13/4/07

ERC PREPARA LA SORTIDA DEL GOVERN

Així de contundent se m’ha mostrat un confident de pes. Segons sembla el C/ Antoni Roig s’ha convertit en un joc de despropòsits entre els dos partits, que no es tallen ni un pel a l’hora d’acusar-se mútuament del desastre de carrer que està quedant, fins i tot en públic. De fet, un altre confident m’ha comentat que ahir van emetre una entrevista per Més Tarragona on la regidora Gassull atacava directament a l’Alcalde i el responsabilitzava de la mala execució en l’enrajolat del carrer.
No obstant, el motiu pel qual ERC trencaria el pacte és perquè ahir en la comissió preparativa del ple, el PSC va oposar-se a què la moció que volia presentar la plataforma Salvem els Muntanyans es votés en el pròxim plenari.
El PSC va trobar el recolzament del GIT i el PP, en canvi ERC, ABG i la regidora no adscrita, van fer front comú.
L’alcaldable d’ERC, Gerard Ciuró hauria fet un fort al•legat contra la postura socialista.
CIU i VUT es van abstenir, tot i que s’havien que fent-ho no prosperaria la moció de la plataforma ecologista.
La sortida d’ERC del govern podria suposar una escenificació definitiva de cara les eleccions, i la preparació d’un futur pacte de govern amb CIU.

22 comentarios:

Anónimo dijo...

ojala, sigui així
els socialistes es mereixen perdre el govern

Anónimo dijo...

por lo que a mí me han comentado la Toda también se abstuvo y no voto a favor, sino que hizo lo que hace siempre decir que si pero abstenerse, en mi tierra se llama esconder la cabeza bajo el ala.

Anónimo dijo...

Estic totalment d'acord amb l'anonim, el que passa es que ERC, sempre fa coses rares, potser que ara es distànci de els socialistes i que no més sigui una estratgema, per obtenir els vots dels afiliats al carrer nou que estan molt descontents amb la seva actuació, o sigui al mateix van fer a les autonomiques que van enganyar a tothom, repetin el tripartit contra tot pronostic.
Per tant jo no els hi donaria cap credebilitat.

Anónimo dijo...

Podria ser. Pel carrer nou es comenta que l'home de confiança de la Gassull, un tal Vicenç, s'ha rentat les mans sobre el control de l'obra.

Anónimo dijo...

No es gens estrany el comportament d'ERC. Se´n recordeu de l'afaire Carod a l'anterior legislatura catalana? I dels flirtejos amb CIU actualment a Barcelona. Es un partit fracasat i sense futur. Si no en sabeu, plegueu i no enganyeu més a l'indefens votant.I de la Gasull val més no parlar-ne, no val per a res i es creu la sàvia del Teia.

Jordi Molinera i Poblet dijo...

"I dels flirtejos amb CIU actualment a Barcelona."

Company, Esquerra de Barcelona ja ha dit que aposta per un nou govern d'esquerres a Barcelona... així que no ens inventem cosetes. I si no tenim futur, ja em diràs com es que estem al govern del principat, aspirem a estar al de les Illes, i presentem 700 llistes...

Que dolenta pot arribar a ser l'enveja.

Anónimo dijo...

Jordi, deixa-ho estar, a la Torre no tenen orelles al món, si ha decidit pactar amb CiU, ho faran, ERC a la Torre sempre ha estat rara, hi ha fins i tot un grup d'especuladors immobiliàris que treballa a dins...

Tú mateix, jo no m'hi fotria, podrien fer genialitats com un govern CiU+ERC+ADT...

Anónimo dijo...

D'això al meu poble se'n diu oportunisme polític. Estem a menys d'un mes de l'inici de la campanya electoral i ara surten amb això? Quin morro tenen!

Anónimo dijo...

jordi, a "ses illes"" res da res, alla tenen ses ideas ben claras ¡VISCA JAUME MATAS!!!!

Anónimo dijo...

Gobernando la ADMC (Toda/Crespo) se amenazo a la oposición de ese momento (ABG/ERC/PSC)que de votar en contra de un tema de Muntanys, les llevarian al Juzgado, que pasa ahora.

Anónimo dijo...

Y solo ABG lo hizo.

Anónimo dijo...

credebilitat?estratgema,pura i dura.
No es gens estrany el comportament d'ERC.
Enganyar,i enganyar.
Es un partit fracasat i sense FUTUR,falten mes CARRETEROS,i a nivell local si no canvien no tenen FUTUR.
I volen treballar pel Futur de la Torre,com?

Anónimo dijo...

Gobernando la ADMC (Toda/Crespo) se amenazo a la oposición de ese momento (ABG/ERC/PSC)que de votar en contra de un tema de Muntanys, les llevarian al Juzgado, que pasa ahora.

Otra falsedad más .... venga ya!

Anónimo dijo...

Pots consultar l'acta del ple del juliol de 2004, i veuràs que no es "falsedad", la Toda va dir que podria tindre consequències als jutjats qui votés en contra de l'aprovació del pla parcial

Anónimo dijo...

És veritat... la Toda, com no, com que tot ho porta al jutjat, en aquell moment va amenaçar als partits que votessin en contra, que podrien acabar al jutjat, ja que anava en contra..., en contra, de què? però nomès ABG va tenir collons de fer-ho...

Anónimo dijo...

Que la regidora Gassull ataqui directament a l’Alcalde i el responsabilitzi de la mala execució en l’enrajolat del carrer Antoni Roig i plaça de la Font, això només demostra el cinisme amb que actua aquesta senyora (o la fan actuar, a saber qui). En tot el que portem de procés d’aquestes obres (i el que encara queda, malgrat haver-se acabat el termini previst!!), ella s’ha mantingut en tot moment com una ferma defensora de què tot s’anava desenvolupant correctament i dins dels terminis prevists, i sense cap voluntat d’escoltar les crítiques i propostes alternatives d’altra gent amb tot el dret d’opinar i proposar. No es pot anar per la vida amb l’arrogància que ha demostrat en tot el que fa referència a aquestes obres i ara donar la culpa de tot a l’alcalde (que de ben segur també la té, i molta més que aquesta regidora). Aquesta senyora farà perdre molts vots a Esquerra, que hauran de fer un pensament a l’hora de confeccionar futures llistes electorals, si és que abans la pròpia Gasull no fa el pensament d’un canvi de camisa cap a un partit més adient amb la seva ideologia i manera d’actuar.

Anónimo dijo...

Al que al cielo escupe, en la cara le cae.

Anónimo dijo...

Tio, i a tu qui t´ha dit lo de la sortida d'ERC del govern?NO, no,no
Apa que això és el que tu i algun més voldrieu. Ja, Ja, Ja.

Anónimo dijo...

doncs a veure si l'ABG, que ha sigut el partui més coherent pel que fa a les voatcions, ara s'apreta i es fica a l'altrua de la tensió que ha fotut ERC...

Anónimo dijo...

Tensió? Si ningú es creu el discurs d'ERC... ara sí, ara no...

Anónimo dijo...

Buenas noches Gerard, se que tienes problemas en confeccionar tu lista después de los últimos acontecimientos, te pudeo informar que me han dicho que este Belis esta sin equipo, y creo que sería un gran fichaje pues es muy trabajador honesto y tiene buen cartel en Torredembarra. Es sólo un consejo

18 de abril de 2007 22:47

Anónimo dijo...

ERC no marchara del govern.