16/3/07

MUNTANYANS II CRISPA EL GOVERN.

Un confident ens informa que l’alcalde Jiménez està força enfadat amb l’última jugada del regidor Suñé sobre els Muntanyans II. Com que no sé si seguiu els diaris us ho explico.
Aquesta setmana el regidor va anar a Madrid a veure al director general de Costes del Ministeri de medi ambient, José Fernández. Suñé ha aconseguit arrancar un acord perquè es redacti un estudi d’impacte ambiental que, segons diu, podria atraçar l’inici de les obres. Això xoca frontalment amb la intenció de Jiménez i del seu equip de govern que volia donar per acabada la polèmica d’aquest Pla Parcial, ara que ja ha començat a fer-se el Pas Subterrani de les Marítimes. Un pas que només es construiria quan l’empresa tingués assegurada la possibilitat de començar les obres. Fet que semblava que així era.
Però, segons ens diuen Suñé vol basar part de la seva campanya electoral en la polèmica d’aquest tema i per tant no pot deixar que aquest fet passi.
Només cal llegir les declaracions als diaris dels dos polítics per veure que estan a les antípodes en aquest tema. Jiménez, fins i tot, ha dit que no estava assabentat d’aquest viatge, deu voler dir “oficialment” perquè Suñé ho ha pregonat “con bombo y platillos” i no se n’ha amagat mai. A més Suñé, ha afirmat que va anar a Madrid com a representant de l’Ajuntament de Torredembarra, fet que encara ha fet enfadar més a Jiménez, ja que no seria veritat.
La polèmica està servida, hi ha qui afirma que Suñé busca ser expulsat de l’equip de govern per vendre millor el seu missatge i poder demostrar que la seva integritat en el tema i poder mostrar-se com la víctima de tot plegat davant el seu electorat.
Aviat en tindrem la resposta.

67 comentarios:

Anónimo dijo...

Tant de bo molts politics aprenessin de l'estil i l´aética. Llastima que no sembla ser la norma i el panorama actual, convida al desencant.

Anónimo dijo...

L'alcalde socialista i el cuatripartit que governa aquesta ciutat per "l’especulació, la destrucció del teixit social, la involució i el despotisme en la línea del més pur estil neocapitalista" que han practicat. "el cutripartit de Torredembarra sols vol aparentar que fa, però sense fer. Posa una primera pedra i allà es queda. Fa una promesa i l’arxiva" i critico l'alcalde Sª Jimenez de portar "hàbit de socialista" però no practicar aquest ideal.
I a qui li fan costad tenen la mateixa culpa.No os olvideu.

Anónimo dijo...

,
M'escandalitza i em decep el seu comportament d'ERC i ABG.
Formar part d'un Govern socialista obliga a renúncies però mai a traicionar els ideals.
Mai no hagués cregut que la defensa del models. Hauria posat la mà al foc en defensa de la coherència municipal d'ERC i ABG. Malauradament m'hagués cremat.
No és un senyal, és una evidència.
En el GIT esta bé, mai l´an tingut.´
Massa tard,companys,es nota el carinyo a la cadira i al bon sou.
Es llastimos pero véritad.
I el compromis es desde el primer dia ,no cuan falta poc,tans sols per fer safreig,i vuscar populisme i vots.
petonets

Anónimo dijo...

Recuperar la il.lusió, canviant de missatge
Com vull que la meva ciutat Torredembarra m'il•lusioni. I penso que és hora de canviar.
Canviar per canviar no és fàcil però sempre és beneficiós. Per canviar s´ha de tenir la il•lusió i l´esperança que l´elecció serà un èxit i que la ciutat es veurà des d'uns ulls diferents. Generar aquesta il.lusió en la ciutadania sempre ha estat la tasca dels politics i ara que només falten dies per a les eleccions encara n'hem de generar més i estim conveçuts que ho conseguirem.
El pas més important per fer-ho, és sens dubte tenir un pla ben definit, uns objectius molts clars que tenen com essència un missatge totalment diferent al que el govern municipal ha mantingut durant gairebé dos anys.
Dins d´aquest nou missatge el més important ets TU, en tota la teva extensió: en la de persona jove que cerca pis i no el troba, en la de persona depenent que necessita més ajut domiciliri, en els pares que no trobeu escoles bressol per portar els vostres fills, en la de la gent gran que arribeu justos a final de mes i no teniu els ajuts suficients.
Els que han governat fins ara no han tingut clar les teves prioritats, nosaltres les sabem i per això tenim un pla ben definit, ells encara les busquen o més aviat esperen què nosaltres els i duigem.
TODA-SALORD

ja,ja,ja....Tanquilitad i seny.
falten dies,esteu tirant amb balas¡

Anónimo dijo...

De traició cap ni una amic anònim, en el plenari municipal del 22 de desembre de 2005, una moció de la "Plataforma Salvem els Muntanyans" va sortir victoriosa i proclamava que l'Ajuntament de Torredembarra defensaria l'espai. El Senyor Alcalde va delegar les seves responsabilitats municipals, en el Senyor Suñé. I aquest fent ús de la delegació de l'Alcalde, i amb el recolzament del plenari minicipal està fent el que pot. La legalitat avala l'actuació del Senyor Suñé. El Senyor Alcalde pot patrocinar una moció que obligui a construïr Muntanyans II, o pot destituïr el Senyor Suñé de la seva delegació. Però el que no pot fer a hores d'ara el Senyor Alcalde es dir que el Senyor Suñé no compleix amb el seu deure. Només cal fixar-se en que el Secretari General del Ministerio de Medio Ambiente secunda la idea de fer un estudi d'impacte ambiental. Ja sabem que no era obligatòri en el séu moment, però també sabem que el Pla General no recull el Torrent de Gibert. L'actuació del Senyor Suñé està avalada per la legalitat, mentre que la del Senyor Alcalde només ho està per les mitges veritats. Ah!, i aquest no és un govern socialista. És un govern pactat per quatre partits que, a més, no van guanyar les eleccions. Amb tot tenen ara i seguiran tenint el méu suport, discuteixen però avancen. No com els galifardeus que van guanyar les eleccions. Preferim les discrepàncies abans que el desgovern. Reserva la capacitat que tinguis d'escàndol per altres esdeveniments, aquest és un cas classic de "política".

Anónimo dijo...

El problema que hi veig en tota aquesta demagògia és que encara faltén dies,i falta molta informasió.

Esta´be lo de Toda-Salort..jajaja

Anónimo dijo...

Demagogia (del griego, dmaggos, líder popular; dmos, pueblo) es una estrategia política que consiste en apelar a emociones (sentimientos, amores, odios, miedos, deseos) para ganar el apoyo popular, frecuentemente mediante el uso de la retórica y la propaganda.

Anónimo dijo...

Suñe es un demagog o Jimenez, es que no us espliqueu be

Anónimo dijo...

Els dos,un per no dir tota la véritad i láltre per dir mixges mentides.

Lo del ple,es aigua passada i va ver molt marro i preçions.

Si governar un poble, es aixo?......no sé ?...

Anónimo dijo...

Que el actual equipo de govierno avanza,es de risa.

Sera como las obras de la calle A.Roig lo que hacen hoy,habra que reacerlo mañana.
Por supuesto ,primero lo inaguramos para que pase´ la profesion,fotos,discurso,
diarios.
Y luego ya veremos.

Anónimo dijo...

Espero que no tothom pensi com el que diu que l'acord del ple és aigua passada, perquè considerar-ho així significaria que tot allò que s'aprova o no en un ple no val absolutament per res. I en aquest cas es va veure ben clar (o simplement perquè era políticament correcte votar a favor de la moció)el que volia la majoria (ja que els partits representen -a vegades no- la veu del poble). I per tant, el regidor de medi ambient estava i està prou legitimat (i capacitat) per a fer el que ha fet, que és lluitar per una cosa que creu (i ha cregut sempre) amb el recolzament de la majoria del poble.

Anónimo dijo...

El unic que demostra aixo es que Jiménez es un prepotent i un malhumorat i aixo ja ho sabiem. Anim suñe!

Anónimo dijo...

A algun anonimo despistado, las anteriores elecciones municipales las gano el PSC, mal que les pese a algunos: PSC 1.049 votos. CIU 1.047.
Otra cosa fueron los pactos posteriores.

Anónimo dijo...

L'equip de govern de la Torre és especialista en canviar les coses, en funció de les circumstàncies. Algú podria pensar que igual que es canvia de pintura es pot també canviar de jaqueta. De fet hi ha diferents membres del govern municipal que de canviar-se d'indumentària en saben un munt.

Anónimo dijo...

Els dirigents polítics, siguin del color que siguin, moltes vegades sembla que visquin en una realitat paral•lela. Com deia un amic meu són a Matrix.

Anónimo dijo...

S'acosten les eleccions i alguns tenen molta pressa per fer coses, més ben dit per fer de tot, o almenys fer-ho veure. Ho veieu, el que no s'ha fet en dos anys es vol fer en tres mesos, o almenys es vol anunciar.

Anónimo dijo...

Tinc l’esperança que el sentit comú de la gent, sàpiga discernir entre la veritat i la demagògia.

Anónimo dijo...

A tots dos, ja els toca jubilar-se, politicament parlant.
Es .......

Anónimo dijo...

jubilat tu, pallus!

Anónimo dijo...

Puede ser que lo que no se haya hecho en dos años, no se pueda hacer en tres meses.
Pero es más triste que lo que no se quiso hacer en veintitres, se prometa que se hara en los proximos años.
Hay que tener paciencia, las obras publicas siempre tienen detractores, ingenieros en potencia que lo encuentran todo mal. Esperemos que llueva para decir que se inunda, no lo digamos antes.
Lo cierto es que en esa calle hay propietarios que hubiesen pagado por no hacer la calle, y todo son pegas.

Anónimo dijo...

Grangel canvia el disco, que esta rallado!

Anónimo dijo...

Aquest tipus de comentaris ens uneixen. Afortunadament, lo important , no es a qui votarem... lo rellevant és tal vegada, a qui no votarem.

Anónimo dijo...

Probablement no votarem a ningú...

NINGÚ és el millor candidat!
Vota a NINGÚ

Lluís Suñé dijo...

Que el conflicte de Muntanyans II hagi arribat fins aquí, es per que la gent de l'ABG, de la Plataforma i de l'Assemblea de Joves del Baix Gaià han volgut. Tots amb el seu treball han fet que Muntanyans II avui, encara no sigui una realitat urbànística. Hi ha qui vol vendre que l'ABG fa oportunisme electoral amb Muntanyans II.

La gent que ha seguit el "culebrot" sap qui a lluitat a nivell polític, i també sap qui ha jugat a l'ambigüetat i també sap qui ha defensat els interessos de l'empresa per damunt dels interessos de la ciutadania.

La lluita és la que és, i els vots són els que són, dels disset vots possibles tant sols s'ha emés un de contrari, el de l'ABG.

Respecto el posicionament de tots el partits polítics, CIU, PSC, AMDC-ADT, PP, ERC, GIT, VUT - CIU, que van votar a favor del pla parcial l'any 2004, i a favor de la seva reparcelació a principis del 2007, però també demano respecte per el partit que va votar en contra, tant del pla parcial, com de la seva reparcelació.

Anónimo dijo...

Benvolgut Lluis: En poques paraules vull descriure`t tal com ets i no com molts pensent erròniament que ets. Ets el típic oportunista amb poca capacitat i molta covardia per irrompre a un món que et ve gros que és el de la política; has traït, manipulat, mentit, i has perdut la poca honradesa, dignitat i personalitat que tens per voler viure de la política durant anys i no fotre'n ni brot. Has manipulat a tots els militants més débils i ignorants per tal de mantenir-te amb un càrrec a l'ajuntament.. Ets un ésser menyspreable, corrupte, buit, incult, falt dels més elementals coneixements per a la més básica pràctica política, a més un analfabet integral, ets una mala personal que per no fer feina ha volgut enganar y llevar d'enmig molta gent bona per poder xuclar de la mateixa mamella durant anys. Ets un barrut i un mentider, indigne de pertànyer a qualsevol organització seriosa .

Anónimo dijo...

Oleeeee ¡¡¡

Anónimo dijo...

JA, JA, JA... aquest li tenia ganes!!!
L'acaba de descriure completament al revès. És on és per mèrits propis: per saber parlar amb la gent, per escoltar-la, per intentar ajudar-la dins el possible, per ser honest (aquí molts no ho podrien ser), per no creure's millor que ningú... continuo?
I això que dius que ha manipulat els militants més dèbils??? quins militants??? els del teu partit??? perquè la gent que estem a l'Alternativa ho estem per convicció, perquè nosaltres comptem, tots, absolutament tots, no es discrimina a ningú per motius de físic, ni estatus,perquè participem de les decissions (i ho hem fet durant els quatre anys de la legislatura i no com en d'altres partits que només es compta amb la gent ara que hi hauran les eleccions) perquè la gent és collonuda, normal, sense "aires de grandeza" i a més ens ho passem bé,continuo?
M'has demostrat que amb el teu comentari que més que ganes el que li tens és enveja, perquè potser a tu ningú et posarà on vols ser.

Anónimo dijo...

Alguien que levanta tanta pasión, ha de ser bueno por cojones... Ah! y tiene razón el último comentario, el texto denota envidia.

Anónimo dijo...

Por cierto, eso de esconderse detrás del anonimato para decir lo que has dicho es muy feo... tal vez eres tu el descrito en el comentario ya que no tienes valor para decirlo en la cara.

Anónimo dijo...

El pla parcial Muntanyans II, pendent d'un estudi del Ministeri de Medi Ambient
El nou compromís de la direcció general de Costes podria retardar l'inici de les obres de la urbanització a Torredembarra
AZAHARA PALOMARES. Torredembarra
El moviment social en contra de la urbanització de Muntanyans II està davant de gairebé l'última oportunitat per aturar el polèmic pla parcial. El director general de Costes, José Fernández, es va comprometre ahir, en una reunió a Madrid amb el regidor de Medi Ambient de Torredembarra, Lluís Suñé, i el diputat d'ICV al Congrés dels Diputats, Joan Herrera, a elaborar des del Ministeri de Medi Ambient un estudi de l'impacte ambiental que la urbanització provocaria sobre l'espai d'interès natural (EIN) Muntanyans. Segons Suñé, aquest pas podria suposar que l'inici de les obres de construcció dels 550 habitatges del pla s'endarrereixi fins que es presentin els resultats d'aquest nou estudi, el primer que es farà oficialment sobre Muntanyans.

Durant la setmana que ve, la direcció general de Costes del Ministeri de Medi Ambient es posarà en contacte amb l'Ajuntament de Torredembarra i els departaments de Política Territorial i de Medi Ambient de la Generalitat per tal de comunicar-los la seva intenció d'elaborar un estudi d'impacte ambiental. Segons va explicar ahir el regidor de Medi Ambient torrenc, el representant del ministeri s'ha compromès que el tràmit es farà «d'urgència» a causa de la situació en què es troba el projecte, ja que la promotora ja ha començat els treballs previs.

UNA SOLUCIÓ SENSE DEFINIR
Fins ara, l'impacte ambiental de Muntanyans II sobre l'EIN no havia estat avaluat per cap organisme oficial. Els moviments contraris al projecte, però, sovint s'han remès a una avaluació elaborada per l'Institut de l'Aigua de la Universitat de Barcelona, en què es detecten efectes negatius sobre l'espai protegit i es determina que els terrenys del pla parcial són inundables. «El sentit comú ens diu que els resultats de l'estudi del ministeri seran els mateixos», va afirmar el regidor.

Segons Suñé, l'estudi que ara farà el ministeri servirà per «forçar que l'Ajuntament i la Generalitat tinguin clar que l'espai s'ha de preservar». Si els resultats de l'avaluació detectessin efectes negatius, el ministeri també iniciaria negociacions amb les dues administracions per tal de trobar una solució consensuada per evitar la urbanització.

Durant la reunió d'ahir a Madrid, però, tot i que segons Suñé es van posar sobre la taula diverses opcions, no es va apostar per cap de concreta per al conflicte. «Totes les opcions són possibles si hi ha voluntat política», va afirmar el regidor torrenc.

Anónimo dijo...

"...ets una mala persona que per no fer feina ha volgut enganar y llevar d'enmig molta gent bona per poder xuclar de la mateixa mamella durant anys..."
Aquest deu ser gent bona que ha estat llevat del mig pel Lluís Suñé, dic jo.

Anónimo dijo...

Benvolgut amic del Lluís, si, tú que dius coses com: "...Has manipulat a tots els militants més débils i ignorants per tal de mantenir-te amb un càrrec a l'ajuntament..", vine, vine el proper 23 de març a 2/4 de 9 del vespre al carrer Santa Rosalia, 5. Hi tndràs un micròfon a la teva disposició, i audiència per a repetir-ho. Si no vens et considerarem amic del Paco.

Lluís Suñé dijo...

Amic?, soc conscient que el treball que fem la gent de l'ABG sota el criteri del catalanisme popular, la defensa de territori i la defensa de les persones, et molesti. Sé que formes part d'un projecte polític que t'omple de fustracions, i veus com l'ABG avui es una realitat que avança amb força.

Estem rebent moltes crítiques per part de la resta d'organitzacions polítiques, i som concients que s'ens critica per que l'ABG serà la sorpresa electoral del 27 de maig.

Personalment es un honor que personatges com tu em critiquin amb insults i amb actituts infantils, personatges que necessiteu de l'anonimat per desfogar-vos de tots els complexes personals.

Si els insults que hem dirigeixes ha de servir per que tinguis més pau interna, benvingut sigui, però si ha de servir per que el teu sistema nerviós es mantingui alterat, et puc recomanar diversos psiquiatres del Camp de Tarragona.

Cuida't molt, amb l'odi estupid que mostres amb el teu escrit, no sigui que t'agafi algun mal "rotllo" coronari.

Una forta abraçada!

Anónimo dijo...

Llui: Que as fet?.
Mira que et tenen ganes¡,deixa estar,tranquil i endavant. una abraçada,ens veiem si puc el divendres.
una abraçada,solidaria.

Anónimo dijo...

Lluís, a aquesta mena de gent, ni aigua!
Endavant!
Ens veiem el divendres.
Demostrarem que la nostra opció creix!

Anónimo dijo...

Envidia,resentimiento, falta de respeto y falta de la verdad.
En fin ya llegarón las elecciones.
Tendremos que acostumbrarnos a las fustraciones y manipulaciones y no soy votante de ABG,pero no son maneras,ni formas.

Anónimo dijo...

Si que es un resentido, el anonimo es de un friki de alto nivel. Suñé, vais bien, muy bien, cada anonimo de estos son 10 votos más.

Anónimo dijo...

ànims suñé!!! els bocamolls són els cremats de la vida que s'han d'amagar rere nicks per a fer acusacions!!! se'ls escapa una cosa: no saben fer autocritica, i els dolents semrpe són els demés!!!

Anónimo dijo...

vàries cosetes:

1r) en lluís suñé sempre ha dit i defensat el mateix, que algú m'expliqui on està la demagògia. alguns ho diuen però no aporten ni un argument ni una prova.

2n) a qui no ha traït en lluís suñé és al poble, el qual cada cop té més clar que a muntanyans no hi ha d'anar ni una totxana. Mai a torredembarra i havia hagut tant de merder per un asumpte d'aquests. potser haurà traït a l'equip de govern, però pel que fa muntanyans han fet tot el possible per lligar-lo de peus i mans durant tota la legislatura, en contra de l'únic ple que una moció en contra de la urbanització va guanyar. està clar que és un polític valent, el qual s'hi està deixant els nervis. jo per la meva part el felicito.

3r) per al llest que va de que sap grec: informa't una mica abans de dir parides. no pots traslladar al present una paraula del grec alegrement i anacronicament. a grècia la referència de la paraula "demos" era una entitat econòmica i normalment es tradueix per "dem" o "demo" en castellà. el cas és que a grècia només i va haver una sola democràcia (la d'atenes), la resta de ciutats-estats eren dictadures (et sona esparta?). això vol dir que democràcia sobretot ha significat "capitalisme", doncs el poder era de l'economia i no de la gent. jo hem considero demòcrata, però no en aquest sentit que tu dius, que s'ensenya a les escoles tot i ser fals. en fi: sospito que t'has inspirat en plató. fest-ho mirar, a l'antiga grècia plató sols fou un paràsit poc conegut i el popularitzaren els medievals per a fer filosofia del cristianisme. hem sembla que avui toca una altre cosa, donar-li un gir a la paraula democràcia, i com a atenes, fer prevaldre el que realment vol la gent, ja sigui mitjançant la DEMOCRÀCIA DIRECTE o PARTICIPATIVA. tot és provar fórmule si valorar-les.

4t) per acabar. les persones no són el que diuen que són, són el que fan. estaría bé que les persones interioritzessim aquest criteri, per que els propers mesos serem victimes de rumors falsos per crear desprestigi, cortines de fum a punta pala... en tot cas, 8 partits i que dels 8 els de la dreta a excepció del PP tots sigui exCIU fa molta pudor.

Anónimo dijo...

En la unica cosa que estic d'acord amb el polemic anonim es que Lluis Suñe ha aconseguit millorar la seva qualitat de vida a través de la política.
Em sembla que hi ha una canço del Sabina que diu, ... los peores de mi clase se metiron a politicos...
doncs això.
En el cru mercat del treball m'agradaria saber que seria Lluis Suñe.

Anónimo dijo...

A ver si nos enteramos. A mi plin con las polemicas pero a las cosas por su nombre. En el tema de los Muntanyans todos han metido la pata ya sea porqué son inútiles o porqué les importa bién poco si se construyen 1.000 casas o un zoo. Para empezar hay que hablar de Muntanyans I y de Muntanyans II. Ahora unos se llenan la boca de que han votado en contra en más o menos ocasiones pero la realidad és otra. Datos, vamos por ellos: Muntanyans I se aprovó hace más tiempo, pero los trámites se alargaron en el tiempo. Llegó el nuevo gobierno cuatripartito y se encontraron con el tema encima de la mesa. Nadie dijo gran cosa, excepto aprovar los trámites que le faltaban. Si no voy equivocada, y si no, Lluís o Gerard, corregirme, tanto ERC como la ABG votaron a favor del proyecto de compensación de Muntanyans I el año pasado, gracias al cual el tema continuó adelante. O sea que ahora la ABG ha votado en contra de los trámites en la Junta de Gobierno Local, pero respecto de Muntanyans I (repito, si no me equivoco), no dijo ni pio. Tema aparte los del Gepec y compañía que tampoco dijeron gran cosa entonces. Seguimos. Parece que la memoria es selectiva y nos olvidamos que TODOS los partidos del ayuntamiento pidieron al Sr. Nadal, mediante un recurso de alzada, que se olvidase del tema de la suspensión y que habia que construir en los muntañans. O no? Los de ERC según iba el viento hacian una cosa o otra, dependiendo de quien hacia la llamada de turno. O sea que un poco más de humildad que tampoco somos idiotas. Si alguien se quiere poner medallas me parece muy bién, pero que lo explique todo o que asuma errores, que tampoco pasa nada. Y un poco más de respeto que para explicar las cosas tampoco hace falta insultar a nadie. Otro dia ya hablaremos del Canyadell i del puerto...

Anónimo dijo...

He leido atentamente el escrito dirigido al Luis, muchas vezes,con las siguientes conclusiones:el escrito tiene serias connotaciones de ira y de rencor,utiliza unas palabras que en un 80%la manifiestan personas de genero femenino(covardia,mentider,ets una mala persona)o bien, afeminado, a su vez, parece conocerle muy bien.
Con esto me imagino que nuestro amigo Luis puede hacerse una idea de donde proceden.
Experto grafólogo.

Anónimo dijo...

el verb llevar del mig és com de les terres de l'ebre o lleida, no?

Anónimo dijo...

Lluís, ens veiem el divendres a la presentació de la candidatura. Ànims que cada dia som més!!! I als fustrats que els donguin...

Anónimo dijo...

Les administracions també haurien d'actuar, si en comptes de gastar-se els diners en campanyes de concienciació perquè la gent vagi a votar ho fesin en campanyes per lluitar contra el canvi climàtic i el medi-ambient, matariem dos ocells d'un sol tret: faríem alguna cosa pel planeta i la gent veuria que els polítics fan aglguna cosa més enllà de barallar-se

Anónimo dijo...

Auest últim comentària "A ver si nos entendemos" .../... "construir en los muntañans", és ple d'espresions com les del Ripoll quan parla...

Anónimo dijo...

Si de algo ha de servir este espacio es para que todos aquellos ciudadanos que queramos podamos expresar nuestro pensamientos en la red, y así, ser un poco más libres, y dar a conocer nuestras ideas y pensamientos.

Anónimo dijo...

La manipulación de la información es algo que tenemos que tener muy presente.
Esta teórico-técnica intenta explicar uno de los mecanismos, de forma sencilla, incluso puede que demasiado simple, mediante el cual construimos la realidad social que nos rodea y que más puede favorecer a nuestros intereses.

Anónimo dijo...

Existe “ruido” en algunos mensajes, ya que al comunicarlos se dan algunas formas y grados de distorsión que se ven multiplicados en las respuestas posteriores que se dan en los traspasos de segundos a terceros y así sucesivamente. Los emisores, ya sea de forma oral, escrita o multimedia, pueden ser manipulados o ser manipuladores de una información atendiendo a intereses particulares o de algunas fuerzas sociales. Los receptores, a su vez, también pueden contribuir y añadir distorsiones a los mensajes originales (de ahí la fuerza multiplicadora).

Anónimo dijo...

Una cosa és la llibertat d’'expressió i una altra l’'ofensa personal, però per entendre la diferència cal tenir un minim d'’intel•ligència.

Anónimo dijo...

sobretot són "soroll" i distorsió els últims posts. les palles mentals a la francesa han fet molt de mal a la ciència.

parlem de muntanyansII??

Anónimo dijo...

Visca Catalunya Lliure!, demà tots i totes a l'Auca amb l'ABG!

VISCA LA TERRA!

Anónimo dijo...

Visca les EPM's!

Anónimo dijo...

Es nota que la gent d'ABG són els que estan posats en informàtica molt més que la resta de partits o be un de sol que treballa molt, o gens.

Anónimo dijo...

És clar que els de l'ABG estem posats en la informàtica, no com segons qui, que té la pantalla plena de tipp-ex!

Anónimo dijo...

Joder, quina mala baba que gasteu, ABG es un partit o un col·lectiu que aixeca molts resentiments, pels comentaris d'autodefensa, també es pot comprobar que viviu anclats en el 36, parleu de lluita antifaxista i amb un discurs en que surt en Paco suposo que us referiu a Franco, nois quans anys teniu?.
Per favor viviu de cara el futur, per que la Torre necessita de gent com vosaltres joves i ecologistes, amb noves idees i amb alegria, que de coses "chungas" ja en tenim masses. En quan al Lluis, per favor que no es vengui per un plat de llenties con fa ara.

Anónimo dijo...

Amic, anònim "Joder", pensa que no vivim ancorats enlloc, utilitzaem tota mena de recursos, i si be és cert que el 36 va ser per algunes qüestions ideològiques una data nefasta, per altres ho és en positiu. El 18 de juliol marca l'època del Paco que tú comentes. El 19 de juliol marca l'inici de la Revolució de Catalunya en la que ens emmirallem la gent de l'Alternativa. Però no sóm d'aquella època, mirem cap el futur, i quan parlem del Paco parlem del "nostre" Paco particular, encarnat en un agent avui en actiu, que sembla que simpatitza amb el vell general. Sóm joves, afutur i ganes de construïr, eixuga't les ulleres i torna'ns a mirar, potser el teus pròpis prejudicis t'impedeixen veure'ns bé. El món del futur no és feliç com potser tú suposes, és feroç, i nosaltres el volem encarar amb l'esperit dels joves que el 19 de juliol del 36 van construïr amb il.lusió. Volem que aquell esperit guii la nostra lluita per fer una democràcia diversa, lliure i solidària. Si creus que això està basat en el passat, hi estic d'acord. Si creus que aquesta no és una lluita de futur, crec que estàs equivocat.

Anónimo dijo...

Le debo decir al Sr. Suñé y a sus amigachos ecologistas de conveniencia como el sr. Silvestre Morros que lleva años haciendo corrupción acústica i de todas otras que lo que deben hacer es poner el dinero, comprar los terrenos de Muntanyans II y si les queda que compren Muntanyans I y que lo ofrezcan a todos los ciudadanos de Torredembarra. Es muy facil repartir lo de los demas.

Anónimo dijo...

Joder: Resposta aneu equivocats i es una llastima viere en el passat i amb l'anim plen de rencor es de mal rotllo.

Anónimo dijo...

ostia!, los defensores de la especulación ya no sabeis que argumentos pillar. Que si tatatí, que si tatatá, patim, patam, patum. Sois unos plastas, muntanyans II es un cagarro como un carromato, y como diria hitler, yo soy aleman, ole!

visvaspaña!

Anónimo dijo...

putos politicos de mierda, siempre dando por el culo, sois especuladores.

Confidente, que te den pol culo!

EL MASSAGUÉ EN LA PUTA PUBLICIDAD, PARECE QUE ESTÉ OFRECIENDO FARLOPA POR UN TUBO.

SI ME DAIS UN GRAMILLO OS VOTO!

ANARKIA DE UNA PUTA VEZ!

Anónimo dijo...

Ja molt desgraciat en aquest mon, llegin aquest ultims missatges ja es veu.
Per molt anarkistes que sigueu despres ja esta comprovat que viviu de la momia, el treballa es pels altres.

Anónimo dijo...

Un altra cosa no et discutiré, però que el Suñé treballa i molt, aixó sí que no te discussió. I aixó d'anarkistes, potser algú ho és, si totd ho fossim no estariem en política.

Anónimo dijo...

No sé quins seran els resultats del 27 de maig, però aneu amb compte... Tota aquesta eufòria em recorda a un partit que al 2003 es veia amb l'alcaldia...

Amb tot el carinyo del món Lluís, això que ABG serà la sorpresa electoral no és un gra massa?

Anónimo dijo...

El carrer Anton Roig.....

Es respira nerviosisme, tensió i ofuscasió
per part dels crítics de l'Ajuntament
perque s'està finalitzant les obres a temps!

És per això que han tret la lupa com si d'antics joiers es tractés
per veure si podien trobar algun defecte que els ajudés
a empassar-se el mal tràngol i el revès,

ay ay ay el Jiménez de l'Ajuntament
vol deixar tot el poble molt content
però que no pateixi del veí que gemega
i que vol que el poble faci un pas enrera,

ay ay ay Torredembarra sempre ENDAVANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Al anonimo del 19 de marzo, hasta ahora no habia participado con comentario.
Por tanto estas equivocado yo no soy el autor al que te refieres, pero comparto su idea, hay cosas que se tenian que haber hecho hace muchos años, y no se hicieron por cobardia politica, te guste o no.
Animo Lluis, levantas pasiones.

lanut dijo...

have a peek at these guys bags replica gucci find out here now Dolabuy Balenciaga home replica bags china