15/4/07

RECOPILACIÓ DE DADES

Estem en una setmana definitiva per saber quines són les candidatures que es presentaran en els propers comicis electorals. En principi seran 7 les candidatures les que s’han de presentar i aviat sabrem els noms dels més de 140 veïns que aniran en llista.
Únicament, el PSC i ABG han fet els deures i ja han fet pública la seva candidatura al complert. L’ADT ha presentat, de forma pública, els cinc primers de la llista. D’ERC i CIU es sap de cert qui serà el cap de llista. I del PP i GIT, oficialment, no es sap res.
Ara bé de forma extraoficial es saben moltes dades.
A ERC, com ja he publicat sabem el nom dels cinc primers. De CIU, es saben els noms del número 2, 4 i 6. Segons alguns confidents a CIU estant tenint problemes a l’hora de concretar la llista, sembla que les relacions entre els dos partits de la federació no passa pel millor moment, ja que Unió està fent de tap i al no acceptar les propostes de Convergència.
Al PP hi ha hagut un fort debat intern per saber qui ha d’encapçalar la llista. Les últimes confidències asseguren que ara que ja està clar qui serà el cap de llista els problemes són per complir la llei de paritat, que pel que em diuen d’una manera o una altre ha afectat a tots el partits. El PP podria no presentar llista per falta de dones.
Per últim, el GIT, són contradictòries les informacions que m’han arribat. Per un cantó hi ha qui assegura que la llista ja està feta des de fa setmanes i que Ardèvol l’encapçalaria amb Salort de número 2. Altres diuen que Salort s’ho està pensant perquè Ardèvol no ha aconseguit fer la llista i trobar la financiació necessària per tirar endavant el projecte independent.
Sigui com sigui, molts dubtes que aquesta setmana quedaran resolts.

22 comentarios:

Anónimo dijo...

Estamos esperando que se repartan los personajes de los Simnsons.
LOS ULTIMOS SERAN LOS PRIMEROS.

Anónimo dijo...

un pajarito azul me ha contado que por primera vez el PP presentara su candidatura con suplentes y cumpliendo la esquizofrenica ley de paridad.

Anónimo dijo...

Pels qui patiu, la llista de CiU ja està feta i es farà pública dintre de pocs dies. No tenim presa i molt menys problemes interns, és clar que alguns així ho voldríeu. Se siente.

Anónimo dijo...

Y sera por este blog,o seriosamente,como tiene que ser,no como otros partidos que parece que tengan filtraciones ,por todos lados para atacarse entre ellos?

Anónimo dijo...

Estem a només pocs dies. “No passa res”.

Com sabeu, d’aqui a uns 40 dies se celebren les eleccions municipals. I com sabeu, moltes llistes no s’han fet públiques.

Molta gent fa el mateix comentari: a les municipals votes a la persona.
Estic d’acord fins a cert punt.
Votes a la persona, però et fixes una mica en l’equip, i també en el partit. Perquè no sé fins a quin punt, i sempre parlant en termes generals, un fidel votant d’ERC pot votar PP a unes municipals?. Segur que hi ha qui ho fa, però més segur encara que són una diminuta minoria.

I d’altra banda, què té a veure la quantitat de població en aquesta frase? Quan el poble és, com el meu, d’uns 14500 censats, és així també? Segur que no es voten les sigles?
Jo crec que en una gran part si… però vaja.

Jo estic segur que un gran percentatge fa sempre el mateix: socialista o convergent o popular tant a les municipals, com a les autonòmiques, com a les estatals.
Estic segur que hi ha dades més objectives, evidentment, però no crec que divergeixin gaire. I en aquesta mateixa línia, estic convençut que els percentatges d’abstenció són més acusats ara (a totes les eleccions) que fa 10 anys.

En definitiva, a uns 40 dies de les eleccions NO IMPORTA que les llistes estiguin definides o no. No passa res.

Anónimo dijo...

Si a 40 dies les opcions polítiques no tenen la llista a punt, que no es presentin. Això vol dir que de programa no en tenen. Amb presses no es governa, si no és per oportunisme. Suposo que hi estareu tots d'acord?

Anónimo dijo...

Habéis leido el PUNT de hoy sobre las obras de Antoni Roig. El Sr. Alcalde con el cinismo que le caracteriza dice. " amb les obres d'Antoni Roig hem estat fiscalitzats des del principi, semblarà que no podem fer res". ¿Es posible tanta desverguenza?. Lo lógico, creo, es que se fiscalize las actuaciones municipales, faltaria mas.Y más si los que pagamos somos todos. ¿Qué pensais de esto?

Anónimo dijo...

Lamentem que el millor bloc de l'esfera local TORREBANDARRA al qual podeu clicar desde els links d'aquest bloc, hagi decidit tancar les seves portes degut a presions polítiques increiblement desvergonyats.

Humor a la torre R.I.P.

Anónimo dijo...

la llengua és un flabiol que se li fa dir el que es vol.
M.Jimenez
Por mis coj.....

Anónimo dijo...

TRANQUILS,TRANQUILS, EL PPC DE Torre presenta lista y ke lista, creo ke la media de edad no llega a los 40, y atención, parece mentira, pero se ha quedado gente fuera, Sí sí, como lo oís, ha habido peña que no ha entrado, haber si va a ver un relevo generacional.

Efectivamente hubo histórias para no dormir para el nº 1, pero os aseguro que del nº 2 al final, sobraba gente.

Alea jacta est.

Anónimo dijo...

Anem pels 80's contra els 60`s per un costat Masagué-Font-Ciuró-Suñé-Oviedo-Dalmau i per altre Jimenez i els seus viejos rockeros, Tino and CIA,i Toda per la pasta.

jo prefereix-ho els 80´s estan més a prop i era de bona qualitat, crec que aquests xiquets son bons nanos, els altres son antics.

Anónimo dijo...

Js m´ho han dit que tu i els teus (CIU)penseu que traureu 7 regidors a les municipals. Esteu segurs que lo que preneu son aspirines i no laxants mentals?

Anónimo dijo...

7? Set collons, cap partit,tindrà 6 ó 7,regidors a la Torre.
Per això tindrien,que ser tots ells desconeguts,politicament
parlant però amb ganes de escoltar i fer feina encara que fos
poca pero ben feta i no relacionada amb interessos particulars,
constructores ,inmobiliaries i d´altres xanxullos.
Ja hi han al ajuntament suficients tècnics i funcionaris amb prou
experiencia per ajudar a gestionar.

Amb un projecte que sigue bo que toqui de peus a terra i que fos creible.

Els mateixos partits,marquen on volen arrivar, en el cas que dius
el CIU,com a molt i amb moltisima sort el 5,el Octavi,que repeteix
es el tope de CIU.
Us imagineu a la Gasull de 2 del GIT,Grangel de 3 de ERC,al
Crespo de 3 del PP,i al Jimenez de cap de llista de ABG.
I a la Toda,Mercader,Ripoll,Lecha,Maurici,Pujol,Ciuró,Suñe,Ardèvol,
Tino,Navarro i Marin.
Com ara no han fet els deures bé tant en el govern com a l´ oposició es canvient de partit o repetixen i apa com al poble som tontos, en lloc de dimitir tots que es lo que tenen que fer i dedicarse a lo seu.

A la fi ,això es sumiar truites,i ja se sap que el que somia truites es desperta amb el ous
a les mans,trencats .

Com sempre,sense ofendre a ningú em quedare a casa si no tinc millor cosa que fer
El 27.

Anónimo dijo...

Sembla que tindrem per fi una renovació en alguns partits,i això es bo. La dècada dels 80 va ser bona i gent com al Ciuro,Oviedo,Suñe,Dalmau,Massague també la representen, confio son gent preparada, i la mayoría ja els coneixem de anteriors campanyes al menys als tres primers o sigui que experiencia, ganes, voluntad i tenen.

Anónimo dijo...

No os perdais la peli de esta noche en Antena 3. ESTADO DE SITIO.

Es lo que pueden hacer los del PP en Torredembarra.

Anónimo dijo...

SI HOMBRE JOSE OVIEDO ES BRUCE WILLIS Y PEDRO DALMAU QUE PARECE MEDIO GITANO EL DENZEL WASHINGTON, MAS SERIEDAD.

Anónimo dijo...

Buenas noches Gerard, se que tienes problemas en confeccionar tu lista después de los últimos acontecimientos, te pudeo informar que me han dicho que este Belis esta sin equipo, y creo que sería un gran fichaje pues es muy trabajador honesto y tiene buen cartel en Torredembarra. Es sólo un consejo.
La Toda no lo quiere, porque no soporta sus rebeldias y porque no lo domina por no tener intereses con ella

18 de abril de 2007 22:47

Anónimo dijo...

Yaso lo faltan 2 listas PP y ADT, les falta quente por los problemas internos que tienen????? o que les pasa......
La Sra. Toda empieza a estar nerviosa. El poder de don dinero

Anónimo dijo...

Sr. Jordi Solé portavoz de La ADT: si Vd. como portavoz de la ADT dice tantas mentiras como en su blog, la imagen que Vd. está dando de la ADT lo dice todo.De este modo los torrencs vamos apañados, porque Vd.ha dicho en este blog hacce dias que ya tenían la lista. Es que Vdes la presentación de la lista como son los millonetis de la Torre lo tienen que hacer a bombo y platillo?????
Son diferentes de los demas, por lo que veo si.
Ahora en su blog supongo que lo censurará, no??????

Anónimo dijo...

Que pesao con el sole. es de lo mejor que hay y claro, venga a atacarle. El anonimo este esta en todos los blogs, como decia alguien: repite mentiras que te creeran. es mas el escrito este lo ha publicado el sole en su blogs. Censura?...ay, ay, ay

Anónimo dijo...

"Viendo estas listas a falta de PP y ADT, ADT lo tiene un poco crudo para sacar entre 4 y 5 regidores, pues según ellos si no sacan 4 será un rotundo fracaso, debido a la inversión que ha hecho la Sra. Toda"

quant muntar un partit es converteix en un negoci.

Anónimo dijo...

Mire si el Sr. Sole es de lo mejor que hay apañados estamos. Es de los personales de las listas de las nuevas elecciones que casi no lo conoce nadie, pues lleva en La Torre 2 años y ya quiere ser el amo