28/2/07

L’ALTRA VERSIÓ.

He pogut parlar amb confidents sobre la versió oficial, de la policia, de la “persecució política” que aquests dies s’ha denunciat a través de diferents blogs. M’han assegurat que aquesta no existeix i que es tracta d’una exageració de dos fets puntuals trets de context.
Sobre l’enganxada de cartells em diuen que des de fa uns mesos que s’està començant a controlar l’enganxada indiscriminada de cartells i, per tant, que es multa a les persones que incompleixen l’ordenança municipal que ho regula. Aquesta versió concorda amb l’explicació que he vist al blog del Francesc Mercadé.
En quant a la calçotada, que es feia dintre del local l’AUCA, ni tant sols hi van entrar. Únicament es va voler identificar una persona que tenia una actitud poc decorosa a la via pública. Parlem clar, estava fumant maria.
Em comentem que passen força sovint per davant d’aquest local a causa de queixes de veïns i que els agents fan la seva feina.
Per cert, m’han vingut a insinuar que es podrien prendre accions legals per publicar les fotos on apareixen els agents de servei, sense el seu consentiment.
Donant la mateixa veracitat a les dues opcions, hauríem d’intentar tots plegats d’asserenar els ànims.

29 comentarios:

Anónimo dijo...

"versió oficial"? Vols dir el que la policia ha de dir per quedar com els bons...

D'acord que cal asserenar els ànims!

Anónimo dijo...

Segons veig, l'altra versió, és la mateixa versió. Per alguna cosa es deu reunir avui 1 de març, a les 11,30 del matí, la Junta de Seguretat Local, potser per una exageració?
Em sembla que s'ha notat l'intent d'asserenar els ànims que estem fent tots.

Anónimo dijo...

A l'Irak havien armes de destrucció massiva, l'11M va ser ETA...

Anónimo dijo...

Persecución Política?

Que va! que me pregunten a mí si existe persecución política.

Y por desgracia parace ser que en la política todo es válido, al menos para el sr. Grangel. Incluso ha creado un blog donde su único artículo es un ataque hacia mi persona y mi local.
1.- activitats fins ara prohibides.
No hay ninguna actividad prohibida y de eso se encarga el Departament de Jocs i Espectacles.

2.- aprovar la substitució de l’activitat denominada “pub” per la de bar musical. Amb aquesta modificació es legalitzen sis locals que actualment desenvolupen aquesta activitat, quedant exclosos els cafès cantants, activitat que mai ha sigut legal segons el pla d’usos de ’Ajuntament
O sea que Bar Musical no estaba permitida según él y tambien era ilegal, pero esas actividades si que las legaliza...

3.-Crida l’atenció que el 43% dels incidents es produeixen dins o enfront d’un sol local,
Dentro del local no ha habido altercados, que demuestre con actas de la policia esta 'falsedad', y fuera del local no es competencia mía sino de la seguridad del puerto, la inseguridad en el Puerto es un hecho que he denunciado reiteradamente.

4.-ja que només s’han produït punyalades i baralles pràcticament cada setmana
Puñaladas cada semana? Por Dios, esta mentira es grave.

5.-la primera setmana de febrer un client va perdre part d’una orella en una disputa
Otra falsedad, tuvo un pequeño desgarro a causa de un pendiente o pequeño arete que lleva en la oreja. Seguimos con las mentiras.

6.-Per acabar, no pot faltar el component polític,
Ahhhhhhhh!!! ahora si, ya tenemos una posible causa... sin comentarios!!!!

Un saludo a casi todos
Miguel Mendez

Assemblea de Joves del Baix Gaià dijo...

bones sóc el "pau roig" de l'ajbg.

hem sembla que tothom és lliure d'opinar. Però els fets no són relatius, sinó que són reals:

1r. Al menor d'edat que estava registrant no portava marihuana i a més el conec i que jo sàpiga no fuma ni tabac.

2n. L'agent ens va incautar injustament (sense motius) uns cartells que valen entre 200 i 300€. No ens va fer la notificació que li corresponia.

3r. Tant la nit del dijous en l'encartellament com el diumenge en la calçotada el senyor Paco es va negar a identificar-se: no porta mai la placa. Per descomptat, txuleajant.

4t. Ens va exigir que li parléssim en castellà quant entén perfectament el català (ens va mentir dient que no, ho vàrem comporvar a la calçotada) i quant nosaltres en cap moment li exigim que parli en català.

Això no és una "versió". És el que hem va passar en pròpia pell i si fa falta li explicaré a un jutge. N'estem farts del tracte discriminatori al que ens sotmet aquest personatge. Ara el que hem preocupa és que la inercia relativista de la societat també relativitzi uns fets molt greus. Aquest agent ja porta 6 mesos venint a l'Auca i pel que sabem, només dos veins que a més a més viuen bastant lluny del local (a un el conec i l'altre me n'han parlat), es queixen, i ambdós tenen motius polítics en contra del Lluís. Sols per posar un exemple: la nit de cap d'any la Guàrdia Civil va venir 3 cops sense que ningú s'hagués queixat.

En fi. Es pot opinar el que es vulgui, però les coses no són relatives: hi ha un assetjament a diversos col·lectius socials del poble. Ja n'hi ha prou, home! (aquesta ultima frase si que és una opinió que es desprén del meu concepte de lllibertat).

salut!

Anónimo dijo...

Algú em pot dir perquè l'Auca només molesta quan aquest agent està de torn, guàrdia, etc.? Quan li toca torn de matí o quan va estar en un curset fora de la Torre no va venir ningú per allí. O potser el que més molesta és la ideologia?

Anónimo dijo...

per cert, torno a ser el pau roig de l'ajbg:

pel que respecta a mi faré mans i manigues per a que els ànims es vagin asserenant, però que quedi clar, això no és sols una qüestió nostre.

Anónimo dijo...

Per asserenar els ánims cal la col.laboración de tots, si no, algú s'en surt amb la seva. No volen cartells perque ultimament no els hi fan gràcia els cartells, no més els seus. Res més.
No podrem possar cartells, ni fer firmes en la seva contra ni manifestar-nos ni res. Semblen els temps de en Paco. Ens em de creure ara les versions oficials? Prefereixo la versió original: quina casualitat que hagin decidit perseguir ara (cuan s'acosten eleccions) això dels cartells…

Anónimo dijo...

Francesc, el día uno no se reunio la Junta de Seguridad Local, nos reunimos tres regidores del Ayuntamiento, Suñe, Ciuro y yo junto con el Inspector de la Policia Municipal por parte del Ayuntamiento, y el Sargento y el Alferez de la Guardia Civil, a última hora se unio el Alcalde.
Se trataba de quitar hierro al asunto, a la vez de mostrar nuestras quejas por la actuación de un agente.
Ante la versión oficial de que es un buen agente en su trabajo, nuestra postura fue que no se cuestiona la profesionalidad de ningún agentes, simplemente de la forma de actuar y de los comentarios que acompañan a esta actuación.
Que es un problema que tenemos todos, y que de persistir este tipo de actuaciones se convertira en algo de dificil solución.
Entendieron nuestra postura y se convino que tratarian de arreglar el tema.
Aprovecho la ocasión para decirle al Mendez, lo que escribo es la realidad, una realidad que no te conviene ni gusta, lo siento, pero es así.
Que quieres ver una persecuón politica en tu problema, piensa lo que quieras, la Sociedad del Puerto, la Capitania del Puerto, los demás negocios del Puerto, la Dirección General de Puertos de la Generalidad. En fin, el mundo contra mi, piensatelo.

Anónimo dijo...

Ep, el jove identificat, menor d'edat, per cert, no fumava res. A mi em van trobar l'entreda del Nàstic-València.

Anónimo dijo...

Pau Roig, no te pareces nada a tu padre y que poco entiends de leyes:
1º la guardia civil no lleva placa
2º a los menores si se les puede registrar
3º esta prohibido enganchar carteles
4º la guardia civil no tiene obligacion de hablar catalan
y seguiria diciendo mas cosas pero no cal perder tiempo con estos catalanes de izquierdas que se cren que cataluña no es españa

saludos a todos los de derechas y a todo el cuerpo de la guardia civil

Anónimo dijo...

A mi el Paco este cada vez me cae mejor. La Guardia Civil sólo hace su trabajo y si a alguien le molesta eso por alguna razón será.
Hoy en los periodicos había 2 notícias; una sobre la manifestación de Torredembarra por la persecución política de cuatro jovenes atolondrados y otra sobre la muerte en acto de servicio de un Guardia Civil en Salou que evito el secuestro de unos joyeros.
La Guardia Civil tiene mi apoyo.

Anónimo dijo...

anem a veure (soc el Pau Roig):

estoy de acuerdo en 1o i 2o i reconozco mi desconocimiento de las leyes, però pareces obstinado en apoyar a la guardia civil. ayer nos reunimos con un abogado, y ahora van a quedar claras (definitivamente) muchas cosas:

1r: no està prohibit enganchar cartells. hi havia una ordenança ke exisitia des de fa 3 anys que NO S'HAVIA APLICAT MAI, i que nosaltres, com tothom, no demanavem permís. Està bé, a partir d'ara el demanarem.

2n. JO EN CAP MOMENT HE DEMANAT A NINGÚ QUE PARLI CATALÀ. Eren ells que m'ho exigien a mi: ho entens? en cap lloc hem dit que ens hagin de parlar en català, però algún fatxorro que no paeix que vulguem la IGUALTAT, està intoxicant els diferents blogs distorsionant el que hem demanat.

3r. La incautació de cartells fou irregular. ENS HO HAVIEN DE NOTIFICAR EN UN PAPER I NO HO FEREN.

4t. Anar repetidament a un local s'en diu ASSETJAR-LO. Però està clar, al port no se'l pot assetjar, no són indepes ni anarquistes, ni feministes, ni comunistes, ni ecologistes, ni, ni ,ni... va home va!

5è: un agent sigui del cos que sigui: ESTÀ OBLIGAT A IDENTIFICAR-SE I EN PACO NO L'HE VIST FER-HO ENCARA. Al servei de qui està aquest home???

Els partidaris de la dreta i la guardia civil, com queda palés en aquest fórum no tenen altre argument que la mentida, encara no els he vist reconèixer res. sols fotre maranya i distorsionar les nostres opinions. feu-vos-ho mirar.

per cert. jo no m'amago en pseudonims.

Anónimo dijo...

per cert! m'he deixat algo important: l'agent Paco va decidir trucar a la Policia local quant va veure els cartells que demanaven "l'amnistia de la Marina" presa politica catalana. Evidentment no ens ho va dir, però el seu canvi d'actitud, que tingué quant només havia vist els cartells de muntanyans amb els cartells de la marina fou evident.

pel que fa les lleis d'aquest pais, per denunciar-lo i que seveixi d'algo necessitem masses diners i ens ho hem de pensar. Encara que ens hagués pegat ho tindriem dificil, ja que tal i com estàn muntades les lleis un agent es pot permetre el luxe de dir moltes mentides. així de clar ens ho va dir l'advocat.

Anónimo dijo...

Hola,

Soc dona, catalana, d esquerres i crec que Catalunya no es espanya i tambe crec que no val la pena que perdeu el temps amb nosaltres. I estem en un pais on una mort es molt mes noticia que una manifestacio o sigui que no se a que ve el comentari fora de lloc que fa el que li cau tant be el Paco. Quin Paco, el d aqui o aquell que anyoreu tant? Per cert, els cossos de seguretat tambe tenen el meu suport sempre i quan facin la seva feina que per alguna cosa els paguem entre tots i vivim en una societat que malauradament fan falta, pero si algu fa servir l uniforme per motius ideologics que s ho faci mirar que les obsessions tenen cura farmacologica.

Anónimo dijo...

Aqui los unicos que estan obsesionados son los que se creen perseguidos por cuestiones políicas. Es la misma historia de siempre, solamente saben faltar al respeto

Anónimo dijo...

A l ultim comentari:

No et penso contestar perque nomes em ve a la ment una paraula, i creu, no crec que la vulguis sentir...

Dona, catalana, d esquerres i independentista.

Anónimo dijo...

Lo que decía, faltar al respeto

Anónimo dijo...

ostres tu! ajajaja XD
per favor, en tot el blog no hem faltat el respecte a ningú. hem exposat una série d'objeccions: que vosaltres mateixos no respecteu les vostres lleis i protocols...

ja veig que no val la pena seguir discutint, ja.

Anónimo dijo...

Anonim:

Si t'hagues faltat al respecte, tingues per segur que t'haguessis assebentat, però jo tinc la sort de tenir uns pares que em van ensenyar educació.

Salut i independència (encara que a algú li cogui...)

Jordi Molinera i Poblet dijo...

Res gent, a passar dels comentaris "paqueros" i endavant! El temps ja posarà a tothom allà on l'hi toca.

;-)

Salut i independència!

Anónimo dijo...

Confident, fa molts dies que no hi ha notícies noves, ha passat alguna cosa?

Anónimo dijo...

Amics, us proposo dues coses: aquí, la gent de casa dóna la cara, oi?, doncs d'entrada identifiquem-nos.
I la segona no caldria, però us la recomano: com a gent d'esquerres i independentistes com sóm, no donem conversa a la fatxeria anònima.
Que parlin com vulgon.

Anónimo dijo...

ESTOS CATALANES LLEVAREIS A ESPAÑA A LA RUINA

VIVA ESPAÑA
VIVA LA GUARDIA CIVIL
VIVA EL REI
VIVA LOS FAXAS Y VIVA EL PP

Anónimo dijo...

¡¡VIVA LA FALANGE, VIVA FRANCO ¡¡

Cara al sol con la camisa nueva
que tu bordastes rojo.........

Anónimo dijo...

¡¡liberaremos a ESPAÑA de los independentistas y de los moros ¡¡
VIVA LA GUARDIA CIVIL
VIVA JOSE ANTONIO
VIVA BLAS PIÑAR
VIVA FRANCO

Anónimo dijo...

Y VIVA MI ABUELA

Anónimo dijo...

Ostras, tu!, cuanto deficiente mental hay!

¡VIVA LA PIZZA!
¡ARRIBA EL VINO!
¡VIVA FRANCO, COLGADO DE UN PINO!, JE, JE, JE!

Anónimo dijo...

en un país aixì no és extrany que hi hagi gent que pensi que la solució són 20 forats al clatell. Si aquesta afirmació us impacta llegiu el blog de dalt a baix... per llogar-hi cadires!