14/2/07

COM ESTÀ ERC?

Em diu un confident que a ERC hi ha una divisió força considerable entre les diferents famílies que la conformen. Per un cantó hi ha el sector Ciuró que s’aplega al voltant del nou cap de llista i la major part de la junta. L’altre bàndol en disputa és el sector Bargalló en el que hi ha persones més properes a Josep Bargalló. Entre els seus membres s’hi troben l’actual regidora d’Obres i Serveis, Montserrat Gassull i el que havia de ser cap de llista, Josep Ma. Cortés. El tercer sector és el Pro-Muntanyans, que no està vinculat a cap dels dos anteriors però que en les eleccions per cap de llista és van alinear amb Gerard Ciuró, entre altres coses perquè Cortés és promotor immobiliari. Per no parlar del descontentament que tenen contra Bargalló pel tema dels Muntanyans.
Sigui com sigui, Ciuró, ens el descriuen com un candidat feble a qui li és molt difícil controlar les corrents del partit. D’aquesta manera, per no crear tensions innecessàries, encara no s’ha definit la llista, sembla que el número dos té diferents pretendents, com l’actual regidora d’Obres.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Confident, vec que dediques molt de temps al teu blog. Hi ha una bona feina al darrera i és força interessant. Crec que en algunes coses has d'informar-te millor.
Amb molt de respecte,
Jordi Guasch