13/4/07

DOS PROBLEMES, DUES SOLUCIONS.

Al tornar he trobat forces comentaris sobre el comptador que vaig instal•lar aquesta Setmana Santa. Reconec que no coneixia el funcionament d’aquest i que això m’ha fet caure en l’error de les 1000 visites en un sol dia. M’he deixat anar per l’eufòria.
Un amic, així signa, correctament, m’ha aconsellat una manera de fer que el comptador sigui més fiable. Així, els que consulteu aquesta pàgina, ja sigueu 1000 o 1 veureu que a partir d’aquest moment els comentaris s’obriran en una pàgina nova.
L’altre problema és la degeneració en què han caigut els debats. Me resistit, i em resisteixo a què per dos o tres brètols s’hagin de drenar els missatges. Sabeu que ja me queixat en diferents moments. És una censura que no volia fer, però estic a un pas de fer.
Està bé la ironia, o que de quan en quan, un comentari més fora de lloc, però no vull que hi hagin insults ni mofes.
O SIGUI QUE SI NO ES RECONDUEIX AQUESTA SITUACIÓ ES COMENÇARAN A CENSURAR ELS MISSATGES QUE NO ESTIGUIN A L’ALÇADA DE PERSONES AMB UN MÍNIM DE SENTIT COMÚ.Ja he avisat, i qui avisa no és traïdor. Està a les vostres mans.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Confident, és lo que volen que tanquis els comentaris

Anónimo dijo...

Bones. Personalment no hem semblarà gens bé que ho facis. En els blogs on es fa censura, com el del Jordi Solé, o el del Fantasma, un entra i ja se sent vigilat.

No és que llavors tinguem menys confiança en tu, si comencéssis a censurar, és que d'alguna manera ens la retiraràs a tots els lectors i opinadors.

Et faig una proposta que no sé si és viable amb els blogs. Jo acostumo a passar per moltes webs d'internet com indymneia, on el tema de la llibertat d'expressió és sagrat. Si és cert que hi ha gent que se li envà molt la pilota (encara no he mirat les altres notícies), res no impedeix que els qui volen discutir educadament ho facin. En tot cas si pots aplicar la solució que fan a indymedia sería quelcom més disuasori. fes-hi una ullada: http://barcelona.indymedia.org

A las columna esquerra està el que et comento de les publicaions i els fórums.

Hi va haver una època que a indymedia s'insultava molt i hi entrava molta gent a insultar i difondre rumors falsos. Això segòn és inevitable, posem-nos-ho al cap. Però com a solució per lo primer van posar una opció a la seva pàgina web on hi diu (publicació moderada - publicació oberta). En la primer no surt el que els administradors consideren inoportú, en la segona surt tot, i amés apareix en gris allò que consideren inoportú i el motiu pel qual ha estat censurat. Bé, no sé si aquesta proposta és plausible amb el sistema d'aquest blog.

Penso que la llibertat d'expresió és algo que no es pot gestionar objectivament, per molt que ens posséssim d'acord en el fons el món està fet de gradacions. Si ocultem les gradacions que no ens agraden, potser més aviat ens estiguem autoenganyant sobre el que pensen realment els blocaires.

És la meva humil opinió.

Anónimo dijo...

Domenec Belis dijo:

Mire cada dia leo los blogs y he llegado a la conclusión de que no tendría que haber una moderación de comentarios sino mas de uno porque cada día da pena leer según que anonimos escriben.
Tanto Jordi como yosomos nacidos del mismo pueblo Mollet del Valles, pero nos ha acogido Torredembarra y queremos lo mejor para La Torre.
Tengo que manifestar que a lo mejor a la gente no les gusta sus comentarios en sus blog asi como los mios en público, pero aunque no seamos nacidos en la Torre, llevamos muchos años viviendo aqui y esta ciudad se está quedando en la cola de la Costa Daurada.
Ya va siendo hora de que convirtamos La Torre en lider de la costa Daurada.

Anónimo dijo...

Espero que no ho facis, es cert que hi ha gent que insulta, menyprea als demas inclos he observat com firmen em nom de altres persones.
Nose com es pot adreçar aquest tema, potser si aquest tinguesin una resposta rotunda dins al bloc i en referència concreta al missatge per la persona que va dirigida, s'acabaria el tema.
Soc un admirador dels blog en especial aquest i el del Jordi Salvat

Anónimo dijo...

Apreciat Lovejoy

La costa Daurada, de renom internacional mercés a viles com Salou, Cambrils, Calafell i El Vendrell, té una infraestructura turística que Torredembarra, malhauradament, ja no podrà optar mai.

Mai perque els nostres governants, no els d'ara, si no de sempre, van optar per un model basat en el totxo, la "ciudad jardin", extensiva i totalment insostenible, que ha fet de la Torre un poble totalment mort, que no te marxa enrere.

Inclús en temps recents Altafulla ens ha passat la ma per la cara amb els cinemes, quan Bargalló omplia titulars als diaris fardant dels futurs cinemes que mai es van instal·lar, entre d'altres gracies al teu cap Mr. Burns.

El Sr. Burns també va enderrocar el Costa Fina per fer apartaments, unaltre autèntic pilotazo.

Amb un municipi així, sense turisme, els qui venen els caps de setmana i a l'estiu són els que tenen un apartament, i aquesta gennt fa la despesa en el pa i el diari i el caprabo i poca cosa més.

Així han prosperat negocis com el MAES, que de pa s'en fa un fart de vendre, a més el seu propietari no li interessarà canviar el model, perque el seu negoci depén d'això.

Si el model de turista és d'hotel, no compra el pa al MAES, però fa altres despeses que aqui no es fan.

El que si crec SUPERnecessari potenciar es el polígon industrial.

Encallat també molts anys sembla que finalment està enllestint-se la segona fase, amb previsión d'edificació d'unes 50 naus.

Aqui si es poden crear molts llocs de treball estables.

Per la resta, perdona Lovejoy, però el Sr. Burns viu de desagnar i exprimir el el sistema actual de creixement insostenible i anti turístic del qual dius que estem a la cua, per tant dificilment liderarà un canvi de rumb.

Anónimo dijo...

¡Haber! ¿Como hemos quedado? No son los Aznar, Fraga, Acebes, etc, etc,los de la censura? Por favor, se puede ser mas simplista? Ahora que se empieza a ver.... ¿Quién es quién? Es apasionante, al final cada uno quedará en su sitio.... Don´t be afraid

Anónimo dijo...

El Sr. Burns dijo que si no estaba en el gobierno, no se construiria la zona de ocio del Ponts del ferrocarril.
Mas o menos igual que en un capitulo de la famosa serie.

Anónimo dijo...

Molt be el tema del contador, pero veig que continuen les 5000 visites, jajaja, asumeix el teu error i fes un reset al contador

Anónimo dijo...

Si us plau, censura no, no tots sóm iguals.

Una abraçada Confidencial.

Anónimo dijo...

Sr. Jordi Solé portavoz de La ADT: si Vd. como portavoz de la ADT dice tantas mentiras como en su blog, la imagen que Vd. está dando de la ADT lo dice todo.De este modo los torrencs vamos apañados, porque Vd.ha dicho en este blog hacce dias que ya tenían la lista. Es que Vdes la presentación de la lista como son los millonetis de la Torre lo tienen que hacer a bombo y platillo?????
Son diferentes de los demas, por lo que veo si.
Ahora en su blog supongo que lo censurará, no??????

Anónimo dijo...

Mire ayer estuve en pleno y patético. Pleno pre-campaña, entre los asistentes:
CIU los nº 1, 2 y 4
ERC 0
PSC 0
ADT casi pleno, Nº 1, 2, 3 (Ausente pero representado por su marido), 4 el crack Sole y el 5 alias el cresta. Ah también estaba el Belis, vuelve a las listas de ADT que nº??????
GIT 0
PP 0
Después de lo visto, con lo que hay en la actualidad y lo que tenemos que votar apañados estamos.
Esta visto que el ciudadano de La Torre no estamos de suerte con nuestros posible mandatarios