23/5/07

PROPOSTES TORRENQUES (4):

És una de les destacades des de CIU; la creació d’una Guarderia 24 h. Ningú pot posar en dubte que és una iniciativa que seria positiva per la nostra vila però si es té en compte que no hi ha suficients places de guarderies normals com es pot proposar fer-ne una oberta 24 hores.
Quin cost tindria tenir personal qualificat les 24 hores del dia?
Fem primer les coses normals i corrents i quan tinguem les coses més definides ja farem extravagàncies.

18 comentarios:

Anónimo dijo...

Les informacions són confuses però sembla que el Jutge ha obligat a parar el Ple de l'aigua!!!

Anónimo dijo...

Informació correcte. Ja en sentirem a parlar.

Anónimo dijo...

Amb sembla molt be el tema de les guarderias amb servei 24 hores, pero jo hem faig la següent pregunta:

Quelcom partit ha previst un servei de guarderia per a nens amb qualsevol tipus de discapacitat??? Amb sembla que no, ho sigui que no hi ha la manera de trencar les barreres arquitectonicas.

Per favor senyors politics pensin amb les families amb fills discapacitats, sobre tot en la temporara que s'acaben els col.legis d'educacio especial.

Gracies.

Anónimo dijo...

24hores????? quina vejenada!!!!!!

SI no els podeu teniu ni 8 hores no en tingueu de fills!!!! que els nens no neixen per ser cuidats per guarderies les 24 hores!!!!

Anónimo dijo...

Per favor aquest ultima anonim, no te ni ideia de lo que estem parlan, quan parlan del concepte guardaries servei 24 horas. Este que esser una mica curtet per pensar en deixar un nen 24 hores a la guarderia.
Per favor una mica de serietat.

Anónimo dijo...

Voteu CiU! És la millor opció!


Vull ser positiva i donar un missatge d’ànim, vull animar a la gent del poble a que ens voti. L’aposta d’’aquest any és engrescadora. Si mirem les promeses electorals, totes s’assemblen força. Si més no, toquen la fibra que la societat plany. Pot ser que els altres també estiguin tan entusiasmats com ho estem nosaltres. Però CiU aquesta vegada, a la nostra Torredembarra, després de molt de temps, ha canviat de líder, i ha apostat per una persona jove, treballadora, professional i culturalment ben formada.

Anónimo dijo...

L'escola bressol 24 H
Donada la importància que els primers anys de vida tenen per al desenvolupament intel·lectual i relacional dels infants, i degut als canvis introduïts en el mercat laboral la demanda de places d’escola bressol no ha fet més que augmentar.

Avui les famílies fan front a importants dificultats per conciliar la vida laboral i la cura dels fills/es, en un context en que els dos membres de la família, o bàsicament la mare sense parella, mantenen l’activitat laboral. Aquestes dificultats augmenten quan la família extensa (fonamentalment els avis i àvies) no pot donar suport en la cura dels infants.

Cal partir de la constatació que l’educació dels infants de 0 a 3 anys és una responsabilitat compartida per les famílies, els professionals de l’educació, els agents socials i les administracions.

Cal per tant que el conjunt d’administracions (Ajuntament i Generalitat) continuem treballant per garantir l’accés dels infants a l’educació de 0 a 3 anys a una educació de qualitat, i ho farem guiats tant per raons educatives com per facilitar la conciliació.

Anónimo dijo...

Guarderías 24 horas:
Su demanda es escasa y se reparte entre padres con horarios de trabajo nocturnos o que salen una noche durante el fin de semana.
Los hoteles infantiles o guarderías 24 horas surgieron para atender una demanda que en España aún está en fase de desarrollo. La idea es que los padres que trabajan de noche, a turnos o quieren salir a cenar durante el fin de semana puedan dejar a sus hijos e hijas en manos de profesionales y bien atendidos. La expansión de estas escuelas, sin embargo, es muy lenta debido al elevado coste que supone el servicio y porque los niños no siempre aceptan de buena gana quedarse a dormir con desconocidos. Es necesario un periodo de adaptación al personal del centro. Por ello, para ocasiones esporádicas, los expertos en educación infantil recomiendan las ludotecas, cuidadores conocidos por el niño y, por supuesto, los abuelos, que destacan como una importante fuente de cariño.
Son privadas, y existes muy pocas, en Madrid y Barcelona.
NO SE REPORTAN CASOS DE GUARDERIAS 24 H PÚBLICAS O MUNICIPALES EN ESPAÑA.

Anónimo dijo...

I jo he de pagar perquè els pares surtin una nit a la setmana????? vinga home, si no tens avis, agafa un/a cangur que segur que li farà falta guanyar quatre caleronets, si vosaltres us podeu permetre sortir a sopar i a fer una copa. En el cas de la feina és més fotut, però normalment es compagina amb la parella.

Anónimo dijo...

"CULTURALMEN BEN FORMADA"" ????

Anónimo dijo...

Aquesta proposta deu ser perque el Massague i el Font tenen canalla petita, i deuen pensar que pagan la guardaria 24 h tots nosaltres a ells els hi anira molt bé per fer un polvet, sobre tot el Font.

Anónimo dijo...

Han mira't si econòmicament es rentable aixo de les 24 h de guarderia, i qui podra optar a un servei d'aquesta mena, els rics els de clase mitjana o els oeconòmicamnet pobres, vaiga un estil de política social." Pa cagarse".

Anónimo dijo...

i no seria millor, crear una de nova, que funciones de set del matí a set de la tarda, per cobrir els diferents horaris laborals de pares i mares. Deixeu-vos de modernitats, primer s'ha d'estudiar quina és la necessitat i després actuar en conseqüència. Donar pals de ceg, per si l'encerto l'endevino, no dona bons resultats, de fet la proposta no m'he la crec.
A l'anònim que anima a votar a ciu, a mi el que m'engresca és pensar en els calerons que s'ha gastat Massagué en aquesta campanya i la pregunta és Què és el que pensa treure d'aquesta inversió?

Anónimo dijo...

Crec que en Massague no s'ha gastat ni la meitad que la Toda, per dir quelcom, val noi?????

Anónimo dijo...

pero que "fidel"eres tio. Todo se sabe, ya veremos lo que se ha gastaso? Hay maneras de saberlo todo, ya llegará

Anónimo dijo...

ESTAMOS EN ELLO

yanmaneee dijo...

nike foamposite
golden goose
goyard handbags
golden goose sneakers
off white shoes
yeezy boost
kd 10
christian louboutin shoes
coach outlet
hermes belt

Anónimo dijo...

fear of god hoodie
goyard bags
kyrie 8
supreme new york
golden goose outlet
jordan 6
supreme clothing
jordan shoes
golden goose
goyard bag