17/9/07

SUÑÉ A MADRID?

Ja sé que les Eleccions Generals queden molt lluny encara, i que poden passar moltes coses, però la notícia que m’ha transmès un confident “assabentat” és interessant.
Lluís Suñé ha progressat molt en el món de la política de la mà de l’ABG. Actualment, té un càrrec a Barcelona, segons em diu l’amic confident, molt ben remunerat. No obstant, segons em comenta, ara estaria a punt de fer el salt definitiu en la seva carrera. I és que el nom de Lluís Suñé es perfila com el cap de llista d’ICV a la província de Tarragona en les pròximes eleccions generals.
Si bé és cert que actualment ICV no va treure representació en la demarcació de Tarragona no sembla que la fita sigui tant difícil d’aconseguir.
Comenta que encara que Suñé surti elegit continuarà de regidor a la Torre.
O sigui que podríem veure un torrenc a les corts! Si hi va, ja té el meu vot!

29 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo sempre hi dit que un " bon " politic viu de la política i al Sr. Lluis el considero un "bon" politic

Anónimo dijo...

Molt bé per el Lluís.

Anónimo dijo...

Per què us penseu que no ha entrat al govern l'Alternativa? Perque el Suñé ja està enxufat a Barcelona (quina preparació té?) i ara cap de llista per Madrid? Succeiria Lluís Balart,un dels grans cracks dels ecosociates. Sort que el Suñé és més animat (populista?) que l'altre Lluís.

I estic preparat per les respostes, que les veritats couen je je je

Anónimo dijo...

Sí y la Toda, con Falange.

Anónimo dijo...

No necessitem respostes. Amb el teu post ja t'has retratat. L'enveja cou, oi?

Anónimo dijo...

Mentre tant, demana aturar la concesió de l'aigua i vol una empresa mixta, per que si li falla Madrid aquí es colocará al consell d'administració per seguir cobrant i viure "del cuento".

Anónimo dijo...

Vull fer notar la nostra actitud davant dels esdeveniments.
Podem ser optimistes i agraïts; veure-hi la part positiva, o només la negativa. A part, però, hi ha la intencionalitat política.
No és dolent, d'entrada, ser molt exigent, perquè cal buscar allò que és just, o com a mínim que és legal.
No seria tan bo, si el que es busqués fos simplement el desgast polític de l'adversari.
Això, a més, és el que no agrada a la gent i que condueix al passotisme i a la desconfiança als polítics.
L´enveja cou a mes de un.

Molta sort LLuis.

Anónimo dijo...

a veure una cosa, aquest últim comentari l'ha fet algú que te justet 20 anys, que és la mena de vot que cuiden la gent com el Lluís Suñé. Jo en tinc 40, i he viscut sempre a Torredembarra, i conec i hem coneix tothom, i el lluís Suñé es cuida molt del que diu quant parla amb mi, per que sap que a mi no hem dona "sopars de duro" i la conversa dura 2 minuts. El pitjor de tot és que això pasa amb qualsevol del consistori i de la oposició, llevat de la sra. Toda, que no l'he votat mai i no ho faré, però he de reconeixe que és la única persona inteligent del consistori. Per tant, el que he dit respecta de l'interès que tenen uns quants per l'empresa mixta ho dic amb conexement de causa, per que aquesta és la part de la història que es cuidaran de no explicar al carrer.

Anónimo dijo...

L'aigua és un monopoli.
Si és un monopoli és negoci segur.
Si és negoci segur es fan molts diners.
Si es fan molts diners les empreses volen l'aigua com a boges.
Llavors, si és negoci, perquè no el pot fer el municipi, i no que l'ha de fer una empresa privada?

Anónimo dijo...

Al penúltim comentari, lo teu es paranoia esquizofrènica.

Anónimo dijo...

Al concurs es van presentar 4 empreses.On està el monopoli?

Anónimo dijo...

El monopoli està en què només hi ha una empresa d'aigües a Torredembarra i que has de pagar el que ells volen sense poder dir res.
És o no és un monopoli com una catedral?

Anónimo dijo...

Le confundiriìan con uno de ANV por las pintas, y le detendrían.

Anónimo dijo...

La vuelta al cole de los políticos

Ya tenemos otra vez aquí,en estos dias, la vuelta al cole de los escolares. La verdad, el otro día hablé con un maestro de primaria y que: si el presupuesto escolar del centro es muy justo, que falta material escolar y deportivo, que llevan meses para instalar los barracones y faltan unos enchufes, etc.
Lo normal por estas latitudes. Por todo esto quiero contaros un chiste sobre los colegios pero en este caso, relacionado con los políticos.
Resulta que estaba ZP de "gira propagandística" junto con los ministros y, encontrándose en una prisión de visita, reunido con los presos se interesó por su situación. Estos, le dijeron que tenían mucho calor en Verano. Y ZP, ordenó al ministro de turno, que apuntara instalar aire acondicionado. Otro preso dijo que quería una piscina climatizada y olímpica. ZP, ordena al ministro que tome nota. Otro preso pide que la comida, a ver si es posible, la cocine Arguiñano. ZP, indica al ministro que se contrate a Arguiñano, y así un sinfín de lujazos que dejarían la prisión como un hotel de 5 estrellas.
Después de visitar la prisión, ZP visita un centro escolar y reunido con el director y los niños estos le reclaman: calefacción que no tienen, porterías para jugar al futbol, libros para la biblioteca, mejorar el comedor, arreglar las goteras, etc.
ZP se dirige a todos ellos y les dice: Tendré en cuenta todas estas carencias y haré cuanto pueda por que en breve, sean subsanadas pero la verdad es que no hay presupuesto.
Una vez fuera del colegio, ZP comenta al ministro: Oye, que se haga lo antes posible los temas que demandan en la cárcel. Sin demora. El ministro realiza un par de llamadas con su móvil ordenado tales peticiones. Pasan los minutos y ZP no dice nada del colegio. El ministro se extraña y le dice al presdente: ¿Llamo para ordenar que arreglen los temas de colegio?. Y ZP, lo mira sorprendido a los ojos y le recrimina: A ver, ministro cuantos años tienes. Y este contesta: 57 años presidente. Y ZP. le dice: ¿A caso crees que con 57 años, algún día irás a un colegio a estudiar?. En cambio ir a la cárcel como preso, nunca se puede decir que no pasará.
Evidentemente es ficción, pero refleja como piensan algunos políticos en cuanto a las necesidades de los ciudadanos , pero lo que no es ficción es que muchos políticos (y solo hay que ver sus curriculums) deben volver al colegio. Y otros teniendo carreras acabadas, también. Por que algunas cagadas de infarto cometen, que lo aconseja.
Pero el motivo de mi comentario no eran los políticos principalmente sino animar a nuestros chavales en estos (para algunos de ellos,) difíciles momentos. Sobre todo para los mas pequeños. Y que estudien que ya sabemos que sin estudios acabarán de regidores o haciendo de politicucho.
Y eso a sus padres no les va a gustar..

Anónimo dijo...

Confidente, si naces mas tonto, te mueres, deja de decir idioteces.

Anónimo dijo...

El que es un tonto y un imbecil eres tu, el anonimo de las 3:11. Haznos un favor, ¡no entres en este blog!
¡Que aqui no te quiere nadie!

Anónimo dijo...

Impresentable!

Anónimo dijo...

Impresentable!

Anónimo dijo...

Acudits com el escrit per el comunican (sigi del color que sigi) desprestigen aquest lloc de trovada i debat. No podem ser mes seriosos i dir la nostra sense dir xorrades, en fi, anar al grà? Aika

Anónimo dijo...

Aika :
Recordo de petit, que el meu pare tenia un amic a qui li agradava explicar les seves experiències viscudes en l’època de la transició.
Es declarava socialista i catalanista i fins i tot va acabar sent regidor d’un municipi prope.
Fa pocs dies, vaig coincidir amb ell pel carrer nou i em va confessar sentir-se trist per com havia canviat el socialisme catalanista de llavors amb el que hi ha ara.
Em deia que semblava com si aquells joves socialistes que es manifestaven pels carrers de Tarragona i que corrien empaitats per la policia franquista, cridant visca Catalunya i visca la llibertat, ja no hi fossin en el socialisme català.
Haig de reconèixer que em va fer reflexionar, però crec que tenia raó, sembla com si el PSC hagués fet una simbiosi i ara s’hagués convertit amb el PSOE, només conservant les seves antigues sigles.
A la nostre vila, només cal mirar cap a l’ajuntament i veure’m que els socialistes són donats a fer gala del seu espanyolisme més radical.
A vegades em costa d’entendre com a socis del actual poti-poti,i sobretot a nivell d´ERC,no tenen sentiments de traició al pople i a la seva pròpia filosofia política.
reflexioni,si us plau,reflexioni.
I vaigi al gra,i no xorrades¡

Anónimo dijo...

Estic d'acord en quasi tot lo ue diu el anterior comunicant Evidenment en l'ultima part he de matizar, que equivocat o no, sempre tracto els temes amb honestetat, llogicament no tots pensem igual. Si creus que en alguna de les meves intervencions he dit una xorrada, fes-me-ho saber, doncs reflexionan, si cal rectificaré, el que es evident que la veritat no es patrimoni de ningù Gracies Aika

Anónimo dijo...

Lluís Suñé serà el cap de llista d’ICV al Congrés. El regidor de l’Alternativa Baix Gaià a l’Ajuntament de Torredembarra, Lluís Suñé, serà el cap de llista de la candidatura d’ICV-EUiA al Congrés de Diputats en les eleccions generals del març vinent. El president d’ICV al Camp de Tarragona, Lluís Balart, va explicar que s’han presentat un centenar d’avals a favor de Suñé a la comissió permanent nacional de la formació i el Congrés Nacional de la coalició del 29 de setembre, després del procés de primàries, el proclamarà oficialment en ser l’únic candidat.
Lluís Suñé Morales va ser capde llista d’Alternativa Baix Gaià -formació coalitzada amb ICV-EUiA- per Torredembarra el 2003 i va obtenir l’acta de regidor, que va renovar el 2007, enquè la seva candidatura va obtenir dos regidors. També ha estat vicepresident i portaveud’ICV-EUiA al Consell Comarcal. «M’ho van proposar abans de l’estiu i he acabat acceptant. L’objectiud’obtenir undiputat per Tarragona, que ara no tenim, complex però partim d’una millor implantació territorial que el 2004 i hem d’engrescar la nostra gent. Estic molt optimista», va afirmar Suñé.

Anónimo dijo...

tengo que romper una lanza en favor del greñoso Lluis Suñe. Ignoro si el cargo que tiene en BCN está bien remunerado o no, pero el tipo va a BCN en el Catalunya Express como cualquier sufridor currante. Cosa que el impresentable ese de Bargalló no hizo nunca, probablemente no sabe ni donde está la estación del tren.... Y es lo que pasa con los de ERC, que nunca han tenido estudios....


Por lo demás, si el tipo este, Suñé, está llamado a ser el primer representante de la "gloriosa" Torredembarra en el cada vez mas estrafalario congreso de los diputados, por lo menos que se arregle un poco para no dar la pinta de descamisado que da.

Y eso que yo le voté, porque probablemente sea el menos chorizo de toda la clase política torrense...

Anónimo dijo...

És un mes d'aquests que no es poden guanyar la vida treballant i acaben a la política, un altre que viurà de les nostres costelles.

Anónimo dijo...

Lluís Suñé va en tren porque no tiene carnet de coche, no porque sea trabajador o no...

Anónimo dijo...

Pues perfecto, así el podrá ver los problemas de la Renfe in situ y su mujer que sí que tiene carnet, le explicará los problemas de la carretera, aunque de esto él creo que ya sabe bastante...

Unknown dijo...

luis suñe MORALES QUE POCO HONOR HACES AT US RAICES

Unknown dijo...

check out here important site imp source official website check my blog more helpful hints

Unknown dijo...

Home Page Hermes Dolabuy take a look at the site here helpful resources Full Article replica bags online