25/5/07

JORNADA DE REFLEXIÓ

És l’hora de reflexionar. Fa ja uns quants mesos que va iniciar l’activitat aquest blog dedicat a la política local, per parlar de tot allò que passa al nostre poble i que moltes vegades queda ocult o només se n’assabenta una petita part de la població, no obstant, com us deia en els primers “posts” no totes les confidències que he transmès han tingut la mateixa fiabilitat, l’anunciada sortida d’ERC del govern n’és un exemple. Quina pífia!
Us haig de dir que per a mi l’experiència ha estat molt positiva i que la tramesa d’informació i el debat ha estat positiu a pesar de què hi ha hagut persones que l’han volgut boicotejar.
He intentat ser equànime i just amb tothom, tot i no renunciar a les meves idees; algunes vegades ho he aconseguit i altres no. El que sí he volgut ha estat no criminalitzar a ningú. No hi ha ni bons, ni dolents. Tan debò fossin les coses tant fàcil. El que hi ha són persones que unes vegades l’encerten i d’altres s’equivoquen. El que sí sap més greu és que no tinguin la humanitat de reconèixer que ho han fet malament i per justificar-se siguin capaços de mentir i no dir la veritat. És el pitjor pecat.
Per cert, quina campanya que hem tingut!
És l’hora de reflexionar i espero que aquesta pàgina hagi ajudat algú a fer la seva pròpia reflexió del que més convé a Torredembarra. A partir de les 12 d’avui inactivaré la possibilitat d’escriure missatges fins a la nit de diumenge quan publicaré els resultats de les votacions.
Us demano que aneu a votar.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Jornada de reflexio, el Perez enviant sms per que voti el jovent, una treballadora de Maes al Pere Badia a portar paperetas.

Anónimo dijo...

Es una pena...........una pena.........el PPC en estas eleciones apotaba gente joven, peparada, motivada, tolerante y abierta y con ganas de llevar a lo más alto a la Torre!sin embargo, na vez más los viejosy absurdos fantasmas, la comodidad de los votantes y su indiferencia por la política, los intereses inmobiliarios y de amiguismos, las mafias, la ignorancia y la inculturademuchos, y la inexperiencia e inmadurez de los qeu votaban por primeravez.......han hecho que solo haya sido posible obtener 1 regidor!!!!!!!

Cataluña no progresará asi nunca, hay que dejar hacer a los que más pueden aportar y proporcioanles una reperesentación suficiente en losmunicipios como para que tengan capacidad de decisión y ejecutiva!!!!!!!! A VER SI CATALUÑA Y ESPAÑA DESPIERTAN YA DE NA VEZ......Y VOTAN AL PP!!!

Por desgracia..........hay muchos votantes que se comprn con " PAN Y CIRCO" Y NO SABEN NADA DE PRINCIPIOS, ILUSIONES, PROYECTOS, TRABAJO Y PROGRESO, HONESTIDAD Y HONR..........ASI NOS VA "CONCIUDADADNOS"....TENEMOSLO QUE NOSMERECEMOS: UNA REPRESENTACION MEDIOCRE Y FARANDULERA QUE POR UN LADO PONE EL ESPECTACULO PERO POR DETRAS EXTIENDE LAMANO Y CHUPA DEL BOTE DENUESTROS IMPUESTOS.

AHI QUEDA ESO!!!

A TOPE OVIEDO.............EL TIEMPO Y LOS ACTOS, PONDRAN A CADA NO EN SU LUGAR!! LOS CIUDANOS DEMOCRATAS, QE APOSTAMOS POR EL PROGRESO, Y TODOS LOS "BIEN NACIDOS" ESTAMOS CONTIGO.


ARREVEURA!

PD: DALMAU....FELICIDADES TB POR TU "CASI" ELECCION..A POR LA PROXIMA!!

Unknown dijo...

replica bags reddit replica bags uk replica bags uk