10/4/07

ERC JA TÉ LOCAL

El vianants del c/ Anton Roig, ha part de contemplar l’enrajolat, avui han pogut veure el desembarco d’ERC a un local d’aquest cèntric carrer. Un local que a l’estiu està destinat a gelateria.
No és que els d’ERC vulguin canviar d’ofici, i vulguin posar-se a vendre gelats.
És que com hi ha hagut una baralla amb la propietària del local que ERC ha utilitzat tradicionalment com a seu electoral, que pel que m’explica un confident s’ha donat de baixa fins i tot del partit, i això que era una militant històrica, han hagut de buscar una seu nova. La polèmica amb aquesta exmilitant ha estat precisament el paper que ha jugat ERC en les obres del c/ Antoni Roig i el fet que Montserrat Gassull vagi de número 2 a la llista d’ERC.
El més curiós de tot és que en l’immoble on ERC té situat el local hi ha diferents pancartes encontra de les obres del c/ Antoni Roig, i que els seus regidors han donat suport, fet que em sembla una paradoxa. No trobeu?

21 comentarios:

Anónimo dijo...

Els regidors d'ERC sempra han estat uns cara girada.
Per tant no tenen cap vergonya de situar el seu local sota les pancartes, es ta clar a ells els importa poc el que passa si no que els hi preguntin a la familia Ciuro que els volen tirar la casa a terra, tot i el seu nebot que es regidors per ERC i membre de l'equi de gobern a més de cap de llista pel mateix partit a les proximes, no hi fa pas res.
De gent així que es pot esperar?

Anónimo dijo...

Cert, ben cert. Davant l’accés a informació privilegiada i uns ingressos com ara tenen avui en dia els nostres regidors, que en són el resultat remunerat de supervalorar infinites vegades les seves capacitats intel·lectuals i capacitats per desenvolupar un treball ben fet (altrament expressable com: directament proporcional a LA JETA); ni família, ni amics..., ni el poble... JO i prou!!!!! I sinó, algú té referències pre-polítiques o indicis futuribles de quin ofici alternatiu a la política de baixíssim nivell que duu a la pràctica, es podria dedicar el senyor CIURÓ, que li reportés ni la dècima part del benestar i del sou actual com a regidor????

Anónimo dijo...

De nou, Esquerra demostra que no és partit de govern.

Anónimo dijo...

El gest d’ERC d’aquesta feta s’explica per una triple incomoditat. En primer lloc, per la incomoditat del poble amb el seu Govern en general.
En segon lloc, per la incomoditat dins del Govern, entre tots els regidors i espeçialment entre els de ERC entre ells mateixos.
I en tercer lloc, per la incomoditat d’ERC, per les diferències que hi ha entre la executiva,regidors ,militans i els votants.
Quin panorama¡¡¡¡

Anónimo dijo...

Els de ERC, socis de govern estan fent un trist paper, ple de contradiccions, governant i deixant veure algunes propostes que es contradiuen amb el que estan fent mentre governen, trist paper de l’auca, per aquells que volen ser protagonistes i no deixen de ser actors secundaris, no, ni això, són uns figurants aferrats al poder, trist per la política.

Anónimo dijo...

tu si que estas ple de contradiccions, que no tens ni els collons d'identificar-te.

Hola! soc l'inutil de l'anònim, i tots sou una colla d'inutils, jo soc el millor per que de tant en tant me la pelo davant del mirall. Ets un putu cobard!

Anónimo dijo...

Per que insultes hi ataques d'aquesta manera, que et passa no pots justificar la conducta dels teus amics i companys de partit?
Fes-tho mira "inutil", possar el cap sota l'ala, no es mai bo, la critica s'ha d'acceptar i defensar-se sense caura en l'insult, perque axí el que fas es donar la raó als que desqualifiquen, el paper que ha fet i esta fent ERC.

Anónimo dijo...

Desde luego, estos de"ERC" Que mal gusto, pero que vulgares. Algunos pareceis salir de la escuela de la mujer de Carod Rovira.

Jordi Molinera i Poblet dijo...

Uhm... tot aixó perquè Esquerra a Torredembarra canvia de local aquest any?

Per cert, algú m'explica que fa CiU posant tanques publicitaries del seu alcaldable per TORREDEMBARRA a ALTAFULLA?

xDDDDDD

Anónimo dijo...

Inutil que te la peles davant del mirall,
Saps una cosa, prou pena tens!

Anónimo dijo...

Hostia! heu vist els fatxes del fantasma i del pacman! Ara resulta que la seva puta democracia, es la democracia de Hitler de quan va guanyar les eleccions. A euskadi als fatxilles s'els arreglen ràpid.

Anónimo dijo...

vaya nivell d´assa que tens

Anónimo dijo...

VAYA TRUPE AQUESTS D'ESQUERRA, CIURO, GASSULL, ... SON PATETICS. EM CONSTA QUE AL PSC SUSPIREN PER TREURE'S DEL DAMUNT ABG+ERC N'ESTAN FINS AL NASSOS. NECESSITEM UN GRAN PACTE DELS GRAN PARTITS PSC+PP+CIU.

Anónimo dijo...

Bones Jordi, com va tot? personalment penso que ERC, hi ha bona gent i treballadora de base com el Ciurò. Però tenen dos problemes: el primer es diu Montse Gasull, persona que té un tic qu recorda un pèl a la Toda. Evidenment, en quanta conflictivitat psicològica no li arriba ni a la sola de la sabata. L'altre problema es diu Pito, i la immobiliària d'aquest senyor... en tot cas han fet molt bé de fer-lo anar més avall.

Anónimo dijo...

Si, si, una pacte NAZIonal, PSC-PP-CIU

Anónimo dijo...

Com que m'han censurat el missatge a Torrebandarra, el blog que fa d'amagat Francesc Mercadé, un exemple de democracia i participacio el posso aquí perquè si us plau me'l publiqueu.
Hi ha un personatge als Simpsons, secundari, com és el cas, que en un capítol es dedica professionalment a estafar els veïns d'Springfield amb el monorail. Calcat.
Francesc Mercadé=Estafador del monorail

Anónimo dijo...

No sabes que el Ciuro da clases privadas de no se que y cobra de aquella manera tan de izquierdas y solidaria con el pueblo osea en NEGRO, para dar ejemplo..... Así es como se gana la vida y seguro que cobra más de ese 10% que apuntas.

Anónimo dijo...

Que la regidora Gassull ataqui directament a l’Alcalde i el responsabilitzi de la mala execució en l’enrajolat del carrer Antoni Roig i plaça de la Font, això només demostra el cinisme amb que actua aquesta senyora (o la fan actuar, a saber qui). En tot el que portem de procés d’aquestes obres (i el que encara queda, malgrat haver-se acabat el termini previst!!), ella s’ha mantingut en tot moment com una ferma defensora de què tot s’anava desenvolupant correctament i dins dels terminis prevists, i sense cap voluntat d’escoltar les crítiques i propostes alternatives d’altra gent amb tot el dret d’opinar i proposar. No es pot anar per la vida amb l’arrogància que ha demostrat en tot el que fa referència a aquestes obres i ara donar la culpa de tot a l’alcalde (que de ben segur també la té, i molta més que aquesta regidora). Aquesta senyora farà perdre molts vots a Esquerra, que hauran de fer un pensament a l’hora de confeccionar futures llistes electorals, si és que abans la pròpia Gasull no fa el pensament d’un canvi de camisa cap a un partit més adient amb la seva ideologia i manera d’actuar.

Anónimo dijo...

Buenas noches Gerard, se que tienes problemas en confeccionar tu lista después de los últimos acontecimientos, te pudeo informar que me han dicho que este Belis esta sin equipo, y creo que sería un gran fichaje pues es muy trabajador honesto y tiene buen cartel en Torredembarra. Es sólo un consejo, ya que la Toda no lo quiere por que no lo puede dominar por no tener intereses con ella.

mctele dijo...

click this link now look at here resource discover this Look At This replica bags buy online

theaut dijo...

weblink Check Out Your URL website here my review here useful source Dolabuy Prada