15/6/07

MASAGUÉ NO SE’N SURT

Sembla que l’alcaldable de CIU ha intentat fer majoria amb ABG i ERC, segons un confident CIUtadà, però que les coses no li han sortit com ell esperava. ERC no ha mostrat cap interès per pactar amb ell ja que els regidors s’han inclinat des del principi per un pacte amb el PSC. De fet, sembla ser que la única possibilitat era que ABG es sumés a aquest pacte, fet molt complicat. Sembla que les negociacions amb ERC van quedar en tan poca cosa que no es va poder parlar de res.
Amb ABG, sembla que les negociacions han anat més enllà i que Masagué ha tret pit de l’actuació de CIU-partit en el tema dels Muntanyans i que hauria ofert a Suñé la regidoria d’Urbanisme per què defensés el tema sense intermediaris i amb total suport de l’equip de govern.
Les aproximacions amb el GIT sempre han estat supeditades a què hi hagués un pacte amb ERC, ABG i CIU.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

dificil, dificil, dificil y diria más, muy dificil, erc no caera en el abrazo del oso, y abg, les supongo más dignidad que la de gobernar con quien ha regido los destinos de la Torre, durante tantos años.
La suerte es que a la derecha no les salen los números de ninguna de las maneras, y la izquierda esta abocada a pactar mas tarde o mas temprano.

Anónimo dijo...

El Pere hauria defensat millor els interessos de la gent de la torre, als menys tothom el coneix i no haurian calgut tans esforços per anar-lo presentant a tothom i s'haurien pogut dedicar a altres coses .....

Anónimo dijo...

Sapigue voste que la eleccio del senyor Masague va esser una eleccion democratica, no com la d'altres partits.

Anónimo dijo...

i pagan moltas voluntats

Anónimo dijo...

tindràn molta demodracia, però també han de tenir mes picardia i veure que al Massague no el coneixia ningú, ara mateix ningú no el torna a veure per enlloc i tot aixó per un partir amb ganes i probabilitats reals de gobernar son molts inconvenients que s'aurien hagut de valorar en lo que realment pesavent, ho dic jo que els vaig votar tot i veure que no tenien res a fer, però completament decidit x un canvi a cualsevol preu, be, a cualsevol no.

Anónimo dijo...

S.Masague:
Quan un es presenta en unes eleccions és per fer i treballar pel poble. No sé entendre aquestes persones que es troben còmodes a l’oposició o que especulen que des de l’oposició també trauran més rèdit polític de cara les properes eleccions.
Considero que és un engany per l’electorat. A la meva manera d’entendre, tothom hauria d’aspirar a tenir una regidoria amb responsabilitats i així tens una possibilitat de demostrar la teva vàlua, però el fet de voler-te quedar a l’oposició és voler amagar el cap sota l’ala i fugir una mica de l’esperit de servir a les persones.

Anónimo dijo...

Hi ha qui no enten que des de l'oposició es pot fer una bona feina i ajudar als ciutadans. Al govern o a l'oposcició el que la gent vol dels de CIU es que ajudeu a la gent.

Anónimo dijo...

El CIU= A MADRE TERESA DE CALCUTA, lo que faltaba por ver