27/5/07

REGIDORS ELECTES

PSC

1.- Manuel Jiménez
2.- Ramon Ripoll
3.- Susanna Navarro
4.- Enric Granjel
5.- Laura Pradera

CIU

1.- Daniel Masagué Pere
2.- Pere Font Mas
3.- Francisca Felguera Chichilla
4.- Rosa Maria Guasch Alberni

ERC

1.-GERARD CIURÓ MARQUÈS
2.-MONTSERRAT GASSULL I COS

ADT

1.- Ma Dolors Toda Esteve
2.- Juan Pérez González

ABG

1.-Lluís Suñé
2.- Iris Gual

PP

1.- Jose Oviedo Valiente

GIT

1.- Santiago Ardèvol Mirabal

74 comentarios:

Anónimo dijo...

Jajajaja i aixo que ahir per baix a mar el guasch anava dient en nom de CIU "vamos a arrasar" jajajaja

I que la Toda seria la sorpresa? jajajajaja

- Felicitar a ABG pel seu segon regidor, al PSC perquè ha guanyat amb molta claredat i recomanar a ERC un debat profund perquè és una llàstima que perdin un regidor. Endevant les esquerres!

Anónimo dijo...

PSC+ERC+ABG: GOVERN FET.

Anónimo dijo...

El Guasch pot estar content que sa mare es regidora.
Els d'ERC han perdut molt i el GIT també per donar suport al PSC, pactaran amb qui els hi ha fet perdre tant de suport?

Anónimo dijo...

El pacte esta fet:
PSC+ERC+ABG

Mes del mateix, la que ens espera...

Anónimo dijo...

Els d'ERC han perdut molt i el GIT també per donar suport al PSC, pactaran amb qui els hi ha fet perdre tant de suport?.
SI ,la cadira es la cadira i lo demes tonteries.
A les proximes ERC,1 regidor i el GTT fora.

Anónimo dijo...

Mes del mateix, la que ens espera...MONTANYANS
AQUALIA.........

Anónimo dijo...

Molts diuen: quina vergonya...i ara què? Doncs ara podem continuar obviant la realitat o assumir-la i afrontar-la. Podem intentar buscar culpables o trobar solucions. Podem intentar solventar el problema als despatxos o a peu de carrer. Podem intentar donar la culpa als votants de X partit o entre tots fer autocrítica.
Seríem cecs si entre tots no ens replantejessim algunes polítiques i certes actituds.
Això sí, si ho fem, fem-ho bé i a peu de carrer !

Anónimo dijo...

A la Torre hem obtingut un bon resultat, tot i que no hem guanyat les eleccions.
Hem guanyat un regidor, mentre que dos dels tres socis de l'actual tripartit han patit una forta reculada important en percentatge, i només ABG ha experimentat una millora.
El mapa dibuixa la possibilitat remota pero possbilitat d'un govern alternatiu amb CiU, ERC i ABG i GIT i es raonable fer tot el possible per aquesta alternativa.
Montanyans,aigua,prepotencia......
S'obren algunes reflexions que haurem de fer a partir d'ara, per exemple les raons de l'abstenció, que a mi em sembla que les hem d'anar a buscar en els tripijocs del alguns del PSC, que han provocat la indignació de molta gent que creu que la democràcia és una altra cosa.
Però ja en parlarem en els propers dies.

Anónimo dijo...

Y porque no PSC+CiU,menos partidos y más trabajo?????
Los dos son los más votados y lo que seria mejor para Torredembarra,si esto es lo que importa claro.

Anónimo dijo...

PRIMER DE TOT FELICITEM ALS NOUS REGIDORS!!!!!!!

Anónimo dijo...

CIU+ABG+TODA+GIT, ES UNA ALTRA OPCIO DE GOVERN, PERO SERIA UNA OLLA DE GRILLS.
AAIIII!!! GUASCH=(RABINO FRIKI), COM QUE ARRASARIEU EHEHE!!! LA MISTERI ANAVA EL DISSABTE AL VESPRE PER LES BOTIGUES DEL MAES RECORDANT I EXIGINT A LES TREBALLADORES I ELS HI DEIA::"DEMA ANEU A VOTAR EHEHE!!! A LES NOU TOTES A AVOTAR EHEHE!!!! I TRUCUANT ELS TIMBRES DEL CARRER NOU INCITANT A VOTAR A LA GENT.

Anónimo dijo...

Refleccions post campanya:

PSC - Era d'esperar que guanyessin, encara que li ha passat factura les obres del carrer nou. Si no haguessin tingut aquest ensurt, podrien haver tret més vots.

ERC - Esta patint el fet de que la fugida de militants a partits paral.lels.

ABG - La sorpresa, enhorabona al Lluís i al seu partit.

ADT - Sincerament creia que treurien menys vots. Quin elenc de personatges a la llista, mare de deu!! De lo dolent, el pitjor!! Aquests si arribessin al poder Torredembarra seria Marbella 2.

CIU - Llàstima! Jo que creia que tots els torrencs tindriem les bagettes gràtis i un tortellet els diumenges...., je je... Cop de pala. És que tenint al Rabino Friki al departament de publicitat (Mònic, passejant-se amb el cotxe pel poble amb una publicitat electoral com a poc precaria i anant donant veus de prepotència per Baixa Mar....), i això li sumem a s'ha mare trucant per les portes del carrer nou com una desesperada (en la linea) i dient a les treballadores (Maes) que demà anessin a votar!!. No és d'estranyar que no hagin guanyat.

GIT - Professor Castanya/Torrente a la Rue!! Les osties que foties a classe se t'han convertit en una ostia electoral. Si voleu fer algo, passa per fer una neteja total.

PP - Ni chicha ni limoná....

Be, esta cantat que el govern serà PSC+ABC+ERC.

Si us plau, ADT ni en pintura!!!

Anónimo dijo...

GRASSIES MONTSE .
ABG

Anónimo dijo...

Els de l'ABG han convocat pel dimecres 30 de maig, una assemblea oberta a tots els seus votants per tal de decidir el seu futur. Asseguren que estan molt tranquils, que no tenen cap preferència, que no han decidit res de forma anticipada, i que no tenen cap pressa. Sembla que tenen la clau del nou govern, i que la faran servir. Crec que no es pot cantar victòria fins que aquesta formació hagi decidit què fa, i pel que sembla a nivell de bases són més partidaris d'anar a l'oposició a estar en un govern que no els escolti. Per tant ja ho sabeu PSC, ERC i GIT, si voleu repetir govern amb l'ABG, els haureu d'escoltar i mimar.

Anónimo dijo...

En la meva modesta opinio i encare que per alguns no estaria molt ben vist, crec que La Torre necesita un gover estable i aixo nomes es pot aconseguir en un pacte PSC+CIU.

Crec que els nostgre governants, tenen que pensar en lo mitllor per la Torre i deixar a un costat els problemes personals.

Per aixo continuo dien que lo mitllor per el poble seria el pacte repeteixo:

PSC+CIU

Ja hem vist que els pactes cuatripartits, a la Torre no han funcionat.

Politics reflexioneu-hi.

Gracies

Anónimo dijo...

El que esta clar es que ERC la va encertar amb el festival porno. Se'ls han follat!!!

Anónimo dijo...

El millor per la Torre?????? Psc i Ciu????

Potser si 3 dels regidors canviessin, ho pensaria. Pero amb el Jimenez, Ripoll i Grangel??? ni de conya.

Si governen potser d'aqui 4 anys tenen un xaletec a les illes caiman.

Governi qui governi esperem que siguin honestos i coherents i sobretot que escoltin la voluntat del poble, i per sobre de tot els soborns que els deixin per casa seva.

Anónimo dijo...

Repeteixo s'ha de mirar per el poble i esser coherent, si entrem en personalismes malament.

Anónimo dijo...

En un poble no es voten només les sigles d'un partir, sino a la persona i... PSC, desde "el meu punt de vista", dels primers de la Llista només val la pena la Susana.

Repeteixo desde el meu punt de vista.

I ja em perdonareu, pero em sembla que aquest tres Jimenez-Ripoll_grangel no ho han fet gairé bé. I a més, els error s'han de reconèixer i... Be suposo que no cal que digui rés més.

Anónimo dijo...

Un pacte "cuatripartit" de sis, com el que proposes potser no encaixaria: PSC+PSOE+CDC+UDC+exVUT+exADMC

Anónimo dijo...

Que dimiteixin els 1, 2 i 3 del PSC, la 4 de CiU, la 2 d'ERC i veurem que se'n pot treure...., això per parlar d'un futur govern municipal.

Anónimo dijo...

El votants d'esquerra s'han quedat a casa seva, al Carrer Nou.

Gràcies Montse
Lluis - Manolo - Massaguer

Anónimo dijo...

"PSC+ERC+ABG: GOVERN FET."

AJAAJAJAJAJAJAJ XD AAJAJAJAJ, AJJAJAAJA XD XD XD ESTEU FLIPAAAAAAAAAAAAANT, en fi...

varies cosetes.

1a. Muntanyans II NO.

2a. És una pena que ERC baixi, ja que seguim sumant 4. Al parer de molts de nosaltres, el seu nº3 era un crack, i hagués hagut d'anar més amunt...

3a. L'ABG MAI, repeteixo, MAI, pactaria amb l'Agrupació=ADT, de la Toda, partit del cop de talonari i els interessos de les immobiliàries. És un partit que es notreix del desconeixement de la gent, no han sapigut fer oposició en 4 anys, només saben governar, i ja aviso que només faràn oposició d'aquí a 4 anys quant es tornin a acostar les eleccions. Tampoc pactarem (ni de broma) amb PP i no crec que ho fem amb CyU.

4t. Tot i que estem contents amb els propis resultats, ¿Sou conscients que els resultats tenen poc a veure -globalment- amb el que nosaltres voldriem per al poble?

salut i amor

Anónimo dijo...

¿ Y FOTOS DE AYER? ¿POR QUE NO PUBLICAS FOTOS DE LOS SIETE "ALCALDABLES AYER"???? TAMBIEN DE HOY, DA IGUAL, EL CASO ES VERLES LA CARA, DESPUES DE...... HABER GANADO TODOS ¿OH, NO?

Anónimo dijo...

Alternatiu, perque no esperes al dia 30, per decidir el que farà o no l'ABG? Entretant val la pna descansar una mica, i si es produeix una Sociovergència per sorpresa, no pateixis, tindrem l'espectacle assegurat.

Anónimo dijo...

Vaya putada los porretas, anarquistas, anarcosindicalistas,vagos y maleantes, escoria de la Torre, han sacado 2, JIMENEZ no pactes con ellos, son el freno del pueblo. al auca a vender costo,FORA PORRETES!

Anónimo dijo...

Si dic que ha estat una gran campanya, no és pas per tirar floretes, sinò que recullo les impressions que m’han fet arribar des dels meus amics, i alguns companys de molts de la majoria dels partits polítics siguin simpatitzants o polítics.

El que queda clar és que ens hem cardat una molt bona ostia, això és lògic reconeixeu, ja que sinó ens estaríem enganyant a nosaltres mateixos.
Com a mínim ningú de nosaltres, els d’ERC s’esperava que en trauríem 2 tant sols, creiem que com a mínim en trauríem 3 i com a molt 4.
Per altra banda, poca gent ,de fora del partit, s’esperava que ens quedaríem amb menys de 2 regidors, si més no, molta gent afina a Esquerra m’ha mostrat la seva sorpresa desprès dels resultats que han tingut.

Hem direu que faci en la meva opinio un analisi del perqué dels resultats.
I com no clar que us ho farè,amb la visió, no sempre encertada, ja que sort que no hem vaig jugar res amb la porra, perquè ho haguès perdut tot.

En primer lloc crec que ens ha perjudicat el comportament d’Esquerra a nivell municipal, i això és obvi, i hem de veure el vot de càstig que ha tingut ERC .
En segon lloc l’abstenció i els vots en blanc, crec que han estat els altres culpables.
Ja ho vàrem patir a les de l’Estatut, i a les de la Generalitat un gran nombre de vots en Blanc, i ara hem tornat a repartir, i personalment crec que part d’aquesta abstenció i no participació, és en una part electoral potencial nostre decepcionat.

Per altre banda, segur que hem fallat en alguna altre cosa, potser era el projecte que no ha engrescat a la gent, o com alguns d’altres ens diuen, ha estat les circunstancies.
Jo modestament crec que el candidat a nivell polític era el millor, l’únic amb les idees ben clares, ara potser hem pecat de tenir les idees massa clares, i de dir-ho tot pel seu nom, agradi a qui agradi i a qui no agradi, potser el nostre error ha estat ser massa honrats amb els nostres pensaments.

Per altre banda si sumem el fet de que el PSC s’ha dedicat sutilment durant la campanya a cargar contra el nostre candidat en comptes de fer-se la lluita entre ells, és normal veure tot aquest desgast en forma de falta de votants, ara jo crec que aquesta no ha estat la principal causa.

El que si que hem queda clar és que en una societat com la nostra, pots arribar a guanyar unes eleccions sense un programa electoral clar, és a dir sense unes IDEES clares, i una línia ben marcada que s’ha de seguir.
Pots guanyar unes eleccions sense fer campanya, i el que ja deia, i que sempre he dit els últims dies, és que per molt bona campanya que facis, si les circumstancies generals que he dit no et son favorables, tot el contrari, et són adverses, la campanya és el de menys.


I ja per acabar tres coses.
A Esquerra Torredembarra, estem convençuts que amb ningú més que en Gerad haguéssim pogut treure millors resultats, és a dir, ell era la millor carta que teníem.
En segon lloc, ningú i absolutament ningú que no sigui Torredembarra ens dira el que hem de fer i que no hem de fer, simplement serà la gent d’Esquerra de Torredembarra la que decidirà.
I per últim felicitar a tres partits, al PSC per no desgastar-se i guanyar els eleccions, al CiU per aconseguir cuatre regidors, i en tercer lloc felicitar a la gent de AGB , per saber apropiar-se del votant descontent amb Esquerra

Anónimo dijo...

PSC+PPC+GIT, echale huevos jiménez, los demás en la oposición no se pondrán de acuerdo.

Anónimo dijo...

Anònim d'esquerra ho sento però no estic gens d'acord amb tú.

El PSC quasi no ha fet campanya, això és cert, però la campanya, quan es governa, ha durat 2 anys i mig, i la millor campanya són els resultats obtinguts, el manit Pavelló, pavimentació de carrers, la gestió d'hisenda, les grans obres previstes o en marxa(Biblioteca, teatre, piscina etc.).

En 15 dies de campanya els ciutadans no ens deixem enganyar o enlluernar amb propostes absurdes, com el de baixar el sou dels polñitics, com manipulaven els de l'ADT, o com la resta FAREM, FAREM, FAREM, FAREM...i ningú sense dir que farà amb els impostos, això és enganyar a la gent, si a mi em diuen, 20 policies més a canvi de pagar un 20% més contribució, doncs m'ho pensaré i a lo millor uanltre que em proposa 10 em sortirà més a compte.

Les promeses o programes són absurds, mireu el 2003 quin programa portava CIU i la TODA i el que van fer els 15 mesos de govern, REEES!!!!

Al menys Jiménez i sus muchachos han intentar fer algu, han engegat projectes, aguns estan ben acabats, d'altres encara per acabar, pero no han enganyat a ningú. d'aqui el 1431 vots de suport, i les mancances d'esquerra buscalas dins la teva llista

Anónimo dijo...

mmm... em sembla que la gestió d'hisenda no es merit del PSC, qui era el regidor?? l'Ardevol potser?

Anónimo dijo...

Estava cantat la baixada d’Esquerra. Si el Ciuró hagués tingut prou ull i poder polític, no hagués posat de segona a l’arxiembustera de “les obres del carrer van segons les previsions”. I mira que d’embusteros tots els polítics ho són prou, però d’això també se n’ha de saber i no mostrar-ne orgull com ha fet aquesta senyora. Esquerra, ara ja és massa tard; preneu nota per les properes.

Anónimo dijo...

Els sociates sabien que el tema del carrer i la plaça els proporcionaria pèrdues ridícules en nombre de vots en comparació al rendiment que en podrien treure, per malament que tot els hi anés, tal com ha anat (millor dit, està anant). El seu electorat majoritari no resideix en aquesta zona del poble, però sí en bona part el d’Esquerra, i amb votants més sensibilitzats per les aberracions urbanístiques com ara el desastre que està quedant aquest indret emblemàtic del poble. Ells han estat els principals castigats i els socialistes també sabien que seria així..., però com que el que estava de moda era el tripartit a qualsevol preu, doncs apa!, “que pa progre, jo”. I ara seran tan gilipolles que seran capaços de tornar-los el favor reeditant el pacte!! Veurem cap on es decanten i si tenen alguna mena d’orgull i ambició pel lideratge.

Anónimo dijo...

Cal pensar sobre les raons per les que tots els partits hem perdut recolzament en nombre absolut de vots.
Cal escatir les causes d'una abstenció molt, massa, alta. Cal retrobar el contacte amb els ciutadans, i convèncer-los de que la política els interessa perquè el seu futur personal i col.lectiu en depèn.
Cal treballar per reforçar la legitimitat democràtica de la política, que es basa en la participació de les persones.

Anónimo dijo...

El partit de l’alcalde, aquells que es fan dir socialistes i que es consideren els més guais, es queden tal com estaven, o gairebé igual.
MERDA ¡¡¡¡¡¡¡
A SUMAR I SUMAR PER RESSS.
VISCA TORREDEMBARRA NO TENIM REMEI SEMPRE IGUAL.

Anónimo dijo...

ERC:
Toc d’atenció (i van 2)
Els resultats electorals d’aquestes municipals no han estat gens bons per ERC per molt que s’intenti maquillar amb la pujada global de regidors, que va lligada, a l’augment de llistes presentades a municipis petits o molt petits i que per tant signifiquen molts pocs vots més però molts regidors.

En global s’han perdut vots i percentatge de vot (amb un percentatge similar a les catalanes, amb prou feina ERC arribaria als 15 diputats) i això vol dir que la gent no està contenta amb la feina d´ERC i cal posar-hi remei perquè no és la primera vegada que els votants castiguen a ERC. Ja a les nacionals ERC va perdre vots i diputats.

No es pot fer l’autista perquè com diuen “ a la tercer va la vençuda” i potser a les Espanyoles les clatellades no són modestes com les dos darreres i passa a ser un naufragi en tota regla.

I com que a mi no m’agrada criticar i no donar solucions aquí van alguns consells:

- Abandonar el discurs de “catalanisme de pluja fina” i tornar al discurs sobiranista.

- Replantejar-se l´actitud al govern municipal.

Potser “l’independentista econòmic” tindria més adeptes entre la gent que sociològicament no és massa patriòtica a nivell català.

- Potser els líders o algun líder del partit, ja han donat tot el que podien donar de si i ara seria hora de començar a buscar relleus amb calma i tranquil·litat.

- Els i demanaria que toquin una mica de peus a terra i que no perdin el món de vista.

Salut.

Anónimo dijo...

El PSC sha quedat igual?

Qu jo sàpiga pujar 400 vots o un 40% només ho ha fet el PSC.

Ciu ha pujat menys del 20% quan esperaven molt més i encara estan lluny dels 1.800 vots de Segalà el 1999.

Gent de CIU no jugueu ara a la puta i la ramoneta foten missatges com "el millor seria un pacte PSC+CIU", quan si de vosaltres depenés, el PSC s'aniria a la merda i pactarieho amb la TODA+PP, que estava cantat.

Odieu el tripartit perque us ha fet perdre el cadirot, que us penseu que només pot ser vostre.

El Jimenez en dos anys i mig, el primer alcalde d'esquerres de la Torre en 30 anys de democràcia, ha fet molt més que la dreta casposa en 28, que l¡unic que ha sapigut fer és ensorrar a la Torre i posar-la a la cua de la costa daurada, com molt bé denunciava Massague en la seva campanya, omitint que CIU ha estat el responsable.

Quants hotels s'han fet a la Torre en els darrers 28 anys? CAP!!!!

QUants s'han ensorrat: LA TODA EN VA ENSORRAR EL COSTA FINA


Quans cines han obert a la Torre els últims 30 anys?: CAAAP!

Quants hi havia abans de CIU: DOS!

I els càmpings; A TERRA; A FER PISOS!, això és la política de CIU!

Almenys Salou, Cambrils, Calafell, EL Vendrell han tingut una classe dirigent amb perspectiva turística no com la dreta local, pendents només de la seva botigueta i el seu negociat, i si al del davant li anava malament que es foti!

Amb aquesta mentalitat CIU no anirem enlloc, JIMENEZ es aire fresc, un home emprenedor, no contaminat per aquesta dinàmica de CIU, per això el carrer nou, per fer salvar el poc comerç que queda a pesar de CIU i del tauró TODA, que l'unic que volia era incrementar el seu patrimoni, per si en tenia poc.

Ah! i Salort és l'altre gran pecador, un personatge sinistre, per fi marxa de l'Ajuntament ALELUYA!!!!

Anónimo dijo...

deixem que rigui de les teves beganades

Anónimo dijo...

Jo si que m'en ric

JAJAJAJAJAJA!

RABINO FRIKIE GUASCH...

L'HEU CAGAT

JAJAJAJAAJAJAJAJAJA!

Anónimo dijo...

deixem que rigui de les teves beganades

Anónimo dijo...

La gent de CiU, que són persones amb esperit constructiu i treballadores que estimen el seu poble mai pactaran amb PSC-PSOE, potser es quederan a la oposició però es preferible això que vendres l'anima al diable.
Arà podeu sortir pel bloc traien pit i ameneçan i burle-vos tot el que volgue, amb tret un bon resultat, i vosaltres que escreiu que treurio majoria ara pactereu amb ABG, quin far de riure que ens farem quan volguin salvar el muntanyans, quan votin en contrea del contracte de l'aigua quan volgui camviar el pla general une de les seves propostes, a la que segons ells mai reninciarien.
Quin far de riure eh XIMENEZ. allo del 40% ? que es de que?

Anónimo dijo...

El divendres abans de les eleccions, prenien cafe un membre del PSOE i un de CIU, paro orella, i el convergent demanant un pacte entre els dos. Jordi posa els peus a terra. No se pot dir abans d'hora en tal o qual no pactarem, despres quedes en bragas

Anónimo dijo...

Continuo dien que si no deixem al marge els temes personals i aprenem de una vegade per totes a treballar per la Torre anirem malament.
Cre que es te que formar un equip de gover fort i amb meins partits al equip de govern.
Si els dirigentes de PSC i CIU fan un pacte de quatre anys ferm i estable, podrem aconseguir la Torre que tots desde fa molts anys volem.
Espero que el que deia el diari AQUI de ahir amb un posible pacte PSC+ADT+ABG no arribi a consolidarse, perque si no estem arreglats.
Repeteixo reflexioneu, el mitllor pacte, PSC+CIU.
Salut,

Anónimo dijo...

Conec gent d’esqueres a CDC i a ERC i gent de “comportament” de dretes a CDC i a ERC i no parlem del PSC.
Més pensar en Torredembarra i deixar-se de lluites sfraticides per les cadires.

Anónimo dijo...

Jo aposto pel futur. Després de veure la poca credibilitat que mostren els ciutadans davant les forces polítiques del nostre pople, no es necessita ser gaire erudit per veure que hi ha alguna cosa que no rutlla.
No és normal que l’abstenció sigui tant alta ni que un partit de caire espanyolista governi.
Fa falta re-inventar els arguments, les idees, adaptar la política a la societat i no esperar que la societat s’adapti a la política.
Fem país, fem pople, mirem què preocupa realment a les persones que viuen a Torredembarra i lluitem per fer tot el possible per satisfer les seves inquietuds.

Tan de bo ERC i ABG comenci per no donar suport als socialistes i hagin de governar en minoria, seria un primer pas, però molt important pel futur.

Anónimo dijo...

PSC, espanyolista?, doncs sí, tens raó, però CIU, catalanista?, no crec que ho sigui del tot. Quants reconvertits del franquisme recolzen a CIU, tic, tac, tic, tac...

Anónimo dijo...

La meba opìnió ,per començar, repeteixo la primera tasca a fer (a veure si us convenç i ho porteu a terme, a vegades cal ser durs, com dur ha estat l'electorat amb nosaltres): Penso que una de les errades que hem comés des d'Esquerra ha estat de com fer arribar l'obra de govern d'Esquerra a l'Ajuntament.
Penso que aquests dies de negociació seran claus per a començar a girar la truita... I es tracta de que Esquerra formi part del nou govern de la ciutat, però en tots els àmbits, i aixó inclou l'alcaldia, que permetrà (pel bo, però també per al dolent) donar a conèixer a l'electorat que Esquerra és un partit de govern, i no pas un partit comparsa del PSC.
S'ha d'exigir durant la formació del nou govern municipal que ERC obtingui durant un any (suposo que demanar els quatre és demanar massa, siguem seriosos) l'alcaldia de la ciutat, com s'ha fet en molts altres municipis amb governs formats per partits de colors diversos.
Un any d'alcaldia ha de ser condició sinequanom per a que Esquerra torni a entrar al govern de la ciutat.
Si el PSC no afluixa, doncs a conformar-nos amb l'oposició constructiva, però que es vegi que des d'Esquerra apostem per la Torre, sigui al govern o a l'oposició.
I si és al Govern, amb un any d'alcaldia per a Esquerra, i és clar que sí!!!! No tot s'acaba amb el PSC.

Anónimo dijo...

ULTIMA HORA ULTIMA HORA: PACTE PACTE PSC+CIU+PPC LA BOMBA, Oviedo de juez de paz.Está bendecido desde las altas esferas, barcelonines i madrileñas.

Anónimo dijo...

com sigui veritat, pffff...

Només espanyolistes el PSC? Els catalans de tot l'arc parlamentari i la inmensíssima majoria dels seus votants i militants són espanyolistes per passiva o per activa, i valencians i mallorquins ja no et dic...

"els catalans sempre hem estat la terra de molt queixar-se i no fer res. Nosaltres mateixos ens disposarem amb el naixement dels mossos d'esquadra el segle XVIII. Nosaltres mateixos fórem franquistes al segle XX. Nosaltres mateixos fórem els qui aprovàrem un estatut que vexava al nostre poble del dret a l'autodeterminació quant la majoria de partits del parlament diuen defensar aquest dret al segle XXi. Nosaltres mateixos afirmem parlar diferents llengües quant es evident que ens entenem cadascú parlant el seu dialecte. Nosaltres mateixos, només un 20% fa l'esforç de viure plenament en català, parlant-lo com a única llengua tal i com fa la majoria de castellanoparlants. El que ens passa és que no ens volem ni veure."

No es tracta d'enmalaltir, està clar, però lo nostre és fer-nos mal. Quant despertarem d'aquest maleït malson???

Anónimo dijo...

PS: l'Oviedo està fet tot un feixista.

Anónimo dijo...

Votar al PSC para esto. I el del PP para que lo necesitan? de florero?

Anónimo dijo...

Soy socialista y nos entendemos en Torredembarra mucho mejor con el PPC que con algunos de extrema izquierda e independentistas de izquierdas, yo estoy a favor del pacto de tres PSC+CIU+PPC, ánims manolo.

Anónimo dijo...

La veritat és que la cosa pinta molt malament.
Sempre havia pensat que aniríem endavant però ara és evident que anem enrera.
Molt trist tot plegat.
Pensar que PPC ..........
Trist molt trist.

Anónimo dijo...

Chicos han ganado las izquierdas, así que cap a casa tots plegadets i fins a 4 anys. ADEU molt bones.

Anónimo dijo...

El PPC tot i la inoperancia dels darrers anys, i fent la campanya mes curta en quan a candidat a estat a punt de fer dos regidors, i el seu número 1 per fi un payo respectuos, treballador i no com els dels kubotans i demés anarco feixistes que pululan per ahi... al menys farem feina no ho dubteu el numero de regidors es lo mateix pero la qualitat noo i es notarà. Anim!!!!

Anónimo dijo...

Alguien se cree esto?

EL tripartito ja se ha pactado y no hay marcha atras, lo se de muy buena fuente.

Anónimo dijo...

Perdona, pero tu fuente debe perder agua. No hay ningún pacto.

Anónimo dijo...

La única que va a perder agua es la que pretendia que con un cambio de gobierno pastelearan a su favor los de CIU+TODA+Salort

Anónimo dijo...

Es complicat saber el que passarà durant les properes setmanes en matèria de pactes però és més fàcil saber el que és molt dificil que passi.

Anónimo dijo...

SALUTACIONS DES D'ALTAFULLA. DELS EXPERTS SE N'APREN.

http://altafullaconfidencial.blogspot.com/

Anónimo dijo...

per l'altre cantó també ne'm apres, aviam que us sembla
creixellconnectios.blogspot.com
i us adelanto que la cosa a creixell està bastant interessant

Anónimo dijo...

http://www.creixellconnection.blogspot.com/

Anónimo dijo...

Senyor Masague, per un Torredembarra estable per els properes quatre anys, intenti pactar amb el PSC i deixi de costat els interesos partidistes i vetlli per el poble.

Un convergent

Anónimo dijo...

Ara és l'hora dels pactes. A Torredembarra ja fa diverses eleccions que les majories absolutes han passat a la història, i això comporta que cal pactar.
Cal que els partits s'entenguin i que valorin quin ha de ser el seu paper en el nou ajuntament (interpretant els resultats que la ciutadania a volgut en les eleccions), ja sigui des del govern o des de l'oposició.


En els pactes a nivell local (segur que també passa a nivell nacional), penso que hi ha un component importantíssim: la relació i l'entesa entre les persones que hauran de treballar conjuntament.
Si no hi ha entesa personal, es fa difícil fer-se a la idea de treballar 4 anys amb aquella/es persona/es.


Tot i la importància de la relació entre persones, també cal ser conscient que hi ha sumes i pactes impossibles per relació d'ideologia, que en el fons també et determina un model de municipi i de societat.


Per últim voldria fer notar una curiositat que només succeeix cada 4 anys, després de les eleccions municipals.
Hi ha persones que durant la campanya electoral van ser rivals del teu partit polític (jugant un poc brut si cal), i que tot d'una es converteixen en els teus millors opcións per a la teva formació. Evidentment ja fa temps que som tots majors d'edat, i que les decisions que pren cada partit no es fan en cap cas condicionades per aquests.

Anónimo dijo...

Es una pena...........una pena.........el PPC en estas eleciones apotaba gente joven, peparada, motivada, tolerante y abierta y con ganas de llevar a lo más alto a la Torre!sin embargo, na vez más los viejosy absurdos fantasmas, la comodidad de los votantes y su indiferencia por la política, los intereses inmobiliarios y de amiguismos, las mafias, la ignorancia y la inculturademuchos, y la inexperiencia e inmadurez de los qeu votaban por primeravez.......han hecho que solo haya sido posible obtener 1 regidor!!!!!!!

Cataluña no progresará asi nunca, hay que dejar hacer a los que más pueden aportar y proporcioanles una reperesentación suficiente en losmunicipios como para que tengan capacidad de decisión y ejecutiva!!!!!!!! A VER SI CATALUÑA Y ESPAÑA DESPIERTAN YA DE NA VEZ......Y VOTAN AL PP!!!

Por desgracia..........hay muchos votantes que se comprn con " PAN Y CIRCO" Y NO SABEN NADA DE PRINCIPIOS, ILUSIONES, PROYECTOS, TRABAJO Y PROGRESO, HONESTIDAD Y HONR..........ASI NOS VA "CONCIUDADADNOS"....TENEMOSLO QUE NOSMERECEMOS: UNA REPRESENTACION MEDIOCRE Y FARANDULERA QUE POR UN LADO PONE EL ESPECTACULO PERO POR DETRAS EXTIENDE LAMANO Y CHUPA DEL BOTE DENUESTROS IMPUESTOS.

AHI QUEDA ESO!!!

A TOPE OVIEDO.............EL TIEMPO Y LOS ACTOS, PONDRAN A CADA NO EN SU LUGAR!! LOS CIUDANOS DEMOCRATAS, QE APOSTAMOS POR EL PROGRESO, Y TODOS LOS "BIEN NACIDOS" ESTAMOS CONTIGO.


ARREVEURA!

PD: DALMAU....FELICIDADES TB POR TU "CASI" ELECCION..A POR LA PROXIMA!!

Anónimo dijo...

estoy de acuerdo con el anónimo anterior; a todos hay que darles al menos la oportunidad de hacer cosas, y para ello debe haber un respaldo suficiente en las urnas que lleve a una mayor representación en nuestro ayuntamiento.
Con un regidor la capacidad de acción está limitada, aunque conociendo a J.Oviedo y su equipo, seguro que ilusión y trabajo no faltarán.

Por cierto, enhorabuena a los elegidos.... lo cortés no quita lo valiente.

Anónimo dijo...

En el anterior mandato CIU pacto con la Toda a pesar de haber una querella de por medio Toda/Lecha, CIU intentara pactar con el PSOE es de logica, igual de logico es que los partidos que hasta ahora han gobernado intenten prolongar esta situación. O que la Toda intente reunir regidores suficientes para gobernar.

Anónimo dijo...

Sembla ser que finalment es comencen a donar certes passes a ERC envers l'equidistància.
La negativa de Portabella a reeditar el tripartit a Barcelona té més importància del que sembla pel redreçament dels republicans, i per això cal felicitar-lo.
Espero que la iniciativa sigui imitada a a la Torre .
Cal, de manera urgent i evident, una reorientació de l'estratègia d'Esquerra.


ERC pujava més a l'oposició que al govern, on no hi hauria de ser fins que no guanyi unes eleccions.
Esquerra, a partir d'ara, només s'ha de limitar a fer el que ja ha fet a Escòcia l'SNP i que tan bons resultats li ha donat.
Restar a l'oposició, deixar que PSC i CiU es trenquin les banyes amb el mur espanyol i, a mida que la gent es vagi frustrant en una Espanya cada dia més PePera tancada i castellana, anar recollint els descontents mentre conserva els independentistes.

Es una estratègia simple i directa.
Entrar al govern només quan es guanyin les eleccions.
Així el projecte independentista, que és el més important, no es veurà esquitxat per les incoherències d'un sistema autonòmic dissenyat pels espanyols que no pot funcionar de cap de les maneres.
Ni a nivell cultural ni a nivel econòmic. Portabella ha obert la porta de l'equidistància.
Qui surti l'últim que apagui el llum.

Anónimo dijo...

Tens raó,. La reorientació d'ERC ha arribat molt tard... si és que realment ha arribat.
Però sempre s'està a temps de redreçar les coses. Però per això cal un canvi de dirigents que retorni la confiança dels militants i electors.
I això val tant per a ERC com per a CiU.

Anónimo dijo...

El tripartito histórico, desmoronado como un castillo de naipes por golpe del endiosado republicano.
El inefable Portabella, que ha visto peligrar su cabeza, ha decidido sacar pecho, para poner en solfa el pacto tripartito más antiguo de la historia.
Allí empezó todo, con el tripartito municipal.
Portabella, que necesita ser protagonista como el aire que respira, se ha decidido a dar el salto mortal y acabar en la oposición.
Dicen que los suyos lo avalan, pero a Montilla no creo que le haga mucha gracia sobrevivir al sobresalto mensual, con que le obsequian.
El último subidón de los republicanos, casi da al traste con todo el gobierno catalán.
Hoy peligra el municipal.
Montilla ponía cara de hartazgo mientras Carod se bajaba los pantalones y le susurraba al oído.
Por el contrario, Portabella estaba encantado con su séquito de reporteros alrededor.
Trias se frotaba las manos, y Fernández contemplaba el espectáculo con la sonrisa burlona, de quien espera paciente que le llegue la oportunidad.
A cada pleno una movida, y es que esto de la política en Cataluña no tiene parangón.
Solo tendra solución cuando sienten cabeza y voten masivamente PP.

Anónimo dijo...

Els acords municipals cada cop es fan més difícils. Ningú se'n fia de ningú. És com una partida de pòquer.
Tots tenen quelcom que amagar.
Ara toca negociar. Tots es troban en període de negociació.
Tot el pople espera el resultat, per a després neguitejar i adonar-se que a nivell de govern tant sols queden dos blocs: Els que governen i els que es troben a l'oposició.
Cada bloc el poden formar més d'un partit, però en definitiva tant sols es recorda aquest fet.
Parlo sempre a nivell de carrer. A nivell de poble.
I es que el model polític es pot traslladar a cada casa.
Hi han els que governen la casa, normalment els caps de família però no pas sempre. I els que es troben a l'oposició, gairebé sempre els més joves de la casa.
I es que una casa és el primer esglaó on es fa política. On es comença aprendre a negociar. Un estira i arronsa constant i que ens serveix a molts com a base o punt de partida.
On ens fem forts o febles, segons els resultats o el caràcter dels que es troben a l'oposició.
L'altre dia, sense anar més lluny, una persona ens deia que davant d'un govern familiar sempre s'ha de negociar amb l'oposició i sempre s'ha d'arribar a un acord, a un pacte, a un contracte, a una signatura d'intencions on tots tinguin el seu objectiu i el seu premi. Com a qualsevol empresa, com a qualsevol govern municipal.
I es que tant difícil és manar com fer oposició. Aquestes paraules et poden induir a pensar que al final tot és com una gran empresa.
El pople és una gran empresa i a qualsevol empresa el que s'ha de demanar son resultats. Passar les comptes i planificar el futur més immediat i preparar-se per als canvis importants que poden venir.
I com a la política, a cada casa també hi ha un alt índex d'abstenció. Sempre hi ha part de l'unitat familiar que adopta postures d'abstenció i deixa en minoria o feblesa una de les parts.
L'estira i arronsa, els retrets, els recordatoris, la manca de diàleg. No cal anar molt lluny per aprendre que fer política és molt difícil, no cal sortir de casa.

Anónimo dijo...

Jo ja ho vaig dir fa molts dies i segons la meva opinio... segueixo pensan que lo mitllor per La torre seria un pacte PSC+CIU.

Amb aquest pacte es conseguiria un govern fort i estable al mateix temps.

Segons la meva opinio, crec que els politics tindrien que deixar a un costat les cuestions personals i partidistes i fer, repeteixo, lo mitllor per la Torre. PSC + CIU.

Crec que d'aqueta maneta aconseguirian porta La TORRE a on tots els torrencs volem, esser capdevanters de la Costa Daurada.


Salut.

Anónimo dijo...

Anonimo anterior suma a ese pacto GIT Y PPC, y lo completas dejas a la oposiciòn herida de muerte los de ERC a matar con ABG, y los de la Toda por la pasta, no se acestan con los porretas.

Anónimo dijo...

La gent seriosa d'ERC, ABG i GIT, són amics en lo personal i companys de feina en lo polític. Potser hi trobarem alguna excepció, però la tònica és aquesta. Pensar un nou govern al marge d'aquest grup és impensable. La gent que cregui el que vulgui, però aquests tres sempre s'entendran de maravella. Una altra cosa són els comportaments personals o l'actitud d'alún regidors. Res boira.

Anónimo dijo...

Guau que bonito.