24/3/07

LLUÍS SUÑÉ I IRIS GUAL ENCAPÇALEN LA LLISTA D’ABG

Segons ens ha comentat un confident, ahir, va tenir lloc l’acte de presentació de la llista d’ABG al Bar l’AUCA, seu social d’aquesta agrupació política.
Davant d’un centenar de persones es va donar a conèixer el membres de la pròxima candidatura. Publico el nom dels primers de la llista:
1.-Lluís Suñé
2.- Iris Gual
3.- Francesc Mercadé
4.- Jordi Roig
5.- Sónia Fuentes
6.- Pau Arasa
7.- Enric Bonan
8.- Núria Marco
9.- Rosa Castro
10.- Anna Ma. Núñez
11.- Jordi Pagés
Tanca la llista en el número 17, Pere Abadia

39 comentarios:

Anónimo dijo...

M'agrada molt més aquesta llista que la del PSC

Anónimo dijo...

Aquesta gent són seriosos en els seus plantejaments, no ho he decidit, però crec que els votaré, primer seguiré la campanya, no sé, els veig sòlids.

Anónimo dijo...

Mercadé, Bonan, etc. però si encara no s'han mogut de la transició. Són els mateixos de sempre!

Anónimo dijo...

S'han bellugat i adaptat als temps però amb els mateixos ideals, cosa que no pot dir tothom.

Anónimo dijo...

Amigo, no sé exactamente lo que quieres decir, pero una de las cosas que no deberian perderse es precisamente el espiritu que impregnó la Transición. Invocar ese sentimiento como insulto és de ignorantes. Otra cosa seria que no lo hubieses vivido, entonces entenderia el comentario desde la envidia del desconocimiento.

Anónimo dijo...

Considero que el Mercadé i el Bonan són gent que lluny de l'immobilisme han estat fidels a una forma de fer política en uns moments que no han estat fàcils, i això els honora, espero que els de l'Alternativa en treguin almenys tres. Donen credibilitat a l'equip de govern municipal. Jo també els votaré.

Anónimo dijo...

Són una colla ben curiosa van ser al primer govern municipal de l'entesa, alli el Bonan i cia com a regidor d'urbanisma, va ser el que va promoure el Pla general del 82, aquell que segons els d'ABG es un dels culpables de les desfetes urbanistiques de Torredembarra.
Qui no recorda quan ell i la seva colla es manifestava per salvar el Canadell de la construcció, donsc bé ell va ser el regidor sota el qual es va realitzar el projecte de passeig del roquer, aquest era esfaltar i convertir l'espai en aparcaments per vehicles.
Els muntanyas y la seva aprovació per la construcció tambe es d'aquella epoca. Vaiga que són una colla ben curiosa, primer promouen el concepta urbanistic que s'ha vingut dessarrollan y despres molt nobles ells en culpen els altres.
No crec que ha ABG li facin favor aquest elements, sobre tot a la gent jove que no saben que va pasar ara fa 30 anys y qui van ser els protagonistes, segurament si ho sabesin els hi retirarien la seva confiança per molt de immaculats que vaigin ara.

Anónimo dijo...

Totalment d'acord amb tú. Què ens volen vendre?

Anónimo dijo...

Ja, però qui va executar el projecte del Canyadell? Potser ho podria haver aturat...

Anónimo dijo...

Ah! i l'execució de la primera fase de Muntanyans que es diu Nova Torredembarra (que ja està construït) també...

Anónimo dijo...

Si s'hagues fet be en un principi no faria falta aturar res

Anónimo dijo...

Tens raó, però jo per exemple quan em dono compte que una cosa està mal feta la intento rectificar. O es que ningú a pesar de tota la polèmica que va haver-hi i tot el que es va parlar, es va donar compte? Doncs si que escoltaven al poble els polítics d'aleshores.

Anónimo dijo...

La revisió del Pla General d'Ordenació Urbana del 82, va ser un triomf dels demòcrates, ja que se'ns volia encolomar un Pla encara pitjor, que es va aturar. Perseu que la candidatura que va portar l'Enric Bonan a l'ajuntament el 1979, era l'Entesa Municipal de Progrés EMP, i vàrem treure 4 regidors. La candidatura d'enguany és hereva directa d'aquella l'ABG-EPM, portarà més llum i taquígrafs a l'administració local. Tal i com va fer l'històrica EMP, que va recollir el fruit del treball de l'Assemblea Democràtica de Torredembarra contra la Revisió del PGOU. Ho vàrem expicar ja fa més de vint anys, però podem refrescar la memòria pels qui no hi eren. De totes maneres fa vint o vint-i-cinc anys les sensibilitats en urbanisme, ecologia i mediambient eren unes altres. No serveixi això per justificar aquella actitud. Però que quedi molt clar que en aquest bloc algú ha comentat, molt encertadament que qui podia fer uns canvis a temps no els va fer. No ens posem en si no va voler o no va poder. El que està clar és que si tornem és per esmenar allò que ara cal esmenar, i no s'ha fet quan tocava fer-ho i no parlo de fa vint anys sinò més aviat cinc o sis anys. Queda clar. No patiu que tenim la corda i la paciència per a explicar-ho tot, poc-a-poc.

Anónimo dijo...

torna-ho a explicar

Anónimo dijo...

Ho sea que estas molt satisfet de com es va planejar la construcció, dons molt bé home.
Axí es van matar els muntanyans, i el Canadell.
En pau descansin.

Anónimo dijo...

Francesc, corda no se, pero un morro que clama al cel.

Anónimo dijo...

Doncs a mi aquesta gent m'agrada. I vistes les altres candidatures segur que els voto.

Anónimo dijo...

Yo también los votaré!

Anónimo dijo...

Teniu el vostre pròpi espai, estic amb vosaltres.

Anónimo dijo...

Doncs jo NO!

Anónimo dijo...

Els de l'ABG sou pocs però feu molt de soroll

Anónimo dijo...

¿es cierto que Marques ha cerrado su bloc por que le dabamucho trabajo?
Si solo puso dos escritos de cinco lineas.
¿Y este quiere ir al Ayuntamiento a trabajar?
¡hay que jode...se!

Anónimo dijo...

Si són pocs o molts ja es veurà el 27!

Anónimo dijo...

En el programa, de ABG se empieza por decir, que Torredembarra se hos hace grande....
Que no sabeis cuando ,lo de la biblioteca.
Que cuando ,lo del teatro.
Que no se hace gran cosa y lo que se hace esta mal.
Y mas cosas,sabeis o lo teneis en cuenta que estais en el equipo del
govierna municipal?

Anónimo dijo...

A,peró estan?.
Tenen un morro que clama al cel.
A l´auca si que i son fen safrig.

Anónimo dijo...

Els dos últims comentaris pixen fora de test. Sabeu el que esteu dient? Si no ho sabeu, no dieu res, és millor així...

Anónimo dijo...

Ah, per cert, els que escriviu en castellà per segurament fer-ho anònimament i que no se sàpiga qui sou, feu-ho be, perquè per exemple es nota molt quan el que escriu en l'avantpenúltim missatge i diu: GOVERNA (per cert, corregiu el que escriviu abans) és GOVERN - en català - i GOBIERNO amb B en castellà. Aquest error o falta només ho pot cometre un que parla i escriu habitualment en català, així que si us plau, feu-ho be o no ho feu.

Anónimo dijo...

I també els equipaments dels que parla, justament els de l'ABG no ho porten...

Anónimo dijo...

un de l'ABG: respostes per donar i per vendre

L'ABG és un col·lectiu divers i a part dels històrics "psuqueros" hi ha un militant de la UGT, un altre de CCOO i un altre de la CGT, així com gent afí a la CUP o de tradició més ecologista. Per fi tindem gent immigrada a les llistes com a representants d'un dels col·lectius més desafavorits de la societat catalana.

No són els mateixos de sempre, el col·lectiu ha tingut moltes noves incorporacions a canvi de molt poquetes baixes, mireu les llistes de les anteriors eleccions.

Hem estat al equip de govern per què servís per no desaprofitar fer algunes polítiques que d'altre banda no s'haguéssin fet. Molt més del que s'hagués fet a la oposició. Si tenim més vots aplicarem millor el nostre programa. Amb un regidor estàs molt condicionat, amb dos aquests ja tenen suport i pots fer més feina, amb tres s'hauria de començar a veure algun gran projecte i amb quatre un parell com a mínim. És la meva perspectiva pel que sé de com va un ajuntament. Ara penseu en què ha fet cada partit (i quant dic gran vull dir gran però ben fet, no delegant la feina a teconocràtes en plan "sociata").

Jo personalment crec que Mercadé, Bonan i companyia s'han mogut massa i tot respecte a fa trenta anys, una altre cosa es que d'on no s'hagin mogut és de la seva afiliciació política. En tot cas la diversitat afavoreix al col·lectiu i no al contrari, doncs més ulls hi veuen millor.

Anónimo dijo...

Sobre tot i veuen si miran cap a la seva butxaca.

Anónimo dijo...

Que voleu que digui, a mi la llista m'agrada molt, i entenc que els que critiqueu els noms o les persones que hi aparèixen, deu ser que a les vostres porteu la flor i nata de Catalunya. Aquestes persones del ABG son gent normal de tots els ambits (menys del sector totxo)i si els vas a trobar per parlar, són del tot amables,sempre tenen 5 mint, ara això si, no els hi vagis a vendre motos, no les compran. No encarreguen estudis de 12000 aurus que no valen per res i no compran les amistats, van per lliures i tenen llibertat d'expresió, quina sort!
Torredembarra sempre necessita gent com vosaltres, NO US PODEU ATURAR, PEL BE DE TOTS!

Anónimo dijo...

de moment, es la millor candidatura que es presenta.

Anónimo dijo...

hem sembla que el penúltim anònim pixa una mica fora de test. no us deixeu portar pels sentiments a l'hora de raonar, siguem freds i busquem informació, així prendrem millors decisions.

Per cert, jo també sóc de l'ABG. per cert, el fet que siguem amables no ens converteix en millors politics, ho dic per que conforme s'acostin les eleccions TOTHOM s'anirà tornant amable, no és qüestió d'això.

I en fi, si tots tenim un ull més critic entre tots millorarem el baix nivell dialèctic de la politica torrenca que semopre s'ha caracteritzat per un alt grau de garrulisme.

Anónimo dijo...

Personalment no votaré ABG per motius personals, i perqupe confio més en altres llistes, però considero que representa un espai molt important i el sento proper a mi, tot i això, la incorporació dels bonans, fortunys i companyia frena el meu acostament cap a Alternativa. Aquesta gent sempre s'han mogut amb qui té poder. Van començar on van començar, quan ERc estava de moda (fins i tot hi era el Suñé) van fer un acostament cap allà, i ara toca Alternativa. Sincerament Lluís, aquesta gent no et fan bé, tot i que et desitjo que com a mínim repeteixis resultats.
Salut!

Anónimo dijo...

Evidentment que tothom es lliure de votar el que cregui més oportú, però dir que els Bonans i companyia van començar quan ERC estava de moda, apart d'un simplisme majúscul és inexacte. Estic aprop de l'ABG, quan el Suñé anava amb ERC, jo també vaig votar ERC. Però el Bonan i companyia, és a dir el Fortuny, el Mercadé i el mateix Bargalló, eren uns joves del anys setanta compromesos ideològicament que participàven en l'Assemblea Democràtica de Torredembarra. Van participar en les primeres eleccions democràtiques amb unes candidatures unitàries on s'aplegaven PSUC i ERC junts. Amb el resultat de 4 regidors la primera i 3 la segona. Va ser després que van reapareixer per donar suport a ERC, i a partir d'aquí ja tens el fil. Jo els votaré per la fermesa de les seves conviccions. Ells de fet no s'han mogut mai de l'ABG.
Una vella amb memòria.

Anónimo dijo...

¿ Iris Gual es una señora que hace años vendía pescado en casa Ral?
Lo digo porque ya hace unos años que no vivimos en Torredembarra y si es ella, es una persona que ama profundamente Torredembarra y muy conocedora de la historia del pueblo.De política no hablaré, pero siempre la vi como una persona muy repetuosa con todo y todos, bueno, tambien muy culta y bien educada, claro que todo va junto. Pues nada, en mi casa sigo haciéndo recetas culinarias que ella me enseño.

Anónimo dijo...

No es su hija.

Anónimo dijo...

UN SALUDO A LAS DOS!!!

Anónimo dijo...

Si els voten tans com sembla, segur que guanyen per majoria absoluta.