22/3/07

MASSAGUÉ A BELGICA

A CIU comencen a estar desesperats per donar a conèixer el seu candidat. Per això des del partit a Barcelona han organitzat un viatge al parlament Europeu de diferents candidats que tenen opcions a guanyar l’alcaldia i convé promocionar-los.
Un d’ells ha estat Massagué segons ens explica un confident vinculat amb aquest partit i que sembla que no li ha fet massa gracia l’oportunitat que li han donat al candidat de CIU, que encara no ha demostrat res, i se li dóna un tracte de com si hagués guanyat les eleccions.
Sigui com sigui Massagué torna avui del viatge que li han organitzat des de Barcelona.

72 comentarios:

Anónimo dijo...

El nou candidat de CiU, Daniel Massagué, aprofitarà la Setmana Santa per passejar per Torredembarra. I quan faci sol l'alcaldable de CiU, Daniel Massagué, aprofitarà per passejar per Baix-a-Mar. Si tampoc el volen a Bèlgica alguna cosa n'haurem de fer. El problema serà per ell si el 27 no obté majoria, i per tots nosaltres si l'obté.

Anónimo dijo...

A lo millor a anat a Bèlgica per estudiar màrketing… Espereu a veure els seus cartells de campanya…

Anónimo dijo...

A mi el Masagué em cau bé, es una persona que ha treballat molt i això es necessita en un ajuntament. El coneix molta més gent del que sembla i treura uns bons resultats.

Anónimo dijo...

Massagué et cau bé, per que ta mare va a la llista

Anónimo dijo...

perque el pa, bo el que es diu bo, no ho és.

Anónimo dijo...

Cadascú defensa el que troba oportú; en això consisteix la llibertat d'expressió.
Amics heu de ser conscients que sou molt respectables però amb molta mala llet . Humilitat,respecte doncs.
El 27,ja o sabrem tots.

Anónimo dijo...

Realment desitjo de tot cor que en Dani obtingui bons resultats i pugui optar per ser alcalde de Torredembarra. El conec des de petit sempre l'he respectat pel seu treball i honradesa.
Ara bé, arran de la mala imatge que te CIU i esta reben de la seva actuació amb passats governs ,crec que els resultats no estaran a l'alçada que en Daniel es mereix. Es una llàstima perquè els altres candidats no son pas millor que ell.
Que la sort li acompanyi¡
Tot segur que la necessitara.
Anim

Anónimo dijo...

El que has de fer és votar-lo!

Anónimo dijo...

Evident ment que u faré i tota la familia,
No et preucupes,ancara que a t´mare no la votaria mai.
Peró votare al Dani.

Anónimo dijo...

TROBO QUE US HO PASSEU MOLT BE A LA TORRE

Anónimo dijo...

Jo encanvi votare a ta mare i no votare al masagué tampoc al font.

Anónimo dijo...

Ojo, y tiene dos o tres carreras y habla varios idiomas.
Demasie pal cuerpo.

Anónimo dijo...

Els altres candidats no son pas millor ni pitxor.
No es tant prepotent i malhumorat com el Manolo.
Té mes paraula que el Gerard.
ES mes prim que el Tino.
Peró no es tant collonut com en LLuis.
Amb els demes,ni fa falta nombrálse,ni tant sols arriben a ser persones.
VOTA .. ABG

Anónimo dijo...

La Misteria regidora?

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ!

perdó..


JAJAJAJAJAAJJAJAJAJAJAJAJ!

ho sento...


JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!

QUIN NIVELL A CIU!!!!!!!!!!!!!

Un del carrer nou

Anónimo dijo...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!
M'agradaria saber que has fet tu que llueixes tant de nivell veí del carrer nou!
Perdó!
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!
De fet m'agradaria saber si has fet alguna cosa alguna vegada per Torredembarra!
Ho sento!
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!
L'impotència mental que demostres és també sexual o es que ets passiu!
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!

Anónimo dijo...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!
la misteri, regidora!
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!
perdó!

Anónimo dijo...

JUAS1

Anónimo dijo...

Es muy probable que la Misteri salga de regidora, ya que actualmente CiU tiene tres regidores a los que habra que sumar el regidor Octavi Solé del VUT, a mas hay muy buenas prespectivas y segun comentarios, CiU podria sacar hasta 6 regidores, en la proxima legislatura, parece que es en la calle Antonio Roig donde CiU puede obtener un buen resultado.
Hay que tener en prespectiva que la nefasta actuación de los socialista en estos ultimos meses, apoyados por Esquerra, GiT y ABG, han dejado a CiU una muy buena posición, a la qual seguro no van a renunciar.

Anónimo dijo...

Después de este comentario solo me queda decir JA JA JA JA JA JA JAJAJAJAJJAJAJAJA, venga hombre 3 + 1 en política nunca son 4 y si esperas que CIU + VUT sean los 4 que esperas, pues eso, espera, ya que la gente del carrer Nou simpatia lo que se dice simpatia por el Octavi, pues eso... un tio que es comerciante del carrer Nou y que no haya hecho nada ni dicho nada por ellos no creo que sume tanto como creen los de CIU que hará, yo sinceramente creo que más que sumar lo que hará será restar, pero allá ellos...

Anónimo dijo...

Octavi sumará el 4 regidor, ya que CIU quedo a 2 votos de este escaño; él i su mujer i família ya suman

Anónimo dijo...

Potser sí que teniu raó, i gràcies a un important equipament d'urbanisme comercial impulsat pel PSC, acabi per donar la majoria a un ridicul grup de polítics, aplegats al voltant del nom CiU, amb molt suport de la dreta local. Partit que en els últims vint-i-cinc anys no ha fet RES!. Res a part de no governar, enriqui-se personalment, escindir-se en forma de GIT, VUT, etc., penós que hagi de ser el PSC i el seu govern el que possibiliti que CiU tregui majoria. Si al menys l'obra del carrer Nou l'hagués fet CiU!, Mira aquest Massagué cada vegada fa més ràbia pot aprobar, gràcies a la feina feta pels altres. Que ho sàpiga tothom!, CiU són el partit de la migdiada, i la número quatre que recordi que és incompatible ser regidor i treballar per l'Ajuntament, per tant així que tingui l'acta de regidora a la ma que dimiteixi. O que renuncii al seu contracte a l'Ajuntament. Però deixem-li primer que miri on guanyarà més diners. Quina vergonya!. Per favor!.

Anónimo dijo...

Serà que no hi ha regidors que són funcionaris !

Anónimo dijo...

Avui hem vist com es repartia un full de publicitat anònim, intitulat Hola. Obert resulta ser publicitat electoral de CiU. El Messegué hi surt retratat de mestre artesà, diplomat el 2004, segons afirma. POQUES VEGADES DEU TREBALLAR AQUEST INDIVIDU QUA SURT A LA FOTOGRAFIA FENT LA MASSA DEL PA AMB UN ANELL CALÇAT AL DIT. La normativa de manipuladors d'aliments ho prohibeix. La fotografia és d'estudi, ell no penca, te operàries i operaris amb sous mileuristes al seu servei. Si aquesta és la política que vol trametre...

Anónimo dijo...

Mileuristes?

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ!

JAJAJAJAJAJAJJAJAJAJ!

Anónimo dijo...

No sé que us ha fet la meva mare perquè li dediqueu tant d'esforç criticant-la. Realment, no ho entenc. Vaig llegir un missatge en referència a uns atacs que li van fer a en Lluís Suñé que venia a dir que si l'atacaven d'aquesta forma devia ser perquè era un bon element, el mateix deu passar en aquest cas.
Afirmar que durant 23 anys no s'ha fet res, és un discurs que ratlla el rídicul i que només pot estar fet per una persona d'un baix nivell intel.lectual, tant baix que no és capaç de veure que la seva vila canvia. Altra cosa és com considera el canvi, possitiu o negatiu. Es tracta d'una percepció personal. Que CIU no ha fet totes les coses bé crec que tothom n'és concient i que ho va pagar electoralment en les últimes eleccions.
Les acusacions que fas d'enriquiment il.licit, les hauries de fer al jutjat. Hi ha hagut persones que a títol individual no han tingut una actuació correcte. N'hi han a tots el partits.
D'altra banda m'agradaria que em responguéssis on s'ha enriquit la meva mare o la meva família.
Som treballadors que venim de treballadors i el nostre patrimoni és famíliar. Vivim en la casa que van fer els meus avis, als anys 40.
És un orgull per nosaltres tenir un renom i no ens ofen pas que l'utilitzin, significa que som una família arrelada al poble. Per cert, el renom "cal Misteri" bé del nom del germà del meu avi, que va neixer el dia del Misteri de... ...no sé quin Misteri. Com que al arribar al poble no hi havia cap més Misteri va quedar com el renom de la casa.
Sabem la llei més bé de què la saps tu i la nostra ètica no crec que la puguis posar en dubte. La meva mare agafa exedència el proper 1 d'abril, de fet la llei permet que els funcionaris treballin a l'administració fins l'inici de la campanya electoral. Com bé diu un altre anònim hi han molts funcionaris que ostenten càrrecs públics. De fet Maragall era funcionari de l'Ajuntament de Barcelona, va ser-ne regidor i va arribar a alcalde i no crec que li suposes cap vergonya. Per cert, va arribar a President de la Generalitat.
Per cert, em preocuparia més que poguessis dir que hem fet un mal fet algú o que quan algú ens demana alguna col.laboració o ajuda no li hem prestat dins de les nostres possibilitats.

Ho sento per tu que siguis un rabiòs.
Per cert, el tema dretes-esquerres se'm comença a fer farragós i alguns dels discursos que he vist en aquest blog sobre el 36 i la Guerra Civil i l'apropiació que es fa des d'algun partit sobre la República, em comencen a tocar la moral. A casa meva, que són de dretes -segons vosaltres- hi van haver quinze persones que van defensar la República, entre ells el meu avi, i dos morts al front.
Atentament,
Jordi Guasch

Anónimo dijo...

Se dice, se oye, se comenta... que en CIU ya han vendido el pan antes de hacer la masa, que ya tienen incluso los pactos postelectorales preparados, se dice que la ADT, el GIT, el PP e incluso ERC estan siendo tocados por CIU, que a cualquier precio quieren echar a Jimenez del poder

Uno que nacio en Altafulla, pero que vive en la Torre

Anónimo dijo...

Jordi Guasch For President!, almenys tú dones la cara i ni com el Masagué que no el sntim ni cridant des de Bèlgica. Encara hi ets a temps, el plaç per ser candidat s'acaba aviat. Repensa-t'ho. Riuriem més al plens de l'Ajuntament!. Que va per mi això?, diries, i ens petariem el cul.

Anónimo dijo...

Jo també he rebut el full de publicitat "Hola" i quan l'he obert i he vist la "foto d'estudi" (mai millor dit), he rigut molt. He pensat: En Dani fent pà!!! Això no s'ho creu ni ell. Vaig ser treballador seu molt de temps i poquísimes vegades el vaig veure en aquesta situació. Ell anava de "jefe", cosa que del seu pare no es pot dir. Aquest senyor si que era molt treballador, tot el contrari del seu fill.
Per això no el penso votar, per què si ja el vaig aguantar de jefe, cobrant un sou miserable i treballant més hores que un rellotge; me l'imagino d'alcalde i no em ve de gust que ho sigui...

Anónimo dijo...

Ja pots començar!
...Què va per mi això!
Algun dia potser m'hi trobarás als plens
Jordi Guasch

Anónimo dijo...

Dubto molt que es pugui pujar una empresa com MAES sent un dropo! Potser el Dani va deixar de fer pa perquè li era més profitós pel seu negoci assumir el paper d'administrador, però abans d'arribar a aquesta situació segur que es va passar moltes hores a l'obrador fent pa.
L'ajuntament necessita una persona que sàpiga portar-lo d'una manera eficient i en la seva empresa ha demostrat sobradament que ell ho pot fer.
El tema dels sous suposo que hi ha una legislació i que la compleix, no sé quins sous es paguen, però és lògic pensar que si fossin més alts també ho seria el preu del pa. D'altra banda suposo que hi ha altres persones que estan agraïdes de que les tingui contractades i es puguin guanyar el sou de casa seva, com a mínim mentre no troben res millor.
La presentació està molt bé perquè es presenta tal com és, un forner, altres perdrien el cul per aparentar que són més.

Jordi Guasch

Anónimo dijo...

Pues yo he trabajado con maes y siempre recibi un buen trato respecto a los sueldo como en qualquier negocio o comercio de este pueblo.
Es de agradecer un hecho para mi importante no tiene problemas para dar trabajo a presonas de mas de 45 años y eso para el que lo vive en propia carne es muy duro, que con solo oir tu edad ya no tienes ninguna posibilidad.

Anónimo dijo...

Volen a la gent de més de 45 anys per què surten més barats a la Seguretat Social; en canvi no volen embarassades per què llavors no rendeixen, tenen d'anar a les revisions, demanen baixa maternal, etc.

Anónimo dijo...

Tot el que vulguis a molts llocs ni les agafen

Anónimo dijo...

" To be, or not to be, that is the question"
" Etre et ne pass etre, sa se la question"

Anónimo dijo...

Con el Lecha llegamos al borde del precipicio.
Sin duda alguna, con el Masague, daremos un paso al frente.

Anónimo dijo...

Antes de ver los programas e ideas de todos ,ya los estamos criticando.
¿ vamos bien ?

Anónimo dijo...

Massague fara una bona feina.
Millor que els altres que tots son més repetits que un cromo i ja en demostrat com les gasten governan.
Tots els cap de llista dels altres partits, en estat al govern, ja sigu eni aquest o l'anterior i francament un en fet fatal.

Anónimo dijo...

Una de les qualitats d'en Massagué és que és nou. Als que han passat per l'ajuntament ja se'ls acabat el crédit. El nostre Poble està a la cua de tot, només ens manca un afair com el de Marbella per caure més avall. Temps al temps

Anónimo dijo...

Podria ser es diu que la Guardia Civil investiga al Jimenez, la cosa pot acabar molt malament.

Anónimo dijo...

Pos a mi m'han dit que t'investiguen a tu, capullu!

Anónimo dijo...

Abans de marchar, va fer un recurs contencios contra el concurs del aigua.
Aixo val molta pasta, potser pagui el partit, que no le interessa que sorea perdi la Torre, te un bon negoci sorea.

Anónimo dijo...

El negoci el fas tu, que cobres comissions i vens el poble pels teus interessos, molt d'esquerres pero només de boquilla.

Anónimo dijo...

fent números, encara que el Mesegué tregui sis cosejals, que és molt dir, anirà a la puta oposició. ja sabem que són molts aquests misetes i evangelistes junts (el Masagué és evangelista) pero quedaran fora de l'equip de govern. encara que s'esforcen a subornar erc per que vingui a la fe nacionalista, l'altra merda de socios que tindrien. adt i pp els emmerda el rollo, aquests de CiU tenen mala peça al teler. haurien de ser castellans per conseguir el mando.

Anónimo dijo...

no t'ho creus ni tu que amb sis regidors es quedi a l'oposició!

Anónimo dijo...

amb sis regidors pactaran amb qui faci falta. No m'estranyaria un pacte CIU-PSC, i dos anys d'alcaldia.

Anónimo dijo...

CiU 6
ADT 2
PP 1
Total DRETES: 9, a l'opodició

PSC 4
ERC 3
ABG 2
GIT 1
Total ESQUERRES: 10, nou govern

Però crec de debò que el panader no passarà de quatre, en benefici de les ESQUERRES.

Abans he dit sis perque hi ha molt d'evangelista, i misetes i catequista suelto en aquesta santa vila encomanada a Sant Pere, amb l'ajut estelar de Santa Rosalia.

Anónimo dijo...

No saps on estàs.
Torredembarra té 17 regidors, no 19. La majoria està amb 9 regidors.
Amb 6 regidors, CIU podria pactar amb el PSC, amb ERC, amb el PP,ADT i GIT. Ficar el GIT a les esquerres té gràcia.

Anónimo dijo...

Vale, tio, un error de bulto.

CiU 4 per ahi us veig, foto panader amb anell baixa punts.
ADT 2 depén de quant inverteixin
PP 1 baixant
Total DRETES: 7 però no arribaran, a l'oposició

PSC 4 pujant
ERC 3 sostre
ABG 2 pujant
GIT 1 baixant
Total ESQUERRES: 10 potser superaran, nou govern

Però CiU-PSC, en quin món vius tú, ah! el GIT no sé si és d'esquerres, però ara està en un govern d'esquerres. CiU-ERC estàs borratxo. Lo normal és CiU am l'extrema dreta tio, la ADT i el PP si es presenta.

Anónimo dijo...

Tens un error de bulto ? més bé sembla un error de cervell.
No cal que et posis tant nervios que tens por de perdre els "galons".
El dia 27 el poble de Torredembarra, es pronunciara.
Si CiU en treu 6 ho tens magre, si CiU entreu 5, ho tens, si CiU entreu 4 ho tens magre. o si inclus si entreuen 3 ho tens magre.
Quan es perden els papers i l'unica desqualificació que es trove del contrari es l'insult, i el menys preu cap a la persona sense més argument que l'enveiga i la rebequeria, allavors es que ho teniu dificil per formar un govern d'esquerres, al menys d'aquestes esquerres de pa sucat amb oli.
Segur que el Masague trobara amb qui pactar i no m'estrenyaria que algun partit amb qui pactes fos d'aquest pacte d'esquerra que tant t'omples la boca.
Tranquilitzat donsc que ja queda poc.

Anónimo dijo...

No se va a cambiar nunca?
Lo logico y natural es confrontar los programas electorales y a partir de aqui avanzar.Estamos en elecciones MUNICIPALES,
y lo importante creo , que es TORREDEMBARRA .
Aun que leyendo a segun quien parece que es lo de menos.
Me parece logico que la jente que vive pocos años aqui pase de todo y se quede en casa.

Anónimo dijo...

Es a dir que sgons tu CiU deixaria de ser una amenaça per l'esquerra, només si en treu 2 o menys. Vols dir que no hi tens una mica de PA a l'ull?

Anónimo dijo...

Ciu-5
PSC-4
ERC.3
ABG-2 ó 1
ADT-2
GIT-1
PP- x ó 1
Lógica: CiU+ERC+GIT
La mejor: CiU+PSC
La peor :CiU+ADT+GIT+PP
La inadmisible:PSC+ERC+ABG+GIT
cuando mas partidos peor.
Para mi la ideal:CiU+ERC

Anónimo dijo...

Tu penses en clau anti PSC, mira agafo els teus múmeros per a no barallar-nos per això, i em centro en la interpretació de pactes:

Ciu-5
PSC-4
ERC.3
ABG-2 ó 1
ADT-2
GIT-1
PP- x ó 1

Lógica: CiU+ERC+GIT (totalment ilógica perque potser no saps que el GIT va sortir de CiU i son irreconciliables)
La mejor: CiU+PSC (la gran coalició tant prohibida des de CiU com des del PSC)
La peor :CiU+ADT+GIT+PP (Estic d'acord ambtú, aquest ca ser el govern que va sorgir el 2003, tenen massa interessos, tots van a robar i es fan la competència.
La inadmisible:PSC+ERC+ABG+GIT (aquesta és la que sortirà, veus com hi estas d'acord, tú no vols, però em dones la raó, aquest és el govern actual que vol continuar, i que ha fet avançar el municipi en 2,5 anys més que CiU i GIT en 25)
cuando mas partidos peor. (opinió teva)
Para mi la ideal:CiU+ERC (pel nacionalisme?, va home..., perque són catalans?. va home..., dreta majoritaria i esquerra minoritaria; quin còctel, la millor per pixar.

Veig que estem d'acord amb una cosa:

Ciu-5
PSC-4
ERC.3
ABG-2 ó 1
ADT-2
GIT-1
PP- x ó 1

Suposem que treguin aquest resultat, més val que deixem els pactes pels qui en saben...

Anónimo dijo...

En clave anti PSC nunca.
En como se gobierna en la Torre,con vosotros SI,prepotencia,chuleria....
Hay que mirar lo mejor para el pueblo y si es PSC-CIU, dejarse de ...... y como dices a trabajar.
El pacto lo harán quien entienda,pero los ciudadanos tendremos que hacer lo de siempre aguantar.
Listas abiertas seria una solución,pero estarian? los que estan?

Anónimo dijo...

El debat sobre les llistes obertes sempre l'ha fet a Torredembarra el mateix personatge des de la mateixa publicació local dretana. Aquesta és una competència estatal lluny del debat actual.
He llegit moltes vegades que s'acusa el govern municipal de prepotent. És un govern municipal que existeix des de fa només dos ays i mig. Tornem-hi els anteriors governs municipals no eren prepotents?, potser eren més participatius?, més respectuosos amb la gent?, més respectuosos amb el mediambient?, amb el turisme?. Durant 25 anys de governs de CiU i GIT hi ha hagut despotisme, autoritarisme, abús, enriquiment personal, negligència, i moltíssimes coses més, creus que el poble pot deixar que tornin els galifardeus de CiU?. CiU també era prepotent, i ara també ho tornaria a ser, em fa gràcia aquesta acusació, tú mires un alcalde qualsevol i dius: mira un prepotent..., no?. Una altra cosa és defensar els interessos del municipi, inclús davant dels seus administrats, d'això també se'n diu prepotència. Un dels significats de prepotent seria jactanciós. Jo el prefereixo. Prefereixo un govern com el actual que només ha durat 2 anys i mig, que potser és prepotent o jactanciós. En contra dels governs també prepotents presidits per CiU i GIT, dels últims 25 anys, perque van anar més enllà de la simple prepotència.

Anónimo dijo...

Crec que seria bo analitzar els pactes que hi ha hagut a Torredembarra des de la democràcia.
El 1979 hi va haver un pacte de concentració; CIU, l'Entesa, Independents, UCD, PSC...
El 1983 també tot i que els PSC va sortir del pacte.
El 1987 GIT va treure majoria absoluta perquè no es van presentar els partits d'esquerres, va quedar a l'oposició CIU i PDP.
El 1991 hi va haver un pacte de concentració per fer fora al GIT; CIU, PSC, ERC, EC, PP...
El 1995 hi va haver un pacte de CIU i PP.
El 1999 hi va haver un pacte CIU i PP.
El 2001 hi va haver un pacte CIU, PSC i ERC.
El 2003 hi va haver un pacte CIU, PP, ADCM, VUT i GIT.
El 2004 hi va haver un pacte PSC, ERC, GIT i ABG.
Anys que han governat CIU amb majoria: 0.
Total d'anys de CIU governant: 22 anys.
Total anys que ha governat PSC: 18 anys.
Anys que ha governat ERC: 10 anys.
Anys que ha governat PP: 9 anys.


Anys que ha governat un govern de CIU i PP exclusiu: 5 anys.
Anys de governs de CIU amb el PP: 10 anys.
Anys que a governat CIU amb PSC: 15 anys.
Anys que ha governat PSC i altres: 3 anys.
Anys que ha Governat CIU amb ERC: 7 anys.

Carregar-ho tot a CIU es molt agosarat.

Anónimo dijo...

Creieume si us dic que mai a la història d'unes eleccions municipals els ciutadants podien fer una radiografia tan exhaustiva dels candidats que es presenten.
Avui per avui, i fent una ràpida i senzilla escombrada electoral , podríem dir per exemple: que el socialista continua gronxant-se en un missatge caduc i esgotat, a causa segurament de la relaxació que comporta romandre en el poder.
Fet que també comporta una pèrdua total de la il-lusió per treballar per al nostre poble.
Podem veure també els conflictos i sorrolls que presenta la formació ecologista.
Observem com no, la pressió a la que es veu sotmesa la formació de ERC des del govern , per tal de mantenir el pacte , bo i que potser preferirien una altre opció
Com no, i no cal dir-ho,si es presenta, el partit popular està estancat en el discurs ranci i caspós de sempre.
La ADT i GIT son per fer un comentari a part.
Pel que fa a,CiU què hem de dir que enguany no sapiga tothom, presenta un candidat que lluitarà pels ciutadants amb tota la il-lusió del món, amb ganes de fer-ho bé, i que enguany és l'única realitat per fer prosperar al nostre estimat municipi.
Tan de bo no es deixi escapar aquesta oportunitat .

Anónimo dijo...

Els governs municipals són presidèncialistes, l'alcalde mana per damunt del bé i del mal, en un ajuntament disposa del poder total, pot fer i desfer. És una característica de la Llei de Règim Local. Torredembarra va tenir una primera etapa d'entrada a la democràcia en que tothom estava aprenent, que va durar 8 anys amb 2 governs de concentració (amb tots els partits al govern) presidits per CiU, alcalde: Salort (CiU). Segueixen 4 anys de GIT com a partit únic en un govern autòcrata, amb l'alcalde que transfuga de CiU a GIT: Salort (GIT). El 1991 no es fa un govern de concentació, es fa un govern per recuperar l'esperit democràtic, alcalde: Segalà (CiU). Del 1995 al 2001 CiU i PP cauen en l'error del GIT excloent la resta. Alcalde: Segalà (CiU). El 2001 s'intenta recuperar la normalitat amb un govern més ampli, alcalde Segalà (CiU), i alcalde Lecha (CiU). El 2003 passem a ser ciutat amb 17 regidors i radicalització dels extrems, la dreta es dreta de veritat, i l'esquerra és més radical, els antics independents sense projecte clar, primer s'inclinen a la dreta i possibiliten un tormentós govern dretà amb l'alcalde Lecha (CiU), i a l'any i mig de govern s'inclinen a l'esquerra i possibiliten l'actual govern de progrés, el més estable i fructífer dels últims 25 anys, amb l'alcalde Jiménez (PSC) al capdavant. Resum: 25 anys de governs presidits per alcaldes conservadors, i 2,5 anys amb alcalde de progrés. La pregunta és clara: Algú amb el seny al seu lloc vol un altre govern amb alcalde conservador?. La Torre necessitarà durant bastant temps alcaldes progressistes, com el pa que es menja. La única cosa que van saber fer molt bé tots els alcaldes de CiU i GIT és generar un deute municipal pel damunt del permés per la llei. I unes realitzacions tant grans i importants que van merèixer estar exposades de forma permanent en el arxiconegut Museu Municipal de Torredembarra.

Anónimo dijo...

Pensemos en los resultados de las últimas elecciones municipales, las gano el PSC por dos votos 1.049 a 1.047 de CIU, recordad el pacto al que se llego:
CIU, ADMC, VUT, PP y CIU.
a los dos meses problemas entre ADMC y GIT, espantada (salimos en la prensa), para no alargar la hitoria, expulsión del GIT del gobierno y en octubre del 2.004 moción de censura. Para algún desmemoriado las elecciones las habia ganado el PSC, a partir de la moción de censura gobierna por derecho propio.
Como entender que el Lecha aceptara un pacto con la Toda, que le tenia puesta una querella. Incomprensible (así termino).
Actualmente se debate Masague si, Masague no, pero alguien ha pensado que de salir la Rosa Mª Guasch, el consistorio tendra en una misma persona a la santisima trinidad (regidora, presidenta de Convergencia y propietaria del Monic)y no se me ofenda el Jordi, que tiene facil genio, pero puede representar un problema en caso de gobernar. Se contratará la publicidad en el Monic, o a su enemigo local el Diari de la Torre.
Preguntas en el aire.
Por otra parte tenemos el merde del PP, nadie quiere ser el cabeza de lista, por tanto terminará con la Marin al frente, pero lo peor es si desaparece. Donde iran sus votos, al luigar más logico (por lo menos en una gran mayoria), a la derecha pura y dura (AFT y CIU)

Anónimo dijo...

Perquè et quedis tranquil, que ja vec que no et deixa dormir.
La meva mare deixarà la presidència de CIU en el moment que sigui regidora, si és que el poble li vol concedir aquest honor. Ella és la primera persona que és concient de què l'acomulació de poder en una mateixa persona no és bona i actuarà amb conseqüència. A Can Misteri ens agrada poder anar amb la cara ben alta i per això actuem en conseqüència i sempre intentem donar el millor que tenim.
En quant al tema d'El Mònic, tots els ajuntaments que hi ha hagut ens han fet publicitat. Si en surt un altre en què hi sigui ella entenc que també ens en faran sempre en la mateixa proporció i necessitat que ens en fan actualment.
La regidora Marin ha estat molts anys propietaria de la capçalera del Diari de la Torre i mai he sentit ni piu. Suposo que s'actuarà en el mateix sentit, és clar que no desperta la mateixa animadbersió en determinades persones que nosaltres.
De totes maneres això és parlar per parlar perquè encara no hi ha hagut les eleccions i no sabem quin partit o partits tindran la confiança dels votants. De totes maneres si voleu entrar en el joc de les incompatibilitats us ho agrairé perquè jo no tinc res a amagar i d'altres sí, i molt!
Jordi Guasch

Anónimo dijo...

El que dius sobre l'any 1995 és mentida. Van ser ERC i PSC els que no van voler entar en el govern de Segalà perquè a les eleccions no van rendibilitzar el suport a deixar al GIT aïllat. ERC i PSC es van mantenir i CIU va aconseguir 6 regidors.
A més, va entar en escena un dels personalismes que més mal a fet a la política torrenca a la par de Salort i Segalà, Bargalló. Jiménez també va entrar en aquelles eleccions després de "zamparse" a Martin.
Bargallo va fer la campanya dient que agafaria Ensenyament i joventut. Pero el GIT va aguantar millor del que estava previst i no es va enfonsar.

Anónimo dijo...

Els demes no han treballat molt i no coneixen a ningu.
Ara volem arreglar els desgavells passats, amb promeses i buscan gent per na d'un, que despres va de dos.
Aquest cop, si cal pactar amb la Toda o amb els seus hereus) tampoc deixareu votar als no afiliats, malgrat siguin a la llista.

Anónimo dijo...

Les primaries de CIU tothom savia que qui les guanyava anava d'1 i qui les perdia anava de 2. I Així ha estat.
En quant a les votacions internes del partit les regles són les mateixes de sempre, qui paga quota vota, qui no no.
Sinó perquè pagar quota?

Anónimo dijo...

Porfavor que no salga el gordo apestoso de alcalde, que se dedique a vender pan, malo y caro

Anónimo dijo...

ets un mal educat, miillor que no escriguis.

Anónimo dijo...

Llavors no porteu gent independent a la llista, es enganyarlos.
Com a les anteriors eleccions buscar gent que porti vots, i despres deixarla tirada, molt bona tecnica per fer perdre las il-lusions del jovent.

Anónimo dijo...

TROBO QUE US HO PASSEU MOLTBE A LA TORRE...!!!

Anónimo dijo...

Pues, todo y no siendo el "panadero" Santo de mi devoción, no encuentro bien que se descalifique a alguién por ser, alto, bajo,gordo, flaco, venda pan, sea evangelísta, católico o demas. Todo esto es de poco nivel y demuestra una falta de argumentos sólidos

Anónimo dijo...

Les regles internes sempre han estat les mateixes. Les decisions del partit les resolen els militants. Els simpatitzants estan per donar suport. Si algú els hi va dir que podríen votar els va enganyar. Va ser un acte particular d'una persona però mai atribuible al partit.
En quants als vots...

Anónimo dijo...

¡¡¡TOOO MUCH!!!
Muy complicado..¿NO?

Anónimo dijo...

Porfavor que no salga el gordo apestoso de alcalde, que se dedique a vender pan, malo y caro.

Per favor, que no ens governi mai algun partit en el que tu estigui involucrat ja sigui com a militant o simpatitzant o votant, amb aquest anonim.
Ja que no es partit amb principis democràtic i no són unes persones com cal.

Es desqualifica per si sol, si tan sols pot desqualificar en aquetes expresions, al Daniel Masague que es el candicat de CiU, vas bé.
Es pot estar d'acord amb aquesta formació o no pero entrar a insultar per insultar a la persona que encapçala la seva llista es pasarse de la ratlla.
Pot ser t'agradaria trobar algun motiu que realment el pogues enfonsar-lo politicament i així poder garantir-te a tu o els teus socis partidistes uns bons resultats electorals, oi?
Però mira Masague no te un passat politic com es el Segalà, o un Lecha, que aqui si que tindries terreno abonat oi? ja que algunes de les seves actuacions si que tenen molt que desitjar.
El que de veritat val en el Masague es que es honrat i treballador, es un empresari si!, però que no te res a veure amb la construcció, ni en el mon del totxo, es forner un negoci que no te res a veure amb l'especuleció, dona feina a molta gent, joves i grans, d'aquest n'hi deu d'haver que estan contents i d'altres que no. En pots dir si no pasa amb altres empreses aixó?.
De segur que a ell també li passa que esta content de alguns dels treballadors que te i d'altres no, no crec que aixó sigui motiu per desqualificar-lo ni fer burla de la seva persona.
Si arriba a ser l'alcalde del meu poble i te actuacions com les del Segalà jo mateix retirere el meu vot i la meva confiança, en la seva persona però mentres no sigui així tindra el meu respecta, com qualsevol altre.

seapo dijo...

Ysl replica a77 t3i08q2l92 replica bags from china w19 e6k53b1m64 high end replica bags v68 p4v85d4k90