25/9/07

SE M'HAVIA ESCAPAT

NOTÍCIA DE EL PUNT
El poliesportiu de la Torre encara no té permís d'obertura ni llicència ambientalEl govern reclama a l'empresa constructora obres per valor de 336.000 euros

AZAHARA PALOMARES. Torredembarra
El poliesportiu de Torredembarra, tot i haver-se posat en marxa la primavera passada, continua acumulant maldecaps per al govern municipal (PSC, ERC i GIT). CiU va denunciar al ple de dijous passat que l'equipament encara no té els permisos en regla per a la seva posada en funcionament, i que les obres no han estat acceptades pel consistori tot i haver obert les portes al públic. L'executiu assegura que està reclamant obres de millora a l'empresa constructora. De fet, el consistori ha elaborat una memòria d'obres de millores necessàries valorades en 336.000 euros en què s'inclou la canalització d'aigües per evitar inundacions.
El poliesportiu, que va costar al consistori més de dos milions d'euros, va quedar inundat l'agost passat./
Fa cinc mesos que el govern torrenc reclama a la companyia responsable de les obres del pavelló poliesportiu que solucioni els 57 punts deficients que els tècnics han detectat en l'obra. Tot i que en principi es va donar un termini d'un mes perquè l'empresa respongués, de moment no s'ha produït cap acció per part de l'adjudicatària.


SENSE LLICÈNCIES
El portaveu de CiU, Daniel Masagué, va denunciar al ple que, a banda que encara no s'ha fet la recepció de les obres, l'equipament no té ni el permís d'obertura ni la llicència ambiental. Tot i això, l'edil va criticar que, tot i aquestes mancances, s'hagin celebrat a l'equipament esportiu actes culturals i una jornada de portes obertes a l'abril. La regidora d'Esports, Susanna Navarro (PSC) va justificar la decisió al·legant la «gran necessitat» d'instal·lacions esportives del municipi.

L'equip de govern ha elaborat ja una memòria d'obres de millores necessàries, valorada en 336.000 euros. Entre les actuacions, s'hi inclou la canalització de les aigües de l'entorn, que van provocar inundacions i diversos desperfectes al parquet el mes d'agost.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hi ha dues coses infinites: L’Univers i l’estupidesa humana. I de l’Univers no n’estic segur.

Anónimo dijo...

Aquell que té la paella pel mànec, sent la intensitat de la calor però no es crema. Ara be, quan posa quelcom fred o congelat, l'oli li pot esquitxar i provocar cremades.

Anónimo dijo...

vergonya, vergonya i mes vergonya. quin desfrau DELS MEUS DINERS i quina poca responsabilitat per part de tothom. No pot ser que passin aquestes coses i ningú no ho sapiga. S'han de exiguir responsabilitats, tan polítiques i no val alló de "ho van decidir els que hi eren avans", com als técnis que per aixó hi son, o si no que mi posin a mí, que cobro molt menys quells, soc mes responsable i pot ser que hi entengui una mica més, si més no m'ho agafa´ria una mica mes seriosament.