20/9/07

EL PLE D'AVUI

(Notícia d'El Punt)
L'Alternativa Baix Gaià torna a demanar la paralització de Muntanyans II



A.P.. Torredembarra

L'Alternativa Baix Gaià (ABG) tornarà a intentar aquest vespre que el ple de l'Ajuntament de Torredembarra debati una moció en què es demana la paralització cautelar de les obres d'urbanització del pla parcial Muntanyans II. La inclusió de la proposta a l'ordre del dia com a qüestió sobrevinguda dependrà de la comissió informativa extraordinària que es farà mitja hora abans del ple, i en què es tindrà un informe jurídic sobre la viabilitat de la proposta de l'ABG.

El text de la moció reclama la realització d'un informe per part de la tècnica municipal de Medi Ambient per tal de corroborar si els terrenys del pla parcial són una zona humida, tal com defensen els contraris al projecte urbanístic. En cas que l'informe corrobori aquesta catalogació, l'ABG demana l'inici del «procés de regeneració de l'espai». La formació basa la seva proposta en la jurisprudència del Tribunal Suprem i la legislació catalana.



L'AIGUA, PROTAGONISTA
A banda de Muntanyans II, el polèmic concurs per a la gestió de l'aigua i el clavegueram seran avui protagonistes del ple. També com a qüestions sobrevingudes, els regidors podrien debatre una moció de CiU en què es demana que el concurs d'adjudicació es declari desert, i una altra proposta, també de l'ABG, que aposta per iniciar un procés de participació sobre el model de gestió d'aquest servei.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Bona nit, hi estat en el ple d'avui i realment me adonat de que ha estat un verdader circ.
Es una llastima que els torrencs estiguem governats per aquets senyors, per a dir quelcom.
Repetixo, llastimos...

Anónimo dijo...

H

Anónimo dijo...

Feliçitats José. Per mi sorpreses positivies de regidors que estan a les antipodes de la meva forma de pensar politica Peró aqui es decideix sobre questions del poble.EL Sr, Oviedo, exposicions claras, entenedores, y votacions coherents. La Sra Toda (Tindrè que cambiar la meva opinió) Juridicament impacable, sap lo que diu es una professional amb ofici. Ha sapigut contestar al Suñe en el moment que ho mereixia.
El Ciuró sembla que es pren en serio el paper de cap de llista i la postura del grup d'Erc per mi correcta. La esmena presentada podia ser asumida per Abg i no a sigut axì.L'esmena perseguia lo mateix que l'abg però traspansan la esponsabilitat al la Generalitat hon el partit del Suñe, es el responsables de la conselleria de Medi Ambient. Que millo oportunitat de que ens faigui un favor?.
L'alcalde es un apisonadora, te tanta necesitat de protagonisme que si pot defensa les questions que toquen als seus regidors i els fa emprenyar (Oi Sr. Regidor de Gobernació i Meid Ambient). Els convergents estan en el seu paper. saben que si saben esperar i jugar en el moment oportù per lo menys l'alcaldia seria compartida. La pregunta es amb qui pactaràn per assolit aquest objetiu?. Amb el Psc, i ERC. . Deixaran fora a ERc i s'aproparan a PP i/o Sra. Toda. Maria Dolors m'ha cautivat de veritat. Aika

Anónimo dijo...

El senyor Jiménez té tal afany de protagonisme que ni als seus propis companys de partit, en els plenaris, els deixa parlar el que voldrien i els pren la paraula per acabar de fer la feina a la seva manera. I com no, de tot el que es tracta en els plens, si pot, n'ha de treure partit. Les Rosalies de Torredembarra van proposar que es promogués l'agermanament entre Palerm i la nostra vila. Doncs bé, en el ple d'avui s'ha aprovat que s'iniciïn els tràmits per tal de veure si es pot arribar a un acord amb aquesta població siciliana. I si no s'hi arriba, cap problema, que el senyor alcalde ja n'ha proposat una altra, com ara "Corleone", que, a part de gaudir encara del caliu de la màfia siciliana, el senyor Jiménez hi té amistats personals, amb el que es fa i es faria bona la dita de "Dios los cría y ellos se juntan". Ja em direu quin sentit tindria en aquest cas, un agermanament alternatiu a la pròpia ciutat de Palerm, que no respongui, estricte i únicament, al fet de què el senyor alcalde vulgui aprofitar, en benefici propi, la proposta coherent d'un grup de senyores torrenques.

Anónimo dijo...

Buenas, en el pleno de ayer quedé entre otras cosas sorprendido por la explicación que nos dio el Sr. Alcaldo en cuanto a la modificación del presupuesto incrementando la partida de gastos de teléfonos.

Mire, yo trabajo en una empresa privada de aproximadamente 800 trabajadores y como Vd. entenderá tenemos muchos teléfonos fijos de los cuales muchos tienen restricción de llamadas y aprox. unos 100 teléfonos móviles y para este gasto tenemos dos contratos:

Un contrato con la empresa de telefonia fija, con una cuota fija la cual se va reajustando según consumo.

Un contrato con la empresa de telefonia movil, con la cual a criterio nuestro puedes crear un grupo cerrado de usuarios a un coste minimo y también concertar las restricciones que queramos.

Aparte también una serie de descuentos por consumo y según destinos de llamadas.

No se si este comentario puede servir de algo, solamente que sirva para bajar el consumo en cuanto a teléfonos de nuestro consistorio, que según se dijo ayer tiene un gasto de teléfonos de aproximadamente en pesetas unos 18 millones anuales.

No está nada mal.

Salut,

Anónimo dijo...

Estic sorprès per la relació que va fer el Sr. Ripoll, entre la física quàntica i el Principi del vasos comunicants. Em va extranyar no argumentès, que la trobada de les fecals qamb les pluvials es degut al Principi de Indeterminació de Heisenberg. Aika

Anónimo dijo...

està molt bé que cada dia vagi més gent als plens, encara que plens com el d'ahir són massa pessats!

Anónimo dijo...

"Qui no vol mai pensar és un fanàtic, qui no pot pensar és un idiota, qui no s'atreveix ni tant sols a pensar és un covard".

Anónimo dijo...

Bacón.- Demà quan jo mori no vingueu a plorar, no estarè sota terra, soc vent de llibertat. Txiqui. Aika

Anónimo dijo...

Aika:Asociació independentista katalana.

Anónimo dijo...

I ???????. Aika