3/5/07

L’ESCÀNDOL DEL CONCURS D’AIGÜES.

Un confident municipal m’informa que està a punt de passar un escàndol amb majúscules en l’adjudicació del concurs d’aigües i clavegueram, del que ja vaig escriure fa un temps, i que va ser denunciat per part de l’alcaldable de CIU.
Em diu que les coses s’han fet molt malament per afavorir a una determinada empresa i que fins i tot s’han modificat part de les condicions perquè no resultés perjudicada. El concurs no s’ha enviat, com es va dir com a garantia, a una Universitat perquè en fes la valoració i aquesta ha estat feta per funcionaris interins de l’Ajuntament.
Sigui com sigui, Aqualia és la que té tots els números per guanyar el concurs ja que té tres punts i mig més que Sorea, segons aquest confident.

51 comentarios:

Anónimo dijo...

un apregunta, això esquitxa al Ripoll, no? és a dir, urbanisme... ho dic per que sovint els polítics no saben ni entre ells el que fa l'un o l'altre, i en el cas dels socialistes que estàn barallats... (jimenez-ripoll contra grangel-susana)

bé, és una especulació ,disculpin si m'equivoco i si ho sabeu sería bo enterar-se de a qui esquitxa. salut.

Anónimo dijo...

Una certesa, aquest equip de govern no és ni social, ni republicà , és un govern que vol ser “duracel, hecho para durar”, quan diu consens vol dir “mando y ordeno”, quan diu ideologia vol dir poder,sigue com sigue.
Quan diuen amor, no volen dir ni sexe.
Quan diuen gestió, volen dir burocràcia.
Quan diuen lideratge, volen dir propaganda,ademes manipulada.
Quan diuen diàleg, volen dir dogma i falses viritadats.
Jo crèia que no hi ha pitjor sord que el que no vol escoltar, no és veritat; el pitjor és el que no vol escoltar... ni que els altres pugin escoltar.

Anónimo dijo...

a l'ultim anònim. estic d'acord amb moltes de les coses que dius, però et recordo que a cultura i medi ambient i han organs de participació ciutadana, a càrrec d'ERC i ABG respectivament. en aquests apartats hauries d'aportar algun argument més per a la critica. no?

Anónimo dijo...

A l'anònim de la "certesa", voldria fer-li avinent que aquest govern que ara arriba a les eleccions només ha "governat" dos anys i mig, i en aquest curt lapse de temps ha comés errors, si però ha fet avançar el poble moltíssim. Només cal recordar que CiU ha governat Torredembarra des del 1979 fins el 2005, amb l'excepció dels 4 anys negres del GIT, CiU ha manat durant 22 anys. En aquest temps no han pogut fer ni un poliesportiu, ni un minipavelló, ni una pista d'skate, ni una biblioteca, ni preparar una ràdio, ni vianantitzar un carrer, ni... En dos anys i mig es poden cometre molts errors en 26 no, en 26 anys només cal en quin carai de xaletonassos viuen els anteriors alcaldes, i si algú escarba trobarà perquè no s'invertia en cosa pública... CiU és sincera quan diu que començarà de nou, a omplir-se les butxaques. Ja ha perdut massa temps en dos anys i mig que nomanent!

Anónimo dijo...

Ha on es estat amagat durant 26, any que no es vist res del que ha avançat la Torre, pot ser no se fet tot el que hi habia per fer, però aquest que manen arà quan marxin també en deixaran moltes per fer.
Treute en lleçol que et tapa els ulls.
No hi ha més cec que el que no hi vol ...

Anónimo dijo...

"CiU és sincera quan diu que començarà de nou, a omplir-se les butxaques. Ja ha perdut massa temps en dos anys i mig que nomanent!".

Nen pren una purga que et fa pudor l'ale, deus tindra la panxa bruta.

Anónimo dijo...

En política és pot fer de tot menys el ridícul. Aquesta és una màxima que tot polític s’ha d’aplicar, especialment per desprès tenir credibilitat quan es fan acusacions de tota mena a l’adversari.

Anónimo dijo...

Barallats en el psc? no tenía idea

Anónimo dijo...

Qui mana és l'alcalde amb la llei de règim local a la mà, oi?
1979-1983 -> CiU -> Salort - 4 anys
1983-1987 -> CiU -> Salort - 4 anys
1987-1991 -> GIT -> Salort - 4 anys
1991-1995 -> CiU -> Segalà - 4 anys
1995-1999 -> CiU -> Segalà - 4 anys
1999-2002 -> CiU -> Segalà - 3 anys
2002-2003 -> CiU -> Lecha - 1 any
2003-2005 -> CiU -> Lecha - 1,5 anys
2005-2007 -> PSC -> Jiménez - 2,5 anys
El problema de Torredembarra bàsicament és que des de l'any 2000, és a dir tot el que portem de segle XXI, no hi ha hagut cap alcalde que hagi disposat d'una legislatura per tirar endavant un programa seriós. I els alcaldes anteriors al 2000 no disposàven de programa seriós. Cal pensar que un programama seriós és aquell que primer s'explica, i després el desenvolupes en part la primera legislatura i en la seva totalitat després de 8 anys de govern.

Anónimo dijo...

anem a parlar del tema. l'escàndol del concurs d'aigúes afecta al tandem Ripoll-Jimènez, no???? que algu m'expliqui de qui és competència!

els vostres debats a favor o en contra de no m'importen, aquesta no és la notícia.

Anónimo dijo...

No et posis nerviós, primer política ho és tot, si no t'interessa no entris. Segón el tema de l'aigua no és un escàndol, en tot cas el titular del Confident potser escandalós. Competència municipal delegada a Montserrat Gassull. Estic convençut que aquest tema com altres passarán a l'agenda del nou consistori 2007-2011. Per tant els nostres debats importen, aquesta és la notíticia... real.

Anónimo dijo...

Esquerra,treballem per el futur. 3+ al paro.
Hostias Pedrin¡¡¡
Nem avanzan i no ens aturem¡¡¡
A on arrivarem?.

Anónimo dijo...

Sembla ser que, un cop més, a la cúpula socialista ha calat fons allò de "del seient de la guineu qui se n'alça ja no hi seu" i lògicament no estan disposats a perdre l’alcaldia després d’haver-hi grapejat durant mes de dos anys.
Tampoc els seus subordinats incondicionals,ERC,GIT,ABG que malgrat haver protagonitzat fortes discrepàncies amb el PSC , una vegada més apunten cap a la reedició del pacte en vistes de mantenir els socialistes encara quatre anys més al capdavant del govern local, cosa que ja en sumaria sis al seu incombustible marcador .

Anónimo dijo...

NO S'ENTEN RES:

Esquerra,treballem per el futur. - eslògan bonic
3+ al paro. - espera't les eleccions són el 27
Hostias Pedrin¡¡¡ - cagun cent!
Nem avanzan i no ens aturem¡¡¡ - en quina direcció, avall?
A on arrivarem?. - on aneu?

Anónimo dijo...

Això de "subordinats incondicionals" és broma oi? convergent.

Anónimo dijo...

Igual,se refiere a los 3 trabajadores de fotos Rius.
No?.
No hay que pensar mal,porque a lo mejor haciertas.

De incondicionales,por lo menos de ABG,no.Los demás con su pan se lo coman.

Anónimo dijo...

El asunto huele que apesta. Ahora lo que posiblemente intenten es contratar a dedo a cualquier pelacañas que en 2 días les haga un nuevo informe.

Anónimo dijo...

Els d'Aqualia van desesperats. Divendres es veien a l'Ajuntament amb Jiménez i la Gassull. Avui s'han vist amb Lecha. És escandalós en ple concurs. Quina en preparen? Cap de bona segur.

Anónimo dijo...

¡¡¡FELIZ DIA DE LA MADRE!!!!
EN PRIMER LUGAR A LAS MADRES SOLTERAS, SON LAS MEJORES Y LAS MAS VALIENTES

Anónimo dijo...

ojo !!!, los sociolistos prometen NUEVAS IDEAS, tendrán alguna más parael carrer antoni Roig?

Temblemos que vienen con NUEVAS IDEAS , pobrecitos de nosotros !!!!

Anónimo dijo...

Que l'alcalde té molta mala llet, era una cosa sabuda. Però gràcies als nervis d'intuïr que d'aqui a poc més de tres setmanes el més probable és que perdi la poltrona (i el "xollo") i hagi de tornar a treballar com fem els mortals, ha quedat palès que a part de mala llet, l'home té molta mala baba. Vaja, que treu foc pels queixals i no ho dissimula...ideas novas?

Anónimo dijo...

I DEMA DIA 8????TOT ARRIBA...

Anónimo dijo...

Colla de miserables, impresentables, fariseus i mercaders de sentiments!!! Això és el que són els integrants d’PSC,ERC i GIT però que us heu pensat? Què podeu jugar amb el nostre sentiment i sortir tant “pitxes”?.

Aquesta classe política fa fàstic, la panda de tontolaves que governen no mereixen cap mena de respecte, en aquests moments em mereix més respecte la meva Junta de Veïns que vosaltres, gentussa !!!!.

No en teniu mai prou de fer el ridícul ? però ja en tenim prou !!! mediocres !!!!

Quin gir !! us heu aferrat al poder, ja no il•lusioneu, ja sou el mateix que els altres.

I CIU ? no veieu més enllà del vostre nas?
S’han rigut a la vostra cara i vosaltres encara oferien el cul ..

No mercadegeu amb els nostres sentiments, amb Torredembarra ¡¡¡¡

Anónimo dijo...

L'anterior anònim s'ha oblidat d'ABG.

Anónimo dijo...

De tant entro en els blogs, és evident que s'han convertit en un mur de les lamentacions i de fustracions.

Tenim clar que els partits polítics s'han desmarxat molts cops de la realitat del dia. Però la democràcia és molt millor que una dictadura, i cal utilitzar-la, cal que el 27 de maig anem massivament a votar a l'opció que més confiança ens dongui, o be votar en blanc com a mesura de protesta per l'actitut dels partits polítics.

No anar a votar es donar la raó a la majoria de polítics, menys participació, més assegurada tinc la cadira. I com no, també donariem la raó als que aposten per eliminar la democràcia

Anónimo dijo...

Heu de veure els últims 2 missatges que ha penjat el suñé al seu blog. Si és així, ja tenen el meu vot. Per honrats i humils.

Anónimo dijo...

Senyor anonim, le ricordo per si voste no ho sap, que en Lluis Suñe ha estat aquets darrers 2 anys, dins del equip de govern.

Anónimo dijo...

I jo et recordo a tú, últim anònim que un sol regidor no pot moure un equip de govern sencer...
I si tens qualsevol queixa et recordo que el tens al seu despatx practicament cada dia, cosa que dubto amb els altres regidors...
Que a diferencia dels demès sap acceptar els seus erros quan els té.

Anónimo dijo...

S'et veu el plumero...., el despatx de La Torre o el de Barcelona

Anónimo dijo...

Sincerament crec qe tots plegats ens hauriem de dedicar més a trobar solucions imaginatives per als problemes que pugui tenir la Torre que no pas a intoxicar i dir parides.

Anónimo dijo...

s'et veu el plumero votant d'alternativa, en el equip per xuclar, a barna també jo no s'havia que tallar carreteres podía donar tants de fruits mare meva

Anónimo dijo...

Que potser és enveja aixó?

Anónimo dijo...

Perdona confiden, pero lo nuestro hoy no va de política.
El "EVENTO" que teníamos esta mañana ya ha pasado y muy bien. Gracías a todas las personas de la Torre que nos apoyan. ¡GRACIAS AMICS!!!

Anónimo dijo...

un concurs tant important com es el del aigua que es per 25 anys no es necesari corre si no feu ve sensa presa amb total tranparencia maximde quorum i no per interesos propis $$$$$ EHHHHHH

Anónimo dijo...

He sentit moltes vegades parlar dels sous dels polítics, i molt em temo que encara en sentiré a parlar molt més, però valgui la meva modesta aportació com el que és, una modesta aportació al debat.
Aquí la gent ha parlat de xuclar de Barcelona, i en el programa de l'ADT he llegit literalment reduïr el sou dels polítics.
Mireu la Susanna l'altre dia es va sincerar i va revelar quin era es seu sou, i si no recordo malament no arribava als 1.300 eurus al mes. És pot reduïr?, indubtablement.
Potser l'alcalde potser cobra el doble, també. Però no gaire més.
En qualsevol empresa que es precii, el sou és un signe equiparable a l'esforç que es fa o s'espera que es faci. Li pagues molt a un arquitecte, perque vols que faci bé la seva feina. Que passaria si un escombriare cobrés 300 eurus al més?
O el panader, perquè no regala el pà, o els que venen pisos perque no els venen a cost, com aquell.
Aquest que dieu que xucla de Barcelona té un sou normal, i a sobre com que és públic, en dóna el 20% per l'organització política.
Ningú recorda l'exalcalde Segalà, algú sabria dir què cobrava com a vicepresident de la Diputació de Tarragona?, o què cobra ara com a conseller delegat de Caixa Tarragona?. Podeu estar segur que quedariau esgarrifats del que cobra, però com que és de CiU, s'ho mereix.
Va senyores i senyors, una mica de vergonya.
Un polític, ha de cobrar, ni poc ni massa. Ha de cobrar bé, molt bé diria jo. Poc no perque li passaria com a l'escombriaire mal pagat, i massa perdria de vista l'horitzó de la tasca de 4 anys o menys. Si no cobra pot suposar-se que ho cobra en espècia. La dignitat voldria que cobrés suficient per no haver de ficar mà a la caixa.
Qui parla de reducció de sous dels polítics creu, erròniament, que un regidor cobra 40.000 eurus al més (això s'ha dit per aquí).
Els sous i els comptes són públics.
Puc extendre'm més però la idea ja s'ha captat.
Bona nit.

Anónimo dijo...

IL·LÚS!!, que l’alcalde cobra poc més del doble que el que cobra la Susanna???!!!, L’alcalde el triplica aquest sou i una mica més (per no parlar d’altres ingressos en paral·lel de resultes del lloc que ostenta). Però els guanys pels sous estipulats públicament no és el que més ens ha d’importar dels nostres polítics. Un ajuntament és el centre neuràlgic d’infinitat d’interessos de molts particulars, especialment de moltes empreses, que deixar anar de sotamà una substancial bossa de bitllets, no els suposa la més mínima desviació en els seus comptes, i sinó, mireu el que està passant en el tema de l’aigua i d’algunes constructores. Ei!!, que per alguna cosa s’aferren al cadirot... del primer a l’últim!!

Anónimo dijo...

Com que no ho pots demostrar per això ho fas sota l'amagatall d'anònim. Això no és cert. No hi han maletins. Per mi l'alcalde pot quadriplicar el sou, s'ho mereix, sigui del partit que sigui. La discusió exacte no està en l'alcalde, sino més aviat en el sou dels polítics, em reafirmo en el que vaig dir ahir, i no hi veig il.lusió per enlloc. El que passa és que molta gent imagina coses, però la realitat és tota una altra cosa. Tots els maletins REALS acaben sortint al Telenotícies. Si creus en aquesta mena d'ingressos en paral·lel, no dubto que també creus en els OVNIS, les amazones, i amb els prínceps encantats.
En el cas que fóra cert el que dius, per posar un exemple real: Cisteró. L''alcalde hauria d'estar tornant els "ingressos paral·lels" per a "restaurar" l'honor a les coses, no?.
Molta pel·licula americana esteu veient, amics.

Anónimo dijo...

OVNI DE AQUALIA SOBREVOLAN
TORREDEMBARRA . CUIDADIN.

Anónimo dijo...

blablalalbalblballbaalblala

feu alguna cosa pel poble i deixeu de parlar!! que visqui el seguici, els diables i els moviments socials del poble!

i mori el mal govern :P

Anónimo dijo...

A veure, al que diu que se'm veu el problero, quan dic "practicament" crec que s'enten que al despatx de la Torre, perque suposo que no et desplaçaras a bcn a fer una consulta oi????? ai.....

En fi pensava que ereu una miqueta més intel.ligents...

I en comptes de dir, que si el plomero, que si votant d'aqui o d'allà, doneu la vostra opinió o solució sobre alguna cosa.

Anónimo dijo...

Hòstia, vigilante de la playa, pel teu últim escrit ben bé et podries dir Manolo Jiménez!! O sigui, que tots els maletins REALS acaben sortint en els Telenotícies i que no existeixen els ingressos en paral·lel!!... Bones aquestes afirmacions, molt bones; només calia que hi afegissis una tercera, de l’estil de què cada any per Nadal els Reis Mags vénen d’orient carregats de joguines. T’hagués quedat una trilogia perfecta. I tant que crec en l’existència dels OVNIS (Objectes de Valor Normalment Instrumentalitzats per a Subornar). També en les AMAZONES: dones guerreres, altament seductores com per fer arriar els pantalons a més d’un alcalde (tot sovint, un cas particular d’OVNI). I de PRÍNCEPS ENCANTATS n’està plena la reialesa consistorial, i sinó, com et penses que se senten alguns alcaldes davant l’avistament i abducció per part d’un OVNI? (tant en forma d’AMAZONA com en metàl·lic). Au va, no em donis peu a escriure tantes bestieses!!!

Anónimo dijo...

Hablando de OVNIS.
Alguien me puede decir el reparto de AQUALIA ?,
Hay una filmación del avistamiento y contacto en el barrio maritimo pero el audio es algo defectuoso
y antes de que ``salga´´ del juzgado, y despues a los medios de comunicación si llega el caso,me gustaria saberlo antes por pura curiosidad o morbo .
besitos.

Anónimo dijo...

home, tot el que esteu dient ens fa arribar a la conclusió que aquest sistema de representació democràtica no funciona, el tema es bastant mes profund. Si diuen que la política es vocació doncs els regidors que no puguin anar a treballar que cobrin de l'ajuntament el mateix q cobren a la seva feina habitual.

I les llistes electorals que siguin llistes obertes. A veure perquè si a mi m'agrada uun candidat perquè m'he de menjar la llista sencera !!!!

Les llistes electorals son una farsa i una manipulació dels partits.

Jo voto per l'abstenció i a veure si aixó serveix perque els que es creuen els nostres representants comencen a reflexionar.

Perquè no us enganyeu, aquí a Torredembarra no n'hi ha ni un que es salvi de la crema.

Anónimo dijo...

Això vol dir que els conèixes a tots???? espero que sí perque si no es així... a la crema aniràs tu maco.

I si es veritat m'agradaria que ho argumentessis. Un per un dels regidors, quina ha estat l'actuació que no t'ha agradat.

Anónimo dijo...

el unic que es salva es el lluis,els altres ni un,i si tinges que triar un altre la Susana.
Als demes patetics,es tendrien que amagarse com pasin pel pople,per vergoya si la coneixen tan la oposicio com els altres.

Anónimo dijo...

iep noi !!! veig que t'he tocat la fibra, de coneixer en conec a molts i a altres que no tinc el gust de coneixer es perque han aparegut en escena quan els ha convingut. De cop els ha entrat un amor sobtat pel seu poble que no se ? a mi em fa sospitar.

Alcaldables que no confien en les escoles del poble i porten els seus fills fora, d'altres que han descobert que existeixen els negocis del poble de la setmana santa en endavant, altres que directament nomes els veus el dia de les eleccions, etc... i altres que van firmar els papers i es van fer la foto i encara no saben si es presenten a les munipals o a les autonomiques ....

sento desfer-te les ilusions però aquí d'altruisme poc noi

Anónimo dijo...

En Lluis es salva per la promesa que va fer dels contenidors de brossa de pedal i encare ni ni vist ni un.

Anónimo dijo...

ai!!! quanta ignoracia... I has anat a preguntar-li personalment si el tema esta en marxa?????? Potser no es tant fàcil... Quan hagis parlat amb ell i et digui: d'aquest tema encara no em tocat rés!!, llavors parla, sino calla!!!

Anónimo dijo...

Perdoni que li digui, pero la resposta que diu el anterior anonim
te rao doncs la resposta que en principi va dir en un ple i es va comprometre a que els posaria, en el següent ple so dabia per on sortirne.
Si voste llegis les actes dels plenaris comprobara que tinc rao.

thethe dijo...

replica bags bangkok replica bags in uk replica bags online pakistan

Unknown dijo...

replica wallets i31 j6j48j2x26 replica louis vuitton bags m20 b7l35v5i29 aaa replica bags i14 a0e03k4t45