11/2/07

VOLEN TANCAR EL LOCAL DE CIU!

No hi ha dubte que l’acte més magnificent d’aquesta precampanya electoral a Torredembarra ha estat l’estada d’Artur Mas, president de CIU, a la nostra vila. Un fet que no va sentar gens bé a algun membre de l’equip de govern.
L’estada va servir entre d’altres coses perquè Mas fes una visita a l’Institut de secundària Ramon de la Torre (pel que ens han dit va causar una molt bona impressió), un esmorzar a la llar de jubilats, una passejada pel carrer Nou i la inauguració del Local de CIU per les eleccions municipals. També es va presentar al nou candidat a l’alcaldia, Daniel Massagué.
Com es sap que l’acte no va caure bé? En primer lloc pels comentaris que van fer diferents persones properes. A l’assabentar-se de què Mas visitaria la llar de jubilats per esmorzar amb els avis, una persona molt propera a l’alcalde va comentar en un acte públic: “Si volen prendre un cafè que vagin al MOKA!”. Hi ha altres exemples que de moment no difonem.
No obstant, el que més evidència aquesta frustració és l’intent de clausurar el local de CIU el dia de la visita de l’insigne polític català. I és que l’opulència del local electoral de CIU ha molestat, i molt! Per això se li ha intentat buscar totes les pegues. I quina s’ha trobat: “No s’ha demanat el permís d’activitat”.
Confidents de CIU m’han dit que no tenen la intenció de demanar-la, entre d’altres coses perquè no hi ha cap local electoral que ho faci. Des de l’ajuntament però es continua burxant cap aquesta direcció hi han enviat un escrit requerint que CIU faci aquest tràmit. Sinó es tancarà el local.
S’imagineu la policia local tancant el local amb Artur Mas a dins! Només pot passar a Torredembarra.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Me he informado por el pajarito que conozco en el castillo, y me he quedado perplejo, según me cuenta a CIU solo se le ha pedido que confirme que el local es por el tiempo de la campaña electoral (no pagará nada)en caso de que sea permanente, deberá legalizar la situación, como todos en la Torre. Van de victimas, cerrar el local. el Ayuntamiento no lo iba a cerrar y menos en presencia del Madelman.