11/5/07

ENGANXADA DE CARTELLS

Unes 100 persones, de diferents formacions polítiques han participat aquesta matinada a la tradicional enganxada de cartells, senyal inequívoca que la campanya electoral ja ha començat.
La gran absent de la nit, va ser el PSC que aquest any ha renunciat a fer cartells. CIU, segons m’informen els meus confidents, va ser la delegació més nombrosa de lluny amb gairebé cinquanta persones. Em comenten que destil•laven optimisme i seguretat, i que van despertar algun veí no gaire comprensiu.
L’ADT va reunir gairebé una vintena de persones i va ser la segona delegació en nombre de persones i a part dels cartells de campanya, els únics que no mostren la seva cap de llista, l’han d’amagar potser?, també van repartir unes enganxines. ERC amb una quinzena de persones, més o menys les mateixes que l’ABG van fer l’enganxada de cartells en un clima festiu.
La delegació del GIT, formada per menys de 10 persones, van enganxar cartells a tort i dret amb la cara del seu flamant nou líder, Santi Ardèvol, tot i sempre acompanyat per Salort.
La delegació del PP, possiblement la menys nombrosa van ser els primers en enganxar la seva publicitat.
Segons em comenta un confident, al finalitzar la jornada molts dels participants van anar al bar Xaloquell a fer l’última copa. Hi havia membres de CIU, ERC, GIT i ABG.

84 comentarios:

Anónimo dijo...

impresentable las enganchinas de la agrupació, pegadas en el suelo en contenedores, en papeleras , en las paredes, MUY MAL SRA. TODA, y usted quier una Torre limpia, pues empieze por usted.

VIVA ACCION MUTANTE!

Anónimo dijo...

Buenos dias; ayer estuve en la "pegada" de carteles en la Plaza Mossen Boronat y lo que no puedo entender es que todo el mundo está descontento con el gobierno actual y la diferencia en la pegada de carteles de las últimas elecciones de hace 4 años vi:

PSC, según me dicen este año no pegan carteles.
-------------
CIU. Aproximadamente unas 40 personas.
-------------
ERC. Aproximadamente unas 10 personas.
-------------
ABG. Aproximadamente unas 15 personas.
-------------
ADT. ¡¡Sorpresa!! solamente una 10 personas, supongo que como no había cena gratis solamente iban los de la lista y no todos. Ah eso si los dirigía el director de campaña en todo momento indicando lo que debían de hacer.
Ah!!! por cierto donde estaba la nº 3 o es que a delegado con Miguel Mendez, pasará lo mismo si sale regidora y delegará con el Sr. Mendez, espero que por el bien de la Torre la gente no les vote.
Quien los ha visto y quien los ve, hace 4 años era impresionante el sequito que llevaban, este año estaban muy tristes y la Sra. Toda mucho más, la veo muy preocupada y muy nerviosa, supongo que por el fracaso que ve que se le va a caer encima, después de tanto derroche de dinero.
También he de decirles a estos Sres de ADT que tanto que critican el tema del Carrer Nou, que por favor retiren los papeles del suelo de los adhesivos que han pegado en las paredes, contenedores, en el suelo. No quieren una Torre limpia, pues empiecen Vdes. Sra .Toda, practicando con el ejemplo.
--------------
GIT. Aproximadamente 7 personas
--------------
PPC. Aproximadamente 4 personas

Eso si pude observar buen rollo entre todos, menos con la Sra. Toda que como siempre distante de todo el mundo. En su línea de obsesión.

Anónimo dijo...

A l'últim anònim: Fill meu que mal havies d'estar, o bé et falta vista. Els de ADT eren més de 20 persones. La nombre 3 va estar en tot moment i la Toda com tu dius va participar com tots. Cuida't una mica, a veure si la pròxima vegada que fas alguna cosa semblat a un reportatge dónes millor la informació. Por has de tenir per a dedicar-los tant espai.

Anónimo dijo...

Jo estava molt be, no com alguns dels que tu dius, que no ho estaven. Lo que tu dius lo mes segur es que t'ho han dit o lo has somiat. Tambe hem diras que lo de les adhesius no es veritat, que ni han per tot arreu...
La por la tindra que tenir el poble de la Torre si surt quecom d'aqueta formacio.
Apa adeu...

Anónimo dijo...

Doncs si no estaves malament, menteixes (no en el dels adhesius, encara que no hi ha cap ordenança que ho prohibeixi). Segueix fent-los publicitat negativa, a ells els va bé que els esments tant

Anónimo dijo...

Si ho faig es perque la gent de la Torre sapigue quina gent son.
I et continua dien que no menteixo. Si tu dius la veritat, et podries dir si en Valerio i a anava i en quina posicio anava???
Apa adeu...

Anónimo dijo...

Sí que iba, por supuesto. No sé a que posición te refieres (entre otras cosas porque no va en lista). Ellos iban todos juntos. Además se ve que te preocupan porque parece que les estuviste siguiendo toda la noche.

Anónimo dijo...

Tot depèn de com thi fixes jo vaig arribar-me en cotxe fins la plaça de les Monges, per després donar una volta pel poble. I el que vaig veure va ser això:

PSC, Ningú.
-------------
CIU. Aproximadament unas 25 persones, però només en pencava un, era fàcil de veure perquè tots anàven ben vestits.
-------------
ERC. Aproximadament unas 20 persones.
-------------
ABG. Vaig veure tres grups d'unes 15 personas cada un. Uns eren a la plaça del Castell, uns altres a la plaça de les Monges, i uns altres a Baix-a-Mar al mateix temps.
-------------
ADT. Ningú, però vaig veure les seves incíviques pegatitines enganxades a tot arreu, a terra, a comerços i fins i tot en cotxes aparcats. Incívic!
--------------
GIT. Aproximadamente 7 o 8 persones.
--------------
PPC. Ningú, tot i que a últimisima hora vaig veure cartells enganxats, pocs i petits.

Anónimo dijo...

PSC - NUEVAS IDEAS?
Según me dicen este año no pegan carteles, porque les da verguenza a los de siempre identificarse con el equipo que manda.
Y Jimenez,Ripoll ni Grangel,aparte de no ponerse de acuerdo tienen miedo de que les abuchearan los vecinos.
A esta jente del PSC si no encuentran ideas para esto tan sencillo,me pregunto que ideas tendran para la Torre.

Anónimo dijo...

Ja s'ha donat el tret de sortida. A partir d'avui, tots els candidats faran les seves promeses i airejaran els seus compromisos envers la ciutadania. Precisament és ara quant la ciutadania s'ha de començar a preguntar si el que es promet, és pot fer o no. Ara cal preguntar-se quines possibilitats hi ha de que els candidats compleixin amb les seves promeses.
I ara és quants alguns d'aquests candidats es poden trobar amb el seu primer escull.
Si ho han pogut fer abans, perquè no ho han fet?.
Si ja o varen prometre abans, perquè no ho han complert?.
Ara és el moment.
Ara els ciutadans tenen la oportunitat de continuar queixant-se del que no els hi agrada o de prendre mesures per defensar el que creuen convenient.
Joc net i sor per tothom.

Anónimo dijo...

A veure jo no entenc els càlculs de la gent, de ciu seríen uns 40 i destilaven alcohol, de ERC, vaig veure uns 15 de ABG uns 8,o 9, de PPC eren 9 o 10, PSC, cap, GIT, 9 o 10 també y ADT anaven per lliure uns 15.

Els cartells la veritat que l'unic que es diferent es el del PPC, al menys menos troç de careto i me kurrelar, la imatge més tècnica sense dubte. ABG van dir que començaren a engatxar els cartells abans de las 00,00 en fin alguns membres del GIT, també destilaven alcohol

ACCION MUTANTE

Anónimo dijo...

A ver si los socialistas no tendran ni cojones de ir al debate que montan el viernes en el Casal!!!

Anónimo dijo...

Perdoni que li digui que no hi havia cap membre de CIU que destiles alcohol, al contrari de quelcom membre de ADT.
Per dir les coses si te que estar.

Anónimo dijo...

JA NO SABEU QUE DIR PER DESACREDITAR. ELS DE L'AGRUPACIÓ ALCOHOL? I AQUELL BOIX NOI D'ESQUERRE DE QUE ANAVA D'AIGÜA?...APA MES MENTIDES SISPLAU, QUE QUANTES MES DIUEU MÉS SON ELS DE L'AGRUPACIÓ

Anónimo dijo...

Em sap greu que es pugui desinformar d'aquesta manera. La gent de CIU vam ser el grup més nombrós. Vam fer un sopar en què van venir gairebé 100 persones. A l'hora de l'enganxada oficial erem 63. I per suposat que no destilavem alcohol -aquests vicis els tenen altres. El que si destilavem era optimisme de poder recuperar l'alcaldia de Torredembarra. I es notava.

Anónimo dijo...

Deixeuvos de cullonadas sense importancia. aixo si que es importan:

"El sexo oral aumenta el riesgo de cáncer de garganta


La infección del papilomavirus humano a través del sexo oral es uno de los mayores factores de riesgo del cáncer de garganta entre hombres y mujeres, reveló un estudio publicado por la revista 'New England Journal of Medicine'.

Según los científicos del Centro Oncológico Johns Hopkins en Baltimore (Maryland), el peligro de contraer el virus aumenta cuando la práctica del sexo oral se realiza con varias parejas y, como en el caso de la mayoría de las enfermedades venéreas, una buena protección es el condón.

Maura Gillison, oncóloga que en 2000 estableció por primera vez una relación entre el papilomavirus humano y ciertos tipos de cáncer de garganta, señaló que el siguiente paso era establecer los factores de riesgo involucrados en la conducta de cada persona.

'La gente debe sentirse tranquila porque el cáncer orofaríngeo es relativamente poco frecuente, y la gran mayoría de la gente con el virus oral probablemente no sufra cáncer de garganta'. señaló Gillison.

En el estudio dirigido por la oncóloga participaron 100 hombres y mujeres a quienes se había diagnosticado ese tipo de cáncer.

Los participantes que revelaron haber tenido más de seis parejas de sexo oral aumentaron 8,6 veces el riesgo de desarrollar cáncer vinculado con el papilomavirus humano.

Por el contrario, los datos demostraron que ese riesgo no aumentó entre quienes fumaban o bebían alcohol.

'Es el virus el que promueve el cáncer', asegura Gillison, profesora de oncología y epidemiología de Johns Hopkins.

'Una vez que el virus haya alterado la célula en un nivel suficiente como para convertirla en cáncer, es posbile que el tabaco y el alcohol no tengan mayor impacto', manifestó.

En resumen, según los científicos, el sexo oral, sea felacio o cunilinguo, es la principal vía de tránsito para la infección del papilomavirus humano.

Pero los científicos tampoco descartan que la transmisión del microorganismo se realice de boca a boca.

El papilomavirus humano también puede transmitirse a través del contacto de la piel y se le encuentra en la mucosa del tracto genital y en la saliva, en la orina y el semen.

El cáncer oral vinculado al papilomavirus humano está en aumento desde 1973 en Estados Unidos y, según advierte Gillison, si se mantiene esa tendencia superará a los tipos de cáncer relacionados al consumo de tabaco y alcohol.

Actualmente representa un 60 por ciento de los cánceres orofaríngeos y alrededor de un tercio de todos los cánceres de la cavidad oral y de la faringe, lo cual representa alrededor de 11.000 individuos cada año, según cifras de la Sociedad del Cáncer de EE.UU. correspondientes a 2007".

Anónimo dijo...

Al que critica a los de la ADT por pegar enganchinas en el carrer Nou....


No estaban pegando enganchinas en el suelo! Estaban ayudando a marcar las rajolas que estaban mal puestas, pero como no tenian spray lo hacina con las mismas pegatinas de propaganda electoral.

Anónimo dijo...

El cap de llista d'ERC ha fet aquest divendres una interessant conferència. Es veu que ha omplert la sala de reunions del Casal i no s'ha dedicat a prometre l'oro i el moru sino a presentar un projecte de ciutat coherent.

Hi ha qui comença a marcar la diferència.

Anónimo dijo...

A mi m'han dit que ERC, eren unes 15 persones es clar que la sala del casal es petita i deseguida esta plena.

Anónimo dijo...

A mi m'han dit que ERC, eren unes 15 persones es clar que la sala del casal es petita i deseguida esta plena.

Anónimo dijo...

A mi m'han dit que ERC, eren unes 15 persones es clar que la sala del casal es petita i deseguida esta plena.

Anónimo dijo...

A mi m'han dit que ERC, eren unes 15 persones es clar que la sala del casal es petita i deseguida esta plena.

Anónimo dijo...

A mi m'han dit que ERC, eren unes 15 persones es clar que la sala del casal es petita i deseguida esta plena.

Anónimo dijo...

Em sap greu que es pugui desinformar d'aquesta manera. La gent de ABG vam ser el grup més nombrós. Vam fer un sopar en què van venir gairebé 100 persones. A l'hora de l'enganxada oficial erem 63. I per suposat que no destilavem alcohol -aquests vicis els tenen altres. El que si destilavem era optimisme de poder conseguir l'alcaldia de Torredembarra. I es notava.

Anónimo dijo...

Em sap greu que es pugui desinformar d'aquesta manera. La gent de ERC vam ser el grup més nombrós. Vam fer un sopar en què van venir gairebé 100 persones. A l'hora de l'enganxada oficial erem 63. I per suposat que no destilavem alcohol -aquests vicis els tenen altres. El que si destilavem era optimisme de poder conseguir l'alcaldia de Torredembarra. I es notava.

Anónimo dijo...

Em sap greu que es pugui desinformar d'aquesta manera. La gent del GIT vam ser el grup més nombrós. Vam fer un sopar en què van venir gairebé 100 persones. A l'hora de l'enganxada oficial erem 63. I per suposat que no destilavem alcohol -aquests vicis els tenen altres. El que si destilavem era optimisme de poder conseguir l'alcaldia de Torredembarra. I es notava.

Anónimo dijo...

EH!!! Que pasa!!! que los del PSC también hicimos una cena, pero no eramos tantos como 100. Y a la hora de la enganxada, ui, enganchada, no, no, tampoco, pegada, eso sí, pegada?? bueno, como se diga, óstia, pero si no tenemos carteles!!!!!!!!!!!! Ripoll!!!!! que hacemos!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Us molesta, eh?

Anónimo dijo...

sou tots uns penjats

Anónimo dijo...

AQuí hi ha gent que li costa comptar. És veritat que a la conferència del Gerard Ciuró no hi havia 100 persones. Però hi havia entre 30 i 40 persones. I això que no donaven jalar gratis. Com ha dit anteriorment un comentarista, Ciuró va definir un projecte seriós i realista. Va donar talla d'alcalde.

Anónimo dijo...

Je, je, je... d'alcalde?????????

Anónimo dijo...

A l'acte de ERC d'avui, tots els gobos eren de CiU, això éra un principi de pacte?

Anónimo dijo...

No us deixen enganyar pel Massagué. El pacte CiU-ADT-PP ja stà fet. Tenen però, un problema, han de sumar!!!

Si sumen ja estem arreeglats però

Anónimo dijo...

L'únic pacte que està fet és el de PSC-ERC-ABG. Està marcat des de les direccions de Barcelona.
Si no es vol a Jiménez d'alcalde no han de poder sumar!
No al Tripartit

Anónimo dijo...

El pacte PSC-ERC-ABG fet???
D'això ja en parlarem....

Anónimo dijo...

ABG, no estava al pacte del 2005, s'hi va sumar posteriorment de forma voluntària.
Pel 2007, ABG serà necessària per repetir el pacte. Però aquest cop serà necessària. Ja poden tremolar PSC i ERC si han de demanar a ABG que se sumi al pacte. ABG, no pacta sigles, pacta programa, i a més és molt dura de pelar. Una cosa és qué no faci falta, i l'altra molt diferent que sigui necessària...

Anónimo dijo...

Programa? o sous i salaris i alguna cosa mes.. uhmm

Anónimo dijo...

El passat divendres es va fer el sopar del PPC al llagut a baix mar, i es van trencar les previsions i van assistir-hi mes de 50 persones, es va tindre que portar taules pero va estar be, amb un únic discurs curt, pero efectiu del candidat Jose Oviedo que no va parlar del programa que aixó ho farà els mittings, va se una xerrada entre amics molt emotiva.. força

Anónimo dijo...

menys criticar quantes persones van pegar cartells per les eleccions i més treballar per el poble, que verdaderament fa fastic. no només el carrer nou sino tmb els barris de clara i babilonia, on no pots pasejar trankil perque una colla de joves es dedica a fer carrreres de motos i cotxes, i com no embrutar el carrer i entrar a les cases dels veins sense demanar permis.
i la policia local, sempre te una urgencia major.
veina indignada

Anónimo dijo...

Demà dimarts mitting del parti popular de catalunya al bar de L'Andreu a clarà, els temes de seguretat ciudadana son un dels seus eixos principals del programa

Anónimo dijo...

VISCA L´CRISPACIÓ .
HAY... L´AGRUPACIÓ.
SON ELS MILLORS TAPAN CARTELLS I FEN EL RIDICUL PEL CARRER.
MOL MALAMENT SRA. TODA, I VOSTE VOL UNA TORRE NETA,COMENS-SI PEL SEU ``PARTIT´´??????.

Anónimo dijo...

L´CRISPACIÓ .
QUE BUENO¡¡
LES PEGA ESTE NOMBRE MEJOR QUE EL OTRO.
LA DUEÑA DEL GRUPILLO srª TODA ESTABA REPARTIENDO BESITOS,EL SABADO POR LA TARDE POR LA CALLE PRINCIPAL.
COMO TIENEN QUE ESTAR LOS SONDEOS¡¡

Anónimo dijo...

SOCIALISME O BARBARIE

PS: El partit socialista no és socialista.

Anónimo dijo...

Repartir besitos? jaja o terrenos jajaja

Anónimo dijo...

Repartir besitos? jaja o terrenos jajaja

Anónimo dijo...

Repartir besitos? jaja o terrenos jajaja

Anónimo dijo...

ke no pactamos con nadie, joder! somos del PPC

Anónimo dijo...

Sería también positivo realizar un debate con los números dos de cada formación para ver también la preparación de los mismos.. lo vería interesante pq también son futuros concejales de nuestro ayuntamiento

Anónimo dijo...

Hace tiempo que voy leyendo este y otros bolgs. Soy vecino de Torredembarra y no pertenezco a ningún partido. Quiero felicitar desde aquí a Luis Suñe y a Jordi Solé por ser los únicos políticos con blog que nos han mantenido informados de su programa durante estos días, cosa que otros políticos no han querido o no han podido hacer.
Quiero felicitarles además por, en el caso de luis suñe, su atrevimiento y saber estar, ya que ha estado gobernando y aunque no lo hayan hecho muy bien, él tiene poca culpa y se ha expuesto a criticas que seguramente no le iban dirigidas a su gestión si no a otros.
A sole por su constancia y capacidad de aguante leidos los despropósitos que se han dirigido a el y a su partido, ha demostrado tener buena predisposición y educación, cosa que otros tampoco han demostrado.
Es una lastima que no pueda votarlos a los dos, pero ellos si que se merecen representar en el ayuntamiento a nuestro pueblo.
A.Alvarez –La Torre

Anónimo dijo...

Si por tener un blog ya se da uno por satisfecho le coloco yo 50 blogs en 10 minutos, creo que grangel tambien tiene uno, y hasta mary poppins, un saludo respetuoso

Anónimo dijo...

ELEGID:DALMAU O SALORT.

Por favor,por el amor de Dios, por todas las cosas buenas, Salort, verdad que lleva 28 anys, y tiene un porte.

Anónimo dijo...

Basta ya de cutres, salchicheros, creo que un poco de categoría no iría mal, por supuesto que el nº 2 del PPC de La Torre, DALMAU, tiene muchísimo más glamour,y está mejor preparado técnicamente, que el Tino este, y que juan Pérez de La Toda, y que Iris Gual de ABG, y que Gasull de ERC.

GESTION Señores, GESTORES, es lo que necesitamos, mi voto por supuesto a la persona de Dalmau.

Muchas grácias.

Anónimo dijo...

És veritat que el PPC de la torre porta un delinqüent a les seves llistes??
Bé,això és el que es diu pel poble...

Anónimo dijo...

LO QUE VEMOS ES QUE; GENTE QUE COMIA CON LOS DEDOS, AHORA NECESITAN UN CUBIERTO DE PESCADO PARA COMER UNA GAMBA Y DE PASO, CON TODOS LOS DEDOS LLENOS DE ANILLOS....Y AHORA QUIEREN SER ALCALDES, O SEGUNDOS, PUES MUY BIEN.....
A QUIEN DIOS SE LO DE.....YA SABEN.

Anónimo dijo...

Perdona, el señor de los anillos, es SMIGOL, y sale en otra peli, TORREDEMBARRA ES UNA MIERDA DE PUEBLO, casposo y rancio, lleno de caciques y gente ignorante, ESTOY HASTA LOS COJONES DE GENTE CUTRE, gorda, fea, iros a la mierda todos

Anónimo dijo...

Adegaza tú chaval…

Anónimo dijo...

y los uniformes militares, volveran a desfilar al son de "EDELWAIS" , las hordas rojas serán aplastadas, vovera el NACIONALSOCIALISMO y la Justicia Social, Todos seremos iguales ante la ley, Si esto es un estado fascista, pues yo quiero este estado.

Anónimo dijo...

L'anònim que elogia els blogs, té molta raó, a continuació n'hi ha un que se'n fot i parla de fer 50 blogs però no en cita cap. La capacitat es demostra, o no es disposa. CiU un zero, el PP tres zeros, ERC zero i mig, el GIT zero, el PSC mig zero, l'ADT mig punt, i l'ABG tres punts. Ho sento però jo sóc vull dir era votant d'ERC, però aquestes eleccions m'han obert els ulls, la gent d'ABG són transparents i alhora humils i valents. El meu vot serà per a ells.

Anónimo dijo...

Que vols dir, per el que veig quasi hi ha un pacte entre ADT i ABG, Crec que t'has vegut l'enteniment. Et pots imaginar per un moment dins del equip de gover, en Lluis i la Toda.
Hi vist barrabasades, pero com aquesta cap.
S'et veu el plumero votent de ABG

Anónimo dijo...

el gilipollas de ERC, que se ha pasao a los porretas de ABG, lo sabía eres un puto chaquetero, como todos los Rojos de mierda

Anónimo dijo...

Esteu sonats, parlàvem de valoració en l'habilitat sobre blogs. per a mi l'únic pacte poossible, és el govern actual. I si guanya CiU, s'ho haurà de montar amb la Toda i l'Oviedo.

Anónimo dijo...

los sociolistos no fueron a la puesta de carteles porque tenian sueño. Por la noche se dedican a destrozar los carteles de CIU.

Anónimo dijo...

JA,JA JA,JA.
CIU+ABG....6+3

Anónimo dijo...

La lógica dice que PSC+ERC+GIT+ABG suman un conjunto. Y CiU+PP+ADT suman otro conjunto. Cada conjunto indicado puede ser tangente en relación al otro peró no són secantes.

Anónimo dijo...

se te ha olvidao el coseno al 2 + la cotangente

Anónimo dijo...

desvariais on tanta tangente y os vais por la misma. Entr los cndidatos, no hay más senos que los de Maria Dolors Toda. massague se sale por el coseno y en centrifugado andan los del PSC y ERC. Mi voto sería para los de ABG y los de la Agrupacion. Vistos los programas, las campañas y lo que hacen, estas son hoy por hoy los votos utiles de verdad. Y si salieran eegidos y tuvieran que entenderse, lo harían, porque lo que digan las urnas es lo que los politicos deben obedecer.

Anónimo dijo...

En tots el partits hi han delinquents, almenys els que tenim nantrus han cumplert les seves deutes cosa que´ls dels altres partits, no!!! no emb feu parlar, no emb tireu de la llengua que no vull caure tant vaig, soc del PPC i no mágrada tot el que s´éscriu per aqui, es critiquen molt els uns als altres i les eleccions no deurien de ser aixi i que emb dieu del dret de reinsersio, les persones que han fet algo dolen alguna vegada tenen dret a rectificar. Deixeu-se de criticar tant i a trebellar a fer algu bo, pel poble, en nostre poble!!!

Anónimo dijo...

No soc votant del PPC, estic a les antípodes en el meu vot, però el darrer comentari te tota la raó, cal que tinguem un respecte per tothom, cal donar l'oportunitat a tots d'explicar programes i de poder fer una campanya tranquila. Si Torredembarra no ha funcionat durant molts anys, ha estat precisament per la falta de respecte, per la merda que s'intenta donar al contrincant... Que guanyi qui la ciutadania digui, i molta sort a totes les candidatures.

Anónimo dijo...

Yo estoy de acuerdo con algún comentario sobre pactos y sabiendo que la Sra Toda. tiene tanta ambición de poder pactaría hasta con el diablo......

Anónimo dijo...

ABG = Sindries. Verds per fora però vermells per dintre.
CIU = Amb "MAES"SSEGUER MISTERI I El Fill que sembla un Rabino, aneu llestos.
TODA= Diuen que treuran 5 o 6!!! cinc o sis vots!!! clar que si els compren potser si acaben guanyant.
PP=La sorpresa.
PSC=Tornaran a guanyar.

Anónimo dijo...

TORREDEMBARRA ZONA NACIONAL, ROJOS ABSTENERSE GRACIAS

Anónimo dijo...

Anónimo dijo...
A quien, que defiende a alguien,que paso por el ayuntamiento de La LLagosta (Sr, Jorsi Sole de L'Agrupacio)
solo tiene que llamar por telefono e informarse.
Hechos no habladurias.
POR FAVOR ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

17 de mayo de 2007 23:43

Anónimo dijo...

Aquest senyors de GIT, els hi agrairia que quan enganxin cartells i s'els hi caigi algun plafo, que el tornin a posar al seu lloc i no deixarlo a terra, com han fet amb el que hi ha a la plaça del Oli, que esta a terra desde el passat dia 15.

Anónimo dijo...

Els del GIT només que van tapan els cartells dels demes, així es pensen que poden guanyar, i els de ABG penjan davant del consistori i no es pot alli, que malas arts tenen aquestos

Anónimo dijo...

Aquets del ABG tan que han criticat els panells, ara resulta que ells tambe n.'an possat
Viuer per creure.....

Anónimo dijo...

Els del ABG, tant de queixar-se i penjan cartells a tot arreu, hasta pancarta gegant al camp de futbol, quien los ha visto y quien los ve...

Anónimo dijo...

Al senyor anònim del dia 18 de maig. Referent al plafó caigut a la plaça de l'Oli...no li correspondria a l'ajuntament fer recollir-lo? no crec pas que sigui culpa d'un sol partit doncs allà estan enganxats de tots!

Anónimo dijo...

No s'ha fixat ningú que els únics cartells que no estan malmesos són els de la senyora Toda???? A que es dedica aquesta agrupació per la nit???? Caldria fer-los vigilar!

Anónimo dijo...

Perdoni al senyor que diu que els panels els te que possar be l'ajuntament. No hi estic d'acord, doncs si jo vaig a enganxar un cartell i el panel hem cau a terra lo que sa de fer es possarlo al seu lloc.
Jo vaig veure com els hi anava per terra en els de GIT.
Gracies

Anónimo dijo...

ultimamanet apareixen comentaris del tipus "putos rojos de mierda" o "torredembarra zona nacional".

segurament siguin els mateixos guardia civils que assetjaven l'auca anant-hi entre 1 i 4 cops per setmana, fent incautacions ilegals de cartells (=robar), envaint competències de la policia local, etc... etc...

"los porretas del ABG", ajajajaj, com es nota que no els coneix. Una cosa és que hi hagi un ambient plural (fet que com a mínim sé que passa 3 partits més) i una altre es que tots siguem porretes.

Sou uns garrulus que només sabeu vincular politica amb drogues. Guardia Civil, torneu al col·legi!!

Anónimo dijo...

No llest, la guardia civil el que te que fer es tornar als carres!!! Com et sentiries tu si reneguesin del tu treball?? hi han maneres i formes de dir les coses. Seu mes educats que sembleu marujes.

Anónimo dijo...

Desde el PSC acordamos no pegar carteles por varias razones, la primera por el tiempo que duran, en las autonomicas los carteles pegados a las 12 de la noche, por la mañana o los habian arrancado o habian pegado carteles encima, no es un problema de ideas, es una cuestión de no ensuciar el pueblo como ya ha pasado con algun partido que incluso ha pegado en las señales de trafico, y eso no es correcto.
Por cierto, las banderolas de CIU, las rompio el viento, algo que mucha gente pudo comprobar, los del PSC, no hemos tenido nada que ver.

Anónimo dijo...

Supongo que este partido es el que quiere una Torredembarra mas limpia, hablamos de ADT.

Anónimo dijo...

Senyors del GIT tinguin una mica de respecta vers la resta de partits, quan enganxin els seus cartells, gracies