12/2/07

LA PÀGINA WEB.

A finals de l’any passat, l’ajuntament de Torredembarra va decidir canviar l’empresa que editava la pàgina WEB del consistori, una important empresa a nivell estatal d’un conegut torrenc. Aquesta pàgina va estar activa fins el 31 de desembre.
El que en principi es podria veure com un simple canvi, sembla ser que té més connotacions ja que la pàgina WEB que hi havia era molt millor que la que actualment hi ha, i a més no suposava cap cost per l’erari municipal. Segons ens diu un confident, la pàgina es pagava amb la publicitat que s’ingressava a través de la Guia Comercial. A més, la pàgina havia estat considerada una de les millors pàgines feta per una institució municipal.
Perquè, doncs, el canvi? Sembla que hi ha diferents motivacions.
La primera raó que em diuen té ha veure amb l’adquisició per part de l’empresa d’uns dominis d’un eslògan (fet al crear un nou ens municipal), sense autorització de l’Ajuntament, que els volia perquè els administres una nova empresa dissenyadora de pàgines WEB.
El fet que aquesta empresa torrenca comptés amb una accionista molt vinculada al món de la política torrenca sembla ser un altre motivació.
Un altra motivació que s’apunta és que la nova empresa dissenyadora de pàgines WEB, que si cobra pels seus serveis i és de fora, té vinculació amb un partit polític determinat. Només cal fixar-se amb el nom, veure qui l'ha contractat, i pensar una mica.
Sigui com sigui Torredembarra ha deixat de rebre un servei de primera, per un de segona.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Gràcies per la teva detalladada informació i endavant amb el teu bloc.

Anónimo dijo...

La verdad, está web es muy pobre, me ha decepcionado mucho, esperaba más, y aún más después de las declaraciones que hace este regidor en la publicación SOM-HI.

Si con esta web TDB va a mejorar su servicio on line, quiero que de explicaciones, y si encima esta web, con peor servicio, nos va a costar más dinero público, pues mejor que presente su dimisión como responsable de este departamento.

Un ejemplo de autentico desastre en gestión municipal.

resnoesmesqui dijo...

Us envio l'adreça d'un nou (?) blogs de Torredembarra. Espero us sigui util i agradable.

Gracies

http://resnoesmesqui.blogspot.com/

Bizén dijo...

Gracias por la información.

Anteriormente cuando queria información sobre la Torre entraba en su página web, ahora entraré en vuestro blog. La actual página me parece la sección de "anuncios clasificados". Hemos perdido con el cambio.

Unknown dijo...

r5c41w1e22 k4d25k1m98 t8y08f4k69 k2u26e5b34 g5b96u4x13 z3r59r7k50