13/9/07

ELS COMERCIANTS ENFADATS

Un confident m’ha assegurat que molts comerciants de Torredembarra no han vist amb bons ulls que el mercat setmanal de cada dimarts s’hagi celebrat igualment, tot i ser la Diada Nacional de Catalunya. Consideren que és un greuge que a ells se’ls obligui a tancar els seus establiments, fet amb el qual ja estan d’acord, però que en canvi es sigui permissiu amb la venta ambulant.
Em comenta que consideren que l’Ajuntament havia d’haver prohibit que aquest dimarts hi hagués mercat. Si es fa, s’ha de fer per tots iguals.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic totalment d'acord, amb un dia festiu com aquest en que totes les botigues de La Torre estavan tancades no s'auria de haver fet el mercat semanal.
Altres pobles el que fan es quan el dia de mercat semanat es festiu el fan el dia abans o el dia despres.
Una vegade mes els nostres governants no ens han tingut en compte per res.
Mocio de censura ja!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Ah! Els magrebins i els xinesos van tancar???

Anónimo dijo...

Si van tancar els hi va obligar la policia

Anónimo dijo...

Ja hi som, sempre se les carreguen els mateixos! Si que en part teniu raó, però bé que a la plaça (justament al costat de la policia) hi ha una botiga de venda de banyadors que va romandre oberta tot el dia, i ben bé que són d'aquí. perquè no els van obligar a tancar? tampoc s'havien de bellugar massa...

Anónimo dijo...

Disculpeu, ON POSA QUE OBLIGATORIAMENT HAGIN DE TANCAR, llegiu el Decret d'horaris en municipis turístics i desprès parlem-ne.

Anónimo dijo...

Alguns viuen només per dir coses en contra del govern municipal i de pas, demanar per el seu profit la moció de censura, (amb molts signes d'admiració que demostren el seu grau de frustració). Abans de escriure tonteries, un es té que informar. No és obligatori tancar les botigues. I per exemple, Calafell també fa el mercat els dimarts i va estar obert. ¿Com poden canviar de dia de la setmana si cada dia van a una localitat diferent? Defendre als botiguers dona molta credibilitat, però quan es fot la pota, potser es fa tot el contrari.

Anónimo dijo...

PREGUNTA: Aquells anònims que ha desacreditat a l'equip de govern, policia, marroquins i xinesos, són capaços ara de demanar disculpes pel comentari erroni vers l'obertura d'establiments o cuntinuen realitzant demagogia política. Sigueu capaços de disculpar-vos tant com heu estat de citicar-los.

Anónimo dijo...

Igual que el temps del Franco, s'ha de demanar disculpes si critiques al govern. despres ve la represió multes etc.
Tinc clar que el que van tancar (Magrebis) ho van fer per coacció, de qui?.