24/2/07

MASSAGUÉ, UN INFLIRTAT D’ERC?

Es sabut que la tria de Daniel Massagué com a candidat de CIU va produir-se en mig d’una àrdua batalla de partit en què es van enfrontar els diferents sectors, per cert força debilitats i fragmentats de CIU. Tant és així que el resultat va ser molt ajustat 11 a 13 i un vot en blanc. Qui va guanyar, però va ser l’absentisme. Molts militants de CIU no van anar a votar i van passar.
Finalment, el Klan “Misteri”-comitè que apostava per Massagué va imposar-se al Klan Font-Segalà, tot i que es van impugnar les votacions. Un desconegut sense vinculació política coneguda va passar a ser el cap de llista de CIU.
No obstant, tothom té un passat i sempre hi ha confidents que observen. Resulta doncs, que Massagué va confraternitzar amb partits d’esquerra fins no fa massa, passant pel PSUC durant la transició a ERC.
De fet, ens diuen que Massagué va participar en diferents actes de d’ERC durant la passada campanya, l’acte de presentació de Josep Bargalló com alcaldable, per exemple, i també en aquesta legislatura, com la festa de 75è aniversari d’ERC. Va fer un intent per entrar a ERC, no obstant, va veure que tindria un millor futur a CIU ja que aquest partit estava en un procés molt més ampli de renovació. Ens diuen també que últimament l’han vist reunit alguna vegada amb gent d’ERC.
Aquest fet, inicialment ignorat, ha agafat ara un pes important quan Massagué ha manifestat la seva voluntat de pactar amb ERC i fer un pacte nacionalista a l’Ajuntament després dels comicis de maig. Sembla que ha causat un xoc força important a la cúpula de CIU que apostava per un pacte amb els altres partits de “dretes”. La decisió ha quedat aplaçada fins després de les eleccions, no obstant hi ha qui es pregunta si Massagé no és un infiltrat d’ERC dins de CIU.

15 comentarios:

Anónimo dijo...

...dius que va passar pel PSUC?, en tot cas va passar a peu pel carrer Mañé i Flaquer, on el PSUC va tenir la seva seu. Va passar per davant, i per la vorera...

Confident dijo...

Ens han assegurat que era de la corda de Bonan i companyia.

Anónimo dijo...

Resulta demasiado curioso que para vestirse un pedigri democratico, muchos personajes de la politica torrenca manifiesten que han pertenecido al PSUC.
De ser cierto el PSUC hubiese ganado las primeras elecciones democraticas.
Vamos que del PSUC a CIU o a la ADT, no es cambiarse de chaqueta, es cambiarse hasta de calzoncillos.

Anónimo dijo...

Et puc assegurar que el Senyor Massagué, no va tenir cap relació orgànica, ni amb la JCC, que és el que li correspondria per l'edat, ni amb el PSUC. Cap relació de cap tipus al marge de ser un convilatà més.

Anónimo dijo...

I què té d'extrany que en Massagué vulgui fer un pacte nacionalista amb ERC? No és natural, i fins i tot, lògic? Crec que seria millor un pacte de ERC amb CiU que no pas amb aquests payos del PSC. Es una opinió.

susanna navarro dijo...

Crec que t'he contestat al meu bloc, devant el teu dubte del que cobro.Et recomano que ho expliquis de tots inclós l'oposició i expliquis també la seva dedicació, algun que altre no be algun plenari, o alguna comissió, aixó si per raons de feina, eh??????

susanna navarro dijo...

Perdona confidencial, tens raó el comentari no venia del teu blog, era del blog del fantasma del castillo, sento l'error, ultimament vaig una mica despistada amb els blocs, ni han tants...erro greu el teu bloc no ter res a veure amb l'altre,hi ha molta diferencia.Disculpa'm.

Anónimo dijo...

Massagué potser vol pactar amb ERC, però la Misteri i la seva camarilla estan molt ressentits amb ERC. Ja veurem com acabaran els convergents.

Anónimo dijo...

S'haura d'esperar al dia 28, però el que més clar tinc es que ERC ha estat sempre qui ha traicionat a convergència i no sols a nivell local sinó a nivell de Catalunya.

Anónimo dijo...

Psuc de prèssec, Psuc de poma...

el capitalista (ell es diu a si mateix neoliberal) del piqué també va passar pel Psuc. ves tu que mes dona per on hagi passat!

Anónimo dijo...

Como dijo un famoso politico: Yo no he cambiado, es el hemiciclo el que se ha dado la vuelta.
Del rojo al azul.

Anónimo dijo...

NO SE COMO ALGUNOS NO ARREGLARAN SU CASA Y DESPUES EL AYUNTAMIENTO

yanmaneee dijo...

100% real jordans for cheap
jordan 4
hermes belts for men
nba jerseys
curry 4
jordan shoes
air max 95
Kanye West shoes
kate spade handbags
supreme clothing

mcfetoo dijo...

click to read more replica gucci bags discover this high quality replica bags informative post replica wallets

Unknown dijo...

e5a95u6j80 o2f81p1v84 n4e79v6t71 i7v81f0q34 c9y32l1d50 r1h30o3t64