracia es que tampoc votara a CIU.

Anónimo dijo...

Les rajoles les devien trencar les persones al passejant el cap de setmana. El material no es masa solid

Anónimo dijo...

Primer: el d'urbanisme és Ripoll del PSC, ell és el responsable.

Segon:
Els sociates són una colla de tecnócrates (és alló que feia franco d'alimentar el capitalisme a canvi de delegar les obres necessàries per al propi país). De socialistes no tenen ni el cognom... espero que tinguin un conctracte que prevegui algun tipus de compensació.

Anónimo dijo...

Les va trencar el Masagué, s'hi va passejar l'altre dia...

Anónimo dijo...

Hola confidencial, me ha contado un pajarito que está anidando en el seno de lagrupacio que este jordi ya vuelve a escribir en su bloc porque su partido ya le ha quitado el veto de escribir. Tu sabes cuando sacarán de la lata de conservas a la reina inmobiliaria...
Este mismo pajarito me ha dicho que el rey del ocio nocturno del puerto, alias Miguel no va en las listas.... de la agrupacio, pero si un familiar directo y en los puestos de cabeza. Este mismo pajarito tambie´n dice que hay muchos problemas ingternos dentro de lagrupacio y muy serios, espero y deseo que esto les afecte en las municipales para el bien de torrdembarra. Haber si contesta el Jordi sole ya que habla de transparencia. Animos

Anónimo dijo...

Si solo fuera la calle A.Roig,esto se ve a simple vista.
Lo que me preucupa,es lo que no se ve,dentro del castillo,como estaran las`cosas´.
Estará el Grangel,tapando agujeros?.
El Ripoll haciendo el Engrudo?
La Gassull remodelando oficinas?
El Santi maquillando presupuestos?
Y Jimenez de director de obra. HUY.HUY,HUY

Anónimo dijo...

Parece ser que la Toda no se fia de gastar sus millones en un tio tan de izquierdas como el Solé ese. No se fia del flirteo que tiene con los grupos del gobierno. Y además el Belis parece que cae en manos de CiU muy prooonto. La numero cuatro de CiU es una mina, como se va de la lengua cuándo cree que nadie oye...

Anónimo dijo...

Mira que parlar de transperencia un que escriu amb seudonim !!!!!!!

Anónimo dijo...

El poder hay que ejercerlo con responsabilidad, y eso es lo que nos falta.

De izquierdas?,cualquier persona que va con la ``Farruca´´,no tiene ni idea,de donde tiene ni la cabeza.

Anónimo dijo...

El menú del dia que ens estan servint el PSC,ERC,GIT i l´ABG és un plat de mal pair. El crèdit de què disposen els nostres representants té data de caducitat.
L’espectacle deplorable del carrer fomenta la desvinculació de la ciutadania cap a les institucions. I generar aquest sentiment és una irresponsabilitat que acabarà tenint conseqüències negatives per a la mateixa democràcia.
A més, no vull responsabilitzar al govern .Utilitzar la lluita veinal com a tàctica electoral és d’una pèssima capacitat de gestió de la “cosa pública” i genera una preocupant i creixent confrontació entre els ciutadans. Uns i altres demostren una gran incompetència perquè no mesuren com caldria les conseqüències de les seves decisions.

Fa poc, vaig tenir a les mans una cita de Marc Aureli que venia a dir que no s’ha de fer quelcom si no convé i no s’ha de dir si no és veritat. M’agradaria que l’anomenada classe política Torrenca, destaqués per la seva sinceritat quan es preguntava si “un polític es creu allò que diu o més aviat calcula quan i on ha de dir què segons els seus interessos “l’autocrítica, que l’aparta de la ingenuïtat, i la reflexivitat, que l’allunya de l’espontaneisme.”
No sé si els podem exigir tant a la majoria dels nostres polítics locals! Ben mirat es tracta d’una qüestió de confiança; més ben dit, de falta de confiança. I aquesta mancança, per a mi, és greu. No m’estic referint, òbviament, al fet que m’hagi d’agradar tot el que fa el govern o l’oposició, no, no. És una qüestió de professionalitat; de saber exercir el deure contret mitjançant el contracte electoral amb la ciutadania.

Anónimo dijo...

l'ADT es va definir com a partit sense ideologia. llavors com han de ser d'esquerres???? quant de mal fa el populisme...

Anónimo dijo...

"AVUI, L’EMPRESA HA D’ENTREGAR EL C/ NOU.", doncs que sapigueu que la responsable d'aquest tema es diu MONTSE GASSULL i preten anar de número 2 per ERC. Ja la coneixeu, és la que ha ajardinat el bancs de Cal Llovet i ara no s'hi pot seure, (els que estan a la valla del carrer)... La que va posar la làmpara a la rotonda final del carrer Garrofers... La que ha mantingut una mena de TUBO marró a l'entrada de Torredembarra per l'autopista... Etzetera, tarari, tarara...

Anónimo dijo...

Estos de ERC siempr metiendo la pata, si son ellos, ya no me estraña

Anónimo dijo...

Creo que en cuanto a los millones de la Toda, que no se la cantidad, pero os lo podeis imaginar, el Sole te puedo asegurar que es persona de toda confianza de la Toda.
En cuanto a lo del Belis de momento no te puedo asegurar nada, pero consultaré con el pajarito.....

Anónimo dijo...

El pajarito bien informado tambien ha piado que la Toda ha invertido 90.000 € en la campaña de la ADT.

QUI PAGA MANA!

Anónimo dijo...

amb 90.000aurus que son 15.000.000 de ptes. la ABG podria fer unes 45 campanyes electorals. Estaria be que tots el partits publiquessin el que es volen "gastar"

Anónimo dijo...

A l´ABG , le vale más de 6000 €.
Dejando de lado esto.
limpiar la imagen de la Sª TODA y CIA. No tiene precio.
Para tener información privilegiada y figurar.Mejor seria que se presentase en Calafell,alli a lo mejor `cuela´. AQUI NO,NO Y NO.

Anónimo dijo...

Es la comissió, de la venta de dos pisos, per ells la feina de dos dies.
Per nossaltres,el sou d´tres anys.
VISCA ABG ¡

Anónimo dijo...

Lo mes cert de tot, es que un payo de la Agrupacio, fa visitas als comerciants del carrer amb molta asiduitat, sembla ser que algun incondicional del Tino esta a mort amb la Toda.
Si la precampaña es calenta, com sera la campaña, tenin en conte que el gran capital esta jugant (la imatge del forne al Monic, no te preu)amb CIU y ADT, pot ser un gran negoci per als publicistes y pels impresors

Anónimo dijo...

el pajarito nos informa que Belis ha dejado ADT. Que pasa en adt, a este pajarito le confirman que no saben que hacer con la campaña, la farruca no controla........

Anónimo dijo...

y cual es el motivo que belis deje ADT?, joder con el pajarito!

Anónimo dijo...

Consultado con el pajarito, me comenta que parece ser, no quiere estar sometido a la " farruca "

Anónimo dijo...

Domenec Belis dijo:
Acostumbro a leer los blogs, pero no a escribir y ahora escribo porque sale mi nombre en los blogs.
Agradecería dejaran de hacer comentarios sin fundamento en los que figura mi nombre.
Para ello estoy a la disposición de quien quiera para aclarar cualquier duda que tengan sobre mi.
Gracias.

torrebandarra@gmail.com dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

Algú pot comprovar un fet científic?. Sembla que el Fantasma del Castillo ha pogut identificar el tipus de rajola que l'empresa Cisteró està posant. Pot comprobar algú quina és la rajola que preveu el projecte?. per a determinar clarament les responsabilitats, cal veure primer si obra i projecte s'ajusten.

Anónimo dijo...

TORREDEMBARRA SOLIDÀRIA

Torredembarra torna a treure el seu esperit solidari,
aquesta vegada amb la tercera edició del sopar-ball-espectacle
solidàri per la fundació Vicente Ferrer enguany
al casal municipal aquet disapte 31 a les 21,30h.
el tiquet val 30€,per persona.
Afanyeu-vos .
Menys critica i mes solidàritat

Anónimo dijo...

En resposta al col.laborador anònim de les 5:36 del dia 28 de març li he de dir que no s'ha de confondre: ERC és un partit que es mereix tots els respectes, qui no se'ls mereix és la responsable directa dels desastres que es fan al poble, la Sra. Montse Gasull, si el partit no pren cartes, aquesta Sra. el deixarà fet un solar que al final el comprarà la Toda.

Anónimo dijo...

Soy el colaborador anónimo de les 5:36 del dia 28 de marzo. ERC está enmierdada en esto hasta los mismisimos cojones, para que te enteres. La Gassull ha subido de numero, del tres, a numeo DOS de ERC, y en las próximas se habrá ZAMPAO al Ned Flanders, y si no al tiempo..., Entonces ONDE quedan los respetos que pides para la ERC local?. Simplemente son burdos cómplices del saqueo.

Anónimo dijo...

Según contestación al Fantasma del Castillo:
enric grangel llop dijo...
Estimado fantasma, averigua el porque de estas baldosas y no las de granito que en principio tenian que ponerse.
LAS BALDOSAS QUE LA EMPRESA CISTERO PONE, NO SON LAS PREVISTAS EN EL PROYECTO APROBADO POR EL AYUNTAMIENTO, LAS QUE PONE TIENEN UN COSTE DE 19,90€ POR BALDOSA.

Anónimo dijo...

Dono tota la raó a qui pensi que ERC té gran part de culpa en tot el que fa referència a l’execució de l’obra de peatonalització del carrer Antoni Roig i plaça de la Font. La senyora Montserrat Gasull és membre integrant d’aquest partit i una de les principals defensores d’aquest projecte de peatonalització. Com tothom pot comprovar, l’execució de l’obra està essent un total desastre, amb un acabat de pena que no s’ajusta en res amb el projecte original. No s’ajusta en res, ni en el termini de l’entrega, que tot i córrer fent-ho del tot malament per poder-hi fer passar la processó de Setmana Santa, no s’ha pogut entregar dins del termini previst. ERC, prou que n’és coneixedora d’aquestes irregularitats; en canvi, segueix donant confiança a aquesta senyora que ple rera ple ens ha estat enganyant a tots dient-nos que les obres seguien a bon ritme dins dels terminis previstos. Una senyora que només cal fer-ne repàs del seu currículum en la gestió d’anteriors negocis a nivell particular, com per tremolar a l’hora de donar-li la confiança en la gestió de diner públic (tal com va dir algun regidor socialista local: si la cosa surt malament, jo tranquil, que disparo amb pólvora del rei). En canvi, ERC la manté en les seves llistes i com a segona de la llista. Si això no és tenir responsabilitats per part del partit, com se’n pot anomenar?!! Però el penós de tota aquesta història és que aquest cap de turc, com en aquest cas n’és la senyora Gasull, sembla que sigui l’única responsable de tot el que estigui passant. No senyor!!, la majoria de caps de turc solen ser titelletes amb prou arrogància i poques llums com per no adonar-se’n de la seva manipulació per part dels veritables responsables que s’amaguen darrera l’entramat de fils que els mouen. Responsables són tots els que han anat donant suport a la manera de dur a terme aquest projecte. Ells sabran a quins pactes van arribar, que a poc temps de les eleccions i veient el desastre de com està quedant el carrer i la plaça, encara són fidels als principals responsables del projecte. Quan tothom opina el mateix, no hi ha ningú que tingui la decència de dir públicament?: senyors ens hem equivocat, hem de rectificar, això és una mer... Els veïns s’expressen com poden, amb pancartes als balcons... i sembla com si encara se n’haguessin d’amagar per alguna mena de por a represàlies. Estan pendents, potser, d’un segon pagament. Aquesta obra pujarà moltíssim més del que estava previst i no saben del cert si l’ajuntament i l’empresa puguin arribar a alguna mena de pacte per considerar que tot el retard hagi estat culpa d’imprevistos que no entrin dins de les responsabilitats assumibles per cadascuna de les parts i obliguin als veïns a pagar una altra desorbitada quantitat de diners per una merda com aquesta. Senyor Ripoll, vostè no es creu amb cap responsabilitat en tot aquest afer?; no n’és potser un dels màxims responsables d’aquest anar amunt i avall dels fils de la senyora Gasull, i fins i tot del propi alcalde (aquel “hombrecillo” que no sabía el que se decía cuando dijo que el coste de las obras por vecino ascendería a una media de unas cuarenta mil pesetas?) I l’oposició, de què ens serveix a la ciutadania quan les coses van tan malament i fan com si no passés res, només matisant en certa manera. En aquests casos s’ha de ser contundent i demostrar al ciutadà que la democràcia serveix per alguna cosa més que no pas tan sols per cobrar uns sous i unes comissions desorbitades per assistir als plens. S’acosten eleccions i tots els dirigents tornaran a fer el ruc per enèsima vegada tot preguntant-se el perquè de l’elevada abstenció, quan en són ells, amb la seva actitud passiva davant dels problemes, els únics responsables. Però sembla que la política i la democràcia en aquest país serveixin únicament per això, per defensar els propis interessos dels qui es dediquen a la política!!

Algun responsable polític es veuria en cor de contrastar davant la ciutadania el projecte de peatonalització aprovat, enfront als resultats a dia d’avui?!!!!