21/6/07

CIU A L’OPOSICIÓ

Després del discurs reconciliador de Massagué en la constitució dels Ajuntaments i elecció de l’alcalde, segons m’explica un confident, hi ha hagut un terrabastall a CIU entre els moderats i la part més reaccionària del partit. Els moderats defensaven el pacte amb el PSC i la part més reaccionària del partit defensava anar a l’oposició i començar a fer una nova alternativa creïble al quatripartit a partir d’una oposició dura i de cos a cos amb els socialistes. Aquests últims van ser molt crítics amb el discurs de dissabte.
En una reunió molt restrictiva de la cúpula convergent, es va decidir que CIU no donarà suport al PSC, i consideren totes les aproximacions que han rebut son una farsa i no estan disposats a formar part d’ella.
En aquesta reunió també es va acordar fer un Ajuntament a l’ombra amb els regidors de CIU.

34 comentarios:

Anónimo dijo...

Per ara ja tenim uns 3 Ajuntaments a l'ombra de partits, el provisional, i el futur que potser o no amb pactes, total 5 o 6 Ajuntaments, a falta d'un.

Anónimo dijo...

Qui són els reaccionaris a CIU?

Qui són els moderats a CIU?

Qui ho sàpiga que ho digui!

Anónimo dijo...

S.Masague:
Quan un es presenta en unes eleccions és per fer i treballar pel poble.
No sé entendre aquestes persones que es troben còmodes a l’oposició o que especulen que des de l’oposició també trauran més rèdit polític de cara les properes eleccions.
Considero que és un engany per l’electorat.
A la meva manera d’entendre, tothom hauria d’aspirar a tenir una regidoria amb responsabilitats i així tens una possibilitat de demostrar la teva vàlua, però el fet de voler-te quedar a l’oposició és voler amagar el cap sota l’ala i fugir una mica de l’esperit de servir a les persones.

Anónimo dijo...

Hola, hem dic mazagué.

de que padleu?

voleu fadina?

Anónimo dijo...

Crec que lapart mes reaccionaria de CIU,es la vella guardia i fins que CIU no faigi una neteiga desde sotarrel no acabaran de fundionar.
Quina es la cúpula convergent, encare es la vella guardia, Sr, Joan Girol, Sra. Guasch i en Jordi.
Senyors de CIU, senyor Masague, no deia en la seva campanya, UN NOU ESTIL, on esta aquest nou estil.

Faigi neteiga, sino anem malament. Forçi un sociovergencia, i al mateix temps una convengencia i unio nova amb aires nous.

Un convergent,

Anónimo dijo...

Masague fes que la vella escola de CIU, es retiri d'una vegade i et deixin trevallar tranquil. I el convergent que novulgui una sociovergencia, que s'en vaigi cap a casa.

Ja ni ha prou!!!!!!,no perdis mes el temps amb aquesta gent que no ha evolucionat amb el temps.

Fotli prebots...

Salut,

Anónimo dijo...

Idem .... fora la vella guàrdia que no són més que un pes mort ... renovació ja!!

Anónimo dijo...

Els que han de plegar de CIU són els que només tenen mixonets al cervell! CIU s'ha de quedar a l'oposició!

Anónimo dijo...

Jo crec que aquest titular, be de part de ERC i ABG que faran el posible per no quedarse a l'oposicio, cosa que crec els hi convindria per baixar-lis una miqueta els fums.

Anónimo dijo...

Sovint en el darrers dies ens trobem amb declaracions i/o accions de CiU, que contradiuen al candidat .
Aquestes declaracions resten fora de lloc i només serveixen per desgastar Convergència i Unió .
Aquests numerets només serveixen per embrutar la imatge de CiU i per fer créixer l'odi de la militància i per crispar la convivència dels seus.
Si CiU ha d'entrar al govern és una decisió que han de prendre tots ells, algu té la mala costum d'apropiar-se del que té i aferrar-si com si fos una cosa seva que ningú pot tocar.
Els numerets de uns de contradir constantment al altres, són coses que han de quedar dins de casa.
La oposició (que no es que estigui en una cordialitat molt més gran) utilitza aquestes contradiccions de pati d'escola per desgastar CiU , i això no es pot permetre.
Això CiU no pot permetre-ho, CiU no pot caure als paranys de la dreta i l'esquerra perquè la nostra prioritat ha de ser TORREDEMBARRA.

Anónimo dijo...

Com diuen alguns escrits a Torredembarra tenim un bon exemple de les persones que han dirigit fins fa poc CIU: volubles, intuïtives, superficials, inconstants, fatxendes, comediants, ingènues, bocamolles, amb més instint que raó: persones ideals per desprestigiar la política.
En una etapa de retrocés, marcada pel mal govern , és molt perillós que tornin pràctiques dictatorials com les amenaces o represàlies a les persones a causa de les seves idees, o de les opinions expressades des de la raó i el respecte.
Per ALGUNS és això la llibertat d’expressió?
Perquè la llibertat d’expressió és aquell dret que ens fa possible dir el que pensem sense que ens passi res a nosaltres; i a CIU tampoc.
Potser ara tocarà denunciar-los quan assisteixin a reunions on no se’ls ha convocat només per sabotejar-les, o com quan amb una conducta incívicament infantil, amaguin les butlletes de CiU als col•legis electorals.
Potser haurà arribat el moment de parlar al poble de requalificacions de sòl del POUM, de denúncies de trànsit no tramitades, d’amiguismes a l’hora de cobrir llocs de treball i de favoritismes a l’hora de decidir qui ha de treballar per l’ajuntament, de trucades telefòniques i xerrades personals per evitar la presència de noves candidatures a les darreres eleccions, o per evitar que al poble hi hagi pancartes en contra d’alguns dels seus regidors, o potser caldrà parlar de coaccions per intentar que els mitjans de comunicació només parlin bé d’ells i només d’ells.

Anónimo dijo...

Crec que amb les llistes de CIU, s'ha pogut veure una renovacio quasi total.

Ara nomes falta una renovacio no quasi, sino total, en la cúpula del comité local,que aportin noves idees i un nou estil, amb mes dialeg, teball en equip, etc. etc. i aixo es la feina que te que fer el lider de la llista de CIU, senyor Masague. Perque si no ho fa, no podra treballar com Torredembarra necessita.

Anónimo dijo...

Té raó aquest darrer comentari, els Misteris són volubles, intuïtives, superficials, inconstants, fatxendes, comediants, ingènues, bocamolles, amb més instint que raó: persones ideals per desprestigiar la política.

Massagué i Font són l'aire nou i el veritable nou estil que necessita CIU i també la Torre.

Anónimo dijo...

Tot sembla indicar que de moment qui millor ho té o millor dit qui millor situat de cara el futur es lagrupació, i no ho dic per dir-ho, s'han queda't al marge de les disputes per les cadires i sembla que això, tot el què esta pasant, entra en el guió que tenien escrit. Al final, per be o malament, s'haura de comptar amb ells tant per fer oposició com per tirar endavant projectes concrets.
Convergencia ha fallat i molt. Volien cadira i no han sabut juga les seves cartes, la vella guardia o la nova segueix un guió escrit per en meseguer que no els esta portant enlloc. Ho tenien tot a les seves mans i ho han deixat escapar per "novatos".
El PSC sembla que es incapaç de dialogar ni tant sols amb els "amics", ERC està perduda en un debat intern que no saben per a on anirà i cap a on els conduirà, l'ABG apreta pero no ofega i el GIT es fondrà com un gra de sucre dins el café.
Llastima, tot plegat es una llastima.

Anónimo dijo...

Com podeu parlar des de fora sense saber res de res. Agradi o no els Misteris han estat els que van agafar CIU quan estava en caiguda lliure i l'han renovat, fet que els ha causat molts problemes, alguns de personals.
Lecha estava decidit a continuar, el Segalà volia tornar de cap de llista, els d'Unió volien que el cap de llista fos d'ells perquè hi havia hagut un mal resultat i l'acord que hi ha en la federació és que si hi ha un mal resultat en les següents votacions el candidat canvia de formació. Podeu veure el cas d'Altafulla.
Van activar el partit, un partit que tenia menys de 30 militants, i que en l'actualitat en té més del doble. Fa tres anys d'això.
Van activar el comitè, un comitè que mai havia servit per a res. Un comitè que sempre havia estat un convidat de pedra a voluntat dels qui estaven a l'Ajuntament.
Van aconseguir que el VUT s'integrès a CIU, quan altres formacions també ho volien.
Han estat els que han fet oposició al govern des de fora.
Van ser ells els qui van fer una aposta decidida perquè CIU ajudes a Salvar els Muntanyans.
S'han mantingut ferms i rectes i no s'han vengut per un plat de llenties tot i les moltes oportunitats que han tingut.
Van ser ells qui van anar a buscar a Masagué i Font per liderar el projecte de CIU quan ells s'haguessin pogut apoderar del partit i ser candidats a l'alcaldia.
Crec que la gent no sap el gran treball que ha fet la Guasch com a presidenta de CIU.
Me'n alegro per ella que sigui regidora, li ha costat molt de treball. I per a mi és una garantia de que CIU fara el que ha de fer, ja sigui al govern o a l'oposició.

Anónimo dijo...

Aquest darrer cometari de l'Agrupació:

Somiar, per sort, és gratis!

Anónimo dijo...

Aquest darrer cometari de l'Agrupació:

Somiar, per sort, és gratis!

Anónimo dijo...

El problema dels Misteris és que creen moltes enveges tant a fora com a dins de CIU.

Anónimo dijo...

si señor, soñar es gratis, pero los unicos que podian solucionar algo estan más dormidos que nadie.
ADT esta ahi, calladita y trabajando (al menos eso parece). Dejaros de moralidades politicas que de nada sirven y abrir los ojos. El comentario anterior no dice ninguna tonteria, al menos a entender.

Anónimo dijo...

Eso de gobierno a la sombra es lo mismo que han hecho los de lagrupacion, parece que se pondrá de moda.

Anónimo dijo...

Eso de gobierno a la sombra es lo mismo que han hecho los de lagrupacion, parece que se pondrá de moda.

Anónimo dijo...

no voleu fets?, demà el señor alcalde estarà a baix a mar per les festes de Sant Joan i segurament dirá unes paraules. No som tant valents i coherents? Doncs a veure si organitzem entre tots una protesta de tothom que no vulgui que això es dugui a terme. Per mi està fet. On quedem i on? M´agradaría que ho organitzes la Plataforma Muntanyans i que hi fossiu tots els que heu defensat en algún moment la causa. Ja em direu si es fa. De moment podeu contar amb mí.

Anónimo dijo...

no voleu fets?, demà el señor alcalde estarà a baix a mar per les festes de Sant Joan i segurament dirá unes paraules. No som tant valents i coherents? Doncs a veure si organitzem entre tots una protesta de tothom que no vulgui que això es dugui a terme. Per mi està fet. On quedem i on? M´agradaría que ho organitzes la Plataforma Muntanyans i que hi fossiu tots els que heu defensat en algún moment la causa. Ja em direu si es fa. De moment podeu contar amb mí.

Anónimo dijo...

Senyors de CiU, vagin fent que van per bon camí, no defalleixin, potser estan més aprop de l'alcaldia, del que pensen, només cal actuar amb el criteri de renovació, però més activament. Si es resignen a cedir, podeu acabar com els vostres companys sortints.

Anónimo dijo...

Si si, amb tot el que han fet els misteris i al final han tret un regidoret més (un aregidoreta per ser més exactes), quan el 99 Segalà va treure 600 vots més (dels de 1999, quan a la Torre no s'arrivava als 10.000 habitants), això és aixecar un partit?

I lo del VUT és encara pitjor, si sumem els vots de CIU+VUT del 2003 i els comparem amb els d'ara, CIU ha anat enrere (més de 200 vots), continua la caiguda lliure...amb o sense misteris

Anónimo dijo...

Es que si no haguessin fet aquesta feina CIU hagués tret 1 o 2 regidors.

Anónimo dijo...

Es que si no haguessin fet aquesta feina CIU hagués tret 1 o 2 regidors.

Aquesta es la pena més gran que alguns dels Senyors de CiU, tenen, si no hi estan ells es millor que tots s'enfonsi, aquest es el merit de la Guasch i el seu comité, haber fet un fronr perque no sols no baixexin més a CiU, sino que augmentesin un regidor.
Aquest que ara volen treure el merit no han fet res més que dividi el Partit, hi que d'aquesta manera hi hagin tans grups independents, la majoria per interes per alguns per el CAPITAL.

Anónimo dijo...

Al que diu que ABG hauria d'anar a l'oposició per a que ens baixin el fums, que s'ho faci mirar. Anirem a l'oposició si el nou govern no vol el nostre programa catalanista i de progrés. I des de l'oposició fatem tant de fum, foc i merder que tothom voldrà que tornem al govern. Nosaltres només tornarem al govern municipal per fer polítiques d'esquerres al servei del poble.

Anónimo dijo...

Tens i mota raó en una cosa, en que fareu merder que sembla que es el vostre sant i senya, mes llibres mes informació i formació i fer les coses amb diplomacia, educació i bones formes.

Servei del poble? quin servei?

Anónimo dijo...

Hi han tres tipus d'home, el que sap contar, i el que no.

JOTAKE

Anónimo dijo...

Perdona JOTAKE, a part de deixar-nos palès que ets del grupet dels que no saben comptar, dir-te que realment hi ha 10 tipus d’home (i de dona): els que saben comptar en binari i els que no.

Anónimo dijo...

Suposo que el que ha escrit el comentari si que sap comptar, però deu ser un fan dels Simpson, ja que la frase és del Homer. I per cert, boníssima...

Anónimo dijo...

Porque no pactais de una vez por todas con el PSC y que se queden en la oposición esta gente que quiere hacer un "govern d'esquerres", que solo lo hacen para hacer la punyeta y entre ellos no se ponen de acuerdo.

Salut,

wene dijo...

click here to read Louis Vuitton fake Bags website here dolabuy gucci go right here dolabuy.ru