10/4/07

MÉS DE 1000 VISITES EN UN DIA

No fa ni dos dies que vaig posar el comptador i ja ha superat les 1000 visites. No pensava que tanta gent mires la pàgina.
Gracies per la confiança!

24 comentarios:

Anónimo dijo...

¡FELICIDADES! No es para menos, esta página está muy bien, la recomendamos a conocidos y todos la disfrutamos, es una manera de estar al corriente del "ambiente" desde dentro y fuera de Torredembarra.

jordi salvat dijo...

Felicitats!

Jo el vaig instal·lar fa dos dissabtes i estic bastant al·lucinat -supero les 2.400- però el teu ritme és molt més alt, cosa que demostra que el panorama polític torrenc bull i aquest bloc és la principal referència a nivell d'internet.

I ho diu un fidel visitant.

Anónimo dijo...

un confident m'ha dit que el candidat de CIU, en Massagué, i el candidat d'ABG, Suñé, s'han reunit diverses vegades per acostar posicions per fer un pacte de govern. M'han dit que CIU es compromet, en cas d'obtenir l'alcaldia, de lluitar per salvar muntanyans II, cosa que els PSC en cap dels casos està disposat.

L'actitut de Ripoll, "por mis cojones", i l'actitut de Jimenez, "soy el dios sol", ha fet plantejar-se seriosament a l'ABG no tornar a recolzar als socialistes.

Anónimo dijo...

¡OTRA VEZ! PERO QUE PESADOS SON! Estábamos hablando de estadísticas...de cosas bonitas..y ¡ALA! Otra vez Massagué, etc, etc,...si son todos lo mismo.¡Qué aburridos!!!!

Anónimo dijo...

Per a general coneixement, només comentar una cosa, que a més és tradició en el sector de l'esquerra seriosa on treballa l'ABG: de pactes poselectorals només en parlarem des de l'ABG a partir del 28 de maig i amb els resultats electorals en una mà, i el programa electoral a l'altre. Em sembla que no caldrà que ho repetim, d'acord?
I felicitats per la lectura del teu comptador, Confident.

Anónimo dijo...

Sembla que en Massagué tindra un bon resultat, aixó fa que ABG i ERC, facin acostaments, també han fet acostaments altres partits, però fins despres del 27 no es veura clar quin seran els pactes.
El que ho te més dificil es el PSC Jiménez s'ha possat, a la gent en contra molt gratuïtament, amb la seva prepotència ell i el seu equip a malvaratat el que per ells hagues pogut ser un bon resultat.

Anónimo dijo...

Felicitats confident, estas molt ben informat, i ens fas passar a tots els teus visitants molt bones estones.

Gracies i endevant.

Anónimo dijo...

Hay personas que los resultados pueden ser muy importantes desde el 8 de Mayo??? ¿Por qué será?????

resnoesmesqui dijo...

Felicitats !!!!

El debat i les opinions son vives i refleteixen l'interés per el món torrenc i la preocupació dels seus veïns i veïns.
Enhorabona i endavant!!!!

Anónimo dijo...

¿8 de Mayo?

¿no será 28 de Mayo?

Anónimo dijo...

Ni 8 ni 28 de maig. Les eleccions són el diumenge 27 de maig.

Anónimo dijo...

El número de visites no és real. Quan cliques sobre els comentaris i tornes enrera, compta un, és a dir cada vegada que tornes a la pàgina principal compta. Jo he estat una estona i he fet pujar el comptador 12 vegades...

Anónimo dijo...

Y ahora envidia del contador? Os hace "pupa"? Pues claro,y esto no ha hecho mas que empezar!!!

Anónimo dijo...

A totes les pagines els comptadors funcionen de la mateixa manera

Anónimo dijo...

No era cap crítica, només era constatar un fet... tot us ho agafeu de la mateixa manera...

Anónimo dijo...

Confident sigues una mica discret a la hora de apretar el botonet de actualitzar, que 1000 diaries es molt exagerat, aixo no ho consegueix ni el blog de tarragona2016 que es un dels blogs mes visitats de la zona...

Anónimo dijo...

un de l'ABG... a aquests d'ERC ja els coneixem però sincerament, lo de ABG amb CiU ho veig molt i molt complicat, com també veig molt complicat lo de PSC amb ABG. Que consti, parlo en nom meu i anàlisis més acurats ja els faré a l'assemblea després de les eleccions.

Acabar recordant que vam estar a punt de no entrar a l'equip de govern en aquesta mateixa legislatura, i tenint en compte el tema Muntanyans II i a més d'altres embolics, no vam ficar pas la pota dubtant. Vam tenir el debat seriós que mereixi la situació.

Anónimo dijo...

segur que el Confident no te cap cosa més que fer que aço que dius.

Anónimo dijo...

Per curiositat acabo d'entrar a Tarragona 2016 i no he vist cap tema que tingui els comentaris que tenen els temes que surten en aquesta pagina.

Anónimo dijo...

Una recomanacio confident, si vols que les visites siguin algo mes reals, posa a la configuracio del blog que els comentaris s'obrin en una pagina nova, aixi evites que una visita conti per 10. Simplement es per si vols tenir una dada mes real. Ja que com compendras, 1000 visites diaries costen de creure.

Anónimo dijo...

Confidente,revisa tu contador..creo que se ha ido de copas.Burruuuu

Anónimo dijo...

confidente, 1+1 no son 11, 1+1=2,
diselo al Salvat, teneis los dos contadores que funcionan con energia nuclear.

Anónimo dijo...

Mira confidente, ten cuidado que si el Sr. Jimenez se entera que tienes un contador de visitas supersonico, te lo joderá.

Anónimo dijo...

Com que m'han censurat el missatge a Torrebandarra, el blog que fa d'amagat Francesc Mercadé, un exemple de democracia i participacio el posso aquí perquè si us plau me'l publiqueu.
Hi ha un personatge als Simpsons, secundari, com és el cas, que en un capítol es dedica professionalment a estafar els veïns d'Springfield amb el monorail. Calcat.
Francesc Mercadé=Estafador del monorail