2/5/07

BELIS MILITANT DE CIU

Al tornar d’aquests dies de festa una notícia m’ha arribat a través d’un confident que m’ha sobtat una mica; Domenech Belis, ex-ADT s’ha fet militant de CIU.
Per més que anunciat: Sorprenent, no? Després d’anar a defensant les meravelles de l’ADT ara es fa militant de CIU. Poca serietat!
I a CIU, ho agafen tot?

9 comentarios:

Anónimo dijo...

CiU+VUT+50%ADT-50%UDC En política 3+1 no són 4. És sabut que en la matemàtica discreta de la política 3+1 segueixen sent 3. El cas de CiU és que ja partim d'un algorisme estrany perque no es presenten els que són. és a dir partim de -3+3, en el supòsit que els 3 que té ara valguin per la ciutadania igual que els que presenten (cosa dubtable, ja que es perd l'experiència adquirida) el +1 del VUT és fum és un fill pròdig que torna a casa, l'adquisició de pard dels actius de l'extinta ADMC Crespo i Belis és el mateix tipus de fum ja que l'ADT segueix ocupant el suposat lloc, i només falta que no s'entenguin amb Unió per a corroborar l'existència de molta boira a CiU, a més la tendència fóra de Torredembarra, és a dir a Catalunya és de no remuntar. Previsió per CiU probable 3, molt probable 3-4.

Anónimo dijo...

Jo el que veig és que CIU suma i suma, i els altres no. Tot i que no m'atreveixo a dir quants regidors treurà.
El PSC està igual que l’any 2003. Les mateixes cares i els mateixos suports.
ERC, una mica pitjor, ja que ha perdut suports.
L’ABG també suma. En la mesura que pot pujar algun regidor.
L’ADT, una mica pitjor que l’ADCM. És nota en l’ambient.
El GIT, una bastant pitjor.
El PP, esta igual però amb altre gent. Els és igual presentar Romera, Marin, Oviedo que la cabra de la legió.
L’únic que suma de debò és CIU! És l’únic projecte guanyador i l’únic projecte que realment pot despertar il•lusió entre els nostres veïns. Al revés que els altres partits no han d’anar a buscar a la gent, la gent se’ls hi apropa. Tenen ganes de participar en el projecte. L’únic que pot disputar l’alcaldia a aquest equip de Govern.
Belis no s’ha fet militant de CIU, s’ha fet militant de CDC que és diferent. Algú li hauria de fer reflexionar que amb l’il.lusionat que estava pel projecte de l’ADT hagi s’hagi fet de CDC. Potser perquè són els únics que tenen un projecte engrescador de veritat.

Anónimo dijo...

aixo del Belis es la ostia!, està al vut, es baralla amb el vut, es fa de l'ADT, es baralla amb l'ADT i finalment (de moment) es fa de CDC. (on està l'octavi, el lider del VUT del qual es va barallar)

Anónimo dijo...

Parece que el fantasma a aparecido en las listas de CiU. En la foto de grupo publicada en El Monic no aparece D. Crespo. Misteriosa desaparición. Casualidad. Estrategia electoral. No sabemos. Segn cuenta el pajarito no están muy satisfechos con Crespo y muchos militantes no les ha parecido bien su entrada en las listas.
PD: No creo que Beilis esté con CiU por coherencia programatica, más bien busquemos por otros intereses.

Anónimo dijo...

DOMÈNEC BELIS I DURAN diu:

En primer lloc os voldria aclarir el següent, per les dubtes que veig que teniu:

1.- No mi barallat amb ningú, ni del VUT ni de l'Agrupació.

2.- No he dit meravelles de l'Agrupació, sempre hi dit el que pensava, doncs creia amb el projecte i amb les persones. Però quan vaig perdre la confiança amb la persona i també amb d'altres del equip que formava part, lo millor per no enganyar a ningú es ésser honest i marxar. I es el que vaig fer.

3.- Vaig dimitir de l'Agrupació el passat 26-3-07.

4.- Mi afiliat a Convergència Democràtica de Catalunya el passat 27-4-07, un cop les llistes ja havien estat presentades.

5.- CIU no me ha vingut a buscar, m'he afiliat, per criteri propi i no perquè em mogui cap tipus de interès, ni personal ni professional.

Crec que soc una persona que en tot moment he sigut , soc i seré, conseqüent amb les meves decisions.

Estic a la vostre disposició per qualsevol dubte que podeu tenir,

Salutacions,

Anónimo dijo...

Benvingut

Anónimo dijo...

que bonic.....

au va! els de les immobiliaries que van barallar-se entre ells pel pastís afavorint l'aparició de l'ADMC i el VUT ara segueixene sense acabar-se de saber repartir el pastís. Pel que es veu, el Crespo i l'Octavi ja tenen la seva part. La Toda ho vol tot i s'ha muntat l'ADT.

Anónimo dijo...

A la ADT hi molta gent a part de la Toda, tot i que ella treballi en aquest camp. D'especulació no hi haura a La Torre per què tot això es vigilarà molt (l'opocició està per alguna cosa, oi?). Sigui qui sigui alcalde, per què tots els partits en tenen d'especuladors… ¿o no?

Anónimo dijo...

Sipero voste no sap que a la ADT, ningu mou un dit sense la seva autoritzacio y sino perque el beilis va marxar, perque era la oposicio de la Toda dins del equip i deia el que pensava i a ella no li agradava, pero com la que posa el diners es ella la resta del equip.....va estar al costat dels seus interesos, o sigui els de la toda