25/4/07

LA LLISTA DE L'ABG

Lluís Suñé Morales
Maria Iris Gual Figuerola
Francesc Mercadé Teixidó
Jorge Jesus Roig Morera
Sónia Fuentes Trillas
Pau Arasa Carot
Enric Bonan Bozo
Núria Marca Gorostizaga
Rosa Ma. Castro Llorach
Tieb Boutallis El Fayda
Jordi Pagés Martínez
Linda Maria Peeters
Josep Fortuny Guasch
Maria Ines Llorach Solé
Amadeo Ferrari González
Adela Restrepo Restrepo
Pere Abadia Recasens

Suplents:
José Ferris Miralles
Pau Roig Planas
Sussana Cortés Paz
Gerard Vallés Valdepérez
Mireia Guia Cortes
Antoni Sacristan Prat
Mireia Silva Santavestra Rubinat
Jordi Suñé Morales
Ana Ma. Remedios Múñoz Sanchez
Manuel Espinosa Pulido

19 comentarios:

Anónimo dijo...

Animo compañeros ¡¡¡¡¡

Anónimo dijo...

si senyor!! barmans, professors, informatics, joves, immigrants, sindicalistes, històrics de les lluites del poble...

QUE N'APRENGUIN!

Anónimo dijo...

ANARQUISTAS,ANARCOSINDICALISTAS,COMUNISTAS,ECOSOCIALISTAS,ECOLOGISTAS,SANDIAS=VERDES POR FUERA ROJOS POR DENTRO,ABERTXALES,INDEPENDENTISTAS,COLECTIVO DE GAYS Y LESBIANAS,SKINREDS,COMO SIEMPRE LA IZQUIERDA DE MIL COLORES,QUE BONITO ¿NO?. CHICOS ESTA BIEN VUESTRA UTOPÍA PERO JAMÁS CONSIGUERÉIS EL PODER.QUIZÁS EN EL FONDO POR QUE NO QUEREIS. ANIMO Y SUERTE, PERO PENSAD QUE EL PUTO DINERO ES LO QUE MUEVE ESTE MUNDO, LO DICE UNO DE QUE MÁS DA DE QUE PARTIDO.

Anónimo dijo...

molt bé nanu.

"si no vives como piensas acabaràs pensando como vives"

jo només et desitjo que no siguis d'aquests. Salut!

Anónimo dijo...

Solo por participar, teniendo en cuenta la cultura politica de algunos que hacen comentarios. Ya se les puede felicitar.

Anónimo dijo...

Gràcies per la floreta de "sandias verdes" m'ha agradat molt, tota la resta és certa tret de dues incorreccions una ortogràfico-sinonòmica: és abertzales, però és sinònim d'independentístes que tambè cita. Lo de col·lectiu de gais i lesbianes, no és cert. Actuem en l'àmbit polític però en l'ètic no fem propostes. Donem però suport a col·lectius com H2O.

Anónimo dijo...

els sindicalistes de l'abg són de tot l'espectre, hi ha gent de la CGT (num15), passant per CCOO (num3) fins a UGT (no està a la llista per que no hi cabia tothom).

hi ha gent que ha militat en diversos moviments socials, com el num6 va militar a la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans.

Anónimo dijo...

olé los rojos, olé los rojos, oé,oé,oé ¿ donde está la pasta del GEPEC Suñé? oé, oé, oé

Anónimo dijo...

Eso donde está la pasta que algún pajarito ha dicho que puede salir en prensa pronto pronto..uhmm

Anónimo dijo...

i què, que no sabeu que el tema de la pasta no és d'aquesta legislatura, sino de quan manava el Bargalló?

Anónimo dijo...

i qué qué? si ahora es la culpa del Bargalló de ERC, jo como tiramos pelotas fuera, mira bargalló está blindado y Suñe será ELIMINADO. GAME OVER

Anónimo dijo...

Ara li passeu la pilota al Bargallo, juas juas.. enga i que cadascu assumeixi les seves responsabilitats, LLuis dona la cara

Anónimo dijo...

El 2001 el GEPEC va cobrar diners del fons FEDER destinats a inversions per l'EIN Platja Muntanyans. L'Ajuntament de Torredembarra va rebre els diners i els va passar al GEPEC. El GEPEC no ha pogut demostrar documentalment la inversió. El regidor d'Urbanisme i Medi Ambient era Josep Bargalló. Recentment hi ha hagut una auditoria dels fons FEDER a l'Ajuntament, sobre la inversió de 2001, i l'Ajuntament haurà de tornar la subvenció si no es pot provar la inversió. El regidor següent va ser el Crespo, i el següent el Suñé. L'auditoria va senyalar el problema en l'etapa Bargalló. Hi ha una comissió d'inverstigació municipal en marxa presidida per l'alcalde. Que cadascú assumeixi les seves responsabilitats. Els blindatges no serveixen.

Anónimo dijo...

Vot util..
pero sin pasarse..
no hiha cap partit a la torre que realment valgui la pena?

Anónimo dijo...

molt ben dit penúltim anònim. PLIS PLAS

Si surt a la premsa qui hi sortirà perdent serà el GEPEC. Per cert! a la llista de l'alternativa també hi ha gent del GEPEC, el que passa, és que així com el GEPEC a d'altres llocs funciona molt bé, a la Torre, sembla que aixó d'ésser assamblearis i decidir entre tots no acaba de tirar endavant... A tot arreu hi ha gent de tot, el problema és quant el sector que tira del carro no és el que hauria de ser.

Salut!

Anónimo dijo...

A l'últim anònim que diu que a la llista de l'ABG hi ha gent del GEPEC. Comentar-li que a l'ABG no ens consta. Que si algú a títol personal és d'un grup ecologista, A l'ABG hi han membres d'Els Verds-Esquerra Verda i en menor mesura d'Ecologistes en Acció. Quan es parla del GEPEC es parla d'una entitat de Reus, presidida per un tal Damià. Coneixem això sí, uns quants que són d'ERC i GEPEC.

Anónimo dijo...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anónimo dijo...

59492.....39799

dasheash dijo...

m7w63v0l16 b4q98a4l56 z7e11e3y27 o5o56p1s88 t9v37e8e26 g6c60q1n31