13/2/07

ADT=ADMC?

És aquesta una pregunta que moltes persones es fan. L’ADMC va ser la resposta de la Sra. Toda a l’afer de Can Bofill, que la va enfrontar amb l’ajuntament, una sortida improvisada en poc temps un cop que li va fracassar l’intent d’encapçalar el GIT. Salort, és molt Salort.
Per l’empresa va aconseguir arrastrar a molts industrials que treballaven en les seves promocions, un d’ells Joan Carles Crespo, que és regidor. Era com un cercle tancat que va barrejar amb alguns independents.
Una de les pegues, però de l’ADMC, era que era un partit independent d’àmbit més ampli que Torredembarra, la seu del partit està a Calafell, i en més o menor grau hi havia una dependència. Era la contrapartida a tenir un partit creat i llest en un temps rècord.
Sigui com sigui, al ser una persona molt impulsiva, va arribar un moment que li va molestar el fet de ser dependent i va organitzar-se un altre partit. S’apunta com a motiu, també el fet que l’ADMC s’estava desinflant per moments ja que moltes persones que havien donat confiança al projecte, un cop passades les eleccions, es van sentir relegades. La Núria Gómez, per exemple, que anava tercera a la llista, etc. Amb altres s’hi va enemistar per diferents motius, amb alguns per temes professionals, com amb el regidor Crespo, etc. Altres van marxar de nit, etc. O sigui que ha part de quatre fidels, el partit estava en desbandada. El projecte s’havia fos.
L’ADT neix en aquesta situació, i el que s’intenta és donar-li la volta. Ja no serà ella qui encapçali el projecte, sinó que ho anirà tutelant des de fora com si fos una simple observadora. Al capdavant hi posa persones de la seva confiança de l’antic ADMC, d’altres que estan relacionades amb els seus negocis immobiliaris i altres que venen d’altres partits independents. Seran aquestes persones les que faran el gruix del partit i ella es destaparà, poc a poc. De fet ens diuen que ja està destapada. A més, de mica en mica, incorporen persones provinents de diferents descontentaments; el c/ Antoni Roig, les zones blaves, els ponts, els bars d'oci del port, etc.
Afirmar, doncs, que l’ADT és el mateix que l’ADMC és aventurat, no obstant, si que hi ha moltes similituds. Sí més no, l’ADT dóna la sensació de ser un partit més seriós i programàtic amb un discurs menys crispat que l’ADCM però igual de contundent. Tenen la misió de copsar l'opinió pública, per això els veureu a tot arreu. Esperem pel bé del poble que facin una bona feina.

PD: De moment ens agafen els escrits i ens els pengen a la seva pàgina WEB, també ho faran amb aquest?

16 comentarios:

Anónimo dijo...

Buenos Confidencial!

A ver, no cuelgo, como tú dices, todos los escritos que aparecen por ahí ;-) en la Web de l' Agrupació. Y cuando lo hago, siempre pongo la procedencia, realizando de paso una publicidad a las páginas de los cuales recojo el artículo.

Con respecto a tu escrito, efectivamente no lo colgaré, pero simplemente porque lo que escribes son conjeturas, de quien está en l'Agrupació y por que está, según tu opinión.

Te doy la razón en cuanto a que en l'Agrupació, estamos personas que por un motivo u otro estamos descontentos con la actual situación, de no ser así y si nos pareciese todo maravilloso no tendría razón de ser.

Sólo hay un propósito en l'Agrupació, y es cambiar la dinámica de Torredembarra, sacarla del estancamiento comercial, turístico, dejar de privatizar todo lo público como son los aparcamientos, polideportivo, próxima piscina cubierta, etc, etc.

Referente a GIT, ADMC, regidor Crespo, etc, etc no voy a comentar nada, puesto que l'Agrupació está formada por un grupo de personas que viven en Torredembarra y nada tiene que ver con lo anterior.

Un saludo Confidencial

Confident dijo...

a Miguel Méndez...
El que s'escriu en un blog és públic i per tant se'n pot fer l'ús que es consideri, oportú. A mi em va fer gràcia que se'm possessin els articles a la pàgina WEB de l'Agrupació, com em fa gràcia que la regidora Susana Navarro digui que estem ben imformats. Són petitis reconeixements.
No són conjetures, només cal tenir una mica de memòria per recordar a l'Olga Garcia, al Juan Pérez, etc. en les eleccions de 2003.
Haver parlat amb persones que havien estat amb l'ADMC, en conec uns quants i ara ja no estan, i haver seguit la política local durant un temps. Jo porto des de l'any 1987, seguint-la!
No entro en la ideologia del partit ni en els seus propòssits tant nobles com els de qualsevol altre.

Anónimo dijo...

i aquests de l'ADT aprendreu a parlar català o sou del rotllo bilingüisme?

Anónimo dijo...

MOLT CURIÓS!!!!!
http://www.mir.es/DGPI/Partidos_Politicos_y_Financiacion/Registro_Partidos_Politicos/registro_partidos_politicos.html
Mireu on és l’adreça oficial del partit AGRUPACIÓ DEMOCRÀTICA TORRENCA! NO SERÀ UNA IMMOBILIÀRIA?

Anónimo dijo...

A Confident ...

No me he tomado a mal tu comentario, ni mucho menos, como bien dices un blog es de libre expresión y si a alguien no le gusta tiene muchas páginas en Internet para visitar que no sean los blogs de Torredembarra ;-)

Con respeto y un poco de caballerosidad un blog es una fuente de intercambio de ideas excelente, y creo que los que estan saliendo ultimamente y los que ya estaban tienen ese propósito. Si a eso le sumamos que se han convertido en públicos y no sólo de una tendencia o partido en concreto.. maravilloso.

Un saludo confident
Miguel Méndez

Anónimo dijo...

Interesante debate, con aspectos a tener en cuenta, como son:
El local Social de ADT es en la plaza de la Vila, sin comentarios.
El anagrama que aparece en la revista de la Agrupacio es el mismo de la revista de la ADMC.
El/la unico/a politico bien tratado por la Agrupacio es la Dolors Toda, perdon Mª Dolors Toda (estuve en el último pleno y no quiero que se ofenda).
En el 2003, el caballo de batalla de la ADMC fue el colegio L'Antina, el colegio sigue en su sitio, actualmente la ADT presenta batalla en los temas candentes.
Será también coincidencia que se repitan algunos nombres como indica Confidente.

Anónimo dijo...

Es indubtable que l'ADT té vincles directes amb les mateixes persones que van crear l'ADMC, com també es indubtable que la regidora Toda aporta els mitjans, tots, per que l'ADT pugui desenvolupar la seva tasca. Similitut de logo, idèntica adreça de l'ADT amb l'inmobiliaria Eurocasa Dorada, Plaça de la Vila, 5, etc.

Aixó que dic no es cap crítica cap a ningú, tant sols constatar una realitat.

Respecte als suposats resultats electorals tinc que reconeixer que hi ha "morbillo", comparteixo el plantejament que l'alcaldia, o com a minim guanyar les eleccions, es cosa de dos PSC-CIU. Però també es cert que poden haver victories amargues, per que per el que sento de la gent dels dos partits estan convençuts que que guanyaran amb diferències importants, sobretot la gent del PSC.

Sigui com sigui hi hauran partits que no guanyaran les eleccions, però que els seus regidors podran decidir una majoria o un altra, fins i tot amargant la vida del partit guanyador.

Avui un columnista del diari de Tarragona (pag. 2), parla d'enquestes, sobretot centrada a la ciutat de Tarragona, però anunciaba que Torredembarra sortiria una enquesta on podrien sorgir sorpreses, estarem a l'espera.

Ah! i dir als de l'ADT que participen per primer cop en política, que analitzin si els hi paga la pena aliarse amb persones que ara fa 4 anys van fer un grapat de promeses, i que les van incomplir totes durant el seu any i mig de mandat.

Anónimo dijo...

He visitado el blog de Jordi Sole de la Agrupacio, no admite comentarios anonimos ni con alias, cortan el debate, pero en fin un motivo más para felicitarte. Eso me ha convencido de la necesidad de crear mi propio blog, plazo, una semana y bajo el nombre de genesis. Misión, contar las mentiras de algunos politicos, y también las medias verdades. por cierto quien quiera podra participar sin censura.

resnoesmesqui dijo...

Sento molt això que em dius. La veritat es què no es pas la meva intenció anul.lar el debat.
Sincerament soc nou amb això dels blocs i no sé molt bé com funcionan, i no sé sí tinc que activar algun botò per tal de quguin entrar ànonims. Ho consultaré i faré el que calgui per què tothom que volgui pugui fer servir el meu blogs pel que volgui. No faltaria més.
Repeteix-ho ´perdoneu la meva errada que muraré de subsanar el més aviat posible.

Referent al debat de l'Agrupació em sembla molt interessant tot el que s'està aportant i estic molt content de veura com persones asenyades discuteixen sense cap mena de por dient allò que creuen més oportú.

De veritat us ho dic, respecto totes i cadasquna de les opinions que es fan sobre l'Agrupació i trobo força normal que un mal pensin i altres ens recolçin. La democràcia és aixó. Però dir que el que més m'agrada de tot plagat és la participació i els recolçaments que tenim per part dels veïns i veïnes que no han vist complerts les seves perspectives amb l'actual govern.

Tots, absolutament tots tenim errades, ningú es perfecta i dels errors hem d'apendre. Jo confio molt amb l'equip de l'Agrupació i crec que una renovació generacional a l'ajuntament de torredembarra es necessàri actualment si volem frescor, noves idees, nous tarannas i, sobretot, molta il.lusió.

Dit des del compromís personal i colectiu, vers els ciutadans i ciudanes del meu poble.

Jordi Solé

resnoesmesqui dijo...

amic genesi

Crec que el problema ja està resolt.

Gràcies per avisar-me.

Apa, anon imament ja podeu dir el que creieu oportú

Anónimo dijo...

Jordi Sole, admites escritos anonimos, pero los filtras antes, veremos como funciona esto, y si esa es la forma que tienes de ver la politica, no te cuento si entras en el Ayuntamiento. Por cierto, el pajarito que conozco me paso un fotocopia del escrito que presentaron las asociaciones de vecinos, no me extraña que no se aceptará, sin nombre de quien firma, sin el DNI, etc., vamos lo podia haber hecho cualquiera.
Más seriedad por favor, que quereis gobernar, y hace falta algo más que mandar sms convocando a la gente al pleno del ayuntamiento, por cierto, avisad publicamente si vais a seguir así, ya que los que siempre vamos, tendremos que madrugar más.

Anónimo dijo...

ADT és com el partit del GIL de Marbella, volen el poder per desenvolupar les seves economies empresarials, uns, i entrar a treballar d'altres.

Quantes promeses es deuen haver fet per que ciutadans recolcin a la sra Toda?. He vist el butlletí de l'ADT i surt una noia defensant els muntanyans, i al costat la Toda també defensant els muntanyans... a qui volen enganyar? si aquesta regidora a votat a favor del projecte!

Els beatles deien, "obladí, obladà, xalalalí, xalalalà"

Anónimo dijo...

Sr. equis!, deje de decir memeces, estoy en política por que creo en el bien de las personas, en la mejora de los servicios sociales,quiero un pueblo turistico, de calidad. Donde los jeques arabes puedan aparcar sus yates en el puerto, donde puedan hacer copas en el calentito, luego encerrarse en la parte privada. Y finalmente que puedan alojarse en el cojonudo y fisno apartahotel del pitus.

Quiero un turismo que haga venir a la prensa del corason, para que hablen de las relaciones humanas de los ricos, y salir en los programas de boris izaguirre, "la tarde de pamela", "una hora con lolita".

El resto en sus casas, y quien salga a la calle, denunciado!, denunciado!, denunciado!, denunciado!

maria de los dolores

Anónimo dijo...

ALGÚ TÉ ALGUN DUBTE QUE L'ADT TÉ EVIDENTS CONEXIONS AMB LA TODA I EL SEU DESASTROÇ ADMC???

:/

L'oportunisme d'aquesta gent és flagrant,

Anónimo dijo...

Y la Sr Maria Zambrano , que se da muy de ama de casa , y no para en ella, la hipica los baile ... , hija tu si que eres pijita.

Esta agrupacio , o lo que sea es una fachada para llenarse los bolsillos a costa de los habitantes de Torredembarra

Anónimo dijo...

Agosto del 2.003, manifestación de los vecionos de la Maritima para que se construya un paso subterraneo en la N-340, al frente la Señora portando la pancarta reivindicativa, dando una arenga con la convicción de un politico con tablas.
Febrero del 2.007, quien te a visto y quien te ve, Dolores de mis entretelas.