27/5/07

RESULTATS MUNICIPALS

JIMÉNEZ GUANYA

El PSC que encapçala Manuel Jiménez ha estat la gran guanyadora d’aquesta nit electoral a l’ampliar el nombre de regidors i quedar com la primera força a Torredembarra.
El PSC ha tret 1431, el 26.1 % dels vots, i 5 regidors.
Des de Torredembarra Confidencial vull felicitar la llista més votada.


CIU NOMÉS PUJA 1 REGIDOR

La llista de CIU que ha volgut ser l’alternativa al PSC ha quedat com a segona força amb 1219 vots, el 22,24 % i 4 regidors.

ERC PERD 1 REGIDOR

ERC ha perdut el tercer regidor aconseguit l’any 2003 i ha perdut vots. ERC ha comptat amb 731 sufragis, 2 regidors i el 13,33 %.


ADT ACONSEGUEIX 2 REGIDORS

L’ADT de la regidora Toda ha aconseguit 2 regidors igualant el resultat que l’ADMC va treure l’any 2003 i ampliant el número de suports, 660 vots. El 12,04 %.


ABG DOBLA REPRESENTACIÓ

Una de les sorpreses de la nit ha estat ABG que ha aconseguit doblar el regidor aconseguit l’any 2003. ABG ha tret 492 vots que significa el 8,97% dels vots. 2 regidors.


EL PP MANTÉ EL SEU REGIDOR

El PP ha mantingut el regidor que treu des de l’any 1991. Aquesta vegada ha tret 448 vots i el 8,17 %.


EL GIT A PUNT DE DESAPARÈIXER.

El GIT ha estat el partit que més dificultats ha tingut per sumar sufragis. Només ha tret 305 vots i el 5.56 % dels vots. 1 regidor.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Jajajaja i aixo que ahir per baix a mar el guasch anava dient en nom de CIU "vamos a arrasar" jajajaja

I que la Toda seria la sorpresa? jajajajaja

- Felicitar a ABG pel seu segon regidor, al PSC perquè ha guanyat amb molta claredat i recomanar a ERC un debat profund perquè és una llàstima que perdin un regidor. Endevant les esquerres!

Anónimo dijo...

En la meva modesta opinio i encare que per alguns no estaria molt ben vist, crec que La Torre necesita un govern estable i aixo nomes es pot aconseguir en un pacte PSC+CIU.

Crec que els nostgre governants, tenen que pensar en lo mitllor per la Torre i deixar a un costat els problemes personals.

Per aixo continuo dien que lo mitllor per el poble seria el pacte repeteixo:

PSC+CIU

Ja hem vist que els pactes cuatripartits, a la Torre no han funcionat.

Politics reflexioneu-hi.

Gracies

Anónimo dijo...

El PSC no són d'esquerres. No t'enganyis, ho han demostrat amb el tema de l'aigua, muntanyans, i la gent per colmo encar els vota més. Vivim en un poble de bojos.

PS: PSOE+CyU,,, mmmm... ho veieu? enteneu de que va la història?? de dretes de debò.

Anónimo dijo...

Els sociates sabien que el tema del carrer i la plaça els proporcionaria pèrdues ridícules en nombre de vots en comparació al rendiment que en podrien treure, per malament que tot els hi anés, tal com ha anat (millor dit, està anant). El seu electorat majoritari no resideix en aquesta zona del poble, però sí en bona part el d’Esquerra, i amb votants més sensibilitzats per les aberracions urbanístiques com ara el desastre que està quedant aquest indret emblemàtic del poble. Ells han estat els principals castigats i els socialistes també sabien que seria així..., però com que el que estava de moda era el tripartit a qualsevol preu, doncs apa!, “que pa progre, jo”. I ara seran tan gilipolles que seran capaços de tornar-los el favor reeditant el pacte!! Veurem cap on es decanten i si tenen alguna mena d’orgull i ambició pel lideratge.

Anónimo dijo...

Per la frustracio cal anar al psicoleg, per cert a la llista de la Toda, en tenen una, es pot fer d'or.

Anónimo dijo...

hi ha un nou blog de creixell, per que pogueu estar informats de tot el que passa al vostre vei
www.creixellconnection.blogspot.com

Anónimo dijo...

Es una pena...........una pena.........el PPC en estas eleciones apotaba gente joven, peparada, motivada, tolerante y abierta y con ganas de llevar a lo más alto a la Torre!sin embargo, na vez más los viejosy absurdos fantasmas, la comodidad de los votantes y su indiferencia por la política, los intereses inmobiliarios y de amiguismos, las mafias, la ignorancia y la inculturademuchos, y la inexperiencia e inmadurez de los qeu votaban por primeravez.......han hecho que solo haya sido posible obtener 1 regidor!!!!!!!

Cataluña no progresará asi nunca, hay que dejar hacer a los que más pueden aportar y proporcioanles una reperesentación suficiente en losmunicipios como para que tengan capacidad de decisión y ejecutiva!!!!!!!! A VER SI CATALUÑA Y ESPAÑA DESPIERTAN YA DE NA VEZ......Y VOTAN AL PP!!!

Por desgracia..........hay muchos votantes que se comprn con " PAN Y CIRCO" Y NO SABEN NADA DE PRINCIPIOS, ILUSIONES, PROYECTOS, TRABAJO Y PROGRESO, HONESTIDAD Y HONR..........ASI NOS VA "CONCIUDADADNOS"....TENEMOSLO QUE NOSMERECEMOS: UNA REPRESENTACION MEDIOCRE Y FARANDULERA QUE POR UN LADO PONE EL ESPECTACULO PERO POR DETRAS EXTIENDE LAMANO Y CHUPA DEL BOTE DENUESTROS IMPUESTOS.

AHI QUEDA ESO!!!

A TOPE OVIEDO.............EL TIEMPO Y LOS ACTOS, PONDRAN A CADA NO EN SU LUGAR!! LOS CIUDANOS DEMOCRATAS, QE APOSTAMOS POR EL PROGRESO, Y TODOS LOS "BIEN NACIDOS" ESTAMOS CONTIGO.


ARREVEURA!

PD: DALMAU....FELICIDADES TB POR TU "CASI" ELECCION..A POR LA PROXIMA!!

Anónimo dijo...

a veure si els països catalans es desperten d'una vegada i deixen de votar definitivament al pp...

Anónimo dijo...

el ultimo anonimo se equivoca, bajo mi punto de vista aver si despiertan y votan al PP que no a governado y asi canvie la situacion a mejor, lo de los paises catalanes no es un echo, asi que quedaros con lo de comunidades o provincias y todos aquellos que pasan de la politica o se han agotado porque las fuerzas politicas en las que creian no lo han echo como esperavan a todos esos les pido un poco de confianza para el PPC, tenemos ganas de hacer las cosas bien y lo mejor para todos, un saludo y buen finde!!!!