20/6/07

NO ES POSEN D’ACORD

Sembla que el pacte entre les esquerres costarà una mica més del que estava previst inicialment. Segons ens diu un confident la reunió d’ahir que havia d’encausar el pacte no va acabar massa bé. Per un cantó ERC va marxar de la reunió abans d’hora, segons sembla perquè considera que el problema no és seu i l’han de solucionar entre PSC i ABG.
Segons aquest confident, PSC i ABG no es van entendre perquè ABG demana que dos dels actuals regidors siguin reprovats per la seva acció de govern i canviats de regidoria.

18 comentarios:

Anónimo dijo...

No es del tot cert, confident no reps be l'informacio

Anónimo dijo...

En lloc de criticar al confident el que has de fer és explicar el que saps. Ell com a mínim ens explica el que sap.

Anónimo dijo...

CONFIDENT: El teu bloc actua com un mitjà de comunicació. D'aquest s'espera rigor informatiu. Per a conseguir rigor informatiu cal beure de les fonts de la informació. Les "entrades" s'han de correspondre amb aquest criteri. Els comentaris responen més aviat a opinions tipus "carta al director" que el mitjà pot moderar o no. Si cerques la informació correctament, la trobaràs. Si no, corres el risc de convertir-te en "premsa groga" al servei de la difusió de rumors i inexatituds.

Anónimo dijo...

El que volgueu però aquí l'únic que dóna una mica d'informació és el confident. Els altres res de res. Expliqueu alguna cosa que volem estar enterats.

Anónimo dijo...

Estos de ERC siempre igual. Como el problema no es suyo, se van. Así siempre, nunca se posicionan en nada, navegando de un sitio a otro.

Anónimo dijo...

Molt senzill, quan vols pactar, et reuneixes, aportes programa, intercanvies tot allò que pots intercanviat, resumeixes, sintetitzes, i finalment acordes.
En el cas de l'ABG la única cosa que s'ha posat a debat és un programa i unes polítiques possibles.
Si finalment no hi ha, o potser no hi haurà acord, la pregunta, o preguntes serien:
Es pot obligar a algú a acceptar un acord que va contra els seus programes o polítiques?
Algú creu que s'entra en un debat d'aquest tipus per acabar rebutjant l'acord, enlloc de fer-ho d'entrada?
Pel que sé no es demanen caps, sinò més aviat canvis de polítiques, però el PSC que creu encara que ha guanyat les eleccions no s'hi avé.
L'ABG està en tot el séu dret de no entrar on creu que no ha d'estar.
Potser és l'hora de plantejar-nos tots un consens més àmpli. Si de veritat hi han polítics amb mujúscules en aquest poble, ara és el séu moment.
Totes les opcions tornen a estar obertes, hem de tornar a començar.
Guanyarà, segur, el més honest.

Anónimo dijo...

ABG = (A)sociación de (B)agos man(G)antes

Anónimo dijo...

Grangel negociador cero patatero.
ABG,dignidad,coherencia.
ERC,VERGONYA¡¡¡¡¡¡¡

Anónimo dijo...

Aleshores, sense perdre l'oremus,ens retrobarem.
I també veurem el cost, per uns i pels altres, del pacte amb minoria de ERC, i quin grau d'harmonía hi ha aquests 4 anys, i quins rèdits en treuen els uns a costa dels altres.
En fi, que els ciutadans que ens pica alguna cosa, més endavant també ens pot picar una altre.
De moment, ens pica la curiositat.
I ja veurem d'aqui a un temps si el nou govern de PSC,ERC,GIT no s'hauran picat entre ells....com els mosquits.

Anónimo dijo...

Ahir van fer públic que els socialistes volen fer govern en minoria, de moment.
Vist el panorama crec que és una bona solució, ara bé si encaren una legislatura amb moviments tàctics i amb polítiques de govern estricte crec que ens espera una legislatura problemàtica.
Si son capaços d'entrar en dinàmiques d'apertura i de diàleg amb la resta de forces democràtiques podria ser una legislatura d'inflexió per canviar radicalment les polítiques municipals.
En poques setmanes veurem el caire que prenen les coses i podrem fer una valoració més acurada de les perspectives.

Anónimo dijo...

Els socialistes han anat a negociar carteres i no a discutir una forma comuna de governar. És a dir, no volen formar un equip de govern, si no, que cada regidor sigui el seu propi equip de govern. Sembla que no capten el missatge: hi ha coses d'aquests 3 anys que han anat com el cul, s'ha d'estar coordinat si fas un EQUIP de govern.

Llavors en tot cas els dropos seran ells.

Anónimo dijo...

Sembla prou clar, no? Esquerra Republicana de Catalunya sembla que farà forts la gent del PSOE de Torredembarra, mentre ells van avall.

Anónimo dijo...

Reflexionando un poco ,no seria mejor ponerse de acuerdo con ADT para apoyar un pacto de gobierno formado por CIU+ERC+ABG. Y luego ingresar al GIT.
Señores/as del PSC,no se puede ir de apisonadora comemelotodo,cuando no estan dispuestos a ceder nada.
El que nada da,al final nada tiene,bueno en este caso tendran oposición. PREPOTENTES¡¡¡
1º Torredembarra
2º Cuestiones personales y egos.

Anónimo dijo...

Los de ADT ya no saben que hacer para intertar subirse al carro, a pesar de que nadie les quiere recojer.

Anónimo dijo...

perdona, si adt hubiera querido ya estaria en el carro, que habláis sin saber

Anónimo dijo...

Si adt hubiera querido, tu lo has dicho muy bien, si hubiera querido, pero la realidad es que por mucho que quiera, no la quiere nadie.
Tu si que no sabes...

Anónimo dijo...

pues ojo que llamadas a l'agrupacio han existido para formar gobierno. Y yo sí que lo sé

Anónimo dijo...

Ja està clar: Govern continuista d'abans de 2003. Hem anat enrera. Governarà una "coalició" tripartita: PSOE + GIT + ERC. El programa del govern serà el que "dicti" el PSOE. Amb increment de la cultura castellana o espanyola, d'acord amb la "supremacía" (sic) dels guanyadors de les eleccions locals a Torredembarra. I si no hi esteu d'acord, no patiu, digueu qui sou i el Ripoll us aclarirà. Per cert aquest Senyor de català no té ni els calçotets, es podria dir ben bé "Ripollo". Requiem per ERC.