14/3/07

LA LLETRA PETITA

Deia en l’últim escrit que feia dies que no tenia accés a gent del GIT, que s’havia tornat més hermètic, i de repent he pogut parlar amb un confident que m’ha donat més informació sobre el que està passant al GIT.
Algunes coses ja les he escrit en l’anterior escrit, altres no, n’hi ha hagut una que m’ha fet cavil•lar molt per por a què es pugui descobrir la meva identitat. De totes maneres, tot i el perill, ho exposo perquè crec que és una informació de primera mà.
Salort s’ha vist esclau de les seves paraules i tot i que la seva intenció era continuar ha vist que era més profitós pels seus interessos no ensenyar les seves cartes. De moment, té massa parroquians convençuts de què el GIT necessita un canvi.
Naturalment, Salort, que en sap molt, no ha deixat les regnes del partit i continua manegant-ho tot. A Ardèvol li ha posat les coses ben difícils i l’ha enviat a fer la llista. De fet ens ho pinten com un pacte entre els dos en què Ardèvol té que demostrar la seva valia i sinó deixar que el cap continuí sent Salort, que fa d’home bo. Aquest pacte no escrit té més lletra petita. Una, l’obligació de portar a la filla de Salort de dos i a ell en un lloc testimonial. L’altre és que de no treure’n més d’un regidor, fracàs assumible a Ardèvol que ha pressionat per anar d’u, aquest ha de dimitir i deixar el pas lliure a la seva filla.
O sigui que ho té tot lligat i planejat.

27 comentarios:

Anónimo dijo...

Que haya enviado a Ardevol a buscar gente para la lista me lo creo, que intente hacer el despistado como que no ira o que solo ira en el numeri 17, testimonialmente eso no me lo creo no bebido. Jo creo que Salort ara lo que hace siempre puede que si puede que i al final sere Jo Salort quin vaya de 1

rafael dijo...

Confidente, el Sr. Salort tiene dos hijas, Monse y Laura, ¿cual de las dos es?.
besitos

Anónimo dijo...

Una cosa es ser ``perico´´
y otra ser........
¿ A quien se utilizo en las otras elecciones ?.
Un poco de historia y de memoria.
CHAPO TINO ERES EL MEJOR¡
CELESTI FOR EVER¡

Anónimo dijo...

Si es la Montse,es superbalida tan com avogada com persona.
.Pero no son maneres.
Jugan de aquesta manera no es bó ni tan sols per ella.

Santi que fas?.

Anónimo dijo...

Yo creo que si va de cap de llista la Montse Salort, será un golpe de efecto para la listas del GIT-FIC.
Creo que puede significar la salvación de este historico partido torrense.

Animo Montse!!!

Anónimo dijo...

I tant, millor la Montse que l'Ardèvol! No tenen punt de comparació.
Que vagi Ardèvol de dos.

Anónimo dijo...

Que el Salort vagi de primer!, per a entrar en el Guinness electoral, la seva filla de dos, la seva dóna de tres, l'altre filla de quatre, i el Ardèvol tancant llista, no cal ningú més. Tots contents i el poble que el dónin pel sac com sempre!. I si només en surt un que pleguin tots fins l'Ardèvol. I després impugnin les eleccions fins al setembre i que repeteixin les eleccions només a Torredembarra, segur que sortim per la ràdio del poble, encara que no la sintonitzi ningú. Coses del GIT, a la taula i al llit. al primer crit!.

jordi salvat dijo...

El GIT és ara una monarquia hereditària i l'Ardèvol el regent? Si l'exemple s'escampa el Ciuró ja pot tremolar i els socialistes... bé ja qui diu que ja ho ha intentat. Quant anys té la filla de la Toda? I la Marín també té uns uns quants fills. Deixo de donar idees que encara la liarem.

Ja en veurem de coses amics!

Anónimo dijo...

Ens queixem moltes vegades, ens sorprenem(o ho fem veure ja a aquestes alçades) que hi hagi tanta abstenció. Com es vol que no n'hi hagi sí després s'ofereixen aquests espectacles de taverna de mala mort.

Anónimo dijo...

Ardevol demostra molt poca capacitat si ha acceptat aquesta imposició

Anónimo dijo...

Noticia de última hora : Salort ha ingresado en la lista de CIU i Ardèvol encabeza la del PP.

Anónimo dijo...

Ripoll s'ha destapat i va de número dos de l'ABG. El Jiménez ingressa definitivament al Pere Mata de Reus, possibilitant que la Susana vagi de número ú del PSC. Tot per estar d'cord amb la llei. Finalment la filla del Salort va de cap de llista de CiU, al Mas li fa més pes que el Messeger, que pesa masa. La Toda finalment va al davant del PP, com havia volgut sempre. ERC esta pensant en posar el Jordi Guasch a davant. I tots els petits independents s'ajunten per treure un regidor amb el nou partit VUTEUMERDADT. Toy aclarit. Per aquesta raó suspenen les obres del carrer Antoni Roig, ja que no se les pot atribuir ningú.

Anónimo dijo...

El que dius no té sentit, el que escriu el Confident, sí

Anónimo dijo...

Era una mica d'humor, però veig que tu ets dels que se les empassa totes. Donns si vols veure-hi el sentit, pensa que el Salort envia a la seva filla a aprendre a la mateixa escola que ell va anar: CiU. El radical Ripoll on més a gust es trobaria és a l'ABG. El Jiménez amb aquests aires de Napoleó, finalment ingressa a l'acadèmia de l'art. La llei d'gualtat promociona a la Susana cap del PSC, per un tema de quotes. La Toda sent d'extrema dreta, a un partit adhoc. ERC podria passar ben desapercebuda, que es el seu objectiu, posant'hi tu mateix al davant. I que vos que et digui de tots els independents ex CiU, doncs que no tenen ni una merda de programa escrit. Per acabar de donar-li sentit, per si no l'has captat, el Salort seguira al davant del que queda del GIT, seguit per l'Ardèvol, i després de les eleccions ja en parlarem, oi nen,,,

Anónimo dijo...

ho sento per tu, però, frío, frío. Torna-ho a probar.

Anónimo dijo...

Ja ho provarem tots el 27 de maig, i al GIT que li donin el que vol: Salort o Salorta. L'Ardèvol no s'ho mereix. El pacte de plegar si va d'ú i només surt ell, és de naturalesa nazi, o falangista, que és la naturalesa seva del mateix Salort, i era també la del seu pare. Bona gent, però falangistes.

Anónimo dijo...

Erre que erre, que importa que en la lista del GIT, vaya la hija del Tino. Algun anonimo dice que es valida, con eso deberia de bastar.
Acaso el GIT tiene una filosofia politica, acaso las bases de ese partido son tan amplias que les permita hacer una lista con cara y ojos.
Aceptemos lo que hay. Y muchos de los anonimos que escriben en estos blogs, deberian mirar fotos de los años 50, quizas alguno reconoceria a su padre con chaqueta blanca y boina roja. Lo digo sin ganas de ofender, ya que para mi, no importa de quien se es hijo para opinar, participar o querer hacer el bien para tu pueblo.

Anónimo dijo...

Jordi, las aguas del PP bajan revueltas, despues de El Vendrell, le toca a la Torre y veremos cuantos pueblos más.
La apuesta anticatalana de la dirección Acebes-Zaplana puesta a nivel local, esta produciendo unos resultados no esperados por ese duo dinamico.
Dimisión y abandono de la dirección ejecutiva del PP de Torredembarra, a casi dos meses de las municipales. MIRA QUE SI NO PUEDEN HACER LISTA.

Anónimo dijo...

Feia dies que no estava en boca de ningú. Em pensava que preferieu fotre-li canya al Grangel que a mi, però vec que sempre hi ha algú preparat per fotres amb mi.
Si anés de cap de llista d'ERC, que pel meu sentiment catalanista i independentista, podria anar-hi, el que està clar que la llista no passaria desapercebuda perquè per sort res del que faig passa per desapercebut.
Jordi Guasch

Anónimo dijo...

Tu també series un bon "Tino".

Anónimo dijo...

Saps que Salort el van fer alcalde 2 dies abans de que jo neixes. Sempre l'he vist a l'ajuntament i se'm farà extrany no veure'l.
Tot i que hi estic enfadat perquè no es va portar bé, sempre he tingut una relació cordial amb ell.
Jordi Guasch

Anónimo dijo...

No es pot baixar la guàrdia. Cal explicar a les persones que no viuen amb intensitat la política, la història d’aquest pople.

Anónimo dijo...

Fa dies, que pel meu cap volten dos conceptes que darrerament he escoltat i he llegit: renovadors i continuistes, la cosa no té més importància, però em recorda aquells anys d’oposició al franquisme quan uns ens dèiem als altres, amb tot el menyspreu, revolucionaris i revisionistes. Hores d’ara aquest conceptes han quedat absolts, ja no tenen sentit, i el més greu es que tots aquells que volíem canviar el sistema hem quedat engolits per ell. Ara, les paraules són unes altres. Consultat el diccionari podem llegir que: Renovació és l’acció de renovar (fer de nou) o renovar-se, i que continuista és el partidari del continuisme, el continuisme és la doctrina que propugna l’statu quo a les circumstàncies que s’esdevenen en una situació determinada. Particularment no em sento continuista, més aviat renovador, però com cap de les dues paraules em fan basarda prefereixo autodir-me novador, o sia, persona que cerca introduir innovacions.

Anónimo dijo...

Jordi Guasch, catalanista i independentista, i a CIU.
Collonades

Anónimo dijo...

Renovacions Octavi, les millors.
Cares noves, independentista, i ni parlen de tu, si vols participar no te excusis, participa.

Unknown dijo...

Cal el debat a tots els partits i acostar-los als ciutadans de peu. Cal treballar per fer veure que l'opció de participar en política és una bona opció per millorar la societat. Combatre l'abstenció passa pel debat i per escoltar.

Anónimo dijo...

Poques llistes estan tancades, la del GIT tampoc, la del PP amb molts problemes per que segueixi la Marin, l'ADT no diuen res, "desaparecidos en combate", la de CIU, tan sols sabem dels primers (no totom dispose de 6.000 €), els del PSC tan sols els quatre primers, la resta ¿?, ERC igual, y l'ABG, fora del Lluis i el seu "escudero" Mercade qui sap com sera.
Tan sols falten 75 dies.