26/3/07

MASAGUÉ DIU HOLA

CIU comença la campanya electoral de l’única forma que podia fer-ho, o sigui, donant a conèixer el seu candidat, Daniel Masagué, amb una “S” i no dues com fins ara ho estava escrivint. I és que, segons ens comenta un confident, la gran preocupació d’aquest partit és aconseguir que el seu cap de llista sigui el màxim conegut possible de cara les municipals, suposem que per contrarestar el baix perfil mediàtic del seu candidat, un gran desconegut.
La manera de fer-ho ha estat enviant un allau de sobres anònims amb la paraula HOLA escrita i que conté un díptic on es veu el candidat de CIU vestit, “a què no sabeu de què?”, de forner. També hi ha una explicació biogràfica, on es diu per exemple que l’any 2004 se li va concedir el títol de Mestre Artesà per part de la Generalitat “tripartita”.
També hi ha, no hi pot faltar, una declaració de bones intencions.
S’ha de reconèixer que la publicitat està ben feta, i de ben segur farà que pugi el llistó de les altres candidatures que també voldran estar a l’alçada. Amb una mica de sort s’hauran acabat les fotocòpies en b/n en les nostres eleccions municipals.
Ens estem fent grans.

30 comentarios:

rafael dijo...

Hola confidente, he recojido de mi buzón,la publicidad del representante de CIU,y me ha servido para darme cuenta que mi buzón es muy pequeño, tendre que comprar uno mas grande, sobre el panfleto publicitario, denota por encima de todo, que este hace gala de su profesión, PANADERO,el cual yo le llamé en su dia y se enfadaron con migo;Desde el punto de vista publicitario, personalmente me parece penosa y cuando tenga un poco de tiempo analizaré porqué.
besitos
besitos

Anónimo dijo...

Per tota la bona publicitat que facin no esborraràn el passat del partit que més ha fet per empobrir el tipus de turisme que hi ha a la torre. abans venien alemanys portan diner fresc al país i aquells qui treballaven de cambrers recordaràn les propines: ara ve gent bona i educada, però de vegades no tant, i el turisme cada any va a la baixa.

ja no hi ha paratges naturals, docns ens ho hem carregat tot per un tipus de turisme amb data de caducitat. i ja deixant de banda el tema canyadell, port, muntanyans... i qui sap, ¿ampliació suicida del port?

és trist saber que aquests sols es canvien la màscara quant estàn a l'oposició. a CIU hi seguiràn havent els mateixos interessos de sempre: immobiliaries, constructores, VICSAN... vaja, que no els botaria ni que m'emborratxéssin. no responen al que es millor per als vilatans de cap manera, si masagué diu hola jo dic Adéu!.

Anónimo dijo...

Confident aquest tema cansa, ja sé que estem a uns 70 dies de les eleccions, dóna-li més "vidilla" amb noticies mes fresques, aquesta ja l'hem comentat a l'entrada de Bèlgica, mira copio el meu comentari del dia 24:
"Avui hem vist com es repartia un full de publicitat anònim, intitulat Hola. Obert resulta ser publicitat electoral de CiU. El Messegué hi surt retratat de mestre artesà, diplomat el 2004, segons afirma. POQUES VEGADES DEU TREBALLAR AQUEST INDIVIDU QUA SURT A LA FOTOGRAFIA FENT LA MASSA DEL PA AMB UN ANELL CALÇAT AL DIT. La normativa de manipuladors d'aliments ho prohibeix. La fotografia és d'estudi, ell no penca, te operàries i operaris amb sous mileuristes al seu servei. Si aquesta és la política que vol trametre..."

Anónimo dijo...

Crec que seria bo analitzar els pactes que hi ha hagut a Torredembarra des de la democràcia.
El 1979 hi va haver un pacte de concentració; CIU, l'Entesa, Independents, UCD, PSC...
El 1983 també tot i que els PSC va sortir del pacte.
El 1987 GIT va treure majoria absoluta perquè no es van presentar els partits d'esquerres, va quedar a l'oposició CIU i PDP.
El 1991 hi va haver un pacte de concentració per fer fora al GIT; CIU, PSC, ERC, EC, PP...
El 1995 hi va haver un pacte de CIU i PP.
El 1999 hi va haver un pacte CIU i PP.
El 2001 hi va haver un pacte CIU, PSC i ERC.
El 2003 hi va haver un pacte CIU, PP, ADCM, VUT i GIT.
El 2004 hi va haver un pacte PSC, ERC, GIT i ABG.
Anys que han governat CIU amb majoria: 0.
Total d'anys de CIU governant: 22 anys.
Total anys que ha governat PSC: 18 anys.
Anys que ha governat ERC: 10 anys.
Anys que ha governat PP: 9 anys.


Anys que ha governat un govern de CIU i PP exclusiu: 5 anys.
Anys de governs de CIU amb el PP: 10 anys.
Anys que a governat CIU amb PSC: 15 anys.
Anys que ha governat PSC i altres: 3 anys.
Anys que ha Governat CIU amb ERC: 7 anys.

Carregar-ho tot a CIU es molt agosarat.

Anónimo dijo...

Ara l'empresa es diu CISTERO, ho fa tot, i ha diferència de VICSAN -que és una empresa de la TORRE- els diners se'n van a un altre lloc.
No he vist ni un sol acte finançatper CISTERO en canvi VICSAN patrocinava molts actes. Tampoc he vist gent de Torredembarra treballant-hi.
I en qualitat de treball ni punt de comparació, només cal anar pel Carrer Antoni Roig i veure com estan posades les rajoles!

Anónimo dijo...

a mi m'ha agradat, és una manera diferent del que s'havia fet a Torredembarra

Anónimo dijo...

Que t´agrada les ragoles i la feina del carrer?
Seras el únic.
I de les`formes i feina´ d´Castell. no se, el 27 ja u sabrem.

Anónimo dijo...

El Masague no es per el moment de aquelles persones que es consideren polítics de professió i que han oblidat que fer de polític consisteix a treballar per millorar la vida de les persones. Ni més, ni menys. Aquesta, precisament, és la principal qualitat que reuneix.

Anónimo dijo...

Hola Dani.
Dir-te que de moment ja tens el meu vot i els dels meus coneguts.Sempre havia votat altres partits i aquesta vegada el meu vot es per tu. Els que parlen a l´esquena no et coneixen ni t´han vist treballant darrera el taulell ni al obrador i com antic company de col.lègi, estic molt orgullós de tu. Qui havia de dir fa temps que tu i les teves idees estarían encapsalant una llista de CIU i que un altre caire progressista i renovador es faría un lloc en aquest partit. Ja era hora.
Ànim. Endavant. Envoltat de la millor gent possible, n´estic segur que faràs una bona gestió i que treballaràs per la gent del poble. Ens fas falta a Torredembarra. Benvingut.

Anónimo dijo...

Que remedio,un camvio necesario o un desastre electoral.
Los de CIU han apostado por el canvio,compromiso y la honestidad,es la unica forma de sobrevivir.
¿ cuantos años durará?.
Es lamentable ,que el mal hacer ,den
votos a la derecha;no se ha aprovechado la ocasión.
Jode que sea CIU,quien se lleve probablemente el gato al agua.
Y aún que no sea,lo de siempre,no deja de ser CIU.

Anónimo dijo...

Amb sembla que l'aposta del Turisma es va perdre molt abans del 1983.

Si tot els mals s'ha de carregar el mateixos amb sembla molt injust segur que també hi han coses ben fetes.

De totes maneres al Masague no cal que li carreguin el mort del que han fet els altres, menys encarà quan CiU a governat amb la qualició d'aquest partits que són tots tan bons i que no tenen la culpa de res.

Hi ha caps de llista que han governat amb qualició amb CiU, i que deuen ser tan corresponsables del que alli hagues passat, arà no cal que es facin els bons nens, perque la gent no són tan tontos com es pensen.

Anónimo dijo...

Amics, la trajectòria de Massagué com a empresari no és tan exemplar. No tracta massa bé els empleats i sobretot les empleades que afronten un canvi tan important a la seva vida com un embaràs. Massagué no és un Sant com ens volen fer creure la maquinària del Mònic.

Investiga confident, investiga...

Anónimo dijo...

Ningu ho ha dit que fos un sant, el Masague, ni ell mateix ho diu que sigui un sant, pero que es un sant?
Depent si ets d'esquerres no si creu en aquestes milongues, si ets de centre, tampoc, si ets de dretes que són gent de missa, allavors es complica. i TU que dones ententre que no es una bona persona, aixo si sense mullarse massa. ETS UN SANT?.

Anónimo dijo...

Cuantos alcaldes de Torredembarra no han sido de CIU, quitanto el tiempo que el Tino goberno por el GIT. Los últimos tres años.

Anónimo dijo...

Fins ara només he sentit parlar de qui és o no és en Masagué o Massagué, però a mi qui és no m'importa, per xafarderies ja tenim el tomate, l'important és que vol fer, no qui és.

I que vol fer?
On està el seu programa?
Com pensa afrontar els reptes de Torredembarra?

Això si que hauria de portar debat, no si surt més guapo o lleig a la foto.

Anónimo dijo...

Ola zoc el mazagué, no tin pograma, vols farina?

De que parleu?

Bueno, no ze, xa li preguntade al Guachs.

Anónimo dijo...

posar les mans a la masa, te un significad alegorig?

Anónimo dijo...

NO US ESTEU PASSSANNN????

Anónimo dijo...

Si la veda esta oberta, canya a tots, no sols als que gobernan.

Anónimo dijo...

Masague, on tas fotut, et porten al hort i no te enteras.
Maes: Empresa internacional.
forne: arab
cambreres: argentines
chofers: lemanys
Tambe i treballen españols, pero del poble. Tarari que te vi, mol pocs.

VICSAN, fins i tot la demandat el Patronat Pere Badia per com se esta descomposant la resdidencia.

Les grans empreses, totes son iguales.

Anónimo dijo...

El pa el fa un moro, de que va el fotogenic Masague.
Que ens vol dir tan subtilment amb les mans a la massa, que la campaña val una pasta i ell posa la massa.

Anónimo dijo...

No solo te tienes que fijar en la foto,los que saben leer y no soño decir paridas,se tienen que leer su escrito parece que toca un tema para pensar y meditar.
Evidentemente si interesa,no solo decir sandeces.
La calle A .Roig,cuantos trabajadores y vecinos de Torredembarra hay trabajando?
Y en el pabellón?
Estamos hablando de una empresa contratada por un organismo publico que si podia exigir a la empresa estas condiciones.

Anónimo dijo...

AJJAJAJ XD ke bo el comentari de dalt:

hola , ehm dic mazagué, volz farina? XDXD mare meva, m'estic partint...

Anónimo dijo...

Ignorante cuando una obra sale a concurso no se puede exigir nada de eso.
Y en cuanto a sus escritos, para morirse de risa, mientras el va por un lado los regidores de CIU van por otro, si todos son de CIU, quien tiene razon?
El lecha diciendo que el tambien queria sacar el tema del agua, y no le dejaron. Quien?
Y el masague diciendo que no toca, que se espere el pueblo a que mande el, Que espera?

Anónimo dijo...

Al de les estadistiques, torna a sumar que els números no quadren.
Ara resultara que CIU no ha governad mai a la Torre.
Nom foteu.

Anónimo dijo...

El programa l'esta fent el Jordi Guasch.
Llastima que no veu els Simsons, clar es una serie d'Antena 3, no de TV3.

Anónimo dijo...

DESDA TARRAGONA¡¡¡BONNA NIT!!

Anónimo dijo...

Hola Sr. Salvat esta tarde tomandocafe con unos amigos me han infirmado que eseBelis está muy dolido con la Sr. Toda, por incumplimiento de promesas sobre el tema de las listas y más cosas.A mi no me ha sorprendido conociendo como conozco a la Sra. Toda y esta Sra.nos quiere gobernar. Por el bien de Torredembarra esperamos que no suceda

Anónimo dijo...

Blanc inmaculat i fent pa.
La farina es blanca.
Quin barret mes monic.
El monic fa publicitat.
Publicitat del pa i de la farina.
La farina es blanca.
Blanc inmaculat i fent pa.
Masague saps on tas fotut.

Unknown dijo...

u0a72z4s86 h8l48l6b97 d8y75f1u38 o7j27z0c28 q1e34d6i47 e4y23c7b47