23/5/07

EL JUTGE ANUL•LA EL PLE DE L'AIGUA

Que en el concurs de l’aigua hi ha alguna cosa que no està bé és un fet que m’han fet arribar diferents confidents. Alguna cosa grinyola com ja he apuntat alguna vegada.
No és normal que ha tres dies de les eleccions es vulgui fer un Ple per un assumpte tant important. No obstant això, l’actual equip de govern ha volgut tirar endavant el tema, dividits com sempre que hi ha alguna cosa polèmica. Em diu un confident que Salort estava francament content de què es parés l’assumpte. Si l’aigua queda per la pròxima legislatura potser té motivacions extra per tornar a l’Ajuntament. Per cert, monumental l’emprenyada de l’alcalde, dels seus companys de partit i dels d’ERC.
Motivacions per motivacions, està clar que tothom en té, ens hem de preguntar on està l’ètica dels nostres polítics. Avui a l’acte d’ERC m’han assegurat que les begudes seran més cares perquè volen una part de la caixa del que faci la persona que porti el bar, una comissió vaja.
Sigui com sigui, el jutge ha parat aquest disbarat, fet innusual a Torredembarra i a tot Espanya, i el concurs de l’aigua ha quedat en el aire, i el que es volia aprovar de resquitllo sembla que no serà així. Algú hi perdrà. Em comenten que la cara del representant d’una de les empreses que concursaven era de poema. Els actuals polítics perdran més.
Un confident molt important em comentava fa temps que aquest concurs està sent vigilat per algun organisme policial que està esperant que es consumi l’acte per poder actuar d'ofici per si hi ha hagut irregularitats. Esperem que no ens pasi com a Marbella i l'ordre torni a imperar en el nostre poble.

25 comentarios:

rafael dijo...

Querido confidente, hoy me pasarán la cinta de los últimos cinco o seis minutos, si el sonido es perceptible, la colgaremos en nuestro blog, y si el sonido es muy malo, copiaremos lo que dice, para que todos conozcan lo ocurrido, gracias por ampliar la noticia. besitos

Anónimo dijo...

No es d'extranyar fa molts anys que s'arroseguen per l'ajuntament, parlen de noves ideas, Oi?. i de fer Hospitals, o et diuen que els Utilitzis, t'ho proveu i ja veures el que et passa, quina colla de pocavergonyes,
Quina barra, pobre dels torrencs i torrenques amb aquest governants, haviam si es veritat que la justicia prem iniciativa en aquest i en altres assuptes i els tanquen a la presso, com a Marbella, per que fan avergonyir a la gent amb la seva conducte i el poble de Torredembarra, no s'ho mareix.
Marxeu cap a casa!!!

Anónimo dijo...

El procedimiento lo ha interpuesto SOREA y el juez ante la documentación presentada ha dado ordenes cautelarisimas de suspender el pleno, asistiendo 2 abogados y un notario.

Desde aqui nos preguntamos, que pruebas ha visto el juez para proceder a tomar esta decisión, siendo laprimera vez que pasa en España?????.

Lo del agua olia mal desde hace tiempo, y se venia denunciando por varios internautas y vecinos de la Torre. Al final ha saltado...

Al Sr Jimenez no le ha gustado nada y ha comparado esto con el 23 F, y que aprobará esto como sea a partir del 25... por otro lado y nada más llegar el fax del juzgado ha llegado a declarar que el estaba dispuesto a realizar el pleno y que ese fax era falso!!!!!!!!!

Sin comentarios.........

Anónimo dijo...

AQUALIA + JIMENEZ = FECALIA???

(Fecalia de guas feclaes? porque esto huele mallllllllllllll)

Anónimo dijo...

AQUALIA + JIMENEZ = FECALIA???

(Fecalia de guas fecales? porque esto huele mallllllllllllll)

Anónimo dijo...

Además ya se rumoreaba que Aqualia iba a subrogar los trabajadores durante el tiempo que permite la ley, luego los despide de acuerdo con la ley (45 dias por año trabajado) y contratar nuevo personal ahorrando costes y además al cabo de unos dos años subir tarifas para cuadrar números. Todo esto es para sufragar la cantidad de dinero que habrán pagado o gastado en sobornar a ciertos personajes. Me alegro mucho por los trabajadores de Sorea, todavía pueden respirar un poco tranquilos y esperar a ver que pasa.

Saludines...

Anónimo dijo...

Según tengo entendido un concejal del equipo de gobierno quería hacer ver como si el fax no se hubiera recibido.
También tengoentendido que el mismo concejal se hubiera abstenido pues tenía un requerimiento.
Algo huela muymal.

Anónimo dijo...

Votare al partido que prometa hacer un autobus para ir a ver a jiménez y compañia en la carcel.
Basta ya de politicos corruptos no nos merecemos esto.

Anónimo dijo...

Tot plegat fa mala olor, el descredit es total no solament pels polítics implicats, si no per tot el poble es una llastima que dema sortim als diaris per temes com aquest haurien de dimitir tot l'equip de govern i formar una gestora.
Quina vergonya!!!.

Anónimo dijo...

On anirem a parar. Això no passava ni en el temps del Segalà!

Anónimo dijo...

SOLO FALTA LA PANTOJA.
IGUALITO QUE MARBELLA¡¡¡¡
QUE VERGUENZA.

Anónimo dijo...

apa ara aneu i els voteu.

VERGONYA
VERGONYA

TOTS AQUESTS AL CARRER. NO MAREIXEM POLITICS COM GRANJEL, JIMENEZ I COMPANYIA.

VERGONYA
VERGONYA


ON SON ARA ELS SOCIOLISTOS I ELS D'ESQUERRA REPUBLOICANA?

QUE DIUEN?
S'AMAGAN, OI?

COSA QUE TOQUEN LA CAGAN

VERGONYA
VERGONYA

Anónimo dijo...

EL pacte que està fet és el de PSC i ERC,per jugar al dominó .
Amb la cara de tots ells ja pagaven.

Anónimo dijo...

Yo voto a al de la idea del bus gratuito para ir a visitar a los corruptillos al la carcel: Jimenez, Grangell, Masagué, Gasull, Ciuró y todos los que estando en el gobierno o en el principal partido de la oposición, han manejado los hilos para perjudicar a una empresa en favor de otra por vete a saber qué preferencias. Porque no se habla del papel de los concejales de CIU en todo esto, pero se les vio en un bar con uno de los jefes de aqualia... eso lo sabemos todos los del Ajuntament. Gracias al repentino apoyo de CIU se pudo convocar el Pleno Extraòrdinari... Npo lo olviéis.

Anónimo dijo...

Esto de los regidores que vayan por libre sin atenderse a la voluntad de su partido es totalmente ilógico. Creo que CIU tendría que haber tomado represalias contra sus regidores al votar en contra de la postura del nuevo alcaldabnle de CIU.

Anónimo dijo...

Mas represalias que impedirles que vuelvan a la lista, denunciar su comportamiento y dejar que la justicia actue?
Masagué es aire fresco a la politica de torredembarra y se merece una oportunidad de demostrar que es mejor que los que le han precedido.

Anónimo dijo...

La prueba del cambio de CIU es que los tres regidores actuales han funcionado de espaldas al partido y Massague quiere aire fresco con UN NOU ESTIL, es lógico y normal que no sigan los actuales.

VOTA CIU!!!!!!

Anónimo dijo...

Vota CiU es Vota l'anti corrupció.
No es d'extrenyar que els seguidors de la Toda intentin apropiar-se d'un fet com el que ha passat, però ella te mol que amagar hi si no visiteu la Zona del Cap hi ha un edifici que va probocar inclos una vaga, invaeix l'espai públic més de tres metres, hi potser que els tècnics que van traçar la línie s'equiboquesin, però ella la Toda si que sabia que estaba prenent un espai de via publica (un carrer), un espai del poble, aquell que es posa tant en boca la Torre, per la Toda hi el seu grup el primer són ells hi la seva butxaca, que no busquin responsabilitats als altres, que donguin conte i justifiquin els seus fets.

Anónimo dijo...

Pero al Jutgat hi anirà el Granjer.

Desvieu el tema, desvieu, us ho trovareu el dia 27

Anónimo dijo...

vota ciu, es vota anti- corrupció??? No nos hagais reir.
Es que alguién se detiene a pensar porqué la gente se apunta a la política....? Pués nada, a reflecsionar un poco. Para vivir peor no es, seguro.

Anónimo dijo...

Amb la quantitat de diners que molts partits, entre ells CiU, han possat per guanyar les eleccions, em pregunto què és el que pensen treure de ser alcaldes? ser alcalde és una inversió? o ho fan per amor al poble? això no s'ho creu ningú.

Anónimo dijo...

si penseu d´aquesta manera llavors que voleu fer? només criticar i no votar? gràcies a aquestes actituts tenim l´equip de govern actual. L´abstenció només farà que tornin a sortir. Votem a qui sigui però anem a votar, siguem responsables. Jo votaré per a gent nova, com en Daniel Masagué, es mereix una oportunitat. Els demés ja em vist com ho fan. Ell ho pot fer pitxor? Impossible.

Anónimo dijo...

AKÍ NO se mueve ni Dios.

PSC 4
CIU 3
ERC 3
ADT 2
GIT 2
PPC 1
ABG 1

EL regidor del VUT se vá a CIU o a ADT. y punto. NO SE MUEVE NADA Y PENSAD EN LA ABSTENCIÓN ALTA.

Anónimo dijo...

Tot plegat fa pudor!
La senyora Toda va fer els pisos menjant-se un tros de sol públic, pot ser sí, però abans GOM 3(Segura i companyia) també van fer el mateix,en el mateix carrer amb l'autorització de l'Ajuntament perquè després els havien de pagar la biblioteca, la radio,... i els donaven un bon maletí ple de bitllets. I ja us asseguro jo que els Segura i companyia poden entrar a la casa gran quan volen i demanar el que volen, fins i tot putejar a l'usuari amb l'ajuda dels regidors i algun tècnic corrupte...

Anónimo dijo...

Torredembarra necessita un nou estil, Vota CIU!