10/2/07

NO SURTEN ELS NÚMEROS!!!

És molt divertit quan s’acosten les eleccions parlar amb els integrants de les diferents candidatures i preguntar-los-hi quin és el resultat que creuen que trauran, en número de regidors, és clar. Com a premissa haig de dir que hi ha 17 regidors al consistori del nostre poble.
Comencem, doncs, amb la suma.
Des del PSC s’esperen treure entre 6 i 8 regidors.
Des de CIU es parla que trauran entre 6 i 7 regidors.
Des de ERC creuen que trauran entre 3 i 4 regidors.
Des de l’Agrupació es parla de 3 o 4 regidors.
Des del GIT, 2 regidors, ara i 4 quan volien fer el nou GIT o agrupació d’independents.
Des del PP, 2 regidors.
Des de l’ABG, 2 regidors.

Això significa que l’ajuntament haurà d’ampliar el nombre seients al ple municipal ja que entre tots preveuen que hi hauran entre 24 i 31 regidors. Un exemple més de què els nostres polítics el que els hi agrada és fer volar coloms. Ara falta saber si hi ha algú que encerti amb la seva previsió.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Hacer una previsión de resultados es más dificil que acertar una quiniela, pero vamos, tal como es Torredembarra los próximos resultados no diferiran mucho de los anteriores.
Personalmente tengo también mi pronostico, empezando por arriba.
Sociatas cuatro regidores (pero con un resultado más olgado que en las anteriores.
Convergencia tres regidores (ojo al número cuatro de la lista, puede traer divisiones internas)
Republicanos tres regidores (según quien vaya de número dos pueden crecer a pesar de no estar amparados por el "papa luna".
Eternos independientes, seguiran perdiendo votos, pero pueden mantener los dos regidores.El Salort es mucho Salort.
Herederos de la Toda, tengo dudas entre dos y tres regidores, depende solo critican pero no proponen soluciones.
Peperos, un regidor y como el cabeza de lista sea el Oviedo, podemos disfrutar de unos plenos tipo Salva (el futbolero que juega de delantero centro, pero más bien deberia de jugar de extremo derecho).
Los jovenes verdes, creo que pueden crecer ya que se llevará a la juventud.
El VUT que desaparece como el gran Hudini, y reaparecera en las listas de CIU, pero en politica tres más uno, no son cuatro.
Confidente, esta es mi opinión tan respetable como otra, te propongo que montes una porra, puede ser divertidissssiiiimo.

Anónimo dijo...

Vamos por la porra!

CIU 5-6
PSC 4
ERC 2
ADT 2
ABG 1-2
PP 1
GIT 1


Claro que podria haver un empate 5-5 PSC-CIU

Confident dijo...

És aquesta una idea, si més no, divertida. Com bé dieu les coses no canviaran massa. No parlo de regidors sinó de tendències i de sensacions merament personals.
No obstant, crec que CIU pot guanyar les eleccions. A les últimes només va perdre per un vot. Ara hi ha canvi de candidat i sembla que es va amb més força i idees renovades. Lecha estava massa vist i ja no aportava res de nou. A més pel que diuen les coses a la família convergent estan bastant calmades des de que Font va de número 2. Octavi Solé els hi pot aportar el granet que els hi falta per aconseguir-ho. A les eleccions del parlament va guanyar les eleccions contra pronòstic i sembla que els aires estan al seu favor.
El PSC es mantindrà, tot i que s’ha d’esperar a veure com reacciona la gent a totes les inauguracions que s’esperen per final de legislatura. De totes maneres sembla que els hi queda massa poc temps per canviar l’opinió pública, que la tenen bastant en contra per tots els temes de final de legislatura. Tenen a favor la gent nouvinguda a Torredembarra, però seran capaços de despertar-los?
Entre CIU i el PSC no hi haurà massa diferència.
A ERC els hi queda un paper difícil. Ciuró no és Bargalló, tampoc crea el rebuig de l'ex-conseller primer. No dóna la sensació de líder fort, tot i que contrapronòstic va imposar-se al candidat favorit. De totes maneres les divisions internes sembla que els hi poden passar factura.
ADT està fent molta feina de desgast, però no dóna la sensació que tinguin la credibilitat necessària per recollir el descontentament de la gent.
El GIT està en caiguda lliure després dels últims moviments per jubilar a Salort. Bastants pesos pesants del partit l’han deixat. Salort espera el vot pels immigrants que de ven segur que el beneficiarà.
El PP pot treure uns bons resultats si com sembla manté l'actual cap de llista i incorpora gent nova i vinculada amb famílies de Torredembarra.
L'ABG també pot millorar resultats tot i que el seu sostre sembla bastant definit. La tasca de Suñé ha estat bona i és el que menys a renunciat als seus principis, fet que en alguns moments ha molestat als seus socis de govern.
El VUT, l'ADMC, Ciutadans i España 2000 no sembla que estiguin capacitats per treure representació. Els dos primers, evidentment. perquè desapareixen.

Anónimo dijo...

Amigo confident, difiero levemente de tu analisis. Solo levemente, es cierto que en las autonomicas gano CIU, pero no son comparables, ten en cuenta que el paco con la Toda de la anterior legislatura fue obligado por las bases, y de ese pacto muchos convergentes salieron escaldados. Te pido que observes el cuarto de la lista, es una bomba de relojeria, y en cuanto al Octavi, solo hace falta que preguntes a miembros del extinto VUT la opinión que les merece, como dije en politica tres y uno, no suman cuatro. Lo de Salort, sin comentarios, puede llegar a cobrar trienios como Regidor.

Anónimo dijo...

Grangel,... quiero decir Genesis, la Guasch os toca la moral, verdad?
No se ha rendido y ha sacado CIU del arroyo con posibilidades de ganar otra vez l'alcaldia. Se siente...

Anónimo dijo...

CIU 3
PSC 4
ADT 2
ERC 2
GIT 1
PP 1
ABG 4 ;-) (una mica d'humor no es cap delicte)

VISCA L'ABG!

Anónimo dijo...

Genesis, jo no sé que tens en contra de la meva mare, potser no la coneixes. Té tant dret com qualsevol altre ciutada de Torredembarra per anar-hi. Ha demostrat sobradament que és una persona treballadora i honrada. I tot el que ha fet ho ha fet guanyant-s'ho a pols. Crec que CIU treura uns bons resultat i no només sortirà el número quatre, sinó que el sis i el set també.
Jordi Guasch

Anónimo dijo...

Al Guasch. Reconozco mi error, no me han informado de tu madre como número cuatro, pero si tu lo confirmas, entiendo que tiene todo el derecho del mundo a participar.
Al anonimo, no soy Granjel, ni tengo ningún gato que se llame Misu.

Anónimo dijo...

Suerte que tienes de no ser Granjel. Entonces eres la mujer del Ripoll

Anónimo dijo...

He vist que apareix el meu nom en algun comentari d'aquesta bloc, demano que no m'utilitzeu, ja que la meva opiniò nomès la donarè jo amb el meu propi nom en el bloc: grangellop.blogspot

Anónimo dijo...

No sé si és una ironia del regidor però no surt res a grangellop.blogspot

Anónimo dijo...

... perque el grangel és el genesis…

Anónimo dijo...

El que si sou, és una familia unida, tu i la mama, i això de que és treballadora...té collons la feinada que ha fet... que ha fet? i a qui l'hi ha fet? M'ho pots explicar? Però no fabulis, ni ens diguis mentides, si et plau.