31/10/07

UNA RÀDIO A MIDA.

Els mitjans de comunicació són i seran un contrapoder envers els polítics. És per això que aquestos es barallen per controlar-los, sigui com sigui. A Torredembarra, en tenim exemples evidents en les dues publicacions de premsa escrita, les propietàries de les quals, una ha estat, i l’altre és, regidores a l’Ajuntament.
En aquesta lluita sembla que val tot. El butlletí municipal va sortir per intentar contrarestar les informacions dels dos mitjans de comunicació per part de l’equip de govern, digues-li PSC i ERC. No obstant, l’element estrella era la ràdio municipal.
Un cop feta aquesta presentació, un confident m’ha confirmat que hi ha hagut marró en la concessió de la ràdio. Resulta que com la regidoria estava en mans d’ERC tothom va vigilar que aquesta no la controlés. El PSC semblava molt desganat en el tema, i Jiménez anava dient que estava preocupat de què li prenguessin el pa del cistell.
No obstant, tot era una gran mentida, i la maquinaria socialista tot ho té controlat.
Va sobtar alguns quan es va donar la concessió aquesta no recaigués en la empresa que l’havia muntada fins aquell moment, i segons diuen pròxima als interessos independentistes.
Lluny d’això va guanyar una empresa amb l’únic bagatge de portar dues ràdios menors, com són Altafullaràdio i la ràdio de Constantí. Sembla ser que, pel que comenta aquest confident, un dels mèrits d’aquesta empresa no era la seva experiència sinó que al seu capdavant hi havia una persona vinculada amb el PSC, a qui es va encarregar l’objectiu que la ràdio no es descantellés. Aquest personatge, de cognom Rivera va ser regidor del PSC a Vila-seca i Diputat a la Diputació de Tarragona. I professionalment destaca per haver estat cap de premsa a l’Ajuntament de Reus i Constantí, governats pel PSC des de l’inici de la democràcia, on va fundar la ràdio local que continua portant a través de la seva empresa.
Una mostra de com funcionen les coses en els mitjans de comunicació local i al nostre ajuntament on les coses es fan a mida del que es vol que passi.

21 comentarios:

rafael dijo...

Quien controla, los medios de comunicacion, se hacen con el poder.Yo tengo una fe ciega en los blog, no nos pueden controlar y cuanto mas seamos, mas libres seremos, mas nos haremos oir. Yo animo a todos a utilizarlos. besitos

Anónimo dijo...

Jimenez, definitivamente eres un mangui....

El socialismo es la peste del S.XXI,
yo de todos modos solo escucho los 4a0 principales, osea que conmigo que no cuenten los sociotontos...

Anónimo dijo...

Da igual quien la controle, alguien se a parado a escucharla mas de 30 min. es un autentico tocho de emisora. Mucho tiene que cambiar la emisora para tener un indice minimo de audiencia. Apa tu...

tafaner dijo...

30 ó 40 persones u sentiran,no?

Anónimo dijo...

Confident, confident, també podríem dir que hi va haver marró en una inversió en pagar l'edifici del primer institut, quan ho havia de fer la Generalitat, o dues eleccions municipals on es discutia un regidor per un vot, o en moltes altres ocasions on tu estas allí i jo aquí. Però revisant el procés de la ràdio, precisament hi va haver excés de zel i va guanyar la plica tancada amb millor proposta. Una de les propostes era la que havia fet el treball de disseny, i justament una altra empresa que hi va competir va quedar-se la concessió contra tot pronòstic. Això només vol dir que el concurs va ser net. Que hi vols posar palla...
Si no és amb intenció de fotre-hi foc, l'hauràs de treure simplement perètica.
Ja està bé!
Has provat de passar un test psicotècnic a tots els regidors? extensiu als històrics regidors?

Anónimo dijo...

Aquest ultim deu ser el que va guanyar, el concurs de la Ràdio. OI?

Anónimo dijo...

Totalmente de acuerdo Jose maria....

Anónimo dijo...

Els projectes que es varen presentar i les ofertes economiques, són publiques. Feu una ullada i constateu les veritables relacions de cadascú del que es vàren presentar. El treball fet fins ara i la gran quantitat de torrencs que han participat fins ara. Constateu quines informacions han estat emeses tard i perquè. Constateu si s'ha silenciat rés.

Fem dels blogs un element de reflexió... no plataformes de tirar pedres i no ensenyar la mà.

Anónimo dijo...

Confident, no només això, un confident em comenta que el director de la Ràdio era cap de premsa o Director de la Ràdio amb el Montilla a Cornellà.

Anónimo dijo...

A Ciuró li van clavar un gol per l'esquadra. La ràdio havia de ser municipal i no una concessió a una empresa sociata.

Anónimo dijo...

Ja ho va dir aquell dicatdor:
"atado y bién atado"

Anónimo dijo...

Esto pasa en todos los sitios, como si ahora descubrierias America

Anónimo dijo...

La majoria dels que esteu escrivint en aquest post, no llegiu diaris, no seguiu cap publicació ni de premsa ni oficial. Us sorprendria saber que l'home ha arribat a la lluna. I alguns encara viviu a la caverna. No l'espanyola, més aviat la catalana que també existeix. Féu fàstic!

Anónimo dijo...

Parla per tu!
Diariament lleigueixo 3 Diaris Nacionals (El Periodico,la vanguardia i l'Avui) i 4 de provincials (El Diari de Tarragona, El Punt, l'Aquí i el Més), i també local (Som-hi, Monic, Diari de la Torre), escolto Ràdio i veig Televisió.
Crec que puc donar la meva opinió de les coses!

Anónimo dijo...

Hòstia!!, doncs tu deus ser un jubilat o una jubilada, perquè molt temps tens per llegir i veure la tele si fas tot el que ens has dit a diari. El que ja no entenc és com t'ho fas també per llegir a diari "el Mònic", "el Som-hi" i "el Diari de la Torre" i no acabar malament del terrat en llegir cada dia el mateix.

Anónimo dijo...

Estracte de tindre un cap clar i sere, i no ser una vella atolondrada, tindra criteri es molt important, i tu ja es veu que busques escuses per no se objectiu, per aixo ni lleigeixes ni escrius, que hi ferem.

Anónimo dijo...

Bon dia, estic voltant pels blogs, m'agradaria deixarte l'enllaç del meu, i si pots que el tinguis junt amb els altres blogs, www.angelbatlle.blogspot.com
blog esportiu del biketrial a Torredembarra, espero que el posis, merci!

Anónimo dijo...

jo, jo, jo, ultimament aquets blogs semblen acudits i disbarats, com un concurs a veure qui la diu mes grossa, llàstima de temps i d'oportunitat per fer una cultura de criteri i opinió.

Anónimo dijo...

La premsa está tota manipulada. Escolteu directament la veu dels moviments socials.

http://barcelona.indymedia.org

no n'hi ha per tirar cohets, però com a mínim són sincers.

yanmaneee dijo...

westbrook shoes
goyard
kyrie 6
air max 97
off white shoes
ralph lauren uk
hermes online
nike 97
vans outlet
ferragamo belt

cotton razai for winter dijo...

Va sobtar alguns quan es va donar la concessió aquesta no recaigués en la empresa que l’havia muntada fins aquell moment, i segons diuen pròxima als interessos independentistes.
sewing factory for sale
cut and sew factory near me