1/6/07

PACTES. PANORAMA ACTUAL.

Està clar que després de la tempesta arriba la calma i el tempo descelerà. Els partits polítics necessiten agafar forces després del gran esforç electoral. Com han quedat però les coses a Torredembarra? Intentaré fer una radiografia de tot plegat segons ens informen els nostres confidents.
Segons diuen, l’alegria inicial del PSC d’aconseguir ser clarament la força més votada, comença a deixar pas a la preocupació de poder fer un govern estable, cosa difícil si es té en compte la fragmentació política del nostre consistori, però que “a priori” no ho semblava per la possibilitat de reedició del Tripartit local. Es veu però que ERC i ABG estan disposats a posar les coses una mica més cares al PSC. Uns perquè han hagut de pagar el preu de l’oposició de la gent a l’acció de govern, fet que no els hi ha passat als socialistes, i els altres perquè han sortit reforçats electoralment, i sobretot moralment, per la seva fermesa durant el mandat anterior. Les dues forces no estan disposats a fer de convidats de pedra i volen rendibilitzar al màxim el seu suport.
A ERC no es descarta quedar-se a l’oposició.
De totes maneres les negociacions estan en un moment molt inicial. El GIT, en canvi, està disposat a tot per entrar en l’equip de govern. Els mals resultats d’aquestes eleccions els fa ser molt conscients de què possiblement sigui la última legislatura en què tinguin representació en el consistori, i la única opció airosa és la d’entrar en el govern.
Altres penúries hi ha en l’altre bloc, la possible oposició.
A CIU encara estan paint els resultats que si bé no han estat dolents, no han satisfet les expectatives dels seus dirigents: han mantingut el partit en la zona on CIU ha patit els pitjors resultats de Catalunya i partint d’una posició de clara desavantatge. Els convergents han estat anorreats a Altafulla, Creixell, Els Pallaresos, La Pobla, Salou, Tarragona, Vespella, etc.
Pel que em diuen, Masagué ha sabut mantenir l’hegemonia dins del partit i no ha estat qüestionat. Si fracassa l’entesa entre les esquerres no es descarta que es pugui entrar a formar part en el govern, de fet, segons em diuen, d’ofertes no en falten i han rebut pressions per formar una sociovergència forta amb l’objectiu d’acabar amb els partits minoritaris i tenir una legislatura sense daltabaixos.
A l’ADT les coses tampoc semblen gens clares, de fet són molt confuses i ens arriben diferents versions. Per un lloc, em comenten que la seva cap, Ma. Dolors Toda, es plantejaria deixar el seu càrrec per facilitar una entesa amb altres forces polítiques i per l’altra que intensificarà la seva oposició al govern.
El PP respira tranquil després de conservar el seu regidor sense problemes i tot i que sap que no es decisiu espera la seva oportunitat.

202 comentarios:

1 – 200 de 202   Más reciente›   El más reciente»
Anónimo dijo...

Jo ja ho vaig dir fa molts dies i segons la meva opinio... segueixo pensan que lo mitllor per La torre seria un pacte PSC+CIU.

Amb aquest pacte es conseguiria un govern fort i estable al mateix temps.

Segons la meva opinio, crec que els politics tindrien que deixar a un costat les cuestions personals i partidistes i fer, repeteixo, lo mitllor per la Torre. PSC + CIU.

Crec que d'aqueta maneta aconseguirian porta La TORRE a on tots els torrencs volem, esser capdevanters de la Costa Daurada.


Salut.

Anónimo dijo...

PSC+CIU+PPC+GIT no està del tot malament es una bona correlació de forces i bons gestors

Anónimo dijo...

Algú es pot creure que la Sra. Toda dimiteixi.

Toquem de peus a terra, per favor

Anónimo dijo...

PSC+CIU+PPC+GIT SÍ SÍ ESTOY DE ACUERDO LOS PORRETAS DE ABG, LOS DE ERC Y LA TODA POR LA PASTA A LA RUE.

Anónimo dijo...

EL PRIMER ANONIMO NO HACE FALTA DECIR QUE ES CIU QUIEN LO FIRMA

Anónimo dijo...

i el penúltim o un del PP o un Guàrdia civil o un GC del PP...

Anónimo dijo...

PSC+ADT+PP+GIT--80%;ARA X ARA.

Anónimo dijo...

un govern estable .:PSC+CIU+GIT

Anónimo dijo...

No he sigut mai votant de CiU, ni de moment ho seré, ara bé, si he d'opinar sobre pactes, la meva opció seria la següent:
- cal renovació de partits, ERC i AGB haurien de collar el màxim al CiU i formar goovern tots tres, amb unes condicions que le podrieu posar tan els dos com Convergència .

Anónimo dijo...

JE,JE,JE!!! "CIU" QUE SE AT VEU EL PLUMERO

Anónimo dijo...

AGB, ABG, BAG, BGA, GBA i GAB, són la mateixa cosa, ho comentem perquè degut als nervis la gent ho sol escapçar una mica...
Però clar si se'ls anomena "porretes", el pacte s'allunya.
Si es diu que són immòbils, durs o "containers", el pacte és lluny.
Les coses es parlen o es demanen, "de bon rotllo", avui per avui el pacte és molt llunyà, i el 16 de juny molt aprop...

Anónimo dijo...

CIU 4,ADT 2, ABG 2, GIT 1= 9 regidors majoria absoluta.

Anónimo dijo...

No estic parlant de pactes sinó que sumo els partits que abans de les eleccions es van mostrar contraris a com s'havia portat el tema de l'aigua. Ja veure'm qui es ven!
El PSC sense Lecha no té la majoria!

Anónimo dijo...

que la Toda intensificarà la oposició?

siguem precisos. la toda no farà oposició per que mai ha sabut fer oposició, des de que va haver-hi el merder amb el crespo va deixar de venir regularment per l'ajuntament.

una altre cosa és que quant faci critiques sempre faci afirmacions crispadores i anant cap al limit. se li veu el plumero, si això és intensitat, llavors d'acord, però el que és treballar i demostrar que es pot fer feina a l'oposició...

Anónimo dijo...

El anónimo del 1 de Junio a las 22.58 h. da en el clavo. ¿ Cómo es posible basar toda una campaña en demostrar lo mal que se ha hecho, en el partido gobernante y ahora andar detras de ellos para pactar? Esto es lo que mas llama a la atención. ¿Qué programa se tenía?.... Da mucho en que pensar

Anónimo dijo...

¿¿la toda por la pasta en el gobierno??? ¿¿alguien los ha llamado para hacer pacto??? no creo, a ellos si que se les ve el plumero.. que en el plaza del ayuntaniento (de ahora) caben muchas adosaditas!!

Anónimo dijo...

Al ultimo anonimo: tu ignoracia es infinitamente superior a tu incapacidad de pensar: Sé de buena tinta que un "futurible" se ha dirigido a l'agrupació para solicitar pactar la alcaldía, otros les buscan para pactos puntuales, otra cosa es lo que hagan....Pregunta pregunta y enterate antes de hablar, que solo dices tópicos de ceguera política: A ALGUNOS LES GUSTA MÁS GOBERNAR QUE A LA TODA, os lo aseguro

Anónimo dijo...

Por cierto al anti-sole desde que se le descubrió está muy calladito: ¿donde están sus pruebas Sr. Baylis?

Anónimo dijo...

El Baylis no es un bebida??. Se refiere a la prueba de alcohol??? y según el resultado te quitan puntos ???

Anónimo dijo...

que si ciu, que si pp, que erc es pot quedar a la oposicio, que el suñe esta mes fort, el psoe,la toda.......
tots son de pena, posant-los tots junts no en sortiria un de bo
la clase politica de la torre nomes va pel sou i arreglar-se la propia butxaca , apujarnos els impostos i passar del poble i aixo es extrapolable a nivell catala i espanyol.
si penseu que faran que pensen en la torre es que sou uns inocens totals. es prenen el pel.

Anónimo dijo...

en canvi tú, si no?, que potser ens vols salvar?

Anónimo dijo...

Per a poder portar a terme un programa, només hi ha una manera de fer-ho, governant.

Anónimo dijo...

PERO COMO TE VAS A JUNTAR PARA GOVERNAR CON QUIEN HAS DICHO QUE LO HACIA TODO MAL?? SERIA MAS DE LO MISMO, ENTRAR POR ENTRAR.
INTEGRIDAD, PRINCIPIOS, DIGNIDAD, SUENA A ALGO?????

Anónimo dijo...

Torredembarra necesita ecologistas, despues de años y años de tanto destrozo urbanistico. Por eso he votado a ABG.

En cualquier caso, salga el alcalde que salga que baje el consumo mínimo de 36m3 de la factura del agua. Menudo robo institucionalizado....

Anónimo dijo...

POT SER NO HO SABIES PERÒ ET RECORDO QUE L'ABG, ELS QUE TU DIUS ECOLOGISTES JA ESTÀVEN GOBERNANT AMB L'ANTERIOR EQUIP DE GOBERN

Anónimo dijo...

ABG, no portava el tema de l'aigua que estava en mant d'obres i serveis, i a més aquest últim govern on ha paricipat l'ABG ha representat uns escassos 20 mesos insuficients per a aplicar qualseval política.

Anónimo dijo...

Parece que midais con distinto rasero si se trata de un u otro partido. La Toda 18 meses (aprox.) y siempre deciis que no hizo nada, ABG 20 meses y OH SORPRESA: "insuficients per aplicar qualsevol política".
En que quedamos.

mas rigor no estaría de más. Ah, y no vote a l'agrupació.

Anónimo dijo...

Si a ver si con el cambio de empresa por fin se acaba el robo de los 36 metros cubicos que no se consumen pero la empresa se los cobra, ladrones!

Anónimo dijo...

Los de l'ABG sembla curios, han estat al equip de govern, han participat en les decisions, el seu regidor a cobrat com tots,asi que les politiques que s'han fet son responsabilitat de l'equip de govern o sigui ells també, muntanyans, aigua, carrer antoni roig, escombreries etc..etc.. que no amaguin el cap collons!!!

Anónimo dijo...

Jo em faig aquesta pregunta:

Que passaria si a les properes eleccions es donessin aquests resultats?

PSC 7, ERC 1, CIU 5, ABG 3, PP 1.

Anónimo dijo...

I que pasaria:

Psc: 5
Ciu: 5
ERC: 1
ADT: 3
ABG: 3

Me gusta jugar a futurologo.

Que pasaria si hay una oposición en el actual consistorio compuesto por

PSC: 5
ADT: 2

Eso no se le ocrre a nadie...pos igual pasa.

Anónimo dijo...

Me gustaria esta ultima composición delconsistorio con esta oposición.
Que haya suerte

Anónimo dijo...

Els partits haurien d’explicar en campanya amb qui volen pactar, i tant si són grans com no tant.

Anónimo dijo...

Totes les combinacions són possibles en la negociació: la nacionalista, la d’esquerres, i la sociovergència,pero per favor ni adt i pp ni dintre ni fen costad.

Anónimo dijo...

ME PARECE QUE NI ELLOS LO SABEN CON QUIEN VAN A PACTAR Y PACTAN CON QUIEN SEA CON TAL DE METER LA CABEZA EN EL... "PANAL DE RICA MIEL" 3, 5 0 10 %, ESTO ES LO PRINCIPAL.

Anónimo dijo...

Pactar per governar

Arran de les darreres resultats electorals en què s’ha experimentat una baixa generalitzada de la participació i una pèrdua de vots de la majoria dels partits, resulta interessant analitzar el sentit del pacte de govern, i les repercussions que tenen per als partits, els seus militants i votants.

Al meu entendre, i partint de la base que no formo part de cap estructura de partit, caldria analitzar bé les relacions entre els partits i els seus votants.
Procurar observar quin grau d’afinitat hi ha i, sobretot, quina informació els donen des de l’estructura.
Dic això perquè els missatges normalment es fan en clau de promeses i grans teories, que ja està bé que hi siguin, però es descuida la pràctica, la realitat en què es troben els polítics davant els resultats electorals, o davant la necessitat de prendre una decisió.
He titulat l’escrit “pactar per governar”, perquè tothom té molt clar que es participa en política per poder aconseguir governar, d’acord amb els propis principis i objectius, i es considera una derrota haver de resignar-se a estar a l’oposició.
A mi m’agradaria poder canviar una mica aquesta postura i, tot i reconeixent que l’objectiu és poder governar, caldria saber veure que l’oposició no és simplement una derrota sinó que també és una oportunitat.
Una oportunitat de treballar per al poble , contribuint en la seva governabilitat tot observant la gestió dels responsables de govern, i presentant alternatives.
Segons quina sigui la nostra concepció de l’oposició, observarem les possibilitats de pacte de manera diferent. L’assoliment del pacte de govern pot resultar menys traumàtic si valorem l’oportunitat que ens ofereix el fet d’estar a l’oposició, per a la nostra contribució al bon govern.
Amb això no vull pas dir que s’hagi de ser masoquista o no tenir ganes de governar, però sempre hi haurà guanyadors i perdedors, i cal tenir estratègies per quan no sortim guanyant.
La qüestió no és senzilla, ja que no es pot deixar tot ens mans de l’aritmètica.
Quan la teva formació no té resultats de primera línia, què cal fer? Donar suport a un o altre partit perquè governi? Quedar-se a l’oposició permetent que governi la força més votada?
Es parla de coherència, però m’atreviria a dir que és gairebé impossible ser coherent, governant aliat amb una força més gran.
El més senzill és quedar-se a l’oposició, defensant només el propi programa, però llavors em pregunto si amb aquesta opció hi ha possibilitats d’avançar.
Són moltes les persones que es plantegen quin paper s’ha de fer quan no es compta amb una força majoritària, i no sempre les respostes es poden adaptar a qualsevol situació, a qualsevol població.
No és fàcil i això ho ha d’entendre tothom.

Anónimo dijo...

SE ENTIENDE PERFECTAMENTE PORQUE ESTA BIEN EXPLICADO, PERO CON ESTE PLANTEAMIENTO CREEMOS QUE ES DIFICIL CREER EN PROGRAMAS, LA MAYORIA CONFUSOS.
NADIE HABLA NUNCA CLARO DE LAS "COMISIONES" SABIENDO TODOS QUE HAY.
NOS PREGUNTAMOS SI ESTOS "FANTASMAS" NO HARAN QUE CADA VEZ SE VAYA MENOS A VOTAR.
UNA PENA

Anónimo dijo...

Mireu en Portabella, essent Barcelona un pastís molt més gran que el nostre poblet, no ha necessitat gaires dies per a prendre una decisió en ferm. Però aquí és diferent; malgrat la bufetada de l’electorat a nivell general de participació, la cosa està en veure quina quota de poder encara es pot esgarrapar. Sabeu com s’acabaria part del problema?, fent també representatius els vots en blanc, adjudicant-los escons buits, representant el càstig de l’electorat al desencís pels nostres governants. Us heu parat a pensar, dels disset regidors que ens pertoquen, quants en quedarien asseguts realment? I per acabar d’arrodonir una bona representació democràtica, llistes obertes d’una punyetera vegada. S’acabaria en bona mesura la dictadura dels partits.

Anónimo dijo...

Hòstia, els anònims d'aquest blog, porten cinc mesos fotent pals de cec. Ni un a lloc, fins ara.

Anónimo dijo...

Ciuró y Gasull, pactaran les va el puesto de trabajo, si la dirección de ERC, les dice que NO, se van al grupo Mixto, y los de ABG, decidirán según lo que han fumao....

Unknown dijo...

Aquí hi ha marro... Les converses per crear opactes haurien de ser retransmeses via internet en directe.

Anónimo dijo...

A veure aquest que critica tant a l'ABG, i diu que també estava en l'esquip de govern.. bla bla bla.

Tu no saps que les decisions es prenen per majoria. A veure si així ho entents: si som 4 i 2 voten SI, 1 s'absté, i 1 vota no. com queda???? doncs s'aprova!!!

Per tant abans de dir tot aixó enteretant de quin ha sigut la decisió d'aquest partit polític en totes aquestes propostes.

Anónimo dijo...

La voluntat del poble ha estat donar suport a PSC+ERC+ABG+GIT, ja que sumen 10 regidors, els mateixos que tenien quan estaven al govern, encara que amb una distribució diferent.

Amb els seus més i menys, ho han fetr bé, almenys molt millor que CIU en els darrers anys, crec doncs que haurien de continuar el mateix pacte, han demostrat que poden fer molta feina, i amb quatre anys per endavant, encara en poden fer molta més.

Tornar a CIU es tornar a la paràlisi i endarreriment que el mateix CIU va escenificar en la seva campanya, amb les seves bicicletes.

A més ERC i ABG poden fer molta més bona feina al govern que no pas a l'opsició, on no podran fer res.

A l'ABG no li ha anat tant malament estar al Govern, els resultats parlen per si sols.

En quan ERC crec que el problema està i estava a dins seu (Maurici i Gassull), no pel fet d'estar al Govern, o canvien a alguna persona o la seva forma de fer o les seves carteres o d'aqui a 4 anys es trobaran igual o pitjor, si almenys entren al govern i demostren un tarannà diferent, es podrà valorar millor la seva bona gestió. El Gerard és molt vàlid i inteligent, crec que ho demostrarà portant un nou estil al govern de la Torre, sense el Maurici que era una font de problemes (Bull, comerç, turisme) i la Gassull gestionant de manera diferent a com ha portat el famós tema del carrer nou.

El GIT sense Salort, que començava a ser una càrrega, donarà més llibertat a l'Ardevol, un bon gestor.

I per últim el PSC, si volen reeditar hauran de mimar una mica més als seus socis, per a que tots junts la Torre continui endavant com en els darrers 3 anys, sortint de l'endarreriment dels darrers 20

Anónimo dijo...

pero que rojo eres, anónimo anterior!

Anónimo dijo...

que azul eres, anónimo anterior!

Anónimo dijo...

Hacer las cosa bien no es ser rojo

Parar el pueblo como hizo CIU con su pacto la TODA mas bien es de color negro

Anónimo dijo...

Anònimo llamado Jordi Rabino Friki Guasch dijo...

Jo ja ho vaig dir fa molts dies i segons la meva opinio... segueixo pensan que lo mitllor per La torre seria un pacte PSC+CIU.

Amb aquest pacte es conseguiria un govern fort i estable al mateix temps.

Segons la meva opinio, crec que els politics tindrien que deixar a un costat les cuestions personals i partidistes i fer, repeteixo, lo mitllor per la Torre. PSC + CIU.

Crec que d'aqueta maneta aconseguirian porta La TORRE a on tots els torrencs volem, esser capdevanters de la Costa Daurada.


Salut.

Anónimo dijo...

respecte les critiques a l'ABG:

sou tots una colla d'intoxicadors, la vostra critica és unicament que estàven al equip de govern, que estigui al equip de govern no vol dir que recolzi totes le spolitiques d'aquest. si el lluis suñé ha sortit enfortit ha estat per la seva fermesa i no fer segudisme quant ja havia comprovat que al ajuntament el tractaven com una mascota, sobretot els socialistes i en especial els numeros u i dos. s'ha mantingut ferm amb muntanyans II, s'ha mantingut ferm amb l'aigua, s'ha mantingut ferm amb el carrer nou, i la gent ha vist que es noble i està disposat a aguantar el que sigui: d'això s'en diu honestedat.

potser al git ja li va bé fer seguidisme, però així els hi ha anat. això és no tenir programa ni criteri propi.

torredembarra necessita l'alternativa, evidenment, 2 regidors no són res. o tenim l'alcaldia o no podrem cambiar a quest desastre de poble.

Anónimo dijo...

L'ABG l'alcaldia??? deu meu... tots a correr, tot ple de marihuana, rastas okupas etc..etc.. serietat senyors serietat, igual que el que diu que ardevol un bon gestor jajaj com faci igual que de mestre..

Anónimo dijo...

jejejje.. els meus fills van estudaiar amb l'Ardevol i els hi ha nat prou ve, es un bon profesional (no parlo de politica), pero tampoc en aquest aspecte ho deu fer tan malament quan totom diu que es "bon gestor". A mes no ne sentit parlar gaire d'ell, no li han criticat la seva feina, potser es que la a fet ve.

Anónimo dijo...

muy bueno el de antes de las rastas y la marihuana jajajjaja, tengo una duda, ¿la sede de ABG es la Traviesa? no me dejan dormir

Anónimo dijo...

confident, pon algo nuevo que me aburro y si es posible con fotos

Anónimo dijo...

Preguntale, a la vecina del quinto, si save algo de algo, y publicalo, que a tu pagina, le salen talarañas, inutil.

Anónimo dijo...

Realment, m'agradaria parlar amb tots aquest que malden i insulten l'ABG, quan sàpiguen la realitat del pacte. Les simplificacions crucifixen. És fàcil dir el que es diu d'un cambrer. Però no es cau en que el consumidor és el séu client, i no el cambrer mateix. Tots aquests que parlen de marihuana, de ben segur que no paguen l'autopista, i precisament va ser la lluita d'aquest cambrer i els seus companys el que ho va possibilitar. Com tantes moltes altres coses. No hi ha vergonya, i no penseu moltes vegades he pensat que aquest poble hauria d'estar realment governat per desalmats com la Toda i l'Oviedo, però no un any, 25 anys si fa falta. Tots aquests que critiquen serien comunistes en quatre dies... Mecagontot!

Anónimo dijo...

Autopista gratuita que QUAN S'ACABI LA VARIANT DE TGN fins a la Mora, A TORNAR A PAGAR!

Per tant allò va ser una enganyifa temporal, que ens vam empassar matusserament, d'aqui a 1 any si volem entrar per l'autopista a la Torre haurem de tornar a PAGAR.

No s'heu fixat que els cartells que anuncien la gratuitat són de color groc, el que sàpiga una mica d'això vol dir que la senyalització vertical de color groc vol dir que el que anuncia és PROVISIONAL, ho ha estat desde el primer dia, i quan entri en ús la variant, si volem anar a REUS per l'autopista, A PAGAR!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

L'única manera de guanyar respecte és el diàleg, l'intent de comprendre l'altre, el no sentir-te superior a ningú.
Només des de l'igualtat i el respecte podrem ser iguals.
El que passa és que hi ha alguns que sempre voldran ser superiors i únics.

Anónimo dijo...

El poble és sobirà i la seva decisió inapel•lable. Dels resultats del 27 de maig podem veure una bona part de municipis amb governs de majories clares , i uns quants en que s'hauran de fer pactes per conformar majories de govern.
En aquest segon cas hi figura Torredembarra Situació lògica , a la vista de les llistes presentades.
Després de cada contesa electoral torna el debat sobre canvis en el sistema electoral per evitar governs precaris o pactes massa complicats com per garantir una estabilitat de quatre anys pels seus components.
De moment en parlem cada quatre anys, però ningú ha proposat un nou sistema que trobi el consens general i necessari en un tema tant delicat com aquest.
D'entrada , el millor per qualsevol municipi, és la conformació d'un equip de govern sòlid i amb un programa per tot el mandat.
Estabilitat significa poder de planificació i gestió. I precarietat és tot el contrari.
Veurem com acaben . l'estabilitat , la composició del Consistori és especialment complicada i tot fa pensar en un govern municipal en minoria.
Mal assumpte , en un moment en que hi ha un gran nombre de projectes importants i rellevant pel futur de la ciutat.
Un govern en minoria significa total inseguretat a l'hora de programar projectes, finançament, pactes urbanístics, convenis, acords etc, en qualsevol moment la feina de mesos es pot anar en orris per un canvi d'estratègia dels grups municipals que no donen suport a les iniciatives del govern.
I és que tenim un sistema de funcionament municipal i supramunicipal que castiga enormement la improvisació i la falta de planificació.
Veiem uns exemples. En poc temps els ajuntaments hauran de fer les peticions de subvencions pels propers 4 anys . Aquells que no tinguin ben planificats els projectes, o previstos els finançaments, o fets els acords o convenis urbanístics , quedaran fora del repartiment d'ajuts de les institucions.
Es a dir, es trobaran amb la pèrdua de centenars de milers d'euros .
I aquí no s'hi val a dir que a cada ple municipal ja es decidirà el que convé en cada moment.
No, hi ha moments en que s'ha de decidir el què es vol pels propers 4 anys , o 8 o 10, en funció del tema que es tracti , i si algú es fa enrere uns mesos després posa en perill la totalitat de la inversió.
En resum, tot és més complex i complicat del que pot semblar a primera vista.
I un ajuntament és com una empresa de serveis als ciutadans que ha de fer previsions a curt, mig i llarg termini.
I sinó té garanties per aquesta planificació vol dir estar condemnat a treballar pel dia a dia , i perdre grans oportunitats de cara el futur.
Es un dels grans problemes dels governs en minoria ,els quals es converteixen en governs inestables.
. Veurem la capacitat de maniobra de cada partit i com es resol el trencaclosques que han deixat les eleccions del 27 de maig.

Anónimo dijo...

Los convergentes de nuevo han hecho de las suyas, HAN VENDIDO AL MASAGUÉ, LE HAN DEJADO SOLO ante el peligro, como un desgraciadet, hay Dani,dani, tus compañeros convergentes, te la han jugado, una vez más.

Pero haber si estos de convergencia siempre han sido igual, os acordais con Segalá, que lider ¿no? patético, NO OS FIEIS DE CONVERGENCIA OS LA CLAVA a la mínima. Sort Masagué.

Anónimo dijo...

Si, si l'Ardevol a sigut profesor de molts, pero quans li guarden un bon record?? Jo no persupost, hi han formes millor de dir les coses i ell solia dirles umillant, aixo no es bo!! Jo crec que dins la politica, fa falta gent que tingui bon cor, que sigui umilt, que no sómpli les buixaques amb els drets del ciutada i que no trepitxi als demes per aixecar-se mes amunt, que no lluitin com molt diuen per conseguir el que volem tots, si no que raonin, no li guardo rencor a l´Ardevol PERO AVUI EN DIA NO SOC UNA DESGRACIADA COM ELL UN DIA EMB VA DIR, TINC FALTES D´ORTOGRAFIA, SI PERO AIXO NO EMB DONA DE MENJAR I EL TEMP EMB DONA LA RAO I LA TEVA EDUCACI LA PERT, PERQUE EN PRINCIPI ES TENAN QUE ENSEÑAR ELS VALORS, EL RESPECTE I L´IGUALTAT I AIXO NO ES VA APRENDRE AL TEU COLEGUIT, MU VA ENSEÑA, LA MEVA MARE A LA QUE TANT VAS CRITICAR. APA BON DIA, DIRE!!!

Anónimo dijo...

Jo guardo un bon record de l'Ardèvol, i sí recordo que a part de Català ens ensenyava valors, i ens avisava lo important que era fer els deures dia rere dia, tot fent un paral·lelisme amb el futur laboral. Una estirada de patilla de tant en tant ens servia per espavilar-nos i no adormir-nos, al cap i a la fi ho feia sense cap mala intenció. Si et tocava a tú, doncs a aguantar la brometa, i si li tocava a una altre, et foties un fart de riure.

A més, ell ens va conscienciar molt en el tema de la llengua i lo important que era escriure bé, per això avui en dia procuro cuidar el màxim els meus escrits, més quan són en públic. I si dubto, procuro tenir a l'abast un diccionari on poder recórrer en cas de dubte.

A l'última anònima, crec que aquesta web et serà de gran utilitat,

http://dlc.iec.cat/

Tot i que també crec que bona part del teu escrit està intencionadament mal escrit. Una pena.

Anónimo dijo...

penso que ja es hora de crear un govern ferm per a la Torre per a que els seus projectes es poguin tirar endevant. Massa partits al govern no funcionen com ja hem vist aquests quatre anys. La meva aposta es un pacte PSC-CIU. No mireu a nivell de partits sino de persones que hi formen part i penso que si mirem els noms, uns i altres no tenen tantes diferències. Si us plau mireu pel poble i no per interessos partidistes.

Anónimo dijo...

anonim jo no ting cap intencio de salvar ningu ells els politics tampoc i a tu tambe et prenen el pel a no ser que siguis un dels que tambe i viu del "cuento" que ja prodria ser .

Anónimo dijo...

Si la vecina del quinto se ha ido de vacaciones, preguntale a la del cuarto.

Anónimo dijo...

Si la vecina del quinto se ha ido de vacaciones, preguntale a la del cuarto.

Anónimo dijo...

Que pesao es el de la sociovergencia, callate ya hombre!

Si hay sociovergencia serà porque ERC+ABG no querran gobierno de izquierdas, ellos veran si podran trabajar mas y mejor por el pueblo en el equipo de gobierno o en la oposición.

Ahora si piensan que governar resta votos alla ellos!, ala a la oposición, a no rascar bola con la Toda, que triste!

Anónimo dijo...

Sigui quin sigui el govern que es determini en els pactes, hi ha un conjunt de temes que s’han d’abordar i no poden esperar més.
Uns temes que fa temps s’havien d’haver treballat i solucionat, però que el govern psc-erc-abg i git o bé no ha prioritzat o no ha estat capaç de trobar-hi solucions.
Tothom ha coincidit a dir que cal organitzar l’administració local.
És important que fruit del pacte a signar, es determinin unes àrees de govern, amb responsabilitat política i la xarxa administrativa corresponent.
La figura del cap de recursos personals és important, però encara ho és més que tingui llibertat de maniobra i no es quedi en una figura simbòlica.
Aquesta reforma administrativa s’ha de complementar amb l’ampliació horària de l’atenció municipal, i també en serveis.
No cal dir que tots els components i mecanismes participatius s’han de potenciar i posar en marxa, per demostrar que tot allò que els diferents partits polítics s’han omplert la boca, és real, i que es vol treballar d’aquesta manera, però és important no oblidar-nos de ampliar els serveis com el Centre de Dia, l’ampliació del CAP, el transport urbà, o l’arranjament de carrers. Són temes que no es solucionen en un dia, però que s’hi ha de començar a treballar, per evitar que continuïn pendents de resoldre.
Hem de pensar en els joves, i també en la gent gran.
La Torre necessita un canvi de política, la faci qui la faci, els hem de poder notar que el dia 27 de maig va passar alguna cosa.
Oblidem-nos de noms i cognoms, o de sigles, aconseguim que TORREDEMBARRA avanci i no es quedi als darrers llocs en temes com la recollida selectiva de la brossa, o en la neteja de les platges, o en l’atenció als nouvinguts.
És important detectar on hi pot haver conflicte, on hi ha gent que s’ho passa malament, on tenim les persones menys ateses, on cal treballar per a la cohesió social.
Hi ha molta feina a fer i ens hi hem de posar ja! Des del govern o des de l’oposició; des de l’Ajuntament, o des del carrer, les entitats, les associacions de veïns.
Cal despertar il·lusió a tots els vilatans, per fer-los veure que el 27 de maig ha estat un punt d’inflexió, i que el treball de totes aquelles setmanes per presentar projectes, té sentit, i es pot aconseguir canviar la dinàmica.
Ens hi hem de posar sense esperar més temps!

Anónimo dijo...

Algu ens podria informar de com van els pactes

Anónimo dijo...

2 a 0 .

Anónimo dijo...

Tothom té un conegut que coneix a algú que es amic d'un dirigent d'algun dels partits i que sap, amb absoluta certesa, que els pactes ja s'han fet, i quina és la ``lletra menuda´´.
Jo, com en Sòcrates, només sé que no sé res.

Anónimo dijo...

JA HI HA PACTE!!!!

jA HI PACTE!!!!


ABSOLUTA PRIMICIA!!!!!!!!!

El Pacte ja està fet:

Alcalde: Santiago Ardevol

Regidor de pa per avui i gana per demà: Massague
Regidora de llicencies ilegals: Mª Dolors Toda
Regidor d'infraestructures ferroviàries: Ramon Ripoll
Regidora de la llosa i el cavall: Montse Gassull
Regidor de pa sucat amb oli: Gerard Ciuró
Regidora d'esports del carrer: Susana Navarro
Regidor pro-construcció Muntanyants II: Lluis Suñé
Regidor de queixes veinals: juan perez
Regidor de l'aigua: Enric Grangel
Regidora de la pasta: La de la Piazzeta
Regidora de la Casa: Laura de la Pradera
Regidor de turisme de carmanyola: Rosa Mª Guasch
Regidor d'imatge: Pere Font
Regidor de festes rocieres: Manuel Jiménez
Regidora dels vados: Iris gual
Regidor d'atrapa al xorizo o te doy dos de hostias: El Oviedo

Anónimo dijo...

imbècil. paranòic, arria-calces, pixa-cantons vés a cagar a la vía!

Anónimo dijo...

Jimenez pacta con la Toda i la Toda Alcaldesa.

Anónimo dijo...

No és Sócates és Descartes. T'has equivocat d'un parell de milenis.

Anónimo dijo...

Veo un problema en CIU, han dejado al Masague mas solo que la una. Va a los actos siempre solo.
Sres. de CIU ho habeis presumido de unidad, donde está, pues no la veo por ningún sitio.

Un convergente

Anónimo dijo...

Són los mismos collares, con distintos perros...

Anónimo dijo...

Veig que a CIU estan nerviosos, insults, desqualificacions, vendre's als socialistes a qualsevol preu.

Lamentable

Anónimo dijo...

jajaja, és Sócrates, "jo només sé que no se res és socrates" jajajaj

100% garantit

estudio filosofia,;)

Anónimo dijo...

Respeto los procesos de reflexión de todas las fuerzas políticas y las conclusiones a las que lleguen, pero les pido que tengan altura de miras y que piensen en clave de ciudad y no de consumo interno.

Anónimo dijo...

The show must go on!

Anónimo dijo...

" The rain in Spain stays mainly in the plain" To be...or not to be....
THE SHOW IS OVER

Anónimo dijo...

Com i quan fer servir el català .
Fa uns dies vaig veure que la Plataforma per la llengua ha editat una guia pràctica amb suggeriments d'actuació per millorar l'ús del català en la nostra vida diària.
Una de les primeres coses que diuen és una cosa òbvia: "Parlar en català amb una persona que ens parla amb una altra llengua (habitualment castellà) però que entén el català no és de mala educació".
Obvi, oi? Doncs això em va costar d'entendre i no va ser fins als 24 ó 25 anys que vaig sentir defensar aquesta idea a algú.
De fet els meus pares m'havien convençut del contrari, i encara és hora que jo els pugui convèncer que estan equivocats.
Per això (hi ha moltes persones com els meus pares que de bona fe ho pensen) m'ha agradat molt trobar aquesta guia i us la recomano.
Potser és una mica llarga, però és bo dotar-nos d'arguments contra els qui volen deixar la nostra llengua en poc menys que una raresa folklòrica.
Defensem el català,
vinguem d'on vinguem.

Anónimo dijo...

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Anónimo dijo...

T'has deixat un bla

Anónimo dijo...

Visca Pompeu Fabra, Visca Catalunya i Visca el Català.
Un nouvingut.

Anónimo dijo...

Em pregunto els partits que abans de les eleccions es van mostrar contraris a com s'havia portat el tema de l'aigua?
Ja veure'm qui es ven i com defensen postures.

Anónimo dijo...

Hoy a las 6 de la tarde, con casi nocturnidad y alevosia, sin precedentes: PLENO para lo del agua.... Aqui hay gatito encerrado, tantas ganas y tantas prisas....uy,uy,uy

Anónimo dijo...

L'adjudicació de la gestió de l'aigua a la Torre dificulta la reedició del govern d'esquerres



A.P.. Torredembarra

L'Ajuntament de Torredembarra celebrarà avui un ple extraordinari per adjudicar la gestió de l'aigua al municipi després que una ordre judicial obligués a paralitzar el debat fa dues setmanes. La decisió de convocatòria del ple es basa en un informe judicial que recomana la celebració de la sessió per no afectar els drets dels regidors que cessen. Passat el dia d'avui, a més, les empreses que han presentat una oferta podrien retirar-la, segons les bases. La votació, però, haurà de ser ratificada pel nou consistori en el termini d'un mes.

La convocatòria no ha estat ben rebuda en les files de l'Alternativa Baix Gaià (ABG), fet que podria fer perillar la reedició del pacte quadripartit d'esquerres (PSC, ERC, GIT i ABG). L'ABG hauria plantejat com una de les seves prioritats la paralització del procés i l'estudi d'una gestió pública. A més, segons el seu cap de llista i regidor de Medi Ambient en funcions, Lluís Suñé: «Sobretot ens preocupa que s'hagi convocat el ple sense parlar-lo amb nosaltres com a socis de govern». L'ABG tenia previst reunir-se ahir a la nit amb el PSC.

Anónimo dijo...

Crec que el tema del aigua, si realment tots els regidors en funcions, fossin un politics realment democratics, tindrian que votar que no al canvi de Empresa i deixar-ho per el nou Ajuntament que es formara si no passa res el proper dia 16.

Pero com per desgracia, la pela es la pela, ja m'enteneu oi

Salut,

Anónimo dijo...

Dos pajaros x un tiro.(Aqualia-ABG)
Felicidades Manolo,los revoltosos a la puta calle.
Se piensan estos de izquierdas que pueden hacer lo que les salga de los hue....,estan equivocados todos tienen que ser como ERC,que no saben donde estan.
El pacto se puede con ADT y PP,que somos iguales,pero disfrazados.
besitos.....

Anónimo dijo...

Fantasma, eres idiota.

Anónimo dijo...

oye, soy del PPC y no me jodas, que no me acuesto con la Toda por la Pasta, ni en sueños!

Anónimo dijo...

Dudo que la toda quiera juntarse con la ultraderecha española recalcitrante

Anónimo dijo...

Buenas, he asistido al pleno de hoy para seguir con la votación del agua que fue paralizada en su dia por una orden judicial.

Será un pleno con una votación válida o no, pues la votación que ha salido positiva por 9 votos a favor y 8 en contra tendrá que ser ratificada o no por los nuevos regidores elegidos democraticamente en las elecciones del pasado día 27.

Ha habido la intervención del la Sra. Toda en la que ha expuesto su versión relacionada con la citada votación. Podrá tener razón o no, pero Sra. Toda hay que ser más democratica, no se puede hacer uso de su palabra y marcharse y no querer escuchar la palabra de los demás.
Habrá sido por no escuchar las críticas sobre el tema del panfleto famoso, ya saben a que me refiero.

Repito, hay que estar a las verdes y a las maduras, de la misma manera que se sabe criticar hay que saber aguantar ser criticado.

Salut,

Anónimo dijo...

El Socialistes són un partit de dretes. Si al PSOE li treus la S i la O, queda el que realment són.

Anónimo dijo...

** EL PUNT (09/06/07) **

Els partits d'esquerres de la Torre acosten posicions per repetir el pacte de govern


A.P.. Torredembarra

Els quatre partits que han ocupat el govern municipal de Torredembarra durant la segona meitat de la legislatura (PSC, ERC, ABG i GIT) continuen mantenint contactes per tal de repetir el pacte quadripartit. El cap de llista més votat i també alcalde en funcions, el socialista Manuel Jiménez, va assegurar ahir que les negociacions «estan anant per bon camí» i que hi ha «voluntat» de repetir l'acord.

Les agrupacions amb què el PSC torrenc tindria més avançades les converses serien ERC i GIT, mentre que on se centren més els dubtes és en l'Alternativa Baix Gaià (ABG). Tot i que les relacions amb els socialistes es van veure dificultades pel ple extraordinari per a l'adjudicació de la gestió de l'aigua celebrat ahir, el líder de l'ABG, Lluís Suñé, va afirmar que el pacte d'esquerres «continua sent la prioritat principal» de la formació. PSC i ABG van mantenir dijous una primera trobada en què van posar sobre la taula les condicions de totes dues formacions, i dilluns intentaran acostar posicions.

Tot i això, tant el PSC com ABG continuen els contactes amb la segona força més votada, CiU. Els socialistes ho faran avui, mentre que l'Alternativa s'hi va reunir ahir.

Anónimo dijo...

Pacte ja confirmat: ABG - CIU - ADT -GIT - PP......C

Anónimo dijo...

El que ha de fer l'ABG es deixar d'escoltar els cants de sirena de CIU i entrar en un govern d'esquerres, almenys desde allà podran aplicar, ni que sigui parcialment, les seves polítiques, que de ben segur seran millor enteses per ERC i PSC que no pas per la dreta torrenca, amant del totxo i la formigonera per sobre de totes les coses (és el seu primer manament)

Anónimo dijo...

No señor ABG debe acercarse a CIU y a l'Agrupació, los que dieron mas apoyo a que no se contruyera en Muntanyants II.

Hoy en dia no hay derechas ni izquierdas, solo hay ideas, propuestas y proyectos, l'Agrupació tiene ideas y proyectos que se pueden compartir perfectamente con todos los grupos políticos.

Si la ABG apoya al PSC creo que seria traicionar al pueblo, que no quiere construir en Muntanyants II

En todo caso pueden quedarse en la oposición, codo con codo con l'Agrupació, haremos que este gobierno corrupto del PSC caiga antes

Anónimo dijo...

Hay que reconocerlo los sociatas, NO QUIEREN a los porretas de socis, a parte de que piden unas concejalías que ni en sueños, es muy difícil trabajar con ellos,En laqs comisiones de gobierno ABG daba soporte al gobierno, luego llega el pleno y votan en contra, así NO SE PUEDE TRABAJAR, hoy sí mañana no sé pasado ya veremos, ABG la alternativa a la anarquía y al desorden y A LA POCA SERIEDAD, de trabajar en equipo.

Jiménez busca otro aliado, se que hay dos partidos, que ha pactos puntuales te diran que sí, NO LES DES A ABG CUARTELILLO.que ya tienen el porrillo.

Un amigo.

Anónimo dijo...

Como se pueden los de ABG acercarse a un partido qu cuando no está de acuerdo en un pleno, coge y se larga.

Que l'agrupacio apoyo a que no se construyera en Muntanyans II, que remedio les quedaba, fue una opción política para no quedarse fuera del carro.

Creo que a los de l'agrupacio necesitarían quedarse en la oposición y asi hacer una cura de humildad.

Salut,

Anónimo dijo...

Quien piense por un momento que l'agrupacio no permitiria construir en Muntañas II esta muy equivocado, y si piensan que defendera los puentes de la general sigue equivoca de hecho ya se ha presentado en el ayuntamiento un proyecto de la zona por parte de una promotora que no hace falta decir el nombre, y no aparece el puente de los Munts,

Anónimo dijo...

Las descalificaciones y los insultos identifican a los nerviosos perdedores. Las conversaciones de ABG, con PSC, ERC y GIT, van perfectamente, podriamos estar hablando en términos muy generales que hay un previsible principio de acuerdo, però el programa de temas a tratar más que largo es profundo y no se dán una excesiva prisa para llegar a un acuérdo rápido. Podríase dar el caso de separar el tema de elección de Alcalde, que podria dárse el próximo 16 de Junio, no habiéndose llegado a ningún acuérdo final, con un Alcalde elegido en segúnda vuelta. Y perfilarse el cierre de los acuérdos de gobierno sobre mediados de Julio, procediéndose a partir de ése moménto a la delegación de concéjalías.
No hay discrepáncias importántes en éstos momentos, aparte de las ya trascendidas a la opinión pública. Las reuniones tiénen el aspecto de cordialidad y seriedad que corresponde a cuatro partidos que se conócen perfectamente y que se respétan debidamente. La correlación ha cambiado peró el lazo que los unió en 2005 és muy fuérte, y se hace palpable.
Con la misma previsibilidad CiU, ADT y PP van a permanecer fuéra del futuro gobierno.
Éste comentário ha sido redactado por un confidéncial espontáneo que intenta cubrir la desidia del confidencial titular, próximo a CiU y desencantado de su papel, lo vémos por su falta de interés en publicar entradas.
Con lo locuáces que están siéndo tódos los responsables políticos locáles, éstos dias.

Anónimo dijo...

A ALTAFULLA: GOVERN PROGRESSISTA I DE CANVI
Després del fracàs de les negociacions amb el PSC per intentar formar un govern d'esquerres. L'ambició per tenir l'alcaldia a qualsevol preu ha fet colocar als socialistes d'Altafulla com a socis del PP, AUPA i IDEAL. Des de l'esquerra d'ABG hem fet el màxim esforç de consens per intentar un govern de canvi i sembla que finalment podem dir que hi ha un principi d'acord. CIU, PAU i ERC han dit SI a un govern amb ABG. Falta tancar els serrells però inicialment CIU tindria la regidoria de Benestar Social, PAU cultura i esports, ERC hisenda i joventut i ABG l'alcaldia amb serveis, una regidoria de turisme i promoció econòmica i una altra amb les àrees de Territori i Ensenyament.
(extret del Altafulla CONFIDENCIAL)

Anónimo dijo...

HABLAD DE LA "MODA EN TORREDEMBARRA" PERO,....ALGO NUEVO "PLEASE" ESTO SE ESTA HACIENDO ETERNO, 103 COMENTARIOS, ES UN "PALO" PORFA.....

Anónimo dijo...

CiU amb ABG??? home, si fós CiU de Vespella s'entendria... que fotut està el món.

Anónimo dijo...

Per mi de conya!!! Els socialistes no són ni obrers ni socialistes i han fet el possible per que es construís Muntanyans II. Així que si algú té motius per no voler-vos sóm nosaltres.

PS: a la descalificació de "porretes", és tant ignorant i cutre que et descualifiques a tu mateix. ignorant.

Anónimo dijo...

"Hoy en dia no hay derechas ni izquierdas, solo hay ideas, propuestas y proyectos, l'Agrupació tiene ideas y proyectos que se pueden compartir perfectamente con todos los grupos políticos"

haurieu de mirar les diferències entre un presupost d'un partit de dretes i un d'esquerres. segurament el que està passant és que les esquerres cada cop són més de dretes, però encara que la cosa va progresivament a pitjor, les diferencies encar són substancials. veurem quant dura.

Anónimo dijo...

Noticia de ultima hora:

Despuésde las innumerables exigencias del " nen verd ", los socialistas han decidido pactar con CIU, o sea hacer una sociovergencia, que considero sería lo mejor para La Torre.
Pero según me informan, los socialistas solamente ponen una condición, que la numero 4 de CIU dimita y no sea regidora.
Lo sientgo por ella, pero si quiere un bien para La Torre, primero es La Torre que el interés personal.
Señores de CIU piense detenidamente sobre este tema y lleguen a una solución.

Salut,

Anónimo dijo...

Ai Suñé, que qui tensa la corda!!!
Però sempre li queda la Generalitat. Serà maco veure com s'entenen socialistes i convergents. Recordem que fa uns anys ja van acabar a òsties. Pobra Torredembarra!!!

Anónimo dijo...

¿ LA MISTERI??? QUIN MISTERI???? Ninguno de misterio, está demasiado vista, siempre organizando, gritando, parando el tráfico en Antoni Roig para comprar la prensa para Segalá, dejando incluso la puerta abierta de su coche y todos los demas coches detras esperando y acordándose de que se yo, muy autoritaría y mal educada. En fin que ya está bien, que pare un poco y dimita ¡YAAAAA!!!

Anónimo dijo...

Ya es hora de que la gente piense con la cabeza. Es el pacto más normal y lo que conviene a nuestro pueblo.

Anónimo dijo...

El penúltimo comentario es de alquien que sufria la cola en Antoni Roig por su compra de prensa en SONSONA y pensaba que esto eran "cacicadas" como para meterla de nuevo en acción. Si alguien la quiere, o le debe algo, pues que se la quede en su casa y es lo que pasará de una manera u otra, al tiempo.

Anónimo dijo...

El "CONFIDENT" Un fracaso, cúando se fué de vacaciones lo avisó, pero ¿¿¿Ahora???? Habrá dimitido también????

Anónimo dijo...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!

La misteri i el misteri

Anónimo dijo...

"Ai Suñé, que qui tensa la corda!!!
Però sempre li queda la Generalitat. Serà maco veure com s'entenen socialistes i convergents. Recordem que fa uns anys ja van acabar a òsties. Pobra Torredembarra!!! "

juas juas juas

sou patètics-

Anónimo dijo...

Torredembarra és un poble místic, necessita d'uns misteris per salvar-se!

Anónimo dijo...

Sr. Masague, si realmente esto es cierto c reo que no debería pensárselo 2 veces. O sea dimitirla y pactar, pues no se puede comparar el número 5 de su lista y la número 4.
Adelante y sea valiente.

Anónimo dijo...

Teniu que pensar que la manera de fer dels anteriors dirigents de CIU, no te res a veure amb els de ara.

Amb els que hi havia abans qualsevol si podia barallar.

Endavant amb la sociovergencia.

Salut i força..

Anónimo dijo...

Necesitamos un SALVATORE GIULIANO alias EL SICILIANO. Para robar a los ricos para dárselo a los pobres.

Anónimo dijo...

Alias el siciliano? jo sabia que li deien el Floreta.

Anónimo dijo...

La de gent que paraban el cotxe devant dels diaris, que jo sapiga anar a buscar els diaris, a la majoria de llocs ho fa el conserje. No creec que sigui per tindra enveja oi?

Anónimo dijo...

pregunta trampa: algú sap que pasarà amb el nou poliesportiu el dia que plogui?

Anónimo dijo...

Sembla que el pacte esta ja tancat PSC +ERC+ABG + GIT. i l'assamblea de ERC no pinta res ?, sembla que dimart a la nit ja es va tancar tot.

Anónimo dijo...

Per el que sembla segons aquest ultim comentari, les assambleas de ERC i AGB, no pintan res.

Salut

Anónimo dijo...

i l'ABG, que passara amb els muntanyans ?. om amb el prpjecta del nou pla general que ells volien fer ?
A cambi de que s'han venut?

En quan a la pregunta del polisportiu, quan plogui es mullaran. Faltaria mas.

Anónimo dijo...

resposta equivocada, s'inundarà el poliesportiu superguai i supermodern, mullar-se no, que hi ha teulada, ja, ja.

Anónimo dijo...

tots els pactes fan fastic perque demostren que per tal de tenir una poltrona tothom es capaç de menjar-se la merda que faci falta. despres diuen que no entenen l'abstenció.....

Anónimo dijo...

el concepte de política = servei al poble ja està caducat, que algú inventi una altre fórmula, "plis"

Anónimo dijo...

tens raó, qui mes qui menys hi està per algún negoci privat, digues-li promotora, no tenir feina, donar feina a la família, etc. a qui li interesen els problemes dels botiguers, petits empresaris o treballadors de les fàbriques inexistents?

Anónimo dijo...

SE AKABÓ YA ESTÁ PSC+ERC+ABG+GIT.

chicos all the fish are vended ozea to el pescao está vendido,

hasta dentro de 4 años, que os sea leve.

Anónimo dijo...

Oh misteria de mis amores

Nadie quiere tus colores

Tu que tanto has trabajado

para que tu partido sea un poco menos alocado


Tu que siempre fuiste segalanista

Hasta que te jodieron y no estraste en su lista

Tu que vives del mònic


Pero que sin la subvnecion parece un panfleto de SONY


Tu que atu hijo intentaste colar

Pero los sociatas ese gol no se dejaron marcar


Tu que has salido en todas las fotos


Pero mas guapo era l'artur mas, que para eso manda en sus cotos


Tu siempre has aparcado donde has querido


Hasta que el Grangel te quitó tu plaza en el castillo


Tu que has montado una lista y un candidato


Pero con la TOda tenias todo bien atado


Tu que creias que con el Manuel podrias


Pero que el pueblo, honradamente, ha decidido que no se fia de tus mentiras


Y paro porque esto se hace muy largo


Mas que un dia con tu hijo Frikie en talgo

Anónimo dijo...

Lo akabo de ver, pero ya ace dias qu lo tienen colgao los de ABG se reunen el 14 de Junio para decidir...

Aun keda pescao pa vender, poco pero queda.

Si ese documento de negociacion empieza como dice el Luis en su Blog, es pa leerlo, alguién lo tiene? o puede pillarse en algun lao?

Agur

Anónimo dijo...

MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!
MISTERI DIMISSIÓ!

Anónimo dijo...

Buenas, alguien sabe algo de L'Agrupacio???????

Ya no se les ve, el Sr. Sole tiene su blog parado, la Sra. Toda se va de los plenos y detrás suyo todo su sequito.

Quien sabe ande, se lo he preuntado al Lobaton y no los encuentra.

Un pellizquito.....

Anónimo dijo...

Al rapsoda fracasat



El Grangel no li va pendre la plaça del castell a la Misteri, entre d'altres coses perque no es d' ell, si parles del parquing hauria de ser per tots els vilatants, no es correcta que que els regidors tinguin privilegis per demunt dels vilatants, amb sap greu però espero que no dimiteixi segur que farà molt bona feina a l'oposició es potser per aixó que tots tenen tanta por . Com va dir un altre internauta quan atacaben al Lluís Suñé, deu ser molt bona aquesta dona que es poseu tant contra ella. Que pot ser no es deix comprar?.

Salut rapsoda. que et milloris.

Anónimo dijo...

Hay quanta rabia, que teniu "Pues que os Jodan"

Anónimo dijo...

El pacte ja està fet nois, els mateixos 4 anys mes, sembla que els de l'ABG han caigut en l'actractiva i suculenta oferta consistorial .....

Anónimo dijo...

Suculenta?, atractiva?... demà ABG té Assemblea, i l'Assemblea mana. Crec que vas mooooolt equivocat

Anónimo dijo...

ostres, l'assemblea d'ABG com la d'ERC poc poden fer un cop elegits els consejals, ara ja no cal demanar permis a ningú.

Anónimo dijo...

per acabar tal com estabem no calia anar a votar ni tanta campanya electoral.

Anónimo dijo...

Si, sempre i quan es fucionés com les suposades assemblees de la resta de formacions polítiques, CIU, PSC, etc... que no serveixen per gaire.

Anónimo dijo...

EL PLAT DE LLENTIES, ES EL PLAT DE LLENTIES, CON ES SENTIRAN LA GENT DE BASE?
ALS QUE SURTEN ELEGITS TAN ELS HI FA.

Anónimo dijo...

CONFIRMAT!

PSC i CIU han signat pacte de govern.

Anónimo dijo...

Que jo sapigue CIU no ha fet cap asamblea, jo soc militant no m'han informat de res, per parlar del temes de pactes.

Per molt que diguin aixo no es democratic, doncs un cop han sortit el.legits, els el.legits nomes vetllen solsament per ells, el partit tant sels hi endona

Anónimo dijo...

Si, sembla ser que fins i tot el Partit Popular hi podria participar.

Anónimo dijo...

Es el pacto natural para Torredembarra, suerte que dentro del PSC hay gente con cojones

Anónimo dijo...

Aquest que es militant que no digui mentides, que jo sapigue tinc una convocatoria per dema, suposo que alli es parlara del tema pactes, i com estan.

Anónimo dijo...

No enganyeu a la gent el pacte ERC+PSC+ABG i GIT ja esta fet des de ahir.

Anónimo dijo...

si señor, corraboro, al anterior anónimo, y lo sé de buena tinta, UNO KE HA ESTAO en las negociaciones.

Anónimo dijo...

Soc alternativa i us puc dir que coneixeu molt poc del funcionament del nostre partit. Un partit que no és com els altres (almenys aquí a La Torre) i els regidors que han sortit escollits ho són perquè l'assemblea els va posar d'u i de dos. Ara les decissions que prenguin seran també les de l'assemblea. Per si no ho sabíeu, l'assemblea mensual es fa el dimecres abans del ple per poder decidir que es el que es vota en cada tema, cosa que dubto els altres ho facin. També tenim una permanent que es reuneix cada dissabte al matí per discutir els temes del dia a dia. Per altra banda, tenim prou confiança en els nostres regidors perquè en aquells temes on no faci falta l'assemblea (que no és el cas de les negociacions) puguin decidir ells mateixos. I us asseguro que decidiran be.

Anónimo dijo...

Ramon Ripoll ha sido quien a forzado el pacto PSC-CIU

Anónimo dijo...

Seguiexo dien que com a militant de CIU, jo no tinc cap convocatoria , tu deus ser l'unic que la tens.
Per si no hem convoquen hem podries dir l'hora i lloc.

Gracies.

Anónimo dijo...

la secció local d'ERC de Torrebandarra esta celebran una assemblea per a prendre un posicionament després dels resultats de les eleccions municipals. Com se sap ERC va baixar un regidor, CiU va pujar 1 regidor i PSC va pujar 1 regidor,ABG va pujar 1 regidor.
Doncs bé, l'assemblea va decidir el següent:
• Tot i que el resultat general ha estat dolent , cal buscar les causes que puguin ser d’ordre estrictament local, és a dir per l’actuació del grup municipal i/o de la secció local. Això ens fa qüestionar el paper que hem tingut els darrers anys.

No hem sabut o no hem pogut comunicar la bona feina feta des del govern de l’ajuntament els darrers anys.
• L’alcaldia (PSC) s’ha endut, de cara a la ciutadania, els mèrits de l’obra feta.

Certes dificultats d’entesa amb els altres membres del govern en els darrers anys poden haver restat força a la nostra actuació des del govern.

El fet de perdre pes electoral (un regidor ), amb un PSC enfortit, afebleix la posició d’ERC en un hipotètic govern PSC-ERC.
Aquesta nova correlació de forces en el govern pot dificultar el consens dels membres del govern en alguns projectes, ens dificulta tirar endavant les nostres propostes , i en darrer terme, no permetria visualitzar l’obra que es fes.
En conclusió, ERC considera que podrà treballar més per TORREBANDARRA sent forts a l’oposició, que no pas des de la debilitat en el govern.
Una oposició constructiva que ens servirà per tornar a recuperar la confiança de la gent, i per poder d’aquí a 4 anys, tornar al govern en condicions suficients per poder fer la TORREBANDARRA que volem.

Anónimo dijo...

"ostres, l'assemblea d'ABG com la d'ERC poc poden fer un cop elegits els consejals, ara ja no cal demanar permis a ningú. "

JAJAAJAJA XD

no sé com funciona la d'ERC, però sens deubte no teniu ni idea de com funciona l'ABG.

hem reitero: sou patètics.

Anónimo dijo...

PARDILLO ¡¡.....
ABG dema al mati te un esborrall de pacte sobre la taula.
La vaselina Granjel,La porra Jimenez i els de ABG es baixen els pantalons.
La asamblea......
Tu que no te enteres o no te interesa,ets patetic.
Un ex-alternatiu..ç

Anónimo dijo...

sou una colla dinosents, els cales fan moure montanyes i de molt mes grosses n'han caigut ...... sin palabras i ja veurem el sou que es posaràn els que tan pel poble diuen que treballaràn.

Anónimo dijo...

Al del comitè de CiU. Truca a la secretaria que t'informara.

Anónimo dijo...

A CiU tenen un traidor que anat passant informació al PSC, ERC i ABG, també es presta a fer la feina bruta es un bon esclau, el problema sera el preu. oi S.

Anónimo dijo...

ho fas gratuitament, oi confident?

Anónimo dijo...

No cobrant com tu.

Anónimo dijo...

A tota l'assamblea de l'ABG el grangel os la ha ficat sense vaselina, menos assamblees que això de que decidiu en comuna res de res una vegada escollits a votar lo que diuen els caps

un ex PSUC

Anónimo dijo...

Al que echa de menos al sole le dire que su pagina es la más escritos ha publicado desde las elecciones. Por cierto podrías preguntarte lo mismo de la pag. de la susanita?...a no, que esta es de los tuyos...mecachinlamar...
L'Agrupació ha hecho ya dos asambleas y su ejecutiva se ha reunido tres veces....viven y colean, los podeis encontrar donde querais estan vivitos y sin problemas con la justicia no como los tuyos chiquitirrin.

Anónimo dijo...

Encara no fa ni dues setmanes de les passades eleccions i el panorama no pot ser més aclaridor. De seguit s'han vist les trajectòries d'alguns que sols persegueixen la poltrona del poder.
De la mateixa manera que ha quedat palès qui per damunt d'interessos particulars; i a vegades fins i tot partidistes, ha anteposat la lectura acurada dels resultats electorals.
Aquesta apreciació es pot observar tant a nivell local, com nacional o estatal.
El que sorprèn encara una mica, és cert descontent que algunes vegades mostren alguns electors.
És com allò de la tele-escombreria. Ningú diu que veu el programa, però tothom el coneix. Aquí es pot dir que ningú diu que a votat aquest o aquell, però es evident que algú ho ha fet.

Anónimo dijo...

L'agrupació va a continuar con sus actividades porque está con el pueblo llano, ese pueblo que no entiende de pactos contra-natura, de mangoneos, de asambleas de hippies porreros hasta el culo de cerveza que se creen que pueden decidir por el pueblo de Torredembarra, ¿que se han creido?

L'Agrupació va a trabajar por un Torredembarra seguro, limpio, con trabajo para todos, respetando el medio ambiente de verdad, no como esos porretas que con su humo contaminan todo a su paso.

Anónimo dijo...

Has anat a alguna assemblea de l'Alternativa?

No, oi? Doncs si no saps del que parles, calla.

Anónimo dijo...

Que la Agrupacio está con el pueblo llano... no me hagas reir, si solo le van las edificaciones.....

Lo coges o lo pillas........

Anónimo dijo...

Nuevamente el ultimo comentario es de estrechez de miras y poca imaginación.
Para mi los de Alternativa son unos vendidos a la Poltrona....

Uy que analisis tan severo....
Venga ya, decid otras cosas que sois muy cansinos.

Anónimo dijo...

Lo de porretas lo será tu puta madre, fascista! cocainomano de mierda! Vete a tu pais i deja de tocar los cojones.

Anónimo dijo...

"PARDILLO ¡¡.....
ABG dema al mati te un esborrall de pacte sobre la taula.
La vaselina Granjel,La porra Jimenez i els de ABG es baixen els pantalons.
La asamblea......
Tu que no te enteres o no te interesa,ets patetic.
Un ex-alternatiu.."

bla bla bla

tu no ets ex-alternatiu perquè no sé de ningú que no hagi deixat l'assemblea. (bé si, per deixar completament la politica si).

és molt fàcil escriure des de l'anonimat, però ningú tindría collons de dir-nos-ho a la cara. per que és senzillament fals.

hem reitero: sou patètics.

Anónimo dijo...

PS: l'esborral que hagi fet el lluis és part de la seva feina. avui es parlarà si l'acceptem, en fem un avió de paper, o que...

(no sóc el ciscu mercadé, però en el seu blogspot teniu informació)

http://francescmercade.blogspot.com

Anónimo dijo...

Una pregunta a los socialistas (a ver si alguno me contesta):

¿podríais hacer pacto de gobierno con CIU?

¿Por qué? al menos tres motivos.

o si no, les estareis dando la razón a mis amigos que seriais capaces de juntaros con los de CIU solo para mantener la alcaldía...

Yo soy de la opinión que no, que si lo haceis es por motivos que favorecen a Torredembarra. Pero no es mi opción.

Anónimo dijo...

Lamento el espectáculo que se da en este blog.

Insultos, descalificaciones personales, y comentarios sin sentido proteguidos por el anonimato. Realmente triste.

Ello refleja la clase que persona que cada uno es, con sus penas y limitaciones. Yo he estado leyendo casi todo lo escrito desde mucho antes de las eleciones y hasta hoy. En todo este tiempo no he encontrado en los comentatios casi nada positivo y que realmente me haga pensar que vamos ha tener un equipo de personas capaces de dirigir la gestión municipal con criterios lógicos. Es decir, pensar en lo que han dicho que quieren los electores. Hay que aceptar los resultados tal como han sido. Nos puede gustar o no pero eso es la realidad.

Lo primero es aceptar los resultados y lo segundo es, que los elegidos sepan gestionar los recursos que los ciudadanos de Torredembarra "ceden" a la Entidad municipal para que esta pueda prestar unos servicios de calidad.

Yo quisiera pensar que los que se han presentado a las elecciones son personas honorables, que una vez elegidos responderan con honor ante el trabajo que tienen y que responderan ante los ciudadanos de como han gestionado esos recursos que entre todos les ponemos a disposición.

Solo espero de nuestros elegidos "Paz política", buen entendimiento, que piensan más allá de su interés personal o el interés de su formación electoral y que tengan una "visión" a medio y largo plazo de lo que puede ser una Torredembarra mejor en donde todos nos sintamos a gusto y orgullosos por vivir en ella.

Deseo que los elegidos que tienen la misión de gobernar, sepan gestionar con prudencia y acierto esos recursos económicos, materiales y humanos que el Ajuntamiento, como "Casa de la Vila" o Casa de Todos, tiene a su disposición.

Deseo que los elegidos que tienen la misión de controlar al gobierno y hacer una función de oposición,sepan "realmente" hacer este trabajo y presentar también propuestas positivas si los que gobiernan no las encuentran.

Tanto los que gobernaran como los opositores harán bien por Torredembarra si piensan en clave de colaborar para que todos estemos cada dia más orgullosos de vivir en Torredembarra, pues aqui hemos decidido venir a vivir,o hemos nacido, aqui trabajamos y aqui participamos en la creación riqueza económica, como trabajadores o como empresarios, para el bienestar de todos, ancianos, adultos y niños.

Como conclusión algunas frases famosas:

"El ansia de poder no tiene sus raices en la fuerza sino en la debilidad" (Erich Fromm)

"El mejor gobierno es el que desea hacer feliz al pueblo y sabe como lograrlo" (Thomas Babington)

"Un gobierno es tanto mejor cuanto menos se hace sentir"((Luis Montes de Oca)

"La corrupción es una maldición que pesa sobre los gobiernos por mayoria"((Mahatma Gandhi)

"El que no sabe gobernase a si, ¿como sabrá gobernar a otros?"(Miguel de Cervantes)

En fin,lo escrito son reflexiones que quiero compartir con todos los que leen el blog y expreso mi deseo de que Torredembarra sea gobernada por personas con una visión que supere el corto plazo, las próximas elecciones y los intereses particulares.

La realidad dentro de unos años nos dirá si hemos tenido buenos gobernantes. Pueden cometer errores o fallos pero se deben responsabilizarse de ellos y asumir las consecuencias. Deben ser personas honorables ante sus cuidadanos. Eso les dará prestigio ganarán la aceptación y el respecto.

Yo quisiera estar orgulloso de los gobernantes municipales y espero que sepan cumplir con su obligación y con el mandato que los ciudadanos les hemos confiado.

Cuanto más respesto se tengan entre ellos y menos polémica creen; mejor serán.

Anónimo dijo...

ei, qui sap finalment com queda tot? intriga, suspens, emociò..... que passarà.... fins dissabte ens aurem d'esperar?

Anónimo dijo...

TOTHOM DIU QUE JA HO TE FIRMAT, PERÒ SOM MASSES COSES FIRMADES I NO EN PODEN SER TOTES A L'HORA, QUINES SERÀN LES DE VERITAT? MONTSE QUE FARÀS ARA?

Anónimo dijo...

hem de felicitat tot l'equip socialista, perquè tot i el gran esgavell que han fet al carrer nou, han conseguit tornat a la seva poltrona, ho tenien dificil, però miraculosament (ni ells mateixos s'ho devien pensar) ho han conseguit, enhorabona, encara que no deixin que els fums els hi pugin gaire, hi ha una llei que diu que tot el que puja desprès baixa i la patacada pot ser molt forta .......

Anónimo dijo...

JIMENEZ, QUIEN TE HA VISTO Y QUIEN TE VE,CON LO SIMPATICO QUE ERAS ANTES ......

Anónimo dijo...

Els de les Assambleas deuen ser tots plegats molt tontos, fa dies que es reuneixen amb els seus regidors i no han decidit encarà si pacten o estan a l'oposició, en canvi els seus regidors que han sortit elegits ja han firmat pactar entre ells.
Vaiga que no s'enteren.

Anónimo dijo...

No ens enganyem, aquets que presumeixen de asemblearis, ho son de portes a fora, pero de portes a dins ja fa dies que ho tenen tot pactat amb el PSC, hem refereixo com no a ABG.

Senyors no enganyin mes al poble i als seus simpatitzans, siguin valents i diguin que ja fa dies que esta signat. Deixa la cadira costa molt, fins a cert punt ho puc entendre.

En relacio a ADT, es veu que s'ha tornat un partit tant organitzat, tan organitzat, que per parlar amb ells de pactes, depent per el tipus de pacta es te que parlar amb o un altra de la executiva.

Sera veritat, encare que amb consta molt de entendre, dimitirá la Sra. Toda i deixara tot el poder factic al Sr. Sole abans que ne Perez. Ja es veura.

Salut,

Anónimo dijo...

Veo una contradiccion en el ultimo escrito:

Como sabes que delegan a otra persona las conversaciones y luego dices que NADIE quiere pactar con ADT?

Aclaralo o queda como un nuevo rumor sin consistencia, como todo lo que hace referencia a pactos y más si se trata de la agrupacion

Anónimo dijo...

En rfelación al último anónimo decirle que cuando quieres empezar algún tipo de diálogo, para el tema de posibles pactos y nos ves claro por la parte contraria que no tienen definido con quien y según para que con otro, vale más dejarlo correr.

Anónimo dijo...

Tengo curiosidad:
Sobre que tema se ha de hablar con quien y sobre que tema se ha de hablar con otro.
Es solo una pregunta que ya que sabes tanto no te costara de responder.

Anónimo dijo...

Aixo vol dir que algú ha intentat parlar amb ADT per pactar?. Qui?, quan?

Anónimo dijo...

No hi dit pactar. solsament he dit parlar.

Anónimo dijo...

Que hipocresia.

Reciben un anonimo "insultando" a los de ABG y piden explicaciones al sole.
Cuando a él le llamaron "lacayo" "fascista" y mil cosas más, estos progres de izquierdas y tan democraticos callaron y aceptaron sin pedir explicaciones a nadie, ni tan siquiera las rechazaron o condenaron.

Sois unos hipocritas, repito

Jordi tu siempre adelante, cuentas con mi admiración y gracias por ser como eres.

Anónimo dijo...

Be, dons parlar...

Qui amb qui, quan...explica't home...que si no quedaràs com un mentider més de tota aquesta colla

Vinga parla, no callis ara que pots, sigues valent !!!!

Crec que no ho faras, cobard, mes que cobard

Anónimo dijo...

El cuadrar los programas electorales no es una tarea facil, procurar no herir las sensibilidades de la otra parte, entender las posturas de aquellos que han sido castigados en las urnas, procurar que nadie se sienta menospreciado por el número de regidores que aporta al gobierno, adquirir unos compromisos que permitan a cada uno desarrollar su labor dentro de un equipo, no es tarea facil.
Pero se esta intentando, y de no conseguirlo antes del día 16 de junio tampoco debe preocupar demasiado.
También hay otra forma, que es prometer y prometer a sabiendas de que no se va a cumplir, con el unico fin de alcanzar un objetivo (alcaldia) sueldos, cargos de confianza, carteras, etc., pero tiene un problema, se suele romper antes de tiempo.

Anónimo dijo...

No sóc de ABG, sóc de CiU, clar com tots portem la bandereta abaixada d'anònim, ens fem un "pitote".

Anónimo dijo...

L'Agrupació va a demostrar que es un partido del pueblo y por el pueblo.

La Sra. Toda es una persona decente y honrada, que a dado de comer a muchisimas familias de este pueblo.

Y la construcción es un negocio lícito, como todos, si fuera por los porretad del ABG, Torredembarra estaria muerta de hambre, porque estan en contra del progreso, El Suñé solo quiere vivir del cuento y no trabajar, asi es la ABG.

Eso no es hacer pueblo, el pueblo trabja y se desloma cada dia para dar el pan a sus hijos.

El pan que el Suñé arrebata con sus impuestos para fiestas de porretas y el Ciuró para fiestas de borrachos, donde solo se mean por el pueblo.

Asi no vamos a ninguna parte

El pueblo va a pagar caro un tripartito "progre", que solo va a traer paro, corrupción, delincuencia y mas inmigrantes

Anónimo dijo...

No soc ni de l'ABG ni d'ERC, però aquest últim comentari pixa fora de test. Si no saps portar un debat, no t'hi fiquis. Jo vaig tant a festes de "porretas" i de "borrachos" com tu dius i suposo que tu també o potser no pots perquè ets a la caserna vigilant-nos? si no t'agrada La Torre sempre pots marxar. Ens alegrarem.

Anónimo dijo...

Estic d'acord, aquest últim defensor de l'agrupació o és un feixista immobiliàri, que en tenim, o un amargat guardiacivil, que també en tenim, o algú de la família. Si no teniu argument, moriu tots!
La Torre sempre tindrà el que es mereix...
Paciència, demà és aviat, però amb demà no n'hi ha prou.

Anónimo dijo...

Vinga, només falten 9 comentaris pel número 200. Ànims, hem de fer que el confident després vagi escampant por ai la gran noticia!

Ni que sigui dir tonteries, total, és del que es parla en aquest blog,no?

Anónimo dijo...

Anem pels 200!
Vinga confident apreta!

Anónimo dijo...

ja falta un menos pels 200

Anónimo dijo...

Falten 6 comentaris pels 200, com 6 són els regidors que pretenia arribar CiU..."No me llames iluso, porque tenga una ilusión, la ilusion de ser alcalde..."

Anónimo dijo...

ara falten 5, jijijiii

Anónimo dijo...

Creació d’oficines municipals a les diferents urbanitzacions (Els Munts, Clarà, Àmfores, Marítima etc) per tal d’agilitzar els tràmits i orientar a la ciutadania a resoldre els problemes quotidians.
Esta noticia está sacada del blog del Sr. SOLE de l'agrupacio.


Ahora los ciudadanos podremos estar contentos porque l'agrupacio para dar facilidades creará oficinas municipales en cada barrio.

Pretender vender el castillo, quien construira estos locales???

Una pena porque desde la oposición poco podrán hacer y menos construir.

Venga que solo faltan 4 para llegar a los 200.

Anónimo dijo...

no fan falta tantes oficines, sols que les que ja hi han siguien eficients, tanta burocràcia cansa i fa lent cualsevol tràmit, sobretot si ha de passar per les "altes esferes"

Anónimo dijo...

vui aprofitar per agraïr a totes les persones que treballen al departament dels SERVEIS SOCIALS de l'ajuntament pel seu bon tracte i per la paciencia infinita amb que ajuden a tots els que passem per les seves mans, tot i la poca colaboració i medis que reben de part dels politics de torn, ja que com que tots aquets serveis son anonims no donen vots, deuen pensar que no els veiem ..... COMPTE AMB NOSALTRES, SOM MOLTS!!!!!!!

Anónimo dijo...

quan reparteixin les funcions a l'ajuntament, a qui li toqui sanitat, que recordi que necessitem un servei de pediatria les 24 hores del dia, així com que les urgencies estiguin ateses per metges "METGES", ja saven perque parlo si hi han anat algun cop ....

Anónimo dijo...

el comentari 200 es per desitjar una bona legislatura a torredembarra, amb uns politics dignes ¿? del vot que els hi hem donat.

«El más antiguo ‹Más antiguo   1 – 200 de 202   Más reciente› El más reciente»