27/2/07

ERC A TORREDEMBARRA, PERD PROTAGONISME?

El canvi de cap de cartell a les municipals ha restat importància a la secció local d’ERC a Torredembarra. La importància i representativitat pública de Josep Bargalló és innegable. I és clar s’ha de notar d’alguna manera.
Dic això perquè m’he assabentat que enguany la presentació conjunta dels cap de llista de la comarca no és farà a Torredembarra com s’havia fet en altres ocasions sinó que es farà a Altafulla. La pregunta que em faig és ERC perd protagonisme?
Un confident m’ha enviat el cartell anunciador de l’acte que reproduïm

11 comentarios:

rafael dijo...

Perdona confidente, pienso todo lo contrario,creo que ERC es un partido en alza, con o sin Bargalló. Que la presentaión de listas se haga en un lugar u otro, no es indicativo de nada,la sutileza que empleas en tus comentarios pueden perjudicar a partidos, que a mi modo de entender, son los unicos que pueden aportar aires e ideas renovadas para nuestro pueblo. Si el Sr.Ciuró,y otros cabezas de lista de indole nacionalista, saben jugar sus cartas,son suficientes para.........besitos

Anónimo dijo...

Senyor confident,

En aquest últim article patines una mica. Barreges coses. Que ERC hagi triat Altafulla enlloc de Torredembarra és normal. Parlem del Baix Gaià. Igual e2011 li toca a la Pobla o a la Riera. ERC s'ha reforçat molt a Torredembarra després de la crisi i Ciuró és millor candidat que el Bargalló. No és tan xulo i la gent el troba més simpàtic. Mentre la Gasull no li faci cap mala passada...

Anónimo dijo...

Em sembla que hi ha gent que viu de la il.lusió.
Que somiin mentre puguin,

Anónimo dijo...

Amb aquest comentari de la mala passada queda molt clar que la crisi d'ERC ja està superada i que hi ha molta harmonia i confiança entre tots els seus membres.
Salut!

Jordi Molinera i Poblet dijo...

Al meu bloc tens una petita replica...

Anónimo dijo...

Con Xavi Foix de 3 y C. Marqués de 4 ... RES de RES de aqui cuatro años ya lo veremos.

Anónimo dijo...

Y por que no? ......

Anónimo dijo...

Perque la crisis, segeix i cada vegada es mes gran no sols afecta als militans, sino tambe als votans
us imagineu 2 regidors a l´juntament i que nos parlin be i desconfien entre ells ?. i ademes siguem realistes ,a lóposicio.
sera´un espectacle.

O imaginem que el 3 i el 4 portin vots. ara x ara es sumiar truites.

Anónimo dijo...

Gestion, gestión y gestion, la Gasull ha trabajado y mucho, a la vista esta. Otra cuestión son los planteamientos de politica interna de un partido.
El pueblo no es tonto, aunque algunos votantes se dejen engañar por cuestiones del momento.
ERC, has realizado una labor que le debe dar resultados vaya quien vaya en las listas de 3,4,5,6,7, etc,.
La gente quiere hechos, y le da igual si dos regidores se hablan o no, cosa por cierto que no es verdad.

Anónimo dijo...

Esquerra ha traït les seves bases amb el Tripartit-2. Molts no anirem a votar perquè és la única forma de què se n'adonin del greu error que han fet.
Ànims Carretero estem amb tu!
Estimem la Terra! Visca la terra! Lluitem per ella!

sleeso dijo...

e2j46v2m45 c3z35y8m05 v8j55x6z45 w5x55l8t71 o6k01v6l48 u4d33v4m76