26/9/07

L’AUCA A TERRA

Segons em comenta un confident el Bar l’Auca que regenta el regidor d’ABG Lluís Suñé té els dies comptats. I és que pel que sembla està previst que si construeixi un bloc de pisos en el seu solar.
Segons em comenta els responsables del Bar ja estan buscant un altre local per substituir a l’actual que està en unes condicions força deplorables en quant a salubritat.

21 comentarios:

Herois dijo...

He renovat el blog!

Sigueu Herois!http://gransherois.blogspot.com/

Anónimo dijo...

Amic confident, la notícia tal i com la planteges, té uns tres o quatre anys d'antiguitat, on és la confidència?

Anónimo dijo...

Aprofito l'oportunitat d'aquest espai, per fer una pregunta "a quien corresponda". Quin nom portará la nova biblioteca de la Torre, si despres d'una consulta pùblica, va sortir com guanyador el de "Mestra Antonia" ?. Aquesta mestra que va ser mirall/espill per diferents generacions, no tindrà aquest reconeixement? Pot ser que els actuals mandataris del Ajuntament no coneguin la seva tasca i a lo millor ni el seu nom?. Manolo. Aixó tambè es reconeixement de la memoria historica. Ens importa? Recapaciti. Aika.

Anónimo dijo...

Fen una aportació a la "memoria historica", he de corregir al anterior comunicant dien que l'esmentada mestra es deia Maria Antonia. Aquest cop conincideixo amb tù, i crec que fen-li aquest homenatge, servirìa tambè per fer-lo extensiu a tots els esforçats mestres de la República i pos-guerra. Lao Tse.

Anónimo dijo...

SembLa que des dira: BIBIOTECA SENYORETA MARIA ANTONIA HERNÀNDEZ.

Anónimo dijo...

Diuen que la història l’escriu el que guanya, i és ben cert que qui perd no té cap possibilitat.
La història de la guerra civil i el franquisme, de mica en mica va agafant perspectiva i cada vegada queden menys testimonis directes dels primers anys.
Sortosament, però, encara seríem a temps de rescriure les pàgines que la dictadura va falsejar i va ensenyar a les generacions de la postguerra.
La llei de la memòria històrica havia de servir per impedir que la història que perduri al llarg dels segles, sigui la interpretació dels guanyadors, és a dir, dels revolucionaris que es varen apoderar del govern de la República, amb el cop d’estat del general Franco, però tot fa pensar que no serà així. Una vegada més el fals pudor guanyarà a la veritat més crua.

Anónimo dijo...

ya estaría bien que cerraran ese bar de piojosos de una puta vez, le darian una gran alegria a las personas que residimos en esta calle.........

Anónimo dijo...

Pel que sembla aquesta mestra que em mereix tots els respectes com a persona, va exercir íntegrament tota la seva carrera docent al servei de la dictadura franquista. No m'extranyaria gens que gent com el Gerard Ciuró enaltíssin el record d'aquesta mena de funcionaris. Al marge del meu respecte a la persona, em guardaré molt i molt de trepitjar l'establiment biblioteca si porta el nom d'una funcionària de regim feixista de Francisco Franco,

Anónimo dijo...

Si no calculo malament tots els funcionaris de mes de 50 anys van ser-ho amb època franquista.Així doncs els nats avans del 75, no podran honorar als seus mestres ja que aquets van ser funcionaris franquistes. No creus que actualment una part del funcionariat es de pensament feixiste, i altres sense ser funcionaris amb el seu taranna es manifesten com a feixistes per el seu comportament?. Veig que el problema rau en que al entrar a la biblioteca no deixem fora els nostres perjudicis.

Anónimo dijo...

Jeje ... després de l'espectacle de la darrera campanya electoral proposo al Sr. Ciuró que bategi el nou recinte com a "Biblioteca Conrad Son & the Pornoband", per lo del "polvo" dels llibres ...

Anónimo dijo...

Si volem anar endavant, hem de deixar enrera exhibicions de franquisme compulsiu, que agrairan una vintena de torrencs, però marginant al 98% restant. Senyor Ciuró, faciel que vulgui, però pel camí de fer panegírics als mestres franquistes va en direcció contraria a la resta de catalans, per no parlar del seu partit. Això en cas que Vostè segueixi estant al corrent de pagament de la seva quota d'ERC. Diu que va fer un concurs?, que potser va estar dirigit per la bibliotecària, que és néta de la malaguanyada mestra. O potser va ser la col.laboradora de la revista municipal La Sínia, que és filla de l'esmentada mestra. I potser a les votacions hi va participar la resta de la seva família?
Quin espectacle Senyor Ciuró, quan dimiteix Vostè?

Anónimo dijo...

i que cullons importa com es digui la nova biblioteca de marres? L'important es que el nostre atrotinat poble compti amb un nou equipament. Com si li volen anomenar Biblioteca municipal "Queipo de llano".... cullons, la qüestió es que estrenem biblioteca d'una puta vegada abans de que en Manolo i els seus amics regidors trobin una altre utilitat als recursos economics destinats a la nova biblioteca. La biblioteca actual fa vergonya per un poble de 15000 habitants....

Per una vegada si us plau, no ens perdem en el debat identitari que no fa mes que distreure l'autentic objectiu que es el progrès de la nostra CCAA.

Anónimo dijo...

Esperem que el Lluis tingui sort i trobi un local ben aviat... sinó no sé què farem els joves!.

Endavant!

Anónimo dijo...

Queipo de Llano és un bon nom per una bonica biblioteca, per no trepitjar-la. Pensa que segons com es digui ja pot ser bonica i estar oberta, no hi anirà públic, sinò més aviat "público". No et posis nerviós, ja que estem parlant d'un tema trascendent i important. Hi han altres propostes...

Anónimo dijo...

si realment hi ha tanta gent que no trova be el nom de la futura biblioteca, que hagués anat a votar en el seu moment i no es queixi ara (com passa sempre, queixar-se quan ja s'ha fet la feina, sigui quina sigui. I la "persona" que no entri en una biblioteca per culpa del nom que tingui, pobre.... realment ella mateixa ja s'està presentant com és i realment jo no crec que ara entri en gaires biblioteques, perque demostra ser molt curta de mires.

Anónimo dijo...

pel lluis no cal que patiu, segons diu el diari de tarragona ja te feina coma proper: diputat? i ell que explica que tanca perque està cansat de treballar tant i ha de descansar, pobret.....

Anónimo dijo...

els jovens no cal que pateixin, com que son un bon negoci, de ben segur que algú obrirà ben aviat algún altre lloc amb bon caliu per trobar-se i alhora omplir-se les butxaques com a bon empresari que s'ha de ser, per poder-se retirar després...... a descansar.

Anónimo dijo...

Algú sabia que hi havia un corcurs pes a escollir nom de la biblioteca, o només ho sabia la bibliotecària?

Anónimo dijo...

No més va ser pels usuaris de la biblioteca. O sigui tres i el cabo.

Anónimo dijo...

Doncs jo he sentit a dir que l'Auca no la tancaran. M'han dit que hi ha una nova penya del Real Madrid a Torredembarra que es diu "Robert Prosinecki" que volen llogar l'Auca i donarli un aire mes castís. Sembla que posaran pantalles grans, vendran samarretes del Madrid i faran entrepans de calamars com si estiguessim a la "Plaza Mayor de Madrid"

Anónimo dijo...

Hòstia bona idea, quan obren, abans o després de fer l'edifici nou?